Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784279 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bir kaç mağlubiyet aldık diye sosyal medyada çıkan yaygara dışında bu yönetime tepki olduğunumu sanıyorsunuz öyle yanlış transfer oldu oyuncudan faydalanamadık diye beşiktaş yönetimi gitmez bu kulübün kötü yönetildiğine dair borçlara dair hiç eleştiri duyuyormusunuz fo yönetiminde kongrede çıkıp hesap sorulurdu şimdi duyuyormusunuz böyle şeyler ben tanıdığım kongre üyelerinin çebi eleştirdiğini duymuyorum hiç işin gerçeği sosyal medyada yangın çıkaranların çoğu ergen onların lafıylada beşiktaş kongresi etkilenmez biz gs değiliz çebiyi taraftar getirmedi projeydi adım adım işlendi şimdide sonuçlarını yaşıyoruz

Çevrimiçi gokhans

Fikret orman’ın da eleştrilecek çok sebep sıralayabilirim. Bunların en büyüğü abdullah avcı olayıki sonunuda getirdi zaten. Çok eleştirilen hatalı transferlerine bakıyorum, mesela lens’i fenerdeki o oyunu ve fener camiasına verdiği darbe için herkes istiyordu. Adam bir anda futbolu unuttu bizde, hani fenerde oynadığının yarısını oynasa lige ambargo koyardık ama adam futbolu unuttu bizde. Aras özbiliz de türk statüsünde 1.3 milyon’a alınabilen bir riskdi. Geçmiş performanslarına aldanıldı. Keza ljalic de öyle. Ama alanya yedeği ve bizde 18e giremeyen tayfur’a 1milyon, onana’ya 4,5(5,3 diyor fransa basını) veren bir yönetim o transferleri eleştiremez. Onana söylemi ilk çıktığı günden beri necip’in daha ağır ve yeteneksizi, max değeri 250bin euro diye bas bas bağırdım. Fransa ligini izleyen herkes bağırdı. Sen neye göre, niye aldın bu adamı. Oyun kurucu stoperin yokken amartey neden? 2 şampiyonluğunun en büyük mimarı marcelo’ydu. Geçmişidemi unuttun? Takım oyun kuramıyor, kendi sahasından yarım günde çıkamıyor. Rakip sadece amir’i markaja alsa takım bitiyor. Ya sanki bile isteye resmen ihanet eder gibi hatalar bunlar.. Eleştrilecek değil, konplo kuraulacak kadar büyük hatalar. Fan token ve tl cinsli stad ismi sözleşmelerine girmiyorum hata değil ihanet ikiside. Fenerin fan token dan kazandığı para 50milyon üzeri, biz ise sattıkça kazanacağımız peşinatsız saçma sapan bir proje hemde fan token popülerliğinin bittiği bir dönemde.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Fikret Orman'in yerinde olsam itibare davasi acarim, olur mu bilmiyorum ama yanlarinda birakmam. Hicbir yonetimden, yoneticiden nefret etmedim bunlardan ettigim kadar. Besiktas'la ilgili kafamda negatif olarak kurdugum ne varsa, beni irite eden ne varsa sanki ANC ve yonetiminde dolanmis.

Surekli magdur edebiyati, sizlanma, kendi hatalarinin hicbirini kabul etmeme, dunya futbolundan ve modern cagdan uzaklik, akil kullanmama, yaptiklari en basit, temel olan seyleri bir lutuf veya buyuk basari gibi sunma, hepsi tek bunyede toplanmis. Ama asil mesele bence hala taraftar. Fikret Orman Paralar Nerede statta soylendi, istifaya o goturdu. Fikret Ormani istifaya davet edip ANC'ye tepkisiz kalan yine bizim taraftar. Lugano ve Istanbulspor macinda gorecegiz, ama icimden bir ses bugun zar zor hasbelkader kazanacagiz ve tepkiler olmayacak diyor. Gorecegiz.

Çevrimiçi murat

artırıyorum seçime gitse kongreden ANÇ kazanır
Gerçekler çok acı
kongreye katılan arkadaşlarımız da aynı şekilde seçim durumunda tekrar kazanacağını söylüyorlar ama sahada galibşyet alamazsan fikret orman olsan bile kazanamazsın bu yetersizler₁ kazanabilmesinin tek yolu hemşerilerini ve çalışanlarını kulübe doldurmasına olur.

Çevrimiçi murat

zaten abi ben böyle bir davanın kazanılma ihtimalinin bile olmadığını düşünüyorum
Ne yani X futbolcu 5 liraydı sen 10 verdin kime göre neye göre
Yok Çin’e gittin masraf oldu böyle dava mı olur bedava mı gidecek takım
Transfer usülsüzlüğü diye anılan her dava baştan kaybedilmiş sayılır serbest piyasada değeri belirsiz bir şey üzerinden yorum yapmak çocuk yapmaz bunu
şimdi yaptıkları bütün transferler kendilerinin yargıkanma sebebi olur.1.6 milyona larin oynatıyorduk yangın yapılıyordu.yeni gelenlerin içinde 1.6 ya oynayan varmı? Belki oynamayanlar içinde vardır.

Çevrimiçi murat

Fikret orman’ın da eleştrilecek çok sebep sıralayabilirim. Bunların en büyüğü abdullah avcı olayıki sonunuda getirdi zaten. Çok eleştirilen hatalı transferlerine bakıyorum, mesela lens’i fenerdeki o oyunu ve fener camiasına verdiği darbe için herkes istiyordu. Adam bir anda futbolu unuttu bizde, hani fenerde oynadığının yarısını oynasa lige ambargo koyardık ama adam futbolu unuttu bizde. Aras özbiliz de türk statüsünde 1.3 milyon’a alınabilen bir riskdi. Geçmiş performanslarına aldanıldı. Keza ljalic de öyle. Ama alanya yedeği ve bizde 18e giremeyen tayfur’a 1milyon, onana’ya 4,5(5,3 diyor fransa basını) veren bir yönetim o transferleri eleştiremez. Onana söylemi ilk çıktığı günden beri necip’in daha ağır ve yeteneksizi, max değeri 250bin euro diye bas bas bağırdım. Fransa ligini izleyen herkes bağırdı. Sen neye göre, niye aldın bu adamı. Oyun kurucu stoperin yokken amartey neden? 2 şampiyonluğunun en büyük mimarı marcelo’ydu. Geçmişidemi unuttun? Takım oyun kuramıyor, kendi sahasından yarım günde çıkamıyor. Rakip sadece amir’i markaja alsa takım bitiyor. Ya sanki bile isteye resmen ihanet eder gibi hatalar bunlar.. Eleştrilecek değil, konplo kuraulacak kadar büyük hatalar. Fan token ve tl cinsli stad ismi sözleşmelerine girmiyorum hata değil ihanet ikiside. Fenerin fan token dan kazandığı para 50milyon üzeri, biz ise sattıkça kazanacağımız peşinatsız saçma sapan bir proje hemde fan token popülerliğinin bittiği bir dönemde.
bu takımın kağnı gbi çıkmasının yegane sebebi şenol güneştir.adamın oyun kültüründe hızlı hücum yok ,top bizde kalsın evirelm çevirelim hasbelkadar atarsak atarız diyor.hızlı hücum neden istemiyor çünkü takıma kondüsyon yükleyemiyor futbolcuların orası burası atar yada takım 60. Dakikada biter.hücum planı zaten bir adet defans planı da rakibi kalabalık karşılayalım eksik yakalanmayalım  tarzında.eldeki oyuncu grubuna göre bir oyun geliştiremez.eldekilerden kendi oyununa göre birşeyler çıkartmaya çalışır.olursa olur olmazsa varsa milli takıma sıçrar yoksa kovulana kadar sabreder.malum parayı çok sever.

Çevrimiçi gokhans

bu takımın kağnı gbi çıkmasının yegane sebebi şenol güneştir.adamın oyun kültüründe hızlı hücum yok ,top bizde kalsın evirelm çevirelim hasbelkadar atarsak atarız diyor.hızlı hücum neden istemiyor çünkü takıma kondüsyon yükleyemiyor futbolcuların orası burası atar yada takım 60. Dakikada biter.hücum planı zaten bir adet defans planı da rakibi kalabalık karşılayalım eksik yakalanmayalım  tarzında.eldeki oyuncu grubuna göre bir oyun geliştiremez.eldekilerden kendi oyununa göre birşeyler çıkartmaya çalışır.olursa olur olmazsa varsa milli takıma sıçrar yoksa kovulana kadar sabreder.malum parayı çok sever.
Marcelo, adriano, gökhan, atiba, sosa gibi geriden oyun kuran oyuncuların varsa hızlı çıkarsın. Şenol güneş’e sormadan bir futbol aklıyla kurulan kadroydu bu ve şenol güneş’e rağmen şampiyon oldu. Şenol güneş’in içinde olduğu bir futbol aklıyla kadro mühendisliğine girersen, tek amir, yarımda masuaku’nun ayağına bakarsan. Önde basan her takımda seni kağnı gibi çıkartır. Saiss’i kaybediyorsan, saiss gibi oyun kurucu stoper alacaktın yada elindeki oyuncu grubuna göre oyun planın olacaktı. artık geçmiş olsun..

Çevrimiçi sozkul

Şenol Güneş’e hazır ve kondisyonlu bir takım verirsen başarılı oluyor. Bu işin sonunda transferleri ben yapmıyorumki diyebilir. Bu yılın transferlerinde onay Şenol hocadan mı geldi merak ediyorum.
Geçen yılın transferleri iyiymiş gerçekten.

Şenol Güneş ne abartıldığı kadar süper bir hoca ne de yere batırıldığı kadar kötü, ona iyi bir maaş verip kadro seçimini uzmanlara bırakmak gerekiyor, o zaman  başarı şansı yüksek olur.

Ceyhun Kazancı’dan neden gıcık kapıyordu biliyor musunuz?

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu yonetim tek basina gitmez savina katiliyorum... Olay  donup  dolasip G.Kurul uyelerine dusuyor ... Ne var ki bu sorumluluk sadece 1000 kisilik bir katilimin olacagi herhangi bir genel kurula yuklenecekse eger bu  yonetim yine gitmez ...  maalesef Genel Kurul uyelerinin de olaylarin cok farkinda  oldugunu sanmiyorum ya da  islerine  /rantlarina gelmiyordur ..

https://x.com/EKGedik/status/1708406202353295677?s=20
Yorgo

Çevrimiçi sozkul

Bu yonetim tek basina gitmez savina katiliyorum... Olay  donup  dolasip G.Kurul uyelerine dusuyor ... Ne var ki bu sorumluluk sadece 1000 kisilik bir katilimin olacagi herhangi bir genel kurula yuklenecekse eger bu  yonetim yine gitmez ...  maalesef Genel Kurul uyelerinin de olaylarin cok farkinda  oldugunu sanmiyorum ya da  islerine  /rantlarina gelmiyordur ..

https://twitter.com/EKGedik/status/1708406202353295677?s=20

Kongre üyelerine eleştiri almış başını gidiyor, ilk ANÇ başkanlığında. rakibi Serdar Adalıydı arkadaşlar.  Fikret Orman  maaşları ödeyemediği için kaçmıştı. Şimdi siz burada kongre üyelerini Serdar Adalı’yı seçmediği için mi eleştiriyorsunuz, sadede gelelim lütfen. Daha açık konuşun.

Çevrimiçi sozkul

Kongre üyelerine eleştiri almış başını gidiyor, son kongrede ANÇ’nin rakibi Serdar Adalıydı arkadaşlar.  Fikret Orman  maaşları ödeyemediği için kaçmıştı. Şimdi siz burada kongre üyelerini Serdar Adalı’yı seçmediği için mi eleştiriyorsunuz, sadede gelelim lütfen. Daha açık konuşun.

Ben artık seçimleri otobüs taktiklerinin kazandırdığını düşünmüyorum, öyle olsaydı bir önceki seçimi Adalı kazanmalıydı, Fikret Orman’ın tam desteğini almıştı. İlk seçimden bahsediyorum.
Eleştiriler 2. Seçim için ise kongre üyelerine neden Fuat Çimen’e oy vermedikleri için mi kızıyorsunuz.

Kongre üyelerine eleştiri almış başını gidiyor, son kongrede ANÇ’nin rakibi Serdar Adalıydı arkadaşlar.  Fikret Orman  maaşları ödeyemediği için kaçmıştı. Şimdi siz burada kongre üyelerini Serdar Adalı’yı seçmediği için mi eleştiriyorsunuz, sadede gelelim lütfen. Daha açık konuşun.
Bilmiyorum ben abi sen soyle... Valla 2 hafta onceki olagan divan kurulu toplantisinda ANCnin beylik her  cumlesi salonda  alkislaniyordu, tek tuk -kaptan Samet gibi- uc bes kisi cikip elestiri yoneltebildi .. Sen birsey biliyorsan sen soyle 
Yorgo

Çevrimiçi sozkul

Yorgo sen güzel bir aday çıkmasını sağla katılım 1000 kişidemi kalıyor bir gör. ANÇ ve Fuat Çimen arasındaki seçime kim niye gitsin ki?

Çevrimiçi gokhans

Orman ve arat banko adaylar. Önemli olan aday değil kuracakları yönetim kadrosu ve anlatacakları proje ve strateji.. Böyle bir seçimde anç kongre desteği falan alamaz. Kendi altyapı oyuncularını tutamayan adam kongre üyelerinimi tutacakmış?? :)

F.Orman'in gidis seklinde sonra donmek isteyecegini hic zannetmiyorum. Serdar Bilgili gibi ebediyen kaybettik bence. Hasan Arat ve bir ihtimal Serdar Adali aday olur anca.
Ama Hasan Arat niye sisiriliyor anlamiyorum. 2 onemli kisiyle fotograf cektirince ne oluyor yani, bir anda hersey gulluk gulistanlik mi oluyor?
Besiktas'la ilgili dusunceleri, yapacaklari, yonetim kuruluyla ilgili bilinen birsey var mi? Yok. Bos bir gazlama var sanki.
Ha, mevcut yonetimin yerine islak banyo terligi koysan daha iyi olur o ayri mesele.

Çevrimiçi tolga1903

Fb ve gs'nin maçlarını izlerken bunalıyorum artık. Bu ikisiyle öyle bir iki değil bildiğin beş gömlek fark var aramızda. Maç eksiğiyle 11 puana çıkıyor fark ve konya deplasmanındasın. 1 ekim'de lige havlu atmak da varmış sene sanki 2005 ve yıldırım demirören başımızda. Lanet olsun bizi düşürdükleri şu duruma.

Çevrimiçi gokhans

F.Orman'in gidis seklinde sonra donmek isteyecegini hic zannetmiyorum. Serdar Bilgili gibi ebediyen kaybettik bence. Hasan Arat ve bir ihtimal Serdar Adali aday olur anca.
Ama Hasan Arat niye sisiriliyor anlamiyorum. 2 onemli kisiyle fotograf cektirince ne oluyor yani, bir anda hersey gulluk gulistanlik mi oluyor?
Besiktas'la ilgili dusunceleri, yapacaklari, yonetim kuruluyla ilgili bilinen birsey var mi? Yok. Bos bir gazlama var sanki.
Ha, mevcut yonetimin yerine islak banyo terligi koysan daha iyi olur o ayri mesele.
Hasan arat, çevresi, bağlantıları inanılmaz derin biri. Büyük bir lobi gücüne sahip ve saygı duyulan biri. Hani her masada var denilen kişi var ya!  o Hasan Arat işte.. O badem bıyıklı bylock’cu her fırsatta laf sokup, tınlamadığı anç yerine arat olamazdı mesela. Bilgili ile yarışa girdiğinde, seba’nın “bir oyum var oda hasan’ın” dediği 2.başkanı. Hasan arat’ın avantajı network’u yani, bu yüzdende çok sağlam kadro kuracağına şüpem yok. Bakıp görücez bakalım zaman ne gösterecek.

Çevrimdışı Sefa Kara

Hasan arat, çevresi, bağlantıları inanılmaz derin biri. Büyük bir lobi gücüne sahip ve saygı duyulan biri. Hani her masada var denilen kişi var ya!  o Hasan Arat işte.. O badem bıyıklı bylock’cu her fırsatta laf sokup, tınlamadığı anç yerine arat olamazdı mesela. Bilgili ile yarışa girdiğinde, seba’nın “bir oyum var oda hasan’ın” dediği 2.başkanı. Hasan arat’ın avantajı network’u yani, bu yüzdende çok sağlam kadro kuracağına şüpem yok. Bakıp görücez bakalım zaman ne gösterecek.

hasan arat tam bize yakışan bir başkan umarım olur.

Çevrimdışı Talisca1903

hasan arat tam bize yakışan bir başkan umarım olur.
hele bir gelsin yapsın bakalım ondan sonra överiz dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım

Çevrimdışı Savaş

Eskiden Besiktaş'ın maçı olduğu zaman içim kıpır kıpır heyecanla beklerdim saati.

Şu an nasıl bi rezillik izleyeceğiz acaba diye strese giriyorum. Bizi bu hale getirenler allahından bulsun.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb ve gs'nin maçlarını izlerken bunalıyorum artık. Bu ikisiyle öyle bir iki değil bildiğin beş gömlek fark var aramızda. Maç eksiğiyle 11 puana çıkıyor fark ve konya deplasmanındasın. 1 ekim'de lige havlu atmak da varmış sene sanki 2005 ve yıldırım demirören başımızda. Lanet olsun bizi düşürdükleri şu duruma.

Bunun boyle olacagini tahmin etmek icin einstein olmaya gerek yok. Gecen sene zatenpuan baraji ortadaydi, bu seneki transferler de ortada. Akilli bir kadro muhendisligi ve iyi bir antrenorle kadro kalitesi farki kapanirdi, ama aksine aciklacak gibi duruyor. Seneyi bence 20-25 puan geride kapatiriz. 10 puan kadro farki 10-15 puan teknik ekip farki.

Çevrimdışı Sefa Kara

Eskiden Besiktaş'ın maçı olduğu zaman içim kıpır kıpır heyecanla beklerdim saati.

Şu an nasıl bi rezillik izleyeceğiz acaba diye strese giriyorum. Bizi bu hale getirenler allahından bulsun.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynıyım heyecanımızı öldürdüler.

Çevrimiçi Samet Ç

Hasan Arat seçilirse gerçekten spor kulübü olmak için ciddi adımlar atarız ama bu kongre yapısıyla seçilmesi zor mesela seçimde Anç liste yenileyip aday olsun tekrar seçilir.

Çevrimiçi gokhans

5-0’lık galibiyet sonrası fenerbahçe yöneticisi şu an mhk ve federasyona hakem hataları ve hakem standartlarının tutarsızlığı için bombalama yapıp, büyükekşi’den hesap sordu. Haftaiçide Ali Koç basın toplantısı yapacakmış. Sosyal medya, ekşi falan yıkılıyor. Bakın 5-0 galip geldikleri maç sonunda oluyor bunlar.. Biz fenerin bu maç yaşadıklarının bin beterini her hafta yaşarken bizimkiler ölü taklidi yapıyor.

Yorgo sen güzel bir aday çıkmasını sağla katılım 1000 kişidemi kalıyor bir gör. ANÇ ve Fuat Çimen arasındaki seçime kim niye gitsin ki?
Dogrudur, Hasan Arat ortaya cikti, bakalim yonetim ibra edilecek mi  kasim ayinda  edilmeyecek mi ?? Ortada hazir yukun altina elini koymus hele de Hasan Arat gibi bir aday varken bakalim Genel Kurulumuz nasil bir karar verecek.. Sahsen ben G.Kurul uyesi  olsam  ibra etmezdim bu yonetimi, sirf Olaganustu Gnel Kurul karari ciksin diye
Yorgo

Etiketler: