Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 786677 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı sEuL

Beşiktaş kulübünün başkanına simdiye kadar kim yapabildi böyle.

https://twitter.com/nocontextjk/status/1709997562818666848?s=08

https://twitter.com/ekremalpay8/status/1709989868263121277?s=19

Feto'cu Memo'ya bak, bi bizim baskana atar yapiyor. Ne diyelim ki, bu haysiyetsiz yonetimin istifa falan edecegi de yok.

Bakalim iki kurusluk haysiyeti var mi filozofun, 1 senedir takima bir cacik oynayamadi istifa edebilecek mi? Onu gectim, su futbolu Trabzonspor'a oynatsa Senol - Trabzon medyasi ve insani yerin dibine sokmustu herifi. Sozde Besiktas'li takinan tasmali basin mensuplarinin hepsi kafasini kuma gommus durumda - buna Besiktas'li eski oyuncular dahil.

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

Federasyon başkanınada helal olsun küfür yiyeceğini bile bile stada gelmiş(mallık)ama postasını koyup gitmiş.beşiktaşspor başkan da mal gibi oturup kalmış.

Çevrimiçi gokhans

Taraftar staddan çıkmamış. İstifa daveti sabaha kadar sürecek sanırım. Taraftar grupları stad önüne çağrı yapmalı herkesi istifa için desteğe çağırmalı..

Çevrimdışı İzmitlibjk

Fikret orman bu kulubu dunyada taninir hale getirmişti vizyon katmıştı 7-8 yasindaki cocuklar babalarinin tuttugu kulup yerine besiktasa gonul vermeye baslamisti bir operasyon cektiler kulubun geldigi hali goruyoruz. Bu ulkede basari cezasiz kalmaz
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2023, 22:16:46 İzmitlibjk ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Unnamed

Fikret orman bu kulubu dunyada taninir hale getirmişti vizyon katmıştı 7-8 yasindaki cocuklar babalarinin tuttugu kulup yerine besiktasa gonul vermeye baslamisti bir operasyon cektiler kulubun geldigi hali goruyoruz. Bu ulkede basari cezasiz kalmaz

Abdullah Avcı ile yapılan sözleşmeyi de dıj güjler etkili olmustur kesin  :biggrinking: Başlatmayın şimdi Fikret Orman'a

Çevrimdışı Unnamed

Quaresma gelse şu ruhsuzları top diye oynar. Ah be Cigano  :s20:

Çevrimdışı İzmitlibjk

Abdullah Avcı ile yapılan sözleşmeyi de dıj güjler etkili olmustur kesin  :biggrinking: Başlatmayın şimdi Fikret Orman'a

Abdullah hunter hariç. 😅

Çevrimiçi gokhans

Hazırlık maçından itibaren vi kuyusunu kazıp, illede şenol güneş diyen tüm bjk’lı yazarlar, taraftarlar, hocasının arkasında durmayan yönetim itina ile kına yaksın.. Olan beşiktaş’a oldu..

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Bu arada Gedson Fernandes'in Beşiktaş'ın neden "açık ara" en vazgeçilmez, en değerli, en kaliteli futbolcusu olduğu anlaşılmıştır sanırım.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu yüzsüz filosof bos felsefe yapacagina neden hala istifasini sunmadi. Alo, taktikleri Anc mi verdi? Bu istatistiklerin sebebi olan bu adam neden hala takimin basinda. Kulupte kaldigi her dakika zarar.

Çevrimdışı 38life

Bu arada "O*** Çocuğu, İstifa Etsene!" tezahüratı yapılmış maçtan sonra. Bunu yeni gördüm. Hala yönetimin istifa edeceğine inanmıyorum. Bunların yüzü kızarmaz çünkü haya duyguları yok. Ama taraftar da işi başka bir boyuta taşımış.

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi levitate

sonuç : hocanın görevine son verilmiştir biz görevimizin başındayız.!
sonuç: görevimizin başındayız eleştrileri dikkate alacağız zart zurt
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

Bu arada "O*** Çocuğu, İstifa Etsene!" tezahüratı yapılmış maçtan sonra. Bunu yeni gördüm. Hala yönetimin istifa edeceğine inanmıyorum. Bunların yüzü kızarmaz çünkü haya duyguları yok. Ama taraftar da işi başka bir boyuta taşımış.
Eğer böyle bir tezahürat yapıldıysa da ayıp edilmiş. !
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi levitate

İsterse bırakmasın. Yeni gelen başkan anında şutlayacak zaten.
hiç sanmıyorum desem... adaylığı açıklayan bir hasan arat var o da hocamıza layık kadroyu kuracağız tarzı bir şeyler dedi sanki
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Eğer böyle bir tezahürat yapıldıysa da ayıp edilmiş. !

Beşiktaş küme düşse yüzü kızarmayacak insanlara derdini normal bir dille anlatamazsın. Saygı ilişkisi yok olmak zorunda. İpler tamamen kopmak zorunda. Taraftarı buna zorlayan yönetimdir. Beşiktaş taraftarının küfür etmesinin suçlusu yönetimdir.

Çevrimdışı 38life

hiç sanmıyorum desem... adaylığı açıklayan bir hasan arat var o da hocamıza layık kadroyu kuracağız tarzı bir şeyler dedi sanki

Ben tam tersini duydum.

Etiketler: