Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 777896 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

maç tarihleri çok kötü denk geldi.
Rotasyonu düzgün yapabilmek önemli. Elimizde birden çok mevkide oynayabilen oyuncuların olması bize rotasyon için avantaj sağlayacak. Bahtiyar ile Onur Bulut buna çok iyi iki örnek. Bu ikisi dışında da böyle oyuncular var. Ama bir de sakatlıklarla uğraşmış ne zaman form tutacakları muğlak futbolcularımız var. Aboubakar'ın yokluğu bizim için her daim sorun teşkil eder ama Cenk ile Rebic hazır olsa kafan biraz daha rahat olur. Gedson için de örneğin onun yokluğunda karşı kaleye dikine gidebilen Chamberlain hazır olsa rahatlardın biraz. Bu oyuncuların hem fiziksel hazır olmaları hem de teknik taktik oynayacağımız  oyuna kendilerini adapte edebilmeleri gerek. 

Çevrimdışı Necmi

Bu fikstürü değerlendirirsek. Milli takım arasında hazır olacağımızı varsayarsak fena değil. Grubun belileyicisi olavak son maçlarda grubun görece en zayıf takımı ile oynayacağız. Hayırlısı olsun.

https://twitter.com/Besiktas/status/1697917618445811841
fikstürü ben hazırlasam böyle olmasını isterdim
henüz güç kaybetmeden grubun iki önemli maçını deplasmanda oynamamız kolay maçını içerde oynamamız şans brugge deplasmanından alınacak iyi bir sonuç bizi direk grup lideri yapar son maçı yine en zayıf görünen ekiple deplasmanda oynamak kış şartlarınıda düşününce gayet iyi

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/HaberKartali/status/1697874998734532694?t=hzqQTNWJ4DCn80pw8Fc8oQ&s=19

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne yani fenerle gs bizimle oynadığında avrupa yapmayacakmı
gs bizle oynadıktan iki gün sonra bayernle oynuyor biz perşembe oynuyoruz onlar salı pazar gs maçı en fazla cumartesine çekerler yada cuma ama önceside milli ara var sanırım milli maçı ne zaman yapıyoruz bilmiyorum ne kadar erkene çekseler bize o kadar yarar
ne saçma  bu ağlama modu artık standart oldu bu mesajı yollarken bile rakiplerimizinde avrupada olduğunu düşünmüyorlar
üstelik saçma bir anadolu deplasmanına gidip riske atmak yerine rakiplerle eşit koşulda oynamayı tercih ederim
zor maçlar zaten daha zor olmuyor biz değil rakipler düşünsün onlar ligdede avrupadada daha iddalı konuşuyorlar  :D

Çevrimiçi Samet Demir

Yani ne desek az. Adamda nasıl heyecan varsa. Uykuya dalmış

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yani ne desek az. Adamda nasıl heyecan varsa. Uykuya dalmış

Adam işini son güne bırakmış. Sabahlara kadar transferle ilgilenmiştir. Uykusunun gelmesi normal. Keşke işjni zamanında yapsaydı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Adam işini son güne bırakmış. Sabahlara kadar transferle ilgilenmiştir. Uykusunun gelmesi normal. Keşke işjni zamanında yapsaydı.
https://twitter.com/Besiktas/status/1697957698438873382?t=xwMuXDfnxl_zCTDSpj9NzA&s=19

Eski görüntüymüş. Ulan mevzu ANÇ olunca ışık hızıyla açıklama yapıyorsunuz. Bu arada küfürsüzlük çok zor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/Besiktas/status/1697957698438873382?t=xwMuXDfnxl_zCTDSpj9NzA&s=19

Eski görüntüymüş. Ulan mevzu ANÇ olunca ışık hızıyla açıklama yapıyorsunuz. Bu arada küfürsüzlük çok zor.

kulüpde birileri var demekki :bandit:
o zaman bunca zaman ölü taklidi yapıyorlardı
benim akvaryumdada bir balık vardı korkunca ters dönüp ölü taklidi yapıyordu :D

Çevrimdışı Necmi

yalnız eski olması neyi değiştirir sonuçta bir kura çekiminde uyumuş birileride fotosunu çekmiş çekenlerde rakip yöneticilerden büyük ihtimal serviside onlar yapmış

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu doğruysa ilgili yönetici bir an önce istifasını verip arkasına bakmadan gitsin. Hangi mahallenin kabadayısı sanıyorlar kendilerini  :money:

https://twitter.com/ekremalpay8/status/1698402958856138960

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Bu doğruysa ilgili yönetici bir an önce istifasını verip arkasına bakmadan gitsin. Hangi mahallenin kabadayısı sanıyorlar kendilerini  :money:

https://twitter.com/ekremalpay8/status/1698402958856138960
Başkanda aynı kafa. Futbol konusunda dilediğini söyle sesleri çıkmaz. Mevzu kendi kişilikleriyle alakalı olunca can  siperane savunmaya geçerler. Çocuk bunlara küfür etmiş. Sende ver avukata olsun bitsin yani. Çocuk gibi locaya çağırtıp özür diletmek nedir.

Mesela dünde başkanın uyurken fotosu sızdı. Hemen açıklama geldi. Mevzu Beşiktaş olsa tenezzül edip koltuklarından dahi kalkmazlar. Bırak açıklama yapmayı. Bir an önce şunlardan kurtuluruz inşallah.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkanda aynı kafa. Futbol konusunda dilediğini söyle sesleri çıkmaz. Mevzu kendi kişilikleriyle alakalı olunca can  siperane savunmaya geçerler. Çocuk bunlara küfür etmiş. Sende ver avukata olsun bitsin yani. Çocuk gibi locaya çağırtıp özür diletmek nedir.

Mesela dünde başkanın uyurken fotosu sızdı. Hemen açıklama geldi. Mevzu Beşiktaş olsa tenezzül edip koltuklarından dahi kalkmazlar. Bırak açıklama yapmayı. Bir an önce şunlardan kurtuluruz inşallah.

Bunlar o kadar yüzsüzler ki gitmeyi de beceremiyorlar. Adam olan çoktan giderdi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

pendik maçı bize verilen penaltı son dakika renkliler olsa hayatta verilmezdi keza bugun renklilerin maçında dakika 86 falan net penaltı pozisyon hakem vara bile çağrılmadı şartlar bunlar rakipler her maç kollanacak bizde tam tersi iyi oynamak zorundayız kötü oynarken bi anda penaltı çalıp hop düşürüyrlr rakiplerede  tam tersi yazıklar olsun

Çevrimiçi annoca

pendik maçı bize verilen penaltı son dakika renkliler olsa hayatta verilmezdi keza bugun renklilerin maçında dakika 86 falan net penaltı pozisyon hakem vara bile çağrılmadı şartlar bunlar rakipler her maç kollanacak bizde tam tersi iyi oynamak zorundayız kötü oynarken bi anda penaltı çalıp hop düşürüyrlr rakiplerede  tam tersi yazıklar olsun
bu hafta ankaragücü febe maçında son dk larda ankaragücü penaltı kazandı haliyle atlandı. yine gese maçında icardiye verilen penaltı tamam doğru penaltı ama çok ucuz penaltı bize imkanı yok çalmazlar o penaltıyı onu geçtim sen gol atmışsın var bile aksini ispatlayamamış golün dışardan geliyor diye iptal edip 2 puandan olduk.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim bu anlaşmalardan sonra tebrik mi bekliyor acaba? Ben tebrik etmeyeceğim en  az sponsorluk gelirini aldıkları için. Peşinmiş taksitliymiş beni alakadar etmiyor.

https://twitter.com/utinerihenry/status/1699147529911185468

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Sergen Yalçın da olduğu gibi Şenol hocada şapkadan tavşan çıkarır bu sakatlık riski oyunculardan maksimum verimi alırda şampiyonluk ipini göğüslersek bu yetersiz₁ yetersiz istifa etme erdemini gösteremeyen adamlar yine ön plana çıkacak reklamlarını yapacak başarıyı üstlenecek işte rakipler rekor transfer yaptı biz ayağımızı yorganımiza göre uzattık akıllı davrandık falan falan diye edebiyat yapacak kasıla kasıla başarıyı kendilerine mal edecekler yanarımda buna yanarım..
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Necmi

Sergen Yalçın da olduğu gibi Şenol hocada şapkadan tavşan çıkarır bu sakatlık riski oyunculardan maksimum verimi alırda şampiyonluk ipini göğüslersek bu yetersiz₁ yetersiz istifa etme erdemini gösteremeyen adamlar yine ön plana çıkacak reklamlarını yapacak başarıyı üstlenecek işte rakipler rekor transfer yaptı biz ayağımızı yorganımiza göre uzattık akıllı davrandık falan falan diye edebiyat yapacak kasıla kasıla başarıyı kendilerine mal edecekler yanarımda buna yanarım..
atladığın şey evet transferi yapan bunlar ama şenol güneşide getiren bunlar bu gün nasıl yerden yere vuruluyorlarsa herşeyden her alınan sakatlık riski olan oyuncudan sorumlu tutuluyorlarsa evet şampiyon olursa onlar yapmış oluyor
Bu yönetimi zerre kadar savunmadığımı biliyorsunuz hem sizin gibi sonradan değil geldikleri günden beri ama maaşlı adamlarla seçilmişleri aynı terazide tartmayın şenol güneş kim yönetim onu nasıl getirdiyse yarın sabah isterse işine son verir şenol güneşi neden getirdiler başarılı olsun diye  değilmi yani getirdiler tıpkı beğenilmeyen sakatlık riski olan oyuncuları getirdikleri gibi başarı riski alan kararı veren kişiye aittir tıpkı başarısızlıkta onlara ait olduğu gibi şampiyon olamazsak kimse şenol güneşe sövmeyecek her kaybedilen puan sonrası bir sürü hakareti istifa çağrısını şenol güneş yemeyecek başarı şenola başarısızlık çebiye olursa iki yüzlülük olur
Bu yönetim bana göre beşiktaş tarihinin en başarısız en kötü yönetimi bunuda geldiklerinden beri söylüyorum gelme nedenleri fikret ormana kin kusmak ondan intikam almaktı beşiktaşı zerre kadar düşünmediler bunlar tek kuruş gelir koyamayıp eşletimin dairesine yaptıkları ipotekle övünüyorlar aslında utanmaları gereken birşey bu bir daireyi kaça ipotek edersin sen bir daire parası kazandıramamış kredi çekmişsen üstelik o miktar krediyi çekecek beşiktaş kredisi bırakmadıysan hepsine yazıklar olsun
Şampiyon olursun olmazsın bunların önemi yok her sene olmak zorunda değiliz ama kulübü bitirdiler bir maç hasılatı kaç daire alır beşiktaşın o kadarmı kredisi yok bankalarda olayın vehametini düşünün artık sizin staddan kazanacağınız sponsorluktan fazlasını fikret orman formadan kazanıyordu
Dostum bırak şampiyonluğu kimin sahiplenmesini sen esas bunlara bak
Herkes mutlak kötü ve mutlak iyi değildir evet berbat kötü yönetiyorlar ama bu sene şampiyonluk gelirse bu takımı oyuncusundan teknik kadrosuna kuran onlar olduğu için şampiyonluğun sahibide onlar oluyor sevsende sevmesende gerçek bu

Çevrimdışı Ravenman

Ben çok korkuyorum bu sezon için.

Cincon ve Febe bu sezon çok yatırım yaptılar, TFF bunun karşılığını mutlaka verecektir onlara.

Anadolu takımlarana kolay puan vermezler.

Biz şampiyon olmuyorsak, sezon çöpe gider.

Çevrimdışı Necmi

birde sakatlık riskiyle sakat olması aynı şey değil sakat oyuncudan maksimum verim alırsın risk olacak anlamı taşımaz eğer şenol güneş bunlardan maksimum verim alırsa bu yönetimi haklı çıkartır sana göre risk vardı bana göre yoktu sağlık raporu temiz çıktı der geçerler haklıda olurlar sonuçta sağlık raporu sadece sakat olup olmadığına bakmıyor riskide hesaplıyor sağlam derse risk yoktur demek oluyor oyuncu sakatlanabilir bunu doktor bilemez bildiği şey önceki sakatlığının kalıcı hasar bırakıp bırakmadığı olur o nedenle kendi oyuncumuza sakat damgası vurmayalım temiz raporu aldıysa temizdir böyle görmek lazım aksi durum doktorlarada saygısızlık oluyor

Çevrimdışı Necmi

Cincon ve Febe bu sezon çok yatırım yaptılar, TFF bunun karşılığını mutlaka verecektir onlara.

Anadolu takımlarana kolay puan vermezler.

herkes sahaya 11 kişi çıkıyor sahada isimler dolarlar oynamıyor şampiyonlukta birçok faktörün bir araya gelmesi gerekiyor çok harcayınca şampiyon olunsaydı fener her sene şampiyon olurdu biz şampiyon olamazsak az para harcadığımız için değil camiada bütünlük olmadığı için olur zaten yaşadığımız yönetim sorunları yüzünden sezonu çöpün yanına taşıdık yani iki renklinin harcadığı paranın toplamının iki katını harcasak şansımız şimdikinin bir tık üzerinde olmazdı emin ol  taraftar takımın arkasında durursa şu kadro ligi ezer geçer
En iyi kaleci bizde en iyi orta saha bizde en iyi forvet bizde hatta şu anda stoperde bile daha iyi duruma geçtik en iyi beklerde bizde hiç birinde bekleti bizim kadar oyuna katkı veriyormu bizim sorunumuz kulübeydi artık bence oda kıvama geldi rakiplerden eksiğimiz yok ben ligide boş verdim gözümü konferans ligine diktim yabancılardan verim aldığımız anda fırtına gibi eseriz bizim renklilerden kalite eksiğimiz yok tersine daha dengeli takımız şimdiden 11 belli gibi takım oturmaya başladı uyum sorunu var biraz sadece
Kuyruğu dik tutun önce kafada kazanmak gerekiyor sen kafanda kazanırsan oyuncu sahada eser geçer

Çevrimdışı Necmi

Anadolu takımlarana kolay puan ver mezler.

birde korkunun ecele faydası yok savaşları cesur olanlar kazanır korkaklar kaybeder

Çevrimiçi sEuL

Yönetim bu anlaşmalardan sonra tebrik mi bekliyor acaba? Ben tebrik etmeyeceğim en  az sponsorluk gelirini aldıkları için. Peşinmiş taksitliymiş beni alakadar etmiyor.

https://twitter.com/utinerihenry/status/1699147529911185468
Neden 5 yil? Yonetimler sadece kendi donemlerini kapsayacak sekilde yapmalilar bu anlasmalari.

Bari sizden sonra gelenleri zor durumda birakmayin…anlasma gercekten cok dusuk.

Çevrimiçi tolga1903

https://youtu.be/TpK5ZFaIc34?si=p_H2RzCxcAj0PxiQ

Şu kanalın videoları ne oynamak istediğimizi güzel anlatıyor vakti olan için.

Çevrimiçi gokhans

Ali koç sezon başında, “bizde kuralına göre oynayacağız, saha dışındada ne gerekiyorsa yapılacak” dendi. Gs zaten malum, örgüt gibiler devletin her kademesine örümcek ağı gibi yayılmışlar. Dikkat edersiniz hakem davranışları fb ve gs maçlarında daha farklı. 90+’da bize çalınan penaltıyı geç adamın bacağını koparsa gs, fb’ye vermezler. Çünkü adamların yönetimlerden çekiniyorlar, bizimkiler pamuk şeker. Bu arada bu 2 kulüp şikeyi sezon başı transferlerinde yapıyorlar, anadoluya transfer olan yada transfer edilen oyuncu aslında bir şike ayağı. Djagne satışı mesela 3milyon alacağı kapıyı kaparlar mı hiç? muğdat, özgür çek ve daha niceleri truva atı mesela. Pendik sana oynadığı gibi gs’ye oynar mı? Rahmetli vedat oktay’ın o meşur sözü, bu zamanı kapsamıyor malesef. Endüstriyel futbol saha içi kadar dışındada oynanıyor. Yani şampiyonluk sadece oyuncularının performansına bağlı değil.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2023, 08:55:30 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

https://youtu.be/TpK5ZFaIc34?si=p_H2RzCxcAj0PxiQ

Şu kanalın videoları ne oynamak istediğimizi güzel anlatıyor vakti olan için.
Oyuncuyu transfer ettikten sonra hemen ertesi gün oynatılsın diyen arkadaşlar var. Bu video neden hemen ertesinde oynatılmadıklarını iyi izah eder sanırım. Futbolcunun sadece fiziksel olarak hazır olması da yetmiyor takımın kurgusuna, teknik taktik oyununa da hazır olmalı gelen oyuncu.

Etiketler: