Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780723 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Bilic efendi zamanında Brugge' a elenmiştik 2 maçta da yenilerek. Unutmayalım.. Unutmayın..

O sezon 2 maçta da ezerek yenmişti bizi Brugge.
Dünkü maçtada da pek değişen birşey olmadı. Şans yanımızda olmasa elek olurduk.

Dostum Şenol hocayı övüyorsun eyvallah hocamızdır da biz şuan ne oynuyoruz bir anlatır mısın? Taktik anlayışımız ne? 2 aydır formu düşük oyuncular neden hala form tutamadılar?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Bilic efendi zamanında Brugge' a elenmiştik 2 maçta da yenilerek. Unutmayalım.. Unutmayın..

O sezon 2 maçta da ezerek yenmişti bizi Brugge.
o maçlarda stoperde p.franco ve necip stoperdi. opare, tolgay, kerim frei falan oynuyordu kadroda. Mustafa pektemek santrafordu. Ki liverpool falan eledi o takım. Bizi eleyen brugg de çeyrek finalde dniproya elendi. O dniproda finalde son anda kaybetti. Bilic efendi o kadroyla çok bile yapmış dimi!! unutma bencede..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Negredo konusunda yapmayın etmeyin nolur ya. Unutmayın ya nolur ya.. Adamın beli dönmüyordu bile. 7 gol atabildi yahu koca sezonda. Beşiktaş forveti 7 gol mü atar? Ligin 2.devresi gayet ilk 11 oynadı Negredo. Kaç gol atmış Allah aşkına? Ayrıca elinde bir önceki sezonun (şampiyon oldugumuz 16/17 sezonu) gol krallarından Cenk vardı. Yani gayet normal Cenk' i tercih etmesi.

Oğuzhan' ın en çok parladığı zamanlar Şenol Güneş zamanlarıydı. Ayrıca Veli sakatlanmasa da hoca oynatmazdı Veli' yi. Oğuzhan formdan düşünce Medel-Atiba-Talisca orta sahası ile oynadı. Sonra Ljajic oynadı. Ljajic' i en iyi kullanan teknik direktörümüzdü. 9 gol 13 asistle oynadı Ljajic. Yani ilk 2 sezonunda Oguzhan banko oynarken, son 2 sezonunda form düşüklüğü olunca oynatmadı Oguzhan' ı.

İlhan Mansız, Hakan Şükür olayını bilemiyorum. Yaşım yetmiyor, hatırlamıyorum.

Onur gayet iyi oyuncu. Rosier' den eksiği yok.

Şenol hoca ile şampiyon oldugumuz ilk kadrodaki oyuncular kimdi? Oguzhan, Sosa, Atiba, Olcay, Töre, Cenk Tosun, Ersan Gülüm, Tolga Zengin.. Hepsi Bilic zamanında da vardı. Üstelik Tolgay Arslan' ı kullanamadı Şenol Hoca. Bilic efendi ise Cenk varken ısrarla Pektemek' i oynatıyordu.

Yani Şenol Güneş gibi bizi küllerimizden doğuran kişiye bu kadar nefreti gerçekten anlayamıyorum.

[size=78%] [/size]

Adamin beli donmesin, Dzeko ve Icardi'nin de donmuyor. Adam pivot santrfor. Ikinci yarida adam gibi oynayinca gayet faydali olmustu, Talisca ve Babel'e yaptigi servislerle ikinci yarida 45 puan mi ne toplamistik, ama yetmemisti.
Sirf evladini oynatacak diye sezonu ilk yari sacmaliklariyla cope atmisti Senol Gunes.

Oguzhan hicbir zaman formdan dusmedi. Sadece Senol Gunes'in mobbing'ini kaldiramadi. Sen adami iyi oynadigi mactan sonra yedek kulubesine atarsan, son yarim saatte mac kurtarsin diye taraftarin onune atarsan tabii ozguven problemi olur.

Onur su kotu Rosier'den bile kotu. Gecen  sene 3-5 mac oynadi, sonra yuhalanip kulube'ye dondu haliyle. Bu sene sag aciktan kendinden hicbirsey beklenmedigi icin ve iyi mucadele ettigi icin iyi gibi gozukmus olabilir, ama basbaya vasat oyuncu. Onur'un Rosier'e tercih edilmesinin tek nedeni yabanci sinirlamasi nedeniyle zorunlu olman olabilir. Onun disinda Onur su kotu Rosier'den bile daha kotu futbolcu.

Yasin kucuk oldugu icin Besiktas'in ne kadar guclu bir camia oldugunu bilmiyorsun, neler yapabildigini bilmiyorsun. Tek donem kalmis aklinda, kafandaki o kisileri kahraman yapiyorsun. Senol Gunes Besiktas'tan gelmis gecmis kisilerin yaninda cucuk gibi kalir. Biraz Besiktas tarihini arastirirsan gorursun. Bize CL'de cok buyuk seyler yasatmis olabilir, ama o kadro'yu kuran yonetimi de unutmamak lazim. Senol Gunes onu kendi kurdugu takim ve organizasyonla yapmadi. Eline tas gibi kadro veren ve CL'de 1 tur atlamak pahasina ligi satmasina goz yuman yonetim sayesinde yapti bunlari.

Çevrimiçi Samet Demir

Benim anlamadığım 2 yıl şampiyon olduğumuz zaman bu başarının yegane kahramanı Şenol hoca. Şimdi kötü gidişin de en büyük suçlusu yönetim.

Sanırım ben twitter tayfanın bildiği kadar futboldan anlamıyorum yada gözlerim bozuk.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Bilic'in takiminin Liverpool'u eledigi kadro:

Cenk, S. Kurtulus, Necip, P.Franco, Opare, Veli, Atiba, G. Tore, Sosa, Olcay, Demba Ba, Kerim Frei, Tolgay, M. Pektemek, Oguzhan, U. Boral, Atinc.

Milli veya enternasyonel seviyede kaliteli diyebilecegin bir Demba Ba var, zorlarsan Sosa, 3. bir adam yok.

S. Gunes doneminde Monaco'yu yendigimiz macin kadrosu:

Fabri, Caner, Tosic, Pepe, Adriano, Atiba, Tolgay, Babel, Talisca, Quaresma, Cenk, Negredo, Oguzhan, Medel, Mitrovic, Lens, G. Gonul.

Milli veya enternasyonel seviyede kaliteli diyebilecegin kafadan 8-9 adam sayarsin. Kullanmadigin ve saymadigin Lens de bu arada gecen sene rakibinin en iyi oyuncusuydu.
Bilic bekte Opare, Serdar Kurtulus'la vs oynarken sen rakibinden 2 tane milli beki cekmistin, Adriano da bonusuydu.
Biraz karsilastirma yaparken mantik da kullanmak lazim.

Çevrimdışı BlackEagle16

Yönetim tam suçlu şenol güneste inactci ve HATALİ.
YAHUadama goremiyormusun salihle olmaz diyoruz adam çift 6 ile maça çıkıyor bu sefer ya bu oxlade neden alindi ya dünkü ilk iki değişiklik nedir öyle rezillik böyle hocalık olmaz. Hiç bilmiyorsan çek rasitsayi 10 numaraya arkadaş koy ghezal ile cenki kanatlara. Hoca hepten sapitmis bir durumda valla dünkü rezim futbola içim acıyarak maç sonu keşke hepsi gol olsa 5-6 yeseydik de bu yönetime Kayseri maçıyla veda etseydik.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Benim anlamadığım 2 yıl şampiyon olduğumuz zaman bu başarının yegane kahramanı Şenol hoca. Şimdi kötü gidişin de en büyük suçlusu yönetim.

Sanırım ben twitter tayfanın bildiği kadar futboldan anlamıyorum yada gözlerim bozuk.

Yahu kardeşim hoca hatalı bunu göremeyen gözleri i senol güneş bürümüş insanlar var bunlar manyak. Ama arkadaş bu kadar rezil yönetim bu klüp gormedi be kardeşim.

Çevrimdışı Sefa Kara

Cenk, S. Kurtulus, Necip, P.Franco, Opare, Veli, Atiba, G. Tore, Sosa, Olcay, Demba Ba, Kerim Frei, Tolgay, M. Pektemek, Oguzhan, U. Boral, Atinc.

Milli veya enternasyonel seviyede kaliteli diyebilecegin bir Demba Ba var, zorlarsan Sosa, 3. bir adam yok.

Fabri, Caner, Tosic, Pepe, Adriano, Atiba, Tolgay, Babel, Talisca, Quaresma, Cenk, Negredo, Oguzhan, Medel, Mitrovic, Lens, G. Gonul.

Milli veya enternasyonel seviyede kaliteli diyebilecegin kafadan 8-9 adam sayarsin. Kullanmadigin ve saymadigin Lens de bu arada gecen sene rakibinin en iyi oyuncusuydu.
Bilic bekte Opare, Serdar Kurtulus'la vs oynarken sen rakibinden 2 tane milli beki cekmistin, Adriano da bonusuydu.

Şenola verilen kadro 2017-2018 senesin de ki bilice verilse elini kolunu sallaya sallaya şampiyon yapardı.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bir.klup düşünün tek stratejisi sakatlanmış topculardan sakatlar ordusundan tekrar faydalanabilirmiyiz mantığıyla olurmu hiç ya. Bak bailly iyiydi kabul dün ama adam her dakika şüpheli sakatlandini sakatlancakmi. Rebici ox u parayı yatirdiklari onanasi bahtiyari. Ya bahtiyar ile onanaya 8 milyondan fazla para bağladık ya yazıklar olsun. Şu klubun paralarını çar cur edenlere

Çevrimiçi gokhans

Bilic'in çeyrek finalden döndüğü kadroya, bugünün kadrosundan pektemek yerine aboubakar'ı, stoper içinde pedro franco yerine elindeki herhangibir stoperi koysan, o yıl uefa kupasını türkiye'ye getirirdi. O kadro ile tottenham'Lı gruptan lider çıkıp liverpool eledi. Önceki senede arsenal'i elinden kaçırmıştı, hakem faktörü ile elemişti bizi arsenal..

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada ne güzel yabancı sınırı, 3 yerli oynatma zorunluluğu diye birşey yokken bilin bakalım kim milli takımın başına geçince bu saçma sapan sistem tekrar peydah oldu...

Çevrimdışı Ravenman

Opta/Stats Perform dergisine göre Konferans kupasını kazanma ihtimali en yüksek olan 10 takım arasına biz ve Fener girdik.

Sıralama şöyle:

1. Aston Villa
2. Fenerbahçe
3. Eintracht Frankfurt
4. Fiorentina
5. AA Gent
6. Lille
7. BEŞİKTAŞ
8. Dinamo Zagreb
9. Club Brugge
10. Brighton

Dünkü futbolla bu takımlar bizi üçler gider.

Çevrimdışı Ravenman

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Liginin en yaşlı kadrosu bizim kadro seçildi.

Götü boklu takımlar, büyük takımlar, köy takımlar, köklü takımlar farketmiyor, herkesde 3 veya 4 tane 18 ve 22 yaş arası futbolcu vardı altyapıdan.

Bizde tek Demir Ege vardı onuda neden oynatıldığını kimse anlamadı.

Çevrimdışı Ravenman

Ben de 4-4-2'ye raziyim aslinda. Benim en sevdigim, Turkiye ligi icin de en uygun gordugum sistem aslinda. Ama yerli bir hoca'yla imkansiz. 3-5-2 ve 4-4-2'ye alerjileri var garip sekilde. 4-2-3-1 ve 4-3-3'ten asla sasmiyorlar. Benim hatirladigim Okan Buruk Basaksehir'e oynatti, baska da yok.

Gecen sene Senol Gunes ilk geldigi macta (sanirim Umraniye maci) bir 30 dakika oynatmisti, ama sonra vazgecti ve bir daha goremedik.
Halbuki hem kanatli hem baklavali oyunumuza uyar.
Kanat forvetle oynamak guzel, ona uygun oyuncular da var elimizde, ama ters kanatta iyi bir yaratici olmadan islemiyor.
Ghezzal normalde isletir, ama olmadi. Rashica maliyeti, yasi ve ligi tanimasiyla iyi oyuncu, ama dogru mevkiye yapilmis yanlis transfer.
Aslinda Ziyech bize Rashica GS'ye gitse daha mantikli olurdu, ama olmadi.
Yaratici kanat olmadan da 4-3-3 islemiyor maalesef.

Orta sahali veya kanatli 4-4-2 olabilir. Sadece gobek yeterince dinamik olur mu bakmak lazim, ama 4 oyuncuyu degistire degistire kullanirsan birsey olmaz.
Eldeki forvetler zaten cift forvette merkezde oynamaya uygun, sadece Rebic soru isareti olur.

------------------------------------Mert--------------------------------------

Rosier-------------------Bailly------------Colley------------------Masuaku

Ghezzal-----------------Amir-------------Gedson----------------Bakhtiyar

-------------------------Aboubakar-------Cenk-------------------------------

------------------------------------Mert--------------------------------------

Rosier-------------------Bailly------------Colley------------------Masuaku

------------------------------------Amir-----------------------------------------

---------------------------Salih------------Gedson------------------------------

----------------------------------Ghezzal/Oxlade--------------------------------

-------------------------Aboubakar-------Cenk----------------------------------

Kagit ustunde guzel duruyor bence, ama olmaz. Boyle bir taktiksel esneklik ve macera yerli bir hoca'da bulamazsin.

+1903

Bende haftalardır 4-4-2 düşünüyorum, çünkü Abu ve Cenk birbirlerini en iyi tanıyan forvet çifti. Dünkü golde gördük. Gözü kapalı birbirlerini bulurlar.

4-3-3 için hem kanatlarımız yok, hem Abu tek kalıyor, hemde orta saha eksik kalıyor.

Oxlade, Demir Ege, Gedson ve Amirli bir ortasahayı kimse geçemez.

Çevrimdışı ardiles

Bu arada ne güzel yabancı sınırı, 3 yerli oynatma zorunluluğu diye birşey yokken bilin bakalım kim milli takımın başına geçince bu saçma sapan sistem tekrar peydah oldu...

Yerli taraftara sınırlama getirilsin. Ben de böyle istiyorum. Türkiyede saçma sapan taraftar kitlesi oluştu. Her 8 yabancı taraftara 3 yerli taraftar kabul edilmeli.

Avrupada yabancı sınırı var. Bazı ülkelerde 3 bazılarında 5 yabancı hakkı var. Daha fazlası yok. En fazla 5 yabancı. Sakın ola AB üyelerini örnek verme, ülkeler arası anlaşmalar bizi ilgilendirmez. İspanyada Fransızlar yerli statüdeyse Fransada da İspanyollar yerli sayılıyor. Türk futbolcular yabancı statüde oynuyor.

Ülke futbolu gelişsin istiyorsan sınırlama olmalı. Yerli oyuncu yetiştirmezsen futbol kültürün gelişmez. Futbol kültürün gelişmezse doğru düzgün transfer de yapamazsın. Hem mali hem sportif dibi boylarsın.

Çevrimiçi murat

Dünkü maçtada da pek değişen birşey olmadı. Şans yanımızda olmasa elek olurduk.

Dostum Şenol hocayı övüyorsun eyvallah hocamızdır da biz şuan ne oynuyoruz bir anlatır mısın? Taktik anlayışımız ne? 2 aydır formu düşük oyuncular neden hala form tutamadılar?

o zamanlarda başarısızlık durumunda eski başkan transferleri geç yapıyordu.şimdi ise yanlış isimler transfer ediliyor paralar olmayacak isimlere saçılıyor ama tek suçlu da şenol güneş oluyor.bence yanlış adamı tartışıyoruz.şenol hocayı pek sevmesem de eleştirilmesi gereken ilk isim o değil.transferin son günü röptösambırıyla parti yapan adamlar eleştirilmeli.

Çevrimdışı sEuL

Bazi arkadaslar halen kadronun yetersizliginden falan bahsediyorlar...
 - Necip berbat, kotu, yetersiz.
 - Amartey yetersiz
 - Rosier kotu - Ghezzal'siz yapamiyor
 - Onur yetersiz Besiktas'in oyuncusu degil
 - Gedson istenileni veremiyor
 - Amir yetersiz
 - Salih kotu
 - Ege kotu
 - Bahtiyar yetersiz
 - Rebic kotu
 - Rashica yetersiz
 - Ghezzal eski Ghezzal degil yetersiz
 - Onana kotu ve yetersiz
 - Muleka yetersiz
 - Abou genelde sahada yok ama sapkadan tavsan cikarsin diye her mac bekliyoruz 
 - Cenk gecen mac yetersiz, kotu ve sahada yoktu
 - Semih yetersiz ....

Hemen hemen butun kadronun kotu, yetersiz, yada performans veremeyen oyunculardan olmasi sadece yonetimin sucu mu?

Kadro kalitemiz Gs ve Fb'ye nazaran yetersiz, bu konuda herkes hemfikir ve Allah bu basiretsiz yonetimi bildigi gibi yapsin. Lakin ligde bu iki takim haricinde yapacagimiz 34 mactaki rakiplerimizden kotu bir kadroya sahip oldugumuza beni kimse inandiramaz. Ve biz bu iki ezeli rakibe karsi henuz oynamadik ve gorece kolay rakiplere karsi oynadigimiz maclarda oyun anlaminda hicbir ustunluk kuramadik. Bunun kadrodaki oyuncularla falan alakasi yok artik. Karagumruk'un, Pendikspor'un, Kiev'in, Trabzon'un falan bizden daha iyi bir kadrosu yok cunku...Onun icin oyuncu bazinda konusmanin anlamsiz oldugunu dusunuyorum.

Sizce biz gecen sene seri yakaladigimiz donemde ucup kaciyor muyduk? Hayir. Gecen senenin mac basliklari da forumda bulunuyor, bu teknik ekip ile ciktigimiz 30 mac var ise eger bu maclarin 25'inde bizim icin macin en iyi oyuncusu Mert'ti gecen sene. Yakalamis oldugumuz serinin mimari Mert olmasi birseyler ifade ediyor olmali bizlere.

Bu sene degisen birsey var mi peki? Hayir. Yine anadolu takimlarina karsi oyun olarak ustunluk kurmakta zorluk ceken ve biraz direnc gostermeye calisan takimalara karsi zorlanan ve ne yapacagini bilemeyen bir takim var karsimizda. Gecen sene oldugu gibi yine Mert'in performansini ve Aboubakar'in olmayan pozisyonlardan atmis oldugu golleri konusuyoruz her hafta.

Dun aksam karsimizdaki rakibin savunma dortlusunde tecrubesiz genc cocuklar vardi. Sag bek, stoperlerden biri ve sol bekteki oyuncularin yaslari 18, 18, 22'ydi. Forumda bu yas araligindaki cocuklara genelde "bebe" diye hitap ediliyor ve biz bu tecrubesiz cocuklardan olusan savunmayi tehdit etmek bir yana zorlayamadik bile. Bende kiziyorum istemiyorum bazi oyunculari sahada gormeyi ama oyuncu bazinda degil biz oyun olarak yok denecek derecede cok kotuyuz. Oynadigimiz rakipler Real Madrik - City ayarinda olsa bende size katilir ve kadro kalitesizliginden dert yanardim ama rakiplerde ortada hani - biz kadromuzu begenmiyorsak bizim ligdeki diger rakiplerimiz Kayseri, Alanya, Antep, Pendik, Basaksehir, Konya vs. falan kepengleri indirsin, bogaz koprusunde bulusup el ele atlasinlar o zaman. 

Pep Guardiola'nin bile her sene kendisini yenilemek zorunda hissettigi bir futbol dunyasinda biz halen SG'in cag disi futbol anlayisi ile birseyler yapabilecegimizi saniyoruz. SG ile 7 sene once yasadigimiz sampiyonluktan bu yana hocanin taktiksel anlamda bir donusumunu yada oyun felsefesinde herhangi bir degisiklik gordunuz mu? Yok, Avrupa sampiyonasinda surpriz yapabilecek takimlar arasinda gosterilen milli takimla sifir puan ve eksi 7 averajla turnuvanin en kotu takimi secildik. Hoca artik yaslanmis ve cagin gerekliliklerine uyum saglamakta zorlaniyor. Maclarda TV'den bizim yedek klubesini gosterdiklerinde SG'in yaninda Burak ve Seref Cicek'i gordukce benim icimde karariyor...bizim teknik kadroda analiz yapacak, teknik taktik dusunecek, dunyadaki trendleri takip edecek, hocaya danismanlik yapabilecek hic kimse yok - zaten gecmisten tecrube ettigimiz gibi hocanin da yardimci antrenor istedigi falan da yok - onun icin yanina pekte dinlemedigi isimleri aliyor.

Biz bu teknik kadro ile yola devam edersek kim bilir belkide gecen sene yakalamis oldugumuz galibiyet serisini bir daha yakalayabiliriz - o da tamamen Mert ve Aboubakar'a bagli. Ama takim olarak ilerisi icin hicbir isilti vermeyen ve oyun anlamindada bircok macta dunku gibi rakibe ezilerek oynamaya devam ederiz.

Son olarak, baska takimlarda gonlu olan baskan, yonetici, ve teknik direktorlerden en kisa zamanda kurtulmak dilegi ile.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2023, 23:10:40 sEuL ]

Çevrimiçi Samet Demir

Yerli taraftara sınırlama getirilsin. Ben de böyle istiyorum. Türkiyede saçma sapan taraftar kitlesi oluştu. Her 8 yabancı taraftara 3 yerli taraftar kabul edilmeli.

Avrupada yabancı sınırı var. Bazı ülkelerde 3 bazılarında 5 yabancı hakkı var. Daha fazlası yok. En fazla 5 yabancı. Sakın ola AB üyelerini örnek verme, ülkeler arası anlaşmalar bizi ilgilendirmez. İspanyada Fransızlar yerli statüdeyse Fransada da İspanyollar yerli sayılıyor. Türk futbolcular yabancı statüde oynuyor.

Ülke futbolu gelişsin istiyorsan sınırlama olmalı. Yerli oyuncu yetiştirmezsen futbol kültürün gelişmez. Futbol kültürün gelişmezse doğru düzgün transfer de yapamazsın. Hem mali hem sportif dibi boylarsın.
Abi senin fikirlerini az çok biliyorum keşke senin dediğin gibi olsa düzen. Bir anda yabancı sınırını kaldırıp bir anda tekrar yabancı sınırı getirirsen saçma sapan iş yapmış olursun. Ki bizim ligde de duruö böyle oluyor. Sırf Yusuf diye oynatmadığı adam yüzünden yeşil pasaport muhabbeti çıktı. Yani ne plan var ne program. Ligimizde buna uygun değil. Böyle olunca da Tayrura 1 milyon, Tarık Çamdala 3 milyon fiyat çekiyorlar. Alt yapı desen hak getire. Kısace bu işler birinin keyfine göre olduğu için ben karşı çıkıyorum. Yoksa bana kalsa ilk 11 de alt yapıdan çıkma 1 oyuncu şartı bile mantıklı olabilir. Bu bir örnektir.

Bizim lig olarakda, kulüp olarakda profesyonel yönetilmeye ihtiyacımız var. Nacizane fikrim..

Çevrimiçi Samet Demir

o zamanlarda başarısızlık durumunda eski başkan transferleri geç yapıyordu.şimdi ise yanlış isimler transfer ediliyor paralar olmayacak isimlere saçılıyor ama tek suçlu da şenol güneş oluyor.bence yanlış adamı tartışıyoruz.şenol hocayı pek sevmesem de eleştirilmesi gereken ilk isim o değil.transferin son günü röptösambırıyla parti yapan adamlar eleştirilmeli.
Abi yönetimi ben VI zamanı, hatta Sergen hoca zamanından beri eleştiriyordum. VI zamanı tüm suçu hocada bulanlar şimdi yönetimi suçlamaya başladı. Bu durum bana samimi gelmiyor. Yönetim konusunu da geçtim zaten. Sorunun 1.kaynağı o. Artık bu konu benim adıma eleştiriye bile kapalı.

Çevrimiçi gokhans

Abi yönetimi ben VI zamanı, hatta Sergen hoca zamanından beri eleştiriyordum. VI zamanı tüm suçu hocada bulanlar şimdi yönetimi suçlamaya başladı. Bu durum bana samimi gelmiyor. Yönetim konusunu da geçtim zaten. Sorunun 1.kaynağı o. Artık bu konu benim adıma eleştiriye bile kapalı.

Aklı başında taraftar, geçen sene yönetime hesap sorarken, tüm faturayı VI’e kesen taraftarın, şimdi hocada suç yok, yönetim hatalı deme hakkı yok. Bu yönetim hala duruyorsa, sebebi bu taraftarlardır.. Kaybedilen her maç, bu yönetimle kaybedilen her sezonun vebali üzerlerinde…

Çevrimdışı mellfred

brugge resmen içimizden geçti
adamlar ne güzel hücum ettiler be
bir tane ortaları yok hep dikine ortadan ortadan
biz ise sağdan hiç yokuz soldan masuakunun bireysel girişimleri ama etkisiz ortalarıyla ancak var olmaya çalıştık
en son genk ile lisbon bizi böyle aciz göstermişti
bu arada o dönemki genk’in hocası clement şu an kulüpsüzmüş hep beşiktaş’a yakıştırmışımdır
6’lık olmamamız büyük şans
tek hücum organizasyonumuz yok 
ligde 4 maç 4 golümüz var
takımın ince iş yapacak kanat ve 10 numaraya ihtiyacı varken  onana ile onur bulutun kosova muadiline bastılar paraları
nerden baksan akılsızlık

Çevrimdışı Ravenman

Yerli futbolcu iyi altyapıyla yetiştirilir, yabamcı sınrıyla değil.

Almanyada, Belçikada, Hollandada, İngilterede yabancı sınırı yok. 11 tane Afrikalıyla sahaya çıkabilirsin.

Yinede her sezon bizden 100 kat fazla yerli oyuncu yetiştiriyorlar.

Çevrimdışı mellfred

brugge maçının hücum aksiyonlarını saydım
net olmayan pozisyonları yarım puan olarak hesapladım
13,5 atağa 2,5 atağımız var
2 net bir yarım pozisyonumuz var biri brugge’lü elemanın topa varamadığı abuo’nun önünde kalan
rakibin 20’ye yakın kalemize net geldiği atağı var
şu maçta kendi rekorumuzu egale edebilirmişiz
böyle bir şanssızlık yok brugge adına

Çevrimiçi Necmi

brugge maçının hücum aksiyonlarını saydım
net olmayan pozisyonları yarım puan olarak hesapladım
13,5 atağa 2,5 atağımız var
2 net bir yarım pozisyonumuz var biri brugge’lü elemanın topa varamadığı abuo’nun önünde kalan
rakibin 20’ye yakın kalemize net geldiği atağı var
şu maçta kendi rekorumuzu egale edebilirmişiz
böyle bir şanssızlık yok brugge adına
şimdi youtube da gördüm biz sakat oyuncu aldık ya sakatlara yardım ettiğimiz için allahda bize yardım etmiş 😂

Çevrimdışı İzmitlibjk

brugge resmen içimizden geçti
adamlar ne güzel hücum ettiler be
bir tane ortaları yok hep dikine ortadan ortadan
biz ise sağdan hiç yokuz soldan masuakunun bireysel girişimleri ama etkisiz ortalarıyla ancak var olmaya çalıştık
en son genk ile lisbon bizi böyle aciz göstermişti
bu arada o dönemki genk’in hocası clement şu an kulüpsüzmüş hep beşiktaş’a yakıştırmışımdır
6’lık olmamamız büyük şans
tek hücum organizasyonumuz yok 
ligde 4 maç 4 golümüz var
takımın ince iş yapacak kanat ve 10 numaraya ihtiyacı varken  onana ile onur bulutun kosova muadiline bastılar paraları
nerden baksan akılsızlık

İyi hücum ettiler çünkü başlarında futbol bilgisi yüksek teknik direktör ve ekibi var. Bizimki socrates
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2023, 04:26:14 İzmitlibjk ]

Etiketler: