Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784937 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı podgorica

Şenol Güneş geldi, 1 hafta geçmeden Weghorstla sorun yaşadı, Weghorst gitti.
Saiss ile kavga etti, Saiss gitmek zorunda kaldı.
Redmond arkasına bile bakmadı.
Rosier gitmek istedi, gidemedi.
Ceyhun Kazancı gitti.
Aboubakar maçtan sonra sahada gülüp eğlenirken Salih biriyle tokalaştı diye yaka paça tutup içeri itiyor.
Semih kimbilir niye oynamıyor. Onun da arkasında kesin futbol dışı bir sebep var.

Kimdir bu Şenol Güneş ya? Uğruna bu kadar adam feda ediliyor? Bu adam bu takımın teknik direktörü değil mi? Futbolcuları "yönetmek" onun birinci işi değil mi? Çocuk gibi önüne gelen herkesle kavga mı edecek bu adam? Beşiktaş'a kattığı sıfır, verdiği zarar ise tavan.
Çoğunda hoca haklıydı.

Weghorst' a teklif geldi. Para kazanacak olunca haklı olarak gönderdik. O kadar da üst düzey bir oyuncu değil ayrıca. Aboubakar' ı 50 defa tercih ederim. İstanbulspor' lu Duhan falan patates etmişti Weghorst' u.

Saiss konusuna girmiorum bile. Saiss ne oynadı da bu kadar abartılıyor anlamıyorum. Yine teklif gelince ve para kazanacak olunca sattık. Gittiği takımda da oynayamıyor bile şu an.

Redmond ailevi sebeplerle gitmek istedi. Hoca gayet oynatıyordu. Kalmasını da istemişti.

Ceyhun Kazancı kim oluyor da gitmesinden dolayı hoca eleştiriliyor anlamadım.

Rosier' i hoca epeydir oynatıyor. Herhangi bir sorun yok.

Semih konusunda haklısın evet. Ancak Aboubakar-Cenk-Muleka varken ben de oynatmam Semih' i.

Salih konusunda da anlık sinirine veriyorum hocanın.

Çevrimiçi kartalizma190399

Kalede kaleci olmayınca böyle oluyor. Mert kaleci falan değil. Daha önce de yazmıştım. Dün fena başlamadık maça ama 2 tane ekstra gol dağıttı takımı.

Haklı olarak Şenol hoca eleştirilecek ama ben hocaya güveniyorum. Çok ters bir fikstürümüz oldu. Neredeyse tüm zor deplasmanlar üst üste geldi.

Dunku macta bizim kalemizde milli takimin 1. kalecisi vardi. Rakipte super lig seviyesinde mac yapamamis, Luleburgazspor'da bile oynayamamis bir adam vardi.
Bu maci da bari oyuncu kalitesine baglamayin yahu. Uzaktan 1 sut attik dun o da gol oldu zaten. Rakip kaleci her geri pasta sacmaladi, surekli hatali cikis yapti vs.
Sirf rakip kaleci ustune oynayarak 3 tane atabilirdik.
Boyle bir mactan sonra bile teknik heyetin hazirligina ve planina birsey soylemeyip oyuncu kalitesinden dem vurmak komik oluyor.

Senol Gunes'in basarili olmasi icin ne olmasi lazim? Los Galacticos falan mi kuralim Pendikspor'u, yedek Adana Demirspor'u yenebilmek icin?

Çevrimiçi gokhans

Kalede kaleci olmayınca böyle oluyor. Mert kaleci falan değil. Daha önce de yazmıştım. Dün fena başlamadık maça ama 2 tane ekstra gol dağıttı takımı.

Haklı olarak Şenol hoca eleştirilecek ama ben hocaya güveniyorum. Çok ters bir fikstürümüz oldu. Neredeyse tüm zor deplasmanlar üst üste geldi.
Rakibinin kalecisimi vardı? 4.kaleci ile oynadılar. :lol: güven sen güven aferin sana...
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2023, 12:07:30 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı podgorica

Şenol Güneş 2016' da Gomez kalsın dedi. Tutamadık adamı takımda.

2017' de Aboubakar kalsın dedi. Onu da tutamadık.

Transferler hep geç yapıldı. Son güne bırakıldı.

Çevrimdışı podgorica

Rakibinin kalecisimi vardı? 4.kaleci ile oynadılar. :lol: güven sen güven aferin sana...
Onu da yazdım. Rakibin kalecisi kaç defa hatalı çıkış yaptı. Cenk efendi atamadı golleri.

Dün çok ekstra 2 gol yedik. O yüzden maç gitti. Yine gol pozisyonlarına girdik ama yani çizgiden falan çıkardılar topu. Rakip çok ekstra şeyler yaptı.

Çevrimdışı podgorica

Dunku macta bizim kalemizde milli takimin 1. kalecisi vardi. Rakipte super lig seviyesinde mac yapamamis, Luleburgazspor'da bile oynayamamis bir adam vardi.
Bu maci da bari oyuncu kalitesine baglamayin yahu. Uzaktan 1 sut attik dun o da gol oldu zaten. Rakip kaleci her geri pasta sacmaladi, surekli hatali cikis yapti vs.
Sirf rakip kaleci ustune oynayarak 3 tane atabilirdik.
Boyle bir mactan sonra bile teknik heyetin hazirligina ve planina birsey soylemeyip oyuncu kalitesinden dem vurmak komik oluyor.

Senol Gunes'in basarili olmasi icin ne olmasi lazim? Los Galacticos falan mi kuralim Pendikspor'u, yedek Adana Demirspor'u yenebilmek icin?

Çok çok ekstra 2 gol yedik. Rakibin defansı maşallah terminatör gibi çizgiden top çıkardı. Cenk efendi ıskaladı topları.

Maça şok preslerle fena başlamadık.

İlk yarıyı tutabilsek maçı kazanırdık.

Dün mağlubiyetin sorumlusu %70 oranında Mert Günok.

Kaleci basit gol yerse, takım düşer..

Şenol Güneş ne yapsın?? O mu çıkarsın topları.

Milli takım kalecisiymiş. Görüyoruz milli takımı. Sanki milii takım çok başarılıymış gibi.

Çevrimiçi gokhans

Onu da yazdım. Rakibin kalecisi kaç defa hatalı çıkış yaptı. Cenk efendi atamadı golleri.

Dün çok ekstra 2 gol yedik. O yüzden maç gitti. Yine gol pozisyonlarına girdik ama yani çizgiden falan çıkardılar topu. Rakip çok ekstra şeyler yaptı.
O beğenmediğin Valerian'ın istatistikleri, daha kötü kaleci ve hakem katliamlarına rağmen, daha kötü kadroyla  güvendiğin hocayı ikiye katlamış. Tarihin en sefil, en kötü başlangıcını yapmışız. -1 averaj ile daha 6.hafta muhtemeln liderden 8 puan fark yemişsin. Oyuncuları hazırlayanda, transferlere onay verende hocan. Oyuncuların gitme tercihlerine sebep olup, kalmaya ikna edemeyen yönetim kadar hocan, hala odur budur saçma sapan bahaneler uyduruyorsun. Hala utanmadan güveniyorum diyorsun, sizinki güven değil, fanatiklik. Hoca aşkı kör etmiş sizi. Küme düşürse, en azından asil düşürdü VI olsa rezil edip düşürürdü dersiniz siz.. Sana bir şey diyimmi, geçen yıl istifa ettirilen o beden hocası çömez valerian var ya, şenol hocan onun anca çantasını taşır, yardımcısı bile olamaz.. İstatistikler ortada işte, valerian ile bol gol pozisyonu bol gol izliyordu taraftar, geçen yıl bu zamanlar 6 maçda 14gol atan takım vardı. Savunmasıda hata yapmıyordu, ersin'in yumurtlamalarıyla yendi çoğu gol, hocan geçen yılki oyunun 10'da birini oynatamıyor.. Ortada konuşup, savunabileceğin bir durum yok yani, çok daha iyi kadro ile tarihi rezillik yaşatıyor... Kendin diosun wego'yu abou'ya değişmem wego kötü diye, adam wegolu kadroyla 14 gol atmıştı geçen yıl bu zamanda.. Sen abou ile -1 averaj yapmışsın... Hoca farkı işte...
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2023, 12:15:55 gokhans ]

Çevrimiçi Ravenman

Çok çok ekstra 2 gol yedik. Rakibin defansı maşallah terminatör gibi çizgiden top çıkardı. Cenk efendi ıskaladı topları.

Maça şok preslerle fena başlamadık.

İlk yarıyı tutabilsek maçı kazanırdık.

Dün mağlubiyetin sorumlusu %70 oranında Mert Günok.

Kaleci basit gol yerse, takım düşer..

Şenol Güneş ne yapsın?? O mu çıkarsın topları.

Milli takım kalecisiymiş. Görüyoruz milli takımı. Sanki milii takım çok başarılıymış gibi.

Burada dalga geçme bizimle, hocaya güveniyormuş.

Çevrimdışı 38life

Çoğunda hoca haklıydı.

Weghorst' a teklif geldi. Para kazanacak olunca haklı olarak gönderdik. O kadar da üst düzey bir oyuncu değil ayrıca. Aboubakar' ı 50 defa tercih ederim. İstanbulspor' lu Duhan falan patates etmişti Weghorst' u.

Saiss konusuna girmiorum bile. Saiss ne oynadı da bu kadar abartılıyor anlamıyorum. Yine teklif gelince ve para kazanacak olunca sattık. Gittiği takımda da oynayamıyor bile şu an.

Redmond ailevi sebeplerle gitmek istedi. Hoca gayet oynatıyordu. Kalmasını da istemişti.

Ceyhun Kazancı kim oluyor da gitmesinden dolayı hoca eleştiriliyor anlamadım.

Rosier' i hoca epeydir oynatıyor. Herhangi bir sorun yok.

Semih konusunda haklısın evet. Ancak Aboubakar-Cenk-Muleka varken ben de oynatmam Semih' i.

Salih konusunda da anlık sinirine veriyorum hocanın.

Şenol Güneş Beşiktaş'ı amatör kümeye kadar düşürse yine savunacak adamları ciddiye alıp mesajlarını okumuyorum. Boşa yorma kendini.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen Yalçın forvette son haftalar Gökhan töre ile oynadı ve bu yönetime rağmen şampiyon oldu. Şenol Güneşin elinde şuan Sergenin kadrosundan çok daha iyi kadro var. Göstersin maharetlerini.

Geçen sene hoca takımı kendi kurmadı diye hocayı savundunuz. Bu sene takımı kendisi kurdu, hazırlık kampı v. s hepsinde takımın başındaydı. Sonuç - 1 averaj.

Hocayı savunacağım diye takla atmadığın kaldı oda yakındır. :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ahmet Nur Çebi: "Dünkü maç, çok tatsız bir maçtı. Ben çok üzüldüm, camia çok üzüldü. Taraftar üzüldü, onlar üzüldüğü için ben üzüldüm. Futbolun içerisinde bunlar var. 120 yıllık bir kulübüz, neler yaşandı. Birlik ve beraberlik içinde olursak, sabır gösterirsek; ben takımımızın çok güçlü ve sezon sonunda hedefe ulaşacağından şüphem yok. Her maçın sonunda, maçın skoruna göre alkış veya eleştiri bence doğru değil. Birlik ve beraberlik içinde olalım, sabır gösterelim. Ben, takıma güveniyorum, hocama güveniyorum. Dünkü maçı, bir kaza kabul edelim ve önümüze bakalım. Ne ben, Beşiktaş dün yenildi diye başkanlıktan vazgeçerim; ne Rahmi Koç Bey, sponsorluktan vazgeçer. Biz, bir aileyiz. Zor günde beraber olmalıyız."

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Anç aday olmak istemiyorken sosyal medyadan baskı yapıp Anç'yi aday yapan kulübü bu hale sokan herşeyi bilen taraftar şimdi düzeltsin yaptığı hatayı bakalım becerebilecekler mi adam aday olmak istemiyordu zorla başkan yaptılar şimdide istifa etmiyor hadi istifada ettirsinler sosyal medya baskısıyla. :D
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2023, 14:39:03 Samet Ç ]

Çevrimiçi gokhans

Anç aday olmak istemiyorken sosyal medyadan baskı yapıp Anç'yi aday yapan kulübü bu hale sokan herşeyi bilen taraftar şimdi düzeltsin yaptığı hatayı bakalım becerebilecekler mi adam aday olmak istemiyordu zorla başkan yaptılar şimdide istifa etmiyor hadi istifada ettirsinler sosyal medya baskısıyla. :D
kim o kardeşim? hangi taraftar anç'ı başkan istemiş. Benim çevvremde yok böyle biri, serdar adalı, hasan arat falan çok çağıran oldu ama anç'ı falan kimse çağırmadı.. Çağıran varsada sosyal medya trolleri falandır..

Çevrimdışı Sefa Kara

sen adını şenolgüneş spor olarak değiştir.

Çevrimdışı Sefa Kara

Sergen Yalçın forvette son haftalar Gökhan töre ile oynadı ve bu yönetime rağmen şampiyon oldu. Şenol Güneşin elinde şuan Sergenin kadrosundan çok daha iyi kadro var. Göstersin maharetlerini.

Geçen sene hoca takımı kendi kurmadı diye hocayı savundunuz. Bu sene takımı kendisi kurdu, hazırlık kampı v. s hepsinde takımın başındaydı. Sonuç - 1 averaj.

Bu arkadaşın sıkıntısı var 2017-2018 senesinde ki o kadro ile nasıl şampiyon yapamamış şenol güneş sormak lazım kendisine.

Şenol güneş ile kafayı bozmuş.

Sadece ama sadece şenol hocanın yüz ifadesine baktım maç öncesi adam nefret ediyor bir şeylerden o kadar memnunsuz ki. Hani kaybedeceği belli maça kaybetmeye çıkmış zaten adam sürekli bozuk atıyor. Aldırdığı oyuncuları kullanmıyor geçen sezondan bu sezona geriye giden tek takım biziz hiçbir katkı yapmıyor yeni oyuncular çünkü adam oynatmıyor. Jean onana mesela tek kullandığı mevki salih'in yeri, adam orda oynayamadı ve tepki gördü diye oynatmıyor adamı kesti attı. Halbuki amir'i döndür demi her maç bu herif muazzam oynayamaz bi koy dene çocuğa şans ver özgüveni yerine gelsin. Amartey mesela niye aldırdın necip oynatacaksan her maç 2.2 milyon euro veriliyor bu adama niye aldırdın? Abi istemiyorsan mutsuzsan bu oyuncu grubundan bırak illa gs deplasmanında 5 yiyince mi bırakacaksın bırak arkadaş bugün fb kazansa 8 puan geriye düştün yakışıyor mu daha şu haftada ligden kopmak? Ne kadar ayıp ya düşürdüğün durum bizi ne kadar saçma bu ne ya ts'den 3 ye pozisyona gireme 9 eksikli ads'den 4 ye yazıklar olsun sana ya

Ne tip bir antrenor oldugunu cozemedim ki. Mesela bazi antrenorler motivator/man management iyi yapar. Saha kenarinda enerjiktir, oyuncularini son limite kadar zorlar.
Bu arkadas saha kenarinda sifir enerjiyle hep. Takim 5-0 onde olsa da 3-0 onde olsa da suratinda tore kurbani istemedigi adama gelin verilmis kiz memnuniyetsizligiyle bakiyor. Hadi A. Kocaman sifatinda tipinde bir antrenorsun, eyvallah. O zaman en azindan taktiksel olarak profesor, mastermind diyecegimiz tipte bir antrenor ol. Mesela rakip analizinde cok iyi ol, takima taktiksel olarak hukmet. Veya cok keskin bir anlayisin olsun ve o anlayisi dibine kadar takimina ogret, o sekilde basariya ulas.

Adama bakiyorum; taktiksel olarak kocaman bir hic. Tek bir taktik dizilisi var, ne olursa olsun vazgecmiyor. 3'lu denemez, cift forvet denemez, takim kadro fark etmeksizin 4-3-3 ve varyasyonlarindan vazgecmez. Rakip analizi sifir. Boyle boktan bir kaleci varken karsida hic zorlamadik. Bu maca rakibin solbeki, Trabzon macinda sagbeki zayif ve tecrubesiz, orayi hic kullanmadik. Bu tur basit hamleleri yapamiyor. Elin antrenoru Niang'la Necip'i eslestirip maden gibi kullaniyor orayi, veya Bjelica Amir'e top aldirmayarak oyun kurulumunu perisan ediyor. Sende gram hazirlik analiz yok.

Oyuncu tercihleri desen mantik disi, tamamen sevdigi oyunculari tutup digerlerine mobbing uyguluyor. Orneklerine gerek yok. Dun Cenk ve Necip bok gibi oynayip sahada dolasti durdu. Rebic olsaydi coktan oyundan cikmisti mesela.

Harbiden biri anlatsin. Bu adam neyi iyi yapiyor, niye bu kadar toleransi hak ediyor?

Ahmet Nur Çebi: "Dünkü maç, çok tatsız bir maçtı. Ben çok üzüldüm, camia çok üzüldü. Taraftar üzüldü, onlar üzüldüğü için ben üzüldüm. Futbolun içerisinde bunlar var. 120 yıllık bir kulübüz, neler yaşandı. Birlik ve beraberlik içinde olursak, sabır gösterirsek; ben takımımızın çok güçlü ve sezon sonunda hedefe ulaşacağından şüphem yok. Her maçın sonunda, maçın skoruna göre alkış veya eleştiri bence doğru değil. Birlik ve beraberlik içinde olalım, sabır gösterelim. Ben, takıma güveniyorum, hocama güveniyorum. Dünkü maçı, bir kaza kabul edelim ve önümüze bakalım. Ne ben, Beşiktaş dün yenildi diye başkanlıktan vazgeçerim; ne Rahmi Koç Bey, sponsorluktan vazgeçer. Biz, bir aileyiz. Zor günde beraber olmalıyız."

Agzimi bozacagim, hasiktir lan. Harbiden hasiktir oradan. Bir cuval inciri berbat ettiniz, istifa edecek erdemde degilsiniz, eyvallah. Ulan su durumu bari bu sogukkanlilikla karsilamayin ulan. Besiktas'in 1 kurusunu sokaga atmam diyen herif, ama:

Rebic 2.5 milyon euro maas
Chamberlain 2.8 milyon euro maas
Amartey 2.2 milyon euro maas
Bakhtiyar 4.5 milyon euro bonservis
Onana 4.2 milyon euro bonservis
Onana 2 milyon euro maas

Bir yerimize giren paralar bunlar. Ne icin? Ligde 5. haftada havlu atmak icin. Ve bunu bu sogukkanlilikla mi karsiliyorsun? Hasiktir oradan.
En azindan durumun vehametini kabul et, bir kafani eg, utan ulan. Icimizde cozume ulastiracagiz de, ozur dile falan.

Buyukluk vs tartismasi yaptik ya. Asil buyukluk belirleyen sey basari kadar basarisizliga tahammulsuzluktur. Her kulup basarisiz olabilir, ama kelle koparir.
GS'yi digerlerinden ayiran da bu bence. Besiktas camia olarak buyukse ANC ve hoca'yi oradan indirir. O kelleleri koparir. Taraftar Istanbulspor macinda yeri gogu inletip bu adami istifaya zorlamiyorsa kimse de Besiktas soyle buyuk boyle buyuk demesin arkadas. O zaman sen bir hicsin. Buyuk falan degilsin. Basarisizligi normal goren siradan bir Anadolu takimindan farkin yok. Hicbir buyuk kulup 5. hafta lige havlu atmayi kabul etmez. Hollanda'lilar dunya'nin en sabirli milleti futbol konusunda, ama Ajax bu rezil duruma dayanamadi sportif direktoru de kovdu, YK baskani da istifa etti, hoca da yakindir zaten. Buyuk kulup olmak bunu gerektirir. R. Madrid'in buyuklugu Los Galacticos degil. R. Madrid'in buyuklugu gerektiginde 3 CL kazandirmis Zidane'i kovmasidir. Del Bosque gibi bir efsane'yi gonderebilmesidir. Gerektiginde Raul'a kapiyi gosterebilmesidir. Isinin bittigini dusundugunde gerekirse Ronaldo'yu gonderebilmektir. Hatta Hollanda'lilar buna 'doorselecteren' diyor (kadro'da gecis yapmak). Basarisiz olanin kellesini koparmiyorsan sen buyuk falan degilsin. Herkes laubalice takilir, kimse kendini zorlamaz, kimse isini ciddiye almaz.

Çevrimiçi tolga1903

Ne tip bir antrenor oldugunu cozemedim ki. Mesela bazi antrenorler motivator/man management iyi yapar. Saha kenarinda enerjiktir, oyuncularini son limite kadar zorlar.
Bu arkadas saha kenarinda sifir enerjiyle hep. Takim 5-0 onde olsa da 3-0 onde olsa da suratinda tore kurbani istemedigi adama gelin verilmis kiz memnuniyetsizligiyle bakiyor. Hadi A. Kocaman sifatinda tipinde bir antrenorsun, eyvallah. O zaman en azindan taktiksel olarak profesor, mastermind diyecegimiz tipte bir antrenor ol. Mesela rakip analizinde cok iyi ol, takima taktiksel olarak hukmet. Veya cok keskin bir anlayisin olsun ve o anlayisi dibine kadar takimina ogret, o sekilde basariya ulas.

Adama bakiyorum; taktiksel olarak kocaman bir hic. Tek bir taktik dizilisi var, ne olursa olsun vazgecmiyor. 3'lu denemez, cift forvet denemez, takim kadro fark etmeksizin 4-3-3 ve varyasyonlarindan vazgecmez. Rakip analizi sifir. Boyle boktan bir kaleci varken karsida hic zorlamadik. Bu maca rakibin solbeki, Trabzon macinda sagbeki zayif ve tecrubesiz, orayi hic kullanmadik. Bu tur basit hamleleri yapamiyor. Elin antrenoru Niang'la Necip'i eslestirip maden gibi kullaniyor orayi, veya Bjelica Amir'e top aldirmayarak oyun kurulumunu perisan ediyor. Sende gram hazirlik analiz yok.

Oyuncu tercihleri desen mantik disi, tamamen sevdigi oyunculari tutup digerlerine mobbing uyguluyor. Orneklerine gerek yok. Dun Cenk ve Necip bok gibi oynayip sahada dolasti durdu. Rebic olsaydi coktan oyundan cikmisti mesela.

Harbiden biri anlatsin. Bu adam neyi iyi yapiyor, niye bu kadar toleransi hak ediyor?

Özellikle bu sezon başından beri iyi yaptığı herhangi bir şey yok. Oyunculara takıntılı sevdiğini tam seviyor sevmediğinin beğenmediğinin yüzüne bakmıyor bir daha. Diyorum ya onana'yi bir kez olsun kendi mevkisinde oynatmadan bitirdi kafada mesela tamam alınmasına hepimiz kızdık ettik de aldın artık yatırım yaptın oyuncu 22 yaşında fransa liginde bir sürü maça çıkmış harcaması bu kadar kolaysa senin için niye o parayı verdirdin? Djiku bedavaydı istemedi amartey aldırdı necip'i tercih ediyor sürekli yahu necip'in yaşı kadar pl'de maça çıktı bu adam madem bu kadar rezil oyuncu necip bile ondan önde ben niye bu parayı veriyorum bu herife? Şimdi yeni hedefi rashica, asla beğenmedi zorunluluktan alıyor oyuna dün gol attigina üzülmüştür.

Bu adamın bize en tepe oynattığı oyunda 4 2 3 1 dizilişi vardı ne olduysa o milli takımdan sonra çift 8'li 4 3 3'e döndü hani herkes diyor ya on numara alınmadı diye bizzat kendi istemedi o tip bir oyuncu çünkü kafasında yok artık ofansif orta saha falan. Halbuki bi dene demi bu boktan 4 3 3'ün sana hücumda katkı vermiyor defansif olarak zaten rezilsin brugge ts ve ads maçlarında toplam 25 gol yesen şaşırmaz kimse öyle rezil durumdasın bari ofansta biraz heyecan ver o da yok. Dene ölür müsün fener aldı götürdü işte 8 puan fark yedin solda cenk mi oynatican oynat sağda ghezzal oynat abou arkasına rashica yap amir ox ile tutmaya çalış veya gedson amir ile zaten tutamıyorsun öyle de böyle de neyin ısrarı bu daha? Cidden yönetim ve şenol güneş bir an önce bırakmalı çok çok daha büyük rezillik çıkacak hele gs stadindaki maçta allah sabır versin biz taraftara.
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2023, 20:24:01 tolga1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı uğur07

su senol gunesi destekleyenler ya memleketlisi olduguu icin destekliyor. ya da yasi genc Beşiktaşın buyuklugunu bilemiyor. iki sampiyonluk geldi. senol gunes olmasa hic sampiyon olamayacagimizi saniyor. adim gibi eminim buna

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

su senol gunesi destekleyenler ya memleketlisi olduguu icin destekliyor. ya da yasi genc Beşiktaşın buyuklugunu bilemiyor. iki sampiyonluk geldi. senol gunes olmasa hic sampiyon olamayacagimizi saniyor. adim gibi eminim buna

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle söylediğiniz gibi, adamı öyle bir yere koymuşlar ki halen oluşan şu tabloda kendisinde hiç suç bulamıyorlar.

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

belki taklada atıyordur görüyormusunki 😎

Çevrimiçi gokhans

Büyük bir bielsa hayranı olarak, keşke fo olağanüstü seçimle, bielsa ile beşiktaş’a gelse diye hayaller kuruyorum. Gelsede bi ülke hoca görse.. Böyle en delisinden, en filozofundan hemde.. Altyapıyı falanda vericen, ekibi ile baştan kuracak tüm yapıyı. İlk 2 yıl kan ve göz yaşı vaadeder başkan en kötü.. sonrasında güneşli günler..

Etiketler: