Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 677777 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Ravenman

Getir Bielsa'yı, Nagelsmann'ı yada Villas Boas'ı ve uçur takımı.

Gerçekten bu hocayla gelişme yok.

Çevrimiçi gokhans

Dün, beşiktaş’a karşı şut çekmeden süpriz galibiyet almış anadolu takımı gibiydik. Taktik, hücumm planı, kondisyon, oyuncu uyumu, ritim, mentalite yok takımda. 80lerin inatçı sert semt hocası vardı sanki kulübede. Cenk, muleka banko favoriler, hocanın kafayı taktığı semih’e forma yüzü yok. Tek bir oyun planını inatla oynatmaya çalışıyor. Şu an ligdeki 19td’de amir ve masuaku’ya pres yapıp önde basması gerektiğini biliyor, ama şenol hoca sanırım herkesin bildiğini bilmiyorki her maç aynı şeyi deniyor. Bu arada konya’da çok vasat bir takı, fenerin 5 attığı rize muhtemelen bizi elek ederdi. Abartmıyorum bu gerçek, Gedson’a bir şey olsa küme düşmemeye oynarız.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Ravenman

Ertuğrul Sağlam Kocaelispor'da kısıtlı imkanlarla ve berbat bir kadroyla mucizeler yaratıyor.

5 maçtır arka arkaya kazanıyor hemde dünkü Konyaspordan daha zor rakiplere karṣı.

Getir işte Ertuğrul'u. Futbolcuyken hem stoper hem forvet oynardı. Teknik direktörken kötü bir kadroyla bizi hep yarışta tuttu.

Adam püri pak Beşiktaşlı fakat küstürdük ve onun kadrosuna Ernst ve Yusuf'u ekleyerek Mustafa Denizli ṣampiyon oldu 2009'da. Ertuğrul'de Bursa'yı şampiyon yaptı 2010'da.

Barış zamanı geldi artık.

Getirin Ertuğrul'u, sağlam bir sezon görelim.

Çevrimdışı Sefa Kara

Ertuğrul Sağlam Kocaelispor'da kısıtlı imkanlarla ve berbat bir kadroyla mucizeler yaratıyor.

5 maçtır arka arkaya kazanıyor hemde dünkü Konyaspordan daha zor rakiplere karṣı.

Getir işte Ertuğrul'u. Futbolcuyken hem stoper hem forvet oynardı. Teknik direktörken kötü bir kadroyla bizi hep yarışta tuttu.

Adam püri pak Beşiktaşlı fakat küstürdük ve onun kadrosuna Ernst ve Yusuf'u ekleyerek Mustafa Denizli ṣampiyon oldu 2009'da. Ertuğrul'de Bursa'yı şampiyon yaptı 2010'da.

ertuğrul sağlam mı ?

Liverpool faciasını yaşadığımızda başımızda teknik adam ertuğrul sağlam vardı.

Ligde bizi o sene 4.yaptı gs şampiyonluğu gördük 2007-2008.

Ben anç'a kızmamaya başladım artık taraftarımızdan vizyonsuzluk akıyor anç'ta nabza göre şerbet veriyor.

Ziraa Beşiktaş taraftarı bu kadar küçük düşünmez düşünmemeli.

Çevrimiçi Samet Demir

Zamanında geldi..

8-0, 4-1 faciaları..

4 derbide 3 mağlubiyet..

Ruhsuz anadolu deplasmanları..
Şimdide o günlere ışık yaktık. Hoca ve yönetim niyet ettiler en dibi yaşatacaklar bize.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Atkar

Ertuğrul Sağlam,Şifo,Rıza Çalımbay isimleri falan dönüyor hala. İnanılır gibi değil. Sergen sonrası Şenol hocaya döndük gidişat belli. Arkadaşlar ister kızın ister kızmayın bu klube futbol aklı ve yapılanma yapacak bir hoca lazım.(Valerian gibi 3-5-2 fantezisi yapmayacak).

Madem SD falan tutmuyor Türkiye’de bari hocanın oyuncu portföyü yüksek olsun. Sergen sonrası Luce’ye gitsek ya geçen sezon ya bu sezon kesin şampiyon yapardı mesela. Biz Gs ve Fb gibi 50m maaş bütçesi,50m bons ödemesi yapamayız.

Önümüzde Rıdvanlı,Emirhanlı,Serdar’lı yapılanma yapmalık bir zamanımız vardı,değerlendiremedik.

Başkan kim olacak ise şimdiden hocasını,oyuncularını vb hazırlamalı ki seneye de yine dımdızlak kalmayalım.

Bu transfer dönemi o kadar kötü geçti ki,hiç para harcamasak daha güçlüydük. Kuzyaev-Grillitsch-Berghuis falan alsaydık sadece stoperi de Koray falan halletseydik gerçekten daha güçlüydük. Ne oyuncu parlatabiliyoruz,ne iyi oyuncu alabiliyoruz. Biz napıyoruz ben hiçbirşey anlamadım

Çevrimiçi Samet Demir

Günlerce vizyon vizyon deyip Ertuğrul Sağlam istemek de ne bileyim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı aunt minnie

Bir başakşehir bile olamadık.Adamlar emreye direkt yol verip Çağdaş Atan’ı kaptılar.Gerce bırak çağdaşı klopp bile koşturamaz bu takımı.Nerde veteran varsa topladılar milyonları verip.Tamamen ziyan bir takım

Çevrimiçi gokhans

Ertuğrul Sağlam,Şifo,Rıza Çalımbay isimleri falan dönüyor hala. İnanılır gibi değil. Sergen sonrası Şenol hocaya döndük gidişat belli. Arkadaşlar ister kızın ister kızmayın bu klube futbol aklı ve yapılanma yapacak bir hoca lazım.(Valerian gibi 3-5-2 fantezisi yapmayacak).

Madem SD falan tutmuyor Türkiye’de bari hocanın oyuncu portföyü yüksek olsun. Sergen sonrası Luce’ye gitsek ya geçen sezon ya bu sezon kesin şampiyon yapardı mesela. Biz Gs ve Fb gibi 50m maaş bütçesi,50m bons ödemesi yapamayız.

Önümüzde Rıdvanlı,Emirhanlı,Serdar’lı yapılanma yapmalık bir zamanımız vardı,değerlendiremedik.

Başkan kim olacak ise şimdiden hocasını,oyuncularını vb hazırlamalı ki seneye de yine dımdızlak kalmayalım.

Bu transfer dönemi o kadar kötü geçti ki,hiç para harcamasak daha güçlüydük. Kuzyaev-Grillitsch-Berghuis falan alsaydık sadece stoperi de Koray falan halletseydik gerçekten daha güçlüydük. Ne oyuncu parlatabiliyoruz,ne iyi oyuncu alabiliyoruz. Biz napıyoruz ben hiçbirşey anlamadım
Öncelikle 3-5-2 fantezi değil, düzgün planlandığında en iyi dizilim ve oyun planıdır. Lucescu ile lige ambargo koyduğumuzda 3-5-2 ile oynadık. Uefa kupasında bize en ters gelebilecek italyan takımı olan lazio çıkmasaydı o sene uefa kupasını bile alabilirdik. Lazio'nun prime dönemiydi inzaghi, claudio lopez, conceciao, fiore, mendieta, stankovic, albertini, dino baggio, stam, couto, mihajlovic, peruzzi falan vardı o lazio'da.. Önce bunu bi bilelim!!!
- İkincisi bir hoca ve kadro planı yapılacaksa bu yönetim ile yapılmasın bir zahmet. Şenol hoca ile yönetim gidene kadar devam edilmeli, edilmeliki bu iş bilmezler hangi hoca gelse yiyecek zaten..
-Sonrasında bu iş gerçek profesyönel bir yapılanma ile çözülmeli. Bielsa, favre gibi biri getirilip, 2 yıl kan ve gözyaşı vaadedilerek zaman istenmeli taraftardan, sonrası güneşli günler zaten. Acele etmeden 2 yıl ilmek ilmek işlenmeli altyapıdan, a takıma kadar, transferler, yatırımlar, scout transferleri, hepsi belirli bir strateji ve mentalite ile olmalı.

Çevrimdışı Karabay

Bir başakşehir bile olamadık.Adamlar emreye direkt yol verip Çağdaş Atan’ı kaptılar.Gerce bırak çağdaşı klopp bile koşturamaz bu takımı.Nerde veteran varsa topladılar milyonları verip.Tamamen ziyan bir takım
E bu oyuncular alınırken takımın başında onay veren bir hoca yok muydu. Adam dün çıkıp, afrika kupası bize sorun çıkarmayacak transferler iyi minvalinde açıklama yapmadı mı.

Çevrimdışı Ravenman

ertuğrul sağlam mı ?

Liverpool faciasını yaşadığımızda başımızda teknik adam ertuğrul sağlam vardı.

Ligde bizi o sene 4.yaptı gs şampiyonluğu gördük 2007-2008.

Ben anç'a kızmamaya başladım artık taraftarımızdan vizyonsuzluk akıyor anç'ta nabza göre şerbet veriyor.

Ziraa Beşiktaş taraftarı bu kadar küçük düşünmez düşünmemeli.

Yanlıṣınız var.

1. Galatasaray 79
2. Fenerbahçe  73
3. Beşiktaş        73
4. Sivasspor     73

Üçlü averajdan dolayı 3.olduk, hemde okadar hakem hatalarına rağmen ve 8-0 faciasının getirdiği moral bozukluğuna rağmen 73 puan topladık.

Ahmet Çakar'ın meşhur sözü vardı 2007/2008 sezonun hakkında: "Beşiktaş bu sezon soykırıma uğradı."

İlk 3 hafta 3 galibiyet aldık (3. Maç Batuhan'ın Antepe uzatmada attığı gol).

1. Hafta Konya 1-0 kazandık
2. Hafta Kasịmpaşa 2-1 kazandık
3. Gaziantep 1-0 kazandık
4. Hafta Kayserile 0-0
5. Hafta Ankarasporla 0-0
6. Hafta Denizliyi 3-2 kazandık
7. Hafta Galatsaraya 2-1 yenildik
8. Hafta Gençlerbirliği 1-0 kazandık
9. Hafta Trabzonu 3-2 kazandık
10. Hafta IBB ile 0-0
11. Hafta Fener 2-1 yenildik
12. Hafta Sivas 2-1 yenildik
13  hafta Hacettepe 1-0 kazandık
14 hafta Rize 1-1
15. Hafta Bursa 1-0 kazandık
16. Hafta Ankaragücü 3-1 kazandık
17. Hafta Manisa 2-1 kazandık

Derbilerden 1 puan bile almamıza rağmen ilk yarıya Fener ve Galatasarayın arkasında 3 puan farkla kapattık (37, 36, 34).

1. Sivas 17 - 37
2. Fener 17 - 37
3. Cincon 17 - 36
4. Besiktas 17 - 34

Rekor kırmızı kartlar topladık, sayılmayan goller, çok facia bir sezondu. Çok şikeli bir sezondu 2007/2008 sezonu.

Ona rağmen rekor puan topladı, Anadolu takımlarını yendi, sadece 1 veya 2 derbi yenseydi o boş beleş kadroyala.şampiyon olurduk.

Ertuğrul sonraki sezon 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı, kovuldu Denizli geldi onun kadrosuyla şampiyon oldu.

Sonraki sezonda Ertuğrul Bursasporu şampiyon yaptı.

Ertuğrula bir ṣans daha vermemiz lazım. Misyonu bitmedi bizde.

Çevrimdışı Sefa Kara

Yanlıṣınız var.

1. Galatasaray 79
2. Fenerbahçe  73
3. Beşiktaş        73
4. Sivasspor     73

Üçlü averajdan dolayı 3.olduk, hemde okadar hakem hatalarına rağmen ve 8-0 faciasının getirdiği moral bozukluğuna rağmen 73 puan topladık.

Ahmet Çakar'ın meşhur sözü vardı 2007/2008 sezonun hakkında: "Beşiktaş bu sezon soykırıma uğradı."

İlk 3 hafta 3 galibiyet aldık (3. Maç Batuhan'ın Antepe uzatmada attığı gol).

1. Hafta Konya 1-0 kazandık
2. Hafta Kasịmpaşa 2-1 kazandık
3. Gaziantep 1-0 kazandık
4. Hafta Kayserile 0-0
5. Hafta Ankarasporla 0-0
6. Hafta Denizliyi 3-2 kazandık
7. Hafta Galatsaraya 2-1 yenildik
8. Hafta Gençlerbirliği 1-0 kazandık
9. Hafta Trabzonu 3-2 kazandık
10. Hafta IBB ile 0-0
11. Hafta Fener 2-1 yenildik
12. Hafta Sivas 2-1 yenildik
13  hafta Hacettepe 1-0 kazandık
14 hafta Rize 1-1
15. Hafta Bursa 1-0 kazandık
16. Hafta Ankaragücü 3-1 kazandık
17. Hafta Manisa 2-1 kazandık

Derbilerden 1 puan bile almamıza rağmen ilk yarıya Fener ve Galatasarayın arkasında 3 puan farkla kapattık (37, 36, 34).

1. Sivas 17 - 37
2. Fener 17 - 37
3. Cincon 17 - 36
4. Besiktas 17 - 34

Rekor kırmızı kartlar topladık, sayılmayan goller, çok facia bir sezondu. Çok şikeli bir sezondu 2007/2008 sezonu.

Ona rağmen rekor puan topladı, Anadolu takımlarını yendi, sadece 1 veya 2 derbi yenseydi o boş beleş kadroyala.şampiyon olurduk.

Ertuğrul sonraki sezon 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı, kovuldu Denizli geldi onun kadrosuyla şampiyon oldu.

Sonraki sezonda Ertuğrul Bursasporu şampiyon yaptı.

Ertuğrula bir ṣans daha vermemiz lazım. Misyonu bitmedi bizde.

Neyin mücadelesini veriyorsunuz anlam veremiyorum ha 3 olmuş ha 4 olmuş farketmez başarısızlıktır ama 4.bitirdik.

Bizim soykırıma uğramadığımız sezon yok ki.

8-0 liverpool faciasını yaşatan kim olursa olsun babam olsa bir daha klübe sokmam kenarda armut gibi izledi maçı çok net hatırlıyorum bari hükmen 3-0 yenil 4 kırmızı gör ne yapıcaz şampiyonlar ligini mi alacaktık sanki 4 kırmızı görse 4 oyuncu hocalık vasfı yok.

Bu kadar istatistiği araştırmanıza gerek yoktu ertuğrul sağlam çapsızdır ve Beşiktaşın başında işi yoktur.

Profil fotoğrafında ki schuster o ertuğruldan daha iyi onu istesen mantıklı karşılarım.

Çevrimiçi gokhans

o adamlara verirken, 2 yıl kan ve göz yaşı vaadedeceksin, 2 yıl süre isteyeceksin. Yapılanma, transferler, altyapı,  teknik ekip, scout transferleri hepsi planlı ve programlı 2 yıla yayılacak.

Çevrimdışı Karabay

Hocam gol yeme sorununu çözemiyor bi türlü    

Çevrimdışı Ravenman

Güntekin'de sözde Beşiktaşlı, ben Şenolu sevmediğime rağmen bu Güntekin'in lafları hiç hoşuma gitmedi.

Sırf Şenol hoca onun ekmek teknesi Beinsportsu eleştirdi diye, patronunu korumak için (...) saldıran Güntekin.

Aklıma Eminönü'deki balıkçı teknede sakat ayağını sandalya üstüne indiren Gazimiz geldi. Ayağını ordan kaldır diyen patron, ben Gaziyim ayağım ağırıyor diye isyan eden Gazi, ve o Gazi'ye sırf patronun gözüne girmek için saldıran yağcı personel köpekleri.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Sergen Yalçın'la şampiyon olduğumuz sezon Konya' dan 4 yemiştik. Sonra Gençlerbirliği'ne yenilmiştik. Sergen ve yönetime sallıyordu herkes. Fb ve Gs yine canavar gibi başlamışlardı. Ama sezon sonunda biz şampiyon olduk.

Şenol Güneş öyle amatör bir teknik direktör değil. Şenol Güneş'in olduğu sezonlarda hep yarışta olduk. Bunu unutmayın. Çok zor bir fikstür yaşadık maalesef. Dezavantajımız bu oldu.

Beşiktaşın arması yeter yarışta olmak için, bizim halısaha takımına o formayı giydirsek yarışta kalırız. Beşiktaşım için yarışta kalmak başarı değildir, biz her zaman şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkmalıyız. Bizim için başarı şampiyonluktur.

Çevrimdışı Sefa Kara

Sergen yalçın ahmet nur çebinin içinden geçiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen yalçın ahmet nur çebinin içinden geçiyor.
Teklif için 1-1,5 ay teklif bekledik, gelmeyince de tatilimizi yaptık diyor. Sergenin söylediğine göre ne arayan olmuş ne soran...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı KAP

Yönetimin kapasitesini biliyoruz zaten de Sergen de sonraki sezona çıkmak istemedi belki Avrupa'da madara olacağını öngörmüş olabilir ya da hevesi kalmamış olabilir veya o sezon çok yormuş olup dinlenmek isteyebilir. Ama devam etmek için ayak dirediği belli suçu komple başkasına atmasın
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Sefa Kara

Sergen Yalçın: Beşiktaş'ın orta sahası, kreatif değil. Skor yapacak oyuncuları yok.

Sergen hocamla aynı düşünüyoruz sezon başından beri aynı şeyi söylüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşla alakalı eleştiriniz varsa yapabilirsiniz ama beşiktaş forumunda renkli seviciliği yapılmaz

Çevrimiçi gokhans

Bizim onana kazaığından daha büyük bir onana kazığına şahit oldum bugün. Hemde manu’ya çakmışlar o onana’yı da..

Çevrimiçi Necmi

Bizim onana kazaığından daha büyük bir onana kazığına şahit oldum bugün. Hemde manu’ya çakmışlar o onana’yı da..
onanalardan uzak durmak gerekiyor demekki

Çevrimdışı Ravenman

Adamlar oynuyor işte Avrupada.

Dünyadaki en çok nefret ettiğim kulüptür.

Lakin Avrupada oynuyorlar, demirden yapılmış akciğerleri var sanki.

Şanşta herzaman yanlarında. Son 34 yılın en kötü Manchesterine karşı bide kırmızı kart ve penaltı.

İlginç istatik: 3 büyükler hepsi Old Trafford'da kazandı

Beşiktaş 0-1
Fenerbahçe 0-1
Galatasaray 2-3

Etiketler: