Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785315 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ahmet Nur Çebi: "Dünkü maç, çok tatsız bir maçtı. Ben çok üzüldüm, camia çok üzüldü. Taraftar üzüldü, onlar üzüldüğü için ben üzüldüm. Futbolun içerisinde bunlar var. 120 yıllık bir kulübüz, neler yaşandı. Birlik ve beraberlik içinde olursak, sabır gösterirsek; ben takımımızın çok güçlü ve sezon sonunda hedefe ulaşacağından şüphem yok. Her maçın sonunda, maçın skoruna göre alkış veya eleştiri bence doğru değil. Birlik ve beraberlik içinde olalım, sabır gösterelim. Ben, takıma güveniyorum, hocama güveniyorum. Dünkü maçı, bir kaza kabul edelim ve önümüze bakalım. Ne ben, Beşiktaş dün yenildi diye başkanlıktan vazgeçerim; ne Rahmi Koç Bey, sponsorluktan vazgeçer. Biz, bir aileyiz. Zor günde beraber olmalıyız."

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hadi leynnn
Sanki konu sadece dünkü maç
Ts fark yedik adana yedeklerin yedeklerinden fark yedik bruge maçı bizi ulu manitu korudu tarihi fark yemekten kurtulduk aldığımız maçları ite kaka zor alıyoruz ortada başı kesik tavuk gibi dolaşıyoruz daha ligin başı oyuncu sıkıntıları başladı abu quaresmaya yaptığı gibi yakında topu şenola verip çık sen oyna derse şaşırmam geldiğinden beri kazandığı her maçı mert kurtardı bu sefer kurtaramadı o iki golü yemese bugün kimse bunları konuşmayacaktı

Çevrimiçi Necmi

Çok çok ekstra 2 gol yedik. Rakibin defansı maşallah terminatör gibi çizgiden top çıkardı. Cenk efendi ıskaladı topları.

Maça şok preslerle fena başlamadık.

İlk yarıyı tutabilsek maçı kazanırdık.

Dün mağlubiyetin sorumlusu %70 oranında Mert Günok.

Kaleci basit gol yerse, takım düşer..

Şenol Güneş ne yapsın?? O mu çıkarsın topları.

Milli takım kalecisiymiş. Görüyoruz milli takımı. Sanki milii takım çok başarılıymış gibi.
beğenmediğin şenolu kurtarmak için tu kaka ettiğin mert şenol geldiğinden beri her maç şenolu ipten aldı sadece bir maç oda bu maç işde iyi performans vermedi bak şenol geldiğinden beri her maç en iyi oyuncumuz mert olmuştu şu maç iyi oynasak ve mert hatasıyla fark yeseydik ağzımı açmazdım bir maç vermekde senin hakkın her maç mükemmel olmaz insan yol kazası der geçerdim şenol hiç bir planı olmayan teknik direktörlüğün t sinden anlamayan oyuncularla asla iyi ilişki kurmayan biri ve ben bu şeyleri ilk geldiğinde şampiyon olduğumuzda söyledim çok iyi uyum yakaladık uzun yıllar başarılı olaniliriz şenolla beşiktaşın geleceğini harcamayalım dedim yoksa birileri çıkıp kişisel yeteneği ile götürecekki şenol maç kazansın başarılı olsun yoksa biz iki stoperin kendi arasında yapacağı üçyüz pası izleriz top şukadar bizde kaldı şu kadar pas yaptık diye övünürüz adana maçında ilk yarı topun oyunda kalma süresi 21 dakika o kadar yavaş ve duran bir maç oldu ve oyuncular koşamıyordu bile maçın başında cenki gördünmü nefes nefese yüzü kıpkırmızı olmuştu maçın başında üstelik ve o cenk 90 dakika oyunda kaldı

Çevrimiçi Necmi

Ne tip bir antrenor oldugunu cozemedim ki. Mesela bazi antrenorler motivator/man management iyi yapar. Saha kenarinda enerjiktir, oyuncularini son limite kadar zorlar.
Bu arkadas saha kenarinda sifir enerjiyle hep. Takim 5-0 onde olsa da 3-0 onde olsa da suratinda tore kurbani istemedigi adama gelin verilmis kiz memnuniyetsizligiyle bakiyor. Hadi A. Kocaman sifatinda tipinde bir antrenorsun, eyvallah. O zaman en azindan taktiksel olarak profesor, mastermind diyecegimiz tipte bir antrenor ol. Mesela rakip analizinde cok iyi ol, takima taktiksel olarak hukmet. Veya cok keskin bir anlayisin olsun ve o anlayisi dibine kadar takimina ogret, o sekilde basariya ulas.

Adama bakiyorum; taktiksel olarak kocaman bir hic. Tek bir taktik dizilisi var, ne olursa olsun vazgecmiyor. 3'lu denemez, cift forvet denemez, takim kadro fark etmeksizin 4-3-3 ve varyasyonlarindan vazgecmez. Rakip analizi sifir. Boyle boktan bir kaleci varken karsida hic zorlamadik. Bu maca rakibin solbeki, Trabzon macinda sagbeki zayif ve tecrubesiz, orayi hic kullanmadik. Bu tur basit hamleleri yapamiyor. Elin antrenoru Niang'la Necip'i eslestirip maden gibi kullaniyor orayi, veya Bjelica Amir'e top aldirmayarak oyun kurulumunu perisan ediyor. Sende gram hazirlik analiz yok.

Oyuncu tercihleri desen mantik disi, tamamen sevdigi oyunculari tutup digerlerine mobbing uyguluyor. Orneklerine gerek yok. Dun Cenk ve Necip bok gibi oynayip sahada dolasti durdu. Rebic olsaydi coktan oyundan cikmisti mesela.

Harbiden biri anlatsin. Bu adam neyi iyi yapiyor, niye bu kadar toleransi hak ediyor?
senin şu söylediğin tarlada bir eşşeğe bakıp ben bu atın cinsini anlayamadım demek gibi birşey olmuş
Şenol teknik drektör falan değilki sen o kadar derinlere iniyorsun taktiği falan geçtim takımlara kondisyon falanda yükleyemiyor burda konuşulan şeyleri aklında tut sonra ts yi çalıştırırken ts taraftarının söylediklerini bir oku dejavu yaşarsın

Çevrimiçi Samet Demir

hadi leynnn
Sanki konu sadece dünkü maç
Ts fark yedik adana yedeklerin yedeklerinden fark yedik bruge maçı bizi ulu manitu korudu tarihi fark yemekten kurtulduk aldığımız maçları ite kaka zor alıyoruz ortada başı kesik tavuk gibi dolaşıyoruz daha ligin başı oyuncu sıkıntıları başladı abu quaresmaya yaptığı gibi yakında topu şenola verip çık sen oyna derse şaşırmam geldiğinden beri kazandığı her maçı mert kurtardı bu sefer kurtaramadı o iki golü yemese bugün kimse bunları konuşmayacaktı
Adamda müthiş ego var. Bu söylediklerinin başka bir açıklaması olamaz. Kongre yapısıda büyük etken bu söylemlere. Çok büyük tepki almadan da gitmeye niyeti yok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

kim o kardeşim? hangi taraftar anç'ı başkan istemiş. Benim çevvremde yok böyle biri, serdar adalı, hasan arat falan çok çağıran oldu ama anç'ı falan kimse çağırmadı.. Çağıran varsada sosyal medya trolleri falandır..
şu forumda bile bir iki kişi dışında herkes ve kongrede oy kullananların büyük çoğunluğu başkan olarak bitmedi ya birileri istedi ve seçti bizim taraftar zaten koyun gibi sosyal medyada bir tetikçi paralı asker bir laf eder peşine takılırlar her hıyar sallayana tuzlukla koşuyor ben burda ta o zaman demişdim bugün çebi diyenler fo paralar nerde diyenler yarın bunlara küfür edip fo çağıracaklar dün bunların kurduğu dar ağacına fikret ormanı asan ve bunu başımıza bela eden evet bu taraftar ve bu kongreydi son kongreye giden bir arkadaş burda çebiye karşı olan kimse yok herkes memnun demişdi olay bundan ibaret biri bana demişti kimdi hatırlamıyorum fo yu gönderelimde beğenmezsek bunları göndermek kolay demişti

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ne performans alacagin belirsiz patlak 3 oyuncu alacağına 1 tane Syzmanski gibi garanti oyuncuya para vereceksin.

Çevrimiçi Samet Demir

şu forumda bile bir iki kişi dışında herkes ve kongrede oy kullananların büyük çoğunluğu başkan olarak bitmedi ya birileri istedi ve seçti bizim taraftar zaten koyun gibi sosyal medyada bir tetikçi paralı asker bir laf eder peşine takılırlar her hıyar sallayana tuzlukla koşuyor ben burda ta o zaman demişdim bugün çebi diyenler fo paralar nerde diyenler yarın bunlara küfür edip fo çağıracaklar dün bunların kurduğu dar ağacına fikret ormanı asan ve bunu başımıza bela eden evet bu taraftar ve bu kongreydi son kongreye giden bir arkadaş burda çebiye karşı olan kimse yok herkes memnun demişdi olay bundan ibaret biri bana demişti kimdi hatırlamıyorum fo yu gönderelimde beğenmezsek bunları göndermek kolay demişti
O dediğin tayfa dün akşamdan beri Abuyu gönderip Weghorst'u getirme hayali kuruyor. Yemin ederim çok tehlikeliler. Sabaha kadar birde space odalarında kritik falan yapıyorlar. Görsen hepsi futbol uleması.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ne performans alacagin belirsiz patlak 3 oyuncu alacağına 1 tane Syzmanski gibi garanti oyuncuya para vereceksin.
Akşam pazarını beklersen gelenek bozulmaz. Dijukuyu da hocamız istemedi ön libero oynuyor diye Amarteyi aldırdı önüne bir de Onana çektik. Sonra yönetimi topa tutuyoruz 10 numara alınmadı diye.

Burada alan kadar onay verende suçlu. Fakat hocanın kredisi fazla, bitmek bilmiyorda.

Çevrimiçi gokhans

bu yılki transferlerinin bu derece hüsran çıkmasının sebebi ceyhun’un olmayışımı acaba? Geçen yıl wego-redmond-saiss-masuaku falan tutmuştu çünkü. Bu yıl transferler rebic hariç şenol hoca isteğiyle alındı deniliyor. Yani ceyhun danda haz etmem ama, menajer ve şenol işbirliği ile transferleri yaptıysak oda ayrı skandal. 120 yıllık kulübün 2023 yılında scout mahrumu olması trajikomik.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Akşam pazarını beklersen gelenek bozulmaz. Dijukuyu da hocamız istemedi ön libero oynuyor diye Amarteyi aldırdı önüne bir de Onana çektik. Sonra yönetimi topa tutuyoruz 10 numara alınmadı diye.

Burada alan kadar onay verende suçlu. Fakat hocanın kredisi fazla, bitmek bilmiyorda.

bu sene gitti zaten dönmesi büyük mucize olur hoca falan gitmesin iyice rezil olsunki birileri bir daha başımıza bela etmesin erken giderse her bocalanan sezonda şenolcu tayfa çıkacak ortaya

Çevrimdışı levitate

Büyük bir bielsa hayranı olarak, keşke fo olağanüstü seçimle, bielsa ile beşiktaş’a gelse diye hayaller kuruyorum. Gelsede bi ülke hoca görse.. Böyle en delisinden, en filozofundan hemde.. Altyapıyı falanda vericen, ekibi ile baştan kuracak tüm yapıyı. İlk 2 yıl kan ve göz yaşı vaadeder başkan en kötü.. sonrasında güneşli günler..
fo bielsa en tutmayacak ikili, öyle adamlara katlanacak insan değil, zaten garip bir herif

anç gitsin eğer hoca gidiyorsa gidip gallardo tam buraların adamı, marsilya'yı falan reddetti bize geleceğini sanmam ama hayal kurmak paralı mı :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

O dediğin tayfa dün akşamdan beri Abuyu gönderip Weghorst'u getirme hayali kuruyor. Yemin ederim çok tehlikeliler. Sabaha kadar birde space odalarında kritik falan yapıyorlar. Görsen hepsi futbol uleması.

abou gönderilmezde, wego alınır aga. Bu ligde wego&abu durdurulamaz. Abou her maç 2li pressde. Wego ile oynasalar bomboş kalır, çatır çatır gol atar..

Çevrimiçi gokhans

fo bielsa en tutmayacak ikili, öyle adamlara katlanacak insan değil, zaten garip bir herif

anç gitsin eğer hoca gidiyorsa gidip gallardo tam buraların adamı, marsilya'yı falan reddetti bize geleceğini sanmam ama hayal kurmak paralı mı :D
fo egolu ama, bielsa’yı tanıyacak kadarda futbolu bilen bir adam. Olmadı arat&bielsa olsun yada ?&bielsa. Bielsa olsunda demirören ve anç hariç her başkan olabilir :))

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bizim orta sahaların hepsini alt alta üst üste topluyorum atacakları gol toplamda 10 u geçemez.
Nasıl gol atacağız çok merak ediyorum. (Henüz ne oynadığımızı anlamadığım için yorum yapamıyorum.)

Çevrimiçi Necmi

abou gönderilmezde, wego alınır aga. Bu ligde wego&abu durdurulamaz. Abou her maç 2li pressde. Wego ile oynasalar bomboş kalır, çatır çatır gol atar..
wego alınmaz dostum abu varken wego alınması cenkin 11 e yazılmaması demektir hiç kendine şenolun neden rebiçi istemediğini sormadınmı

Çevrimiçi murat

bu sene gitti zaten dönmesi büyük mucize olur hoca falan gitmesin iyice rezil olsunki birileri bir daha başımıza bela etmesin erken giderse her bocalanan sezonda şenolcu tayfa çıkacak ortaya
bu banada mantıklı geldi de bu yönetim nasıl gönderelim adamlar görevinde başarılı.muhtemelen taraftar veya kongre gönderemez bunları.fener maçının diyetini ödettiriyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim orta sahaların hepsini alt alta üst üste topluyorum atacakları gol toplamda 10 u geçemez.
Nasıl gol atacağız çok merak ediyorum. (Henüz ne oynadığımızı anlamadığım için yorum yapamıyorum.)
Kadro hocanın taktiğine göre eksiksiz. Kim ne derse desin. Geçen sene de bu sene de gol katkısını kanatlardan ve forvetten aldı. Hadzi bile orta çizgiyi geçmiyor sırf defanslar oyun kuramıyor diye. Bu duruma başka bir çözümü yok.

Yav hiç böyle teknik taktik yazasım bile yok. Adam bütün enerjimi sömürdü benim. Maçı izlerken uykum geliyor. Ne çok çekilecek çilemiz varmış.

Çevrimiçi Necmi

@Talisca1903  sensiz şenola gömmeninde tadı çıkmıyor deve kuşu gibi kafanı toprağa gömdün galiba arada çıkarıp bir bakıyorsun hala şenol gündem yine sokuyorsun 😂
Gel gel bak fazla hırpalamayacağım bir senedir kafamızı yedin
Şimdi hesapladınmı şampiyonluk ortalamasıyla aramız nasıl 🤔

Çevrimiçi Necmi

Kadro hocanın taktiğine göre eksiksiz. Kim ne derse desin. Geçen sene de bu sene de gol katkısını kanatlardan ve forvetten aldı. Hadzi bile orta çizgiyi geçmiyor sırf defanslar oyun kuramıyor diye. Bu duruma başka bir çözümü yok.

Yav hiç böyle teknik taktik yazasım bile yok. Adam bütün enerjimi sömürdü benim. Maçı izlerken uykum geliyor. Ne çok çekilecek çilemiz varmış.

geçen sene en iyilerden biri amirdi şimdi millet sövüyor sanki suç onda şenola şaf etmemek için her oyuncu suçlanıyor bakalım bu sene kaç oyuncu harcayacağız

Çevrimiçi Necmi

bu banada mantıklı geldi de bu yönetim nasıl gönderelim adamlar görevinde başarılı.muhtemelen taraftar veya kongre gönderemez bunları.fener maçının diyetini ödettiriyorlar.
hocada başarılı bütün suç bizde birde oyuncularda tabi
Hele sen hiç konuşma o kadar istedin diye onana alındı ismini doğru söylediysem ama yolda görsem tanımam

Çevrimiçi Necmi

yönetim başarılı zaten beşiktaşı bitirmeye geldiler gayette iyi yapıyorlar hakkını vermek lazım

Çevrimdışı Talisca1903

@Talisca1903  sensiz şenola gömmeninde tadı çıkmıyor deve kuşu gibi kafanı toprağa gömdün galiba arada çıkarıp bir bakıyorsun hala şenol gündem yine sokuyorsun 😂
Gel gel bak fazla hırpalamayacağım bir senedir kafamızı yedin
Şimdi hesapladınmı şampiyonluk ortalamasıyla aramız nasıl 🤔
Buradayım abi senden gelen eleştiride goy goy da can baş üstüne 🦅🦅🦅
Ama önce bir doğum günümü kutlasaydın keşke😜
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2023, 23:53:24 Talisca1903 ]

Çevrimdışı aunt minnie

Ligte 4-5 takım dışında hiçbir takım karşısında favori değiliz.Durumun ne kdar vahim olduğunun kimse farkında değil.Geçen sene basketbol takımının yaşadığını bu sene futbol takımı yaşayacak gibi görünüyor.Ben Şenol Güneş’in kasım ayını görebileceğini sanmıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Buradayım abi senden gelen eleştiride goy goy da can baş üstüne 🦅🦅🦅
Ama önce bir doğum günümü kutlasaydın keşke😜
doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu yıllara
Ama şenol senin doğum gününü dün peşin kutladı 😂

Çevrimiçi gokhans

Nice mutlu yaşlara sevgili talisca’cım.. herşey gönlünce olsun(şenol güneş hariç)..

Etiketler: