Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785434 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Mayısa kadar burada yönetim. O tren geçen sene kaçtı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha çok mayıslar görmeyelimde yeni hoca gelsin bakalım biraz değişiklik olur

Çevrimiçi Samet Demir

daha çok mayıslar görmeyelimde yeni hoca gelsin bakalım biraz değişiklik olur
Şenol G. gelince de geçen sene şampiyonduk çok beklersiniz. En büyük kötülüğü geçen sene yaptılar bu yöntemi hoca değişikliği yaptırarak aklayanlar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ardiles

Mayısa kadar burada yönetim. O tren geçen sene kaçtı.

Yönetim gitse ne olacak. Ha Hasan, ha kel Hasan. Yerine gelen yine dernek başkanı olacak.

Çevrimdışı Talisca1903

Yönetim giderse tek üzüleceğim adam Umut Tahir Güneş  acemi başladı ama düzelterek gidiyor aynı zamanda tam fanatik maç sonu sevinci görülmeye değer

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetim gitse ne olacak. Ha Hasan, ha kel Hasan. Yerine gelen yine dernek başkanı olacak.
Abi tepki gösterip bu yönetimi değiştiremiyoruz biz, sistemi değiştirmek boyumuzu epey aşar..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Sana çok şey söylerdim de Beşiktaşın başarısı için Şenol hocaya çaresizce sarıldığını bildiğim için susuyorum. Senin suçun yok. Yeteri kadar öpülmemişsin ben gibi.
olsun bende herşeyi beşiktaş sevgisinden yaptığını biliyorum ama bu onu pas pas gibi çiğnememe engel değil ben aylardır bu günü bekliyordum pıçağımı bileyerek uzun sürdü ama eldede çok keskin bıçak var her salladığımda taliscadan bir parça düşer 😂

Çevrimiçi Necmi

Yönetim giderse tek üzüleceğim adam Umut Tahir Güneş  acemi başladı ama düzelterek gidiyor aynı zamanda tam fanatik maç sonu sevinci görülmeye değer
hocan sayesinde sevinecek maç sonunu nasıl buluyor 😳

Çevrimdışı ardiles

Abi tepki gösterip bu yönetimi değiştiremiyoruz biz, sistemi değiştirmek boyumuzu epey aşar..

Fil ip kazık! Öğrenilmiş çaresizlik diyorsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Fil ip kazık! Öğrenilmiş çaresizlik diyorsun.
Twitter kapansa çok rahat değişim yaşanacak ama oradaki dahiler fırsat vermiyor. Bizde öğrendiğimiz çaresizlikle kalıyoruz.

Çevrimdışı Talisca1903

olsun bende herşeyi beşiktaş sevgisinden yaptığını biliyorum ama bu onu pas pas gibi çiğnememe engel değil ben aylardır bu günü bekliyordum pıçağımı bileyerek uzun sürdü ama eldede çok keskin bıçak var her salladığımda taliscadan bir parça düşer 😂
Look the tabela demişler ne diyim haklısın bakalım neler olacak benim öngörüm ne hoca ne yönetim gider o zamana kadar bıçak sende
Elbet bir gün o bıçak bizim elimizede geçer😎

Çevrimiçi Samet Demir

20 dakika önce bitmiş toplantı.. Uykukarı gelmiş yarın güzel bir brunch eşliğinde kaldıkladı yerden devam edeceklermiş..

[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2023, 01:25:01 Samet Demir ]

Çevrimdışı Talisca1903

İnşallah hoca gider de bakalım sonrasında ne olur göreceğiz Ox Rebic Onana döktürecek mi?
Bence olmaz özellikle OX adamda zerre motorik özellik kalmamış bir ara forumdan birisi Alex için yazmıştı mobilet gibi çok ses çıkarıyor ama hız yapamıyor diye aynı onun gibi herşeyi yapacakmış hissi verip benzini bitmiş araba gibi son anda duruyor bu adamı futbola döndürebilen kim olursa olsun B17 İnler bile olsa kalsın takımın başında

Çevrimdışı ardiles

Taliscayı da kitleyecekti bize. Transferi için lobi yapıyordu burada. Neyse ki başaramadı. 33 yaşına kadar Arabistanda kalacak sonra Manchestera gidecek. Epl yi dağıtacak daha. Takiscanın daha çook işi var.

Çevrimiçi Necmi

İnşallah hoca gider de bakalım sonrasında ne olur göreceğiz Ox Rebic Onana döktürecek mi?
Bence olmaz özellikle OX adamda zerre motorik özellik kalmamış bir ara forumdan birisi Alex için yazmıştı mobilet gibi çok ses çıkarıyor ama hız yapamıyor diye aynı onun gibi herşeyi yapacakmış hissi verip benzini bitmiş araba gibi son anda duruyor bu adamı futbola döndürebilen kim olursa olsun B17 İnler bile olsa kalsın takımın başında
yok gitmez daha senin çoook kesilecek organın var merak etme seri yakalar  sonra sen konuşursun şampiyonluk ortalaması diye
Valerian konusunda düşündüm haklısın gs nin 1 puan önünde vermeyecekti 10 puan önünde vermesi lazımdı kötü hoca işde koskoca dokuz haftada anca bir puan fark atabildi 👿

Çevrimdışı 38life

Bu gecenin bir faturasının olması kulüp tarihi için önemli. Beşiktaş böyle büyük bir rezaletin ardından hiçbir istifanın yaşanmadan hayata devam edilen bir kulüp olmamalı. Gelecekteki başkanlar ve hocaların böyle bir konforu olmamalı. "Bu kulüpte böyle bir şey yaşanırsa bunun bedelini kariyerim ile öderim, çünkü daha önce öyle olmuştu" demeliler.

Çebi'nin Beşiktaşı anadolu takımı yapma projesi sürecinde zaten camiada yukarıdan aşağıya taraftarına kadar vasatlığa alıştırıldı. Daha fazlasını kaldırmaz bu kulüp.

Çevrimiçi murat

20 dakika önce bitmiş toplantı.. Uykukarı gelmiş yarın güzel bir brunch eşliğinde kaldıkladı yerden devam edeceklermiş..

taraftar istifa etsin kararı çıkmış.esrar partisi filan mı yaptılar nedir bunlardaki kafa.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş ne kadar formsuz olursa olsun, ne kadar kalitesiz futbolculara sahip olursa olsun, ne kadar puan kaybı yaşıyor olursa olsun Beşiktaş taraftarı hiçbir zaman bir derbi maçı öncesi "fark yeme" korkusu yaşamaz. Şuan geldiğimiz noktada taraftarın kafasında bu var. Bu noktaya geldik. Bu inanılmaz bir nokta artık. Beşiktaş tarihinde yaşanmamış bir rezaletin içindeyiz ve bu adamlar hala o koltuktan kalkmıyorlar. (Bu noktada çok galiz küfürler ediyorum) Bir çok kötü dönem yaşadık. Sinan Kurumuşlar bilmem neler. Abullah Avcı dönemi, Valerien İsmail dönemi. Sergen Yalçın ikinci sezonu vs. Ben hiçbir zaman fb ya da gs bize fark atar mı diye bi endişeye sahip olduğumu hatırlamıyorum. Ama şuan çok başka bir süreçten geçiyoruz. Yönetimin rezilliğinin üstüne hocanın görüyorum ve artırıyorum dercesine futbola düşman bir hocalık sergilemesi yetmezmiş gibi takım içinde ilişkiler tamamen kopmuş, kadroda neredeyse hiçbir futbolcuda aidiyet duygusu kalmamış durumda. Nasıl bu noktaya getirdiniz Allah aşkına çıkıp anlatsanıza.

Çevrimiçi COB

Şenol Güneş'i elimden geldiğince savundum ama kendi evinde 2-0 öndeyken 9 kişi bile kalsan o maçı vermeyeceksin.

Şu dakikadan sonra mümkünse hem yönetim hem Şenol hoca istifa etsinler.

Çevrimdışı 38life

Milli takıma gidip orada başarısız olan bir adamı Beşiktaşa hoca yaptınız. Son iki ayrılığının sebebi "süregelen başarısızlık" olan bir hoca nasıl Beşiktaş'a hoca olur arkadaş? City'de, Barcada başarısız olsa neyse de, bu adam Beşiktaştan başarısızlık yüzünden gitti, milli takımda da başarısız oldu ve Beşiktaşa geri geldi. Bu nasıl bir vasat severlik ya. Şimdi Çebiye tepki göstermeniz bir şey ifade etmiyor. İş işten geçti. Siz şuan çebiye tepki gösterseniz de Çebinin en sevdiği taraftar tipisiniz. Vasat'a razı olan taraftar.

Çevrimdışı 38life

Ben Şifo Mehmet'i Beşiktaşta görmek istiyorum. Çebi gibi, Şenol gibi Beşiktaşın ne olduğunun, ne kadar büyük bir kulüp olduğunun asla farkında olmayan insanlardan sonra bize Şifo gibi; kulüpte gördüğümüzde içimizi ısıtacak, evdeymiş gibi, aileyleymiş gibi hissettirecek figürler lazım. Bu rezil ve "soğuk" dönemden sonra bu camianın duygularının tedavi edilmesi lazım. Beşiktaş çok yıprandı. Bu açılan yaraları sarmak kolay değil.

Tabi sırf Beşiktaş'ın evladı diyerek "yeterli olmayan" kişilere de rol vermemek gerek kesinlikle. Bu yüzden Mehmet Özdilek diyorum. Zeki bir insan olduğuna inanıyorum. Ve Beşiktaş'a aidiyetinin de çok yüksek olduğuna inanıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Ben Şifo Mehmet'i Beşiktaşta görmek istiyorum. Çebi gibi, Şenol gibi Beşiktaşın ne olduğunun, ne kadar büyük bir kulüp olduğunun asla farkında olmayan insanlardan sonra bize Şifo gibi; kulüpte gördüğümüzde içimizi ısıtacak, evdeymiş gibi, aileyleymiş gibi hissettirecek figürler lazım. Bu rezil ve "soğuk" dönemden sonra bu camianın duygularının tedavi edilmesi lazım. Beşiktaş çok yıprandı. Bu açılan yaraları sarmak kolay değil.

Tabi sırf Beşiktaş'ın evladı diyerek "yeterli olmayan" kişilere de rol vermemek gerek kesinlikle. Bu yüzden Mehmet Özdilek diyorum. Zeki bir insan olduğuna inanıyorum. Ve Beşiktaş'a aidiyetinin de çok yüksek olduğuna inanıyorum.
beşiktaşa aidiyet duyması yeterlimi beşiktaşa hoca olabilmek için nasıl bir yeterlilikte herkesin kafasında beşiktaş içinden bir terim yaratma düşüncesi var beşiktaş böyle bir kulüp değil beşiktaş sadece en tepede lider olduğunda güçlü olur hocalarla oyuncularla başarı gelmez hiç gelmedi ben son dönemde beşiktaştan çıkıpda beşiktaşa aidiyet duyan biri görmedim sebayla bitti bu

Çevrimdışı 38life

beşiktaşa aidiyet duyması yeterlimi beşiktaşa hoca olabilmek için nasıl bir yeterlilikte herkesin kafasında beşiktaş içinden bir terim yaratma düşüncesi var beşiktaş böyle bir kulüp değil beşiktaş sadece en tepede lider olduğunda güçlü olur hocalarla oyuncularla başarı gelmez hiç gelmedi ben son dönemde beşiktaştan çıkıpda beşiktaşa aidiyet duyan biri görmedim sebayla bitti bu

Ben teknik direktörlük için yazmadım. Ben zaten yerli teknik direktör istemiyorum. Daha önce de söyledim. Ben Beşiktaşta görmek istiyorum dedim. Futbol şube sorumlusu olur, başka bir şey olur. İlerleyen süreçte yöneticilik de olabilir. Ayrıca sorduğun sorunun cevabı zaten yazdığım mesajın içinde: "Kimseye sırf Beşiktaşın evladı diye Beşiktaşta bir rol vermemek gerekir kesinlikle." Ben Şifo Mehmetin akıllı biri olduğunu düşünüyorum. Taraftarın artık kulüple olan duygusal ilişkileri giderek zayıflıyor. Özellikle gençlerin. Çebi gibi Beşiktaşı anadolu takımı gibi gören, DNA'sı Beşiktaşla asla uyuşmayan bir karakterden sonra, ve bunların kulübü adeta ele geçirip bir türlü gitmemesi taraftarları yıldırdı. Taraftarların kulüple olan duygusal ilişkilerinin iyice kopmaması için ya başarı gelmesi lazım (gelmeyecek yakın gelecekte) ya da en azından kulüpte Beşiktaş ruhunu taşıyan, empati kurabilecekleri kişilikler olmalı.

Bu arada ben yerli teknik direktör istemiyorum diyorum ama eğer Şenol Güneş istifa ederse yerine gelen hoca kim olursa olsun ateşe atılmış bir kurban olacak. İyi bir hoca da olsa bozuk para gibi harcanmak üzere gelecek takımın başına. O yüzden sezon sonuna kadar "herhangi" birinin gelmesi daha iyi olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kadar aciz bir yönetim bir daha gelmez herhalde. Şu ana kadar çoktan açıklama yapmaları gerekiyordu. Neyi uzatıyorlar hala anlamış değilim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Taliscayı da kitleyecekti bize. Transferi için lobi yapıyordu burada. Neyse ki başaramadı. 33 yaşına kadar Arabistanda kalacak sonra Manchestera gidecek. Epl yi dağıtacak daha. Takiscanın daha çook işi var.
talisca almadın da ne oldu onana öç tayfur amartey bir sürü adam aldın rebic gibi sakatlık geçmişi dolu bak bakalım ne para verdin

Etiketler: