Beşiktaş ne kadar formsuz olursa olsun, ne kadar kalitesiz futbolculara sahip olursa olsun, ne kadar puan kaybı yaşıyor olursa olsun Beşiktaş taraftarı hiçbir zaman bir derbi maçı öncesi "fark yeme" korkusu yaşamaz. Şuan geldiğimiz noktada taraftarın kafasında bu var. Bu noktaya geldik. Bu inanılmaz bir nokta artık. Beşiktaş tarihinde yaşanmamış bir rezaletin içindeyiz ve bu adamlar hala o koltuktan kalkmıyorlar. (Bu noktada çok galiz küfürler ediyorum) Bir çok kötü dönem yaşadık. Sinan Kurumuşlar bilmem neler. Abullah Avcı dönemi, Valerien İsmail dönemi. Sergen Yalçın ikinci sezonu vs. Ben hiçbir zaman fb ya da gs bize fark atar mı diye bi endişeye sahip olduğumu hatırlamıyorum. Ama şuan çok başka bir süreçten geçiyoruz. Yönetimin rezilliğinin üstüne hocanın görüyorum ve artırıyorum dercesine futbola düşman bir hocalık sergilemesi yetmezmiş gibi takım içinde ilişkiler tamamen kopmuş, kadroda neredeyse hiçbir futbolcuda aidiyet duygusu kalmamış durumda. Nasıl bu noktaya getirdiniz Allah aşkına çıkıp anlatsanıza.