Keşke şirket gibi yönetilseydik. Bu devasa ekonomileri yönetmekte dernekler yetersiz kalıyor. İngilterede benzer sorunlar vardı. Dernekler yön.kurulları başkanlar... Kraliçe erken müdahale etti. Mevcut en üst ligin üzerinde yeni bir lig kurup şirketleştirdi. Premier lig kuruldu. Başka ülkelerin iş adamlarını çekti. Futbolcu vergileri üzerinden kendi payını aldı. Biz hala derneklerle uğraşıyoruz
Abi şirketten kastım mesela emirhan gitti yerini kerem ile doldurdu, josef gitti yerini onana ile doldurdu, dele alli gitti yerini ox ile doldurdu. Yani birbirinin muadili mi, hocanın istediği tarzda mı. Kalite olarak yeni gelen bize birşey katıyor mu katmıyor mu. Bunları düşünen yok. Olaya sadece sayısal olarak bakıyor.
13 kişiyle Sergen hoca varken şampiyon olunmasını da kendine bağlıyor. Şampiyonluk kutlamasında kupayı ne futbolcuya ne de teknik ekibe bıraktılar. Mavzu başarı olunca sahipleniyorlar, tepki gelince de bizler trol oluyoruz.
Hadi başkanımız diyorum destek verelim diyorum da elimizde tutabileceğimiz bir emare yok.
Koltuğa yapıştı bırakmam diyor.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi