Ahmet Nur Çebi: "Dünkü maç, çok tatsız bir maçtı. Ben çok üzüldüm, camia çok üzüldü. Taraftar üzüldü, onlar üzüldüğü için ben üzüldüm. Futbolun içerisinde bunlar var. 120 yıllık bir kulübüz, neler yaşandı. Birlik ve beraberlik içinde olursak, sabır gösterirsek; ben takımımızın çok güçlü ve sezon sonunda hedefe ulaşacağından şüphem yok. Her maçın sonunda, maçın skoruna göre alkış veya eleştiri bence doğru değil. Birlik ve beraberlik içinde olalım, sabır gösterelim. Ben, takıma güveniyorum, hocama güveniyorum. Dünkü maçı, bir kaza kabul edelim ve önümüze bakalım. Ne ben, Beşiktaş dün yenildi diye başkanlıktan vazgeçerim; ne Rahmi Koç Bey, sponsorluktan vazgeçer. Biz, bir aileyiz. Zor günde beraber olmalıyız."
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Agzimi bozacagim, hasiktir lan. Harbiden hasiktir oradan. Bir cuval inciri berbat ettiniz, istifa edecek erdemde degilsiniz, eyvallah. Ulan su durumu bari bu sogukkanlilikla karsilamayin ulan. Besiktas'in 1 kurusunu sokaga atmam diyen herif, ama:
Rebic 2.5 milyon euro maas
Chamberlain 2.8 milyon euro maas
Amartey 2.2 milyon euro maas
Bakhtiyar 4.5 milyon euro bonservis
Onana 4.2 milyon euro bonservis
Onana 2 milyon euro maas
Bir yerimize giren paralar bunlar. Ne icin? Ligde 5. haftada havlu atmak icin. Ve bunu bu sogukkanlilikla mi karsiliyorsun? Hasiktir oradan.
En azindan durumun vehametini kabul et, bir kafani eg, utan ulan. Icimizde cozume ulastiracagiz de, ozur dile falan.
Buyukluk vs tartismasi yaptik ya. Asil buyukluk belirleyen sey basari kadar basarisizliga tahammulsuzluktur. Her kulup basarisiz olabilir, ama kelle koparir.
GS'yi digerlerinden ayiran da bu bence. Besiktas camia olarak buyukse ANC ve hoca'yi oradan indirir. O kelleleri koparir. Taraftar Istanbulspor macinda yeri gogu inletip bu adami istifaya zorlamiyorsa kimse de Besiktas soyle buyuk boyle buyuk demesin arkadas. O zaman sen bir hicsin. Buyuk falan degilsin. Basarisizligi normal goren siradan bir Anadolu takimindan farkin yok. Hicbir buyuk kulup 5. hafta lige havlu atmayi kabul etmez. Hollanda'lilar dunya'nin en sabirli milleti futbol konusunda, ama Ajax bu rezil duruma dayanamadi sportif direktoru de kovdu, YK baskani da istifa etti, hoca da yakindir zaten. Buyuk kulup olmak bunu gerektirir. R. Madrid'in buyuklugu Los Galacticos degil. R. Madrid'in buyuklugu gerektiginde 3 CL kazandirmis Zidane'i kovmasidir. Del Bosque gibi bir efsane'yi gonderebilmesidir. Gerektiginde Raul'a kapiyi gosterebilmesidir. Isinin bittigini dusundugunde gerekirse Ronaldo'yu gonderebilmektir. Hatta Hollanda'lilar buna 'doorselecteren' diyor (kadro'da gecis yapmak). Basarisiz olanin kellesini koparmiyorsan sen buyuk falan degilsin. Herkes laubalice takilir, kimse kendini zorlamaz, kimse isini ciddiye almaz.