Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785133 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

hocada varmıs toplantıda sercan dikmeye göre diyorum size hazır olun hoca istifası ile olayı kapatacaklar.

Çevrimdışı sEuL

hocada varmıs toplantıda sercan dikmeye göre diyorum size hazır olun hoca istifası ile olayı kapatacaklar.

SG'nin gidipte yonetimin gitmedigi bir senaryo olmaz. Yonetim kaldigi surece her mac boyle ana avrat kendilerine sovulur, SG'dende simdiden kurtulursak onumuzdeki sezon icin bir sansimiz olabilir ve yeni gelen yonetim icin guzel bir hareket alani olusmus olur.

Ama hocamizin arkasindayiz hic yenilmiyorduk simdi uc kere yenildik sadece falan diyip statta istifa'ya cagiran taraftarida birilerinin adami diyerek gecistirirlersede sasirmam.
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2023, 23:40:52 sEuL ]

Çevrimdışı Talisca1903

Tamam işte hoca gitsin devam edelim yenisi gelsin

Çevrimdışı levitate

katılıyorum, burak'ı da başa koyarlar onun kariyeri de başlamadan yakarlar safi zarar herifler :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

katılıyorum, burak'ı da başa koyarlar onun kariyeri de başlamadan yakarlar safi zarar herifler :D
sanmam Burak gider hocayla inler olur hoca

Çevrimdışı levitate

sanmam Burak gider hocayla inler olur hoca
hiç belli olmaz ama buna da şaşırmam
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

hiç belli olmaz ama buna da şaşırmam
hiçbiri gitmez hoca yönetim daha gerçekçi bir seçenek

Çevrimiçi Necmi

Bu arada "O*** Çocuğu, İstifa Etsene!" tezahüratı yapılmış maçtan sonra. Bunu yeni gördüm. Hala yönetimin istifa edeceğine inanmıyorum. Bunların yüzü kızarmaz çünkü haya duyguları yok. Ama taraftar da işi başka bir boyuta taşımış.
ben duymadım

Çevrimiçi Samet Ç

İstifa etmezler istifa edecek adam toplantı falan yapmaz

Çevrimiçi murat

Zor fikstürü atlattık.pisti boşaltın şenol hocam seri yapacak.
Koltuktan kalkmamalrının sebebi altına yaptıklarındn dolayı.hadi maçı kaybettin felan neysede elin fetöcüsü sana el kol hareketi yapacak sende avel avel bakacaksın.Beşiktaş başkanlık makamına yapılan bu saygısızlık affedilemez.artık Beşiktaş başkanı değilsin .

Çevrimdışı Savaş

Yönetim de gitsin Hoca da gitsin. Futbolcuların alayı da gitsin diyeceğim de bu sene sağlam geçirdiler nasıl cikilacak bu sözleşmelerden bilemiyorum.

Takimin baştan aşağı değişmesi gerekiyor. Elde satilabilecek bir tek Gedson var. Onun da yarısı gidecek.

Büyük battık. Gelen yönetimin sağlam bir para ile gelmesi gerekiyor.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

ben duymadım

Fıratın açtığı youtube yayınında duyuluyor. Ayrıca "Tesise geliriz, ananızı s*****" şeklinde tezahürat da duydum.

Çevrimdışı Sefa Kara

Hasan Arat gelecek dertler bitecek.

Çevrimdışı levitate

iddia: sezon sonu olağanüstü seçim, anç'de seçime kadar aday olup olmayacağına karar verecekmiş :D

7 ayda neye karar veriyon aa
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

iddia: sezon sonu olağanüstü seçim, anç'de seçime kadar aday olup olmayacağına karar verecekmiş :D

7 ayda neye karar veriyon aa

7 ay onu orda tutmayız her maç istifa diyeceğiz ana avrat söveceğiz kaldıramaz.

Çevrimdışı blackeagle35

Buradan bu dikiş asla tutmaz. İstifa etmemek kulübü ateşe atmak olur bu saatten sonra. Saçma sapan transferler, verilen uzun vadeli yüksek kontratlar. Yine de gönderebildiklerini göndereceksin. Geçici Rıza hoca tarzı birine sezonu tamamlatılabilir belki. Yeni sezona yeni hoca ile girmek gerekir. İçinden zor çıkılacak durumdayız. Çünkü elle tutulur pek bir yanımız yok. Rakipler çok önde. Gerçekten umut vermeyen bir durum. Tabiki kadro şu an verdiği performans kadar kötü değil. On numara transferi, kanat transferi takımı toparlar nispeten. Ama bu çaptaki yönetimle hiçbir şey olmaz. Ön koşul gitmeleri.

Çevrimiçi murat

Yönetim de gitsin Hoca da gitsin. Futbolcuların alayı da gitsin diyeceğim de bu sene sağlam geçirdiler nasıl cikilacak bu sözleşmelerden bilemiyorum.

Takimin baştan aşağı değişmesi gerekiyor. Elde satilabilecek bir tek Gedson var. Onun da yarısı gidecek.

Büyük battık. Gelen yönetimin sağlam bir para ile gelmesi gerekiyor.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
takım kötü değil en azından 7 banko oyuncu var 11 için yönetim ve hoca değişikliği maksimum da 3 oyuncu transferi yeterli olur.aslında 2 ortasaha ilk etapta.kanatlara duruma bakılıp karar verilir ama bu ortasaha ile olmuyor

Çevrimiçi Necmi

Fıratın açtığı youtube yayınında duyuluyor. Ayrıca "Tesise geliriz, ananızı s*****" şeklinde tezahürat da duydum.
bu yaşıma kadar başkana beşiktaş tribününden küfür edildiğini duymamıştım tebrik ederim başkan ve yönetimi bunuda yaptırdılar yazık valla

Çevrimdışı ardiles

Dernek başkanının yetkileri sınırlanmalı. Beşiktaş derneği ile güvercin sevenler derneğinin hiç farkı yok. Profesyonel futbol kulübünü yönetmezler. Çebi gider gitmesine de gelen kişi yine dernek başkanı olduktan sonra ne kıymeti var. Ya ceo atayacaksınız ya da hissenizi %15 gibi makul seviyelere çekeceksiniz.

Çevrimdışı ardiles

hiçbiri gitmez hoca yönetim daha gerçekçi bir seçenek
Sana çok şey söylerdim de Beşiktaşın başarısı için Şenol hocaya çaresizce sarıldığını bildiğim için susuyorum. Senin suçun yok. Yeteri kadar öpülmemişsin ben gibi.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Sana çok şey söylerdim de Beşiktaşın başarısı için Şenol hocaya çaresizce sarıldığını bildiğim için susuyorum. Senin suçun yok. Yeteri kadar öpülmemişsin ben gibi.
:)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

:)

neye gülüyorsun gidecekmi yönetim gitmeyecek

Çevrimiçi Samet Demir

neye gülüyorsun gidecekmi yönetim gitmeyecek
Mayısa kadar burada yönetim. O tren geçen sene kaçtı.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: