Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 783971 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Yönetimi nasıl yollayacaksın aday mı var?Aday çıkmadığı sürece istediği kadar başkanlık yapar ANÇ.Dalkavuğu da çok kimse farkında değil
artırıyorum seçime gitse kongreden ANÇ kazanır
Gerçekler çok acı

Çevrimdışı Sefa Kara

artırıyorum seçime gitse kongreden ANÇ kazanır
Gerçekler çok acı

kazanamaz karşısına hiç doğru dürüst aday cıkmadı o yüzden kazandı hep hasan arat misal çıkarsa kazanamaz.

Fikret orman aday olabiliyor mu bilmiyorum misal o da aday olursa yine kazanamaz anç.

Çevrimiçi Necmi

hoca, ceyhun, serhan vs. diye diye asıl hedef anç'ye daha çok zaman veriyoruz, onu bir yollayalım da hoca işi sonra da halledilir

hoca gitti diyelim bunlar gider silik kendilerince yönetebilecekleri yabancı bir hoca getirir, zamanı gelince bu sefer onu öne atıp yine kendileri için zaman kazanırlar

kasım-aralık gibi baskın seçim yapacağı konuşuluyor. tüm odak oraya kaymalı, gerekirse bu sezon yansın yeter ki şu yönetim gitsin razıyım
baskın seçim yapmaya hiç ihtiyacı yokki seçimi her halukarda kazanır

Çevrimiçi levitate

Yönetimi nasıl yollayacaksın aday mı var?Aday çıkmadığı sürece istediği kadar başkanlık yapar ANÇ.Dalkavuğu da çok kimse farkında değil
hasan arat aday olacağını söylüyor, ne yapar gram fikrim yok ama bunlardan bin kat iyidir
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

kazanamaz karşısına hiç doğru dürüst aday cıkmadı o yüzden kazandı hep hasan arat misal çıkarsa kazanamaz.

Fikret orman aday olabiliyor mu bilmiyorum misal o da aday olursa yine kazanamaz anç.
baskın seçim yapmaya hiç ihtiyacı yokki seçimi her halukarda kazanır

adamlar rezil rüsva etti bizi ve birileri bundan memnunsa kapatalım kulübü o zaman

ya da kulübü üstlerine yapalım, evini falan ipotek ettirmiş sonuçta hakkıdır

başlarım bunların kongresine cidden
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

emin değilim FO mı bile yiyebilir listesine bağlı

Çevrimiçi Necmi

Son kongrede herkes çebiden çok memnunmuş sonuçta oyu kongre üyeleri veriyor

Çevrimdışı Talisca1903

Son kongrede herkes çebiden çok memnunmuş sonuçta oyu kongre üyeleri veriyor
birde şimdi aday olacağını açıklayanlar o zaman neden çıkmadı o daha büyük sorun

Çevrimiçi Necmi

hasan arat aday olacağını söylüyor, ne yapar gram fikrim yok ama bunlardan bin kat iyidir
çokta emin olma 😀

Çevrimdışı Talisca1903

Benim bu yönetimin gideceğine dair zerre inancım yok kendisi isteyip bırakana kadar kalacakmış gibi
Bir değişim istiyorsak yönetim zor gitmez gibi duruyor hocayı değiştirelim yeni gelene de uzun bir fikstür bırakalım bir şeyler değiştirmek istiyorsak

Çevrimiçi Necmi

birde şimdi aday olacağını açıklayanlar o zaman neden çıkmadı o daha büyük sorun
ben beşiktaş kongresinde seçim kaybeden başkan hatırlamıyorum zaten yönetim neden erken seçim kararı alsın tek şekilde alır oda aday olmayacaksa

Çevrimiçi Necmi

Bu arada fikret orman açılan sekiz davayıda kazanmış

Çevrimdışı Talisca1903

Bu arada fikret orman açılan sekiz davayıda kazanmış
zaten abi ben böyle bir davanın kazanılma ihtimalinin bile olmadığını düşünüyorum
Ne yani X futbolcu 5 liraydı sen 10 verdin kime göre neye göre
Yok Çin’e gittin masraf oldu böyle dava mı olur bedava mı gidecek takım
Transfer usülsüzlüğü diye anılan her dava baştan kaybedilmiş sayılır serbest piyasada değeri belirsiz bir şey üzerinden yorum yapmak çocuk yapmaz bunu
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2023, 01:10:22 Talisca1903 ]

Çevrimdışı ferdi1903

Konyada da farklı bir mağlubiyet gelirse bu iş biter diye düşünüyorum.Milli aradan sonra başka hoca gelir.
Şuan için hoca değil yönetim ve başkanın gitmesi önemli

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Talisca1903

Şuan için hoca değil yönetim ve başkanın gitmesi önemli

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk
yönetim gitmez onu unutalım

Çevrimdışı Sefa Kara

ben beşiktaş kongresinde seçim kaybeden başkan hatırlamıyorum zaten yönetim neden erken seçim kararı alsın tek şekilde alır oda aday olmayacaksa

işler kötü gidecek ve seçim kararı almak zorunda kalacak.

Çevrimdışı Sefa Kara

yönetim gitmez onu unutalım
şimdi gitmese bile sene sonu mutlaka gidecek.

Çevrimiçi Necmi

zaten abi ben böyle bir davanın kazanılma ihtimalinin bile olmadığını düşünüyorum
Ne yani X futbolcu 5 liraydı sen 10 verdin kime göre neye göre
Yok Çin’e gittin masraf oldu böyle dava mı olur bedava mı gidecek takım
Transfer usülsüzlüğü diye anılan her dava baştan kaybedilmiş sayılır serbest piyasada değeri belirsiz bir şey üzerinden yorum yapmak çocuk yapmaz bunu
işde bütün kayıtlar elindeyken hiç birşey bulamayınca milleti oyalamak için böyle saçma davalar açarsın şimdi bu seneye kadar avrupaya bile gitmiyorduk para harcamayalım diye eleniyorduk demekki gelmeden önce hırsızlık diye londrada taksi faturası göstermişlerdi bir görevli transfer edilecek oyuncuya taksi tutup gitmiş eşeklik etmiş yürüyerek gitmesi lazımdı söylenecek o kadar çok şey varki ispatı olmadığı için konuşmak doğru değil ama kesin birşey varsa bütün camia birleştik beşiktaşın içine ettik konuşulan şeylere bakılırsa etmeyede devam ediyoruz

Çevrimdışı Talisca1903

işde bütün kayıtlar elindeyken hiç birşey bulamayınca milleti oyalamak için böyle saçma davalar açarsın şimdi bu seneye kadar avrupaya bile gitmiyorduk para harcamayalım diye eleniyorduk demekki gelmeden önce hırsızlık diye londrada taksi faturası göstermişlerdi bir görevli transfer edilecek oyuncuya taksi tutup gitmiş eşeklik etmiş yürüyerek gitmesi lazımdı söylenecek o kadar çok şey varki ispatı olmadığı için konuşmak doğru değil ama kesin birşey varsa bütün camia birleştik beşiktaşın içine ettik konuşulan şeylere bakılırsa etmeyede devam ediyoruz
koca kulüp taksi parasının derdine düşmüş vay babam

Çevrimiçi Samet Demir

Bu yönetim karakterini Sergen ile şampiyon olduğumuz zaman belli etti. Adamlar hiç birşey yapmadan, hiç bir başarı kazanmadan 1 şampiyonluk ile güç zehirlenmesi yaşıyorlar. Bunlardaki ego Fikret Ormanda yoktu. Adam boşuna dememiş Ahmet abiyi yolda görsem selam vermem diye.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

vallahi kardeşim ben senin kadar iyimser değilim bu konuda

Çevrimiçi Necmi

neden gidecekmiş borçları azalttığını söylüyor sportif olarakta kendisini başarılı görüyor onuda geçtim kefaletiyle beşiktaşı 700 m borca soktu onu kurtarmadan gidermi
Biz yatıp kalkıp fikret orman gider ayak bankalar birliği anlaşması yaptı diye dua edelim yoksa bunlar bizi gerçekten mahvedermiş ama stad anlaşması ve tokenden gelecek paralarla krediyi kapatırsa anında topuklar gelecek olan yönetimide sıfır gelirle bırakıp mahveder yani gitsin derken bazen gitmesi kalmasından daha yıkıcı sonuç çıkartacağınıda düşünmek lazım o kadar direndikten sonra yapılan o anlaşma bende çok soru işareti bıraktı

Çevrimiçi Necmi

Bu yönetim karakterini Sergen ile şampiyon olduğumuz zaman belli etti. Adamlar hiç birşey yapmadan, hiç bir başarı kazanmadan 1 şampiyonluk ile güç zehirlenmesi yaşıyorlar. Bunlardaki ego Fikret Ormanda yoktu. Adam boşuna dememiş Ahmet abiyi yolda görsem selam vermem diye.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu yönetim karakterini gelmeden belli etmiştide görene kimse fo neden çebiyi pasifize etti diye sormuyor fo yönetiminde dışladığı adamların hepsinin ne olduğunu gördük fo ya denmeyen kalmamıştı şimdi anlamışlardır neden eski yönetimde dışlandıklarını ha aynı yöneticiler çebininde arkasından iş çevirdiler o gelen yönetimden kim var şimdi

Çevrimdışı Sefa Kara

vallahi kardeşim ben senin kadar iyimser değilim bu konuda

rahat ol taraftar getirdi taraftar götürecek.

neden gidecekmiş borçları azalttığını söylüyor sportif olarakta kendisini başarılı görüyor onuda geçtim kefaletiyle beşiktaşı 700 m borca soktu onu kurtarmadan gidermi
Biz yatıp kalkıp fikret orman gider ayak bankalar birliği anlaşması yaptı diye dua edelim yoksa bunlar bizi gerçekten mahvedermiş ama stad anlaşması ve tokenden gelecek paralarla krediyi kapatırsa anında topuklar gelecek olan yönetimide sıfır gelirle bırakıp mahveder yani gitsin derken bazen gitmesi kalmasından daha yıkıcı sonuç çıkartacağınıda düşünmek lazım o kadar direndikten sonra yapılan o anlaşma bende çok soru işareti bıraktı

taraftarın gözüne battıysa birisi ağzıyla kuş tutsa bu saatten sonra nafile kendini başarılı görebilir ama başarılı filan değil.

geçen sene basketbol erkek küme düşüyordu son anda kurtulduk.

Sergenin bireysel şampiyonluğu haric son 3 senedir erken lige havlu atıyoruz.Bu sene çıtayı daha da yükseltti eylülde attık havluyu.

Bu sezon aldığı fiyasko oyunculara girmiyorum bile verdiği paralara o paralara neler alınabileceğini.Fikret ormanın transflerine laf ediyordu lens,douglas diye ağzımıza etti kendi aldıgı oyuncular ile bide uzun kontratlar yaptı diye kızıyordu.(Onana 2027 de bitiyor sözleşmesi)

Yolcudur abbas bağlasan durmaz.

Çevrimiçi Necmi

koca kulüp taksi parasının derdine düşmüş vay babam
fo paralar nerde kampanyasını nasıl başlattılar sanıyorsun ha birde oyuncuları getirmek için kiralanan uçak lafıda gündemdeydi ama bu yönetimde hiç gündem olmadı bunlar üç yılda fo nun yedi yılda harcadığının iki katından fazlasını harcadılar tek kuruş gelir koymayıp bu seneye kadar fo sponsorluklarından gelen parayı harcadılar üç yıldır kartal yuvası adını ağzına almıyor kimse ne ürün var ne gelir ist dışına doğru dürüst forma bile gitmiyormuş bırak ürünü şimdi üstüne 1903 yazdıkları fanileyi 500 600 tl ye satıyorlar
Yazık valla gözümüzün önünde erittiler beşiktaşı
Ama müstahaktır bu taraftara herşeyi hak ediyoruz

Etiketler: