vallahi kardeşim ben senin kadar iyimser değilim bu konuda
rahat ol taraftar getirdi taraftar götürecek.
neden gidecekmiş borçları azalttığını söylüyor sportif olarakta kendisini başarılı görüyor onuda geçtim kefaletiyle beşiktaşı 700 m borca soktu onu kurtarmadan gidermi
Biz yatıp kalkıp fikret orman gider ayak bankalar birliği anlaşması yaptı diye dua edelim yoksa bunlar bizi gerçekten mahvedermiş ama stad anlaşması ve tokenden gelecek paralarla krediyi kapatırsa anında topuklar gelecek olan yönetimide sıfır gelirle bırakıp mahveder yani gitsin derken bazen gitmesi kalmasından daha yıkıcı sonuç çıkartacağınıda düşünmek lazım o kadar direndikten sonra yapılan o anlaşma bende çok soru işareti bıraktı
taraftarın gözüne battıysa birisi ağzıyla kuş tutsa bu saatten sonra nafile kendini başarılı görebilir ama başarılı filan değil.
geçen sene basketbol erkek küme düşüyordu son anda kurtulduk.
Sergenin bireysel şampiyonluğu haric son 3 senedir erken lige havlu atıyoruz.Bu sene çıtayı daha da yükseltti eylülde attık havluyu.
Bu sezon aldığı fiyasko oyunculara girmiyorum bile verdiği paralara o paralara neler alınabileceğini.Fikret ormanın transflerine laf ediyordu lens,douglas diye ağzımıza etti kendi aldıgı oyuncular ile bide uzun kontratlar yaptı diye kızıyordu.(Onana 2027 de bitiyor sözleşmesi)
Yolcudur abbas bağlasan durmaz.