Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 779716 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan sen bizi yanlış anlamışsın, biz seni düşünüyoruz ailenle zaman geçir, böyle stresli işlerden uzak dur istiyoruz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

başkan yine kendini savunuyor onu eleştirenleri sosyal medya trolü sanıyor

Çevrimiçi yaço58

3 aylık sponsor eksikliğini kim verecek cebinden bunuda paylaşsın başkan

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan masaya yumruğunu vurdu.

-Burdayım be burdayım. Sizde buradasınız. (L) Vallahi de billahide sonuna kadar mücadele edeceğim. Bur da yım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

başkan agresifleşmiş takımın geleceği ne olacak transferler ne olacak hiçbirşey demedi

Çevrimdışı BlackEagle16

Başkan sen bizi yanlış anlamışsın, biz seni düşünüyoruz ailenle zaman geçir, böyle stresli işlerden uzak dur istiyoruz.

Aynen öyle git ailene zaman ayır git kardeşim.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi yaço58

şimdide ceyhun kazancıyı savundu hahahha komedi ya küfürler yüzünden gitmiş ağlarmısın gülermisin böyle basın toplantısı mı olur

Çevrimdışı BlackEagle16

başkan agresifleşmiş takımın geleceği ne olacak transferler ne olacak hiçbirşey demedi
Başkan twkim için değil kendisi için yapmış basın toplantısını.

Çevrimiçi yaço58

Başkan twkim için değil kendisi için yapmış basın toplantısını.
sosyal medyadan küfür eden ergenlere karşı adam basın toplantısı yapmış komedi ya bura türkiye burada küfür hep var başarılıysan göklere çıkarılırsın yoksa tam tersi şimdi güya beşiktaşın 1 kuruşunu düşünüyor 2 adam alınacaktı 2 sağlam adam yıldız falan değil sağ stoper kreatif orta saha ama sen gittin talisca ramos kovaladın vakit kaybettin tadici alamadın

Çevrimiçi Samet Demir

Talisca alamadım diye beni eleştiriyorsunuz, gitmesine izin verene neden ses etmiyorsunuz

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/footballcritix/status/1696471604287451363

çok şey açıklıyor aslında xd
daha kötüsü pandemi de 13 kişi ile şampiyon olmuş beşiktaş yönetim şampiyon yapmış  :s20:

Çevrimiçi yaço58

şampiyon olmak kalitden değil maaşların gününde ödenmesinde geçiyormuş başkana göre komik 10milyonluk takım kurup maaşları gününde ödeyelim komik

Çevrimiçi gokhans

Azıcık beşiktaş sevgisi olan bir başkan, kendisini aklamak için basın toplantısı yapmaz, çatır çatır 2 yıldır yenilen haklar ve başkanlığını yaptığı kulübe yapılan muamele yüzünden toplantı yapar.. Yakar gemileri ne tff kalır ne mhk.. Azıcık sevgisi olsa bunu yapardı....
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi yaço58

Azıcık beşiktaş sevgisi olan bir başkan, kendisini aklamak için basın toplantısı yapmaz, çatır çatır 2 yıldır yenilen haklar ve başkanlığını yaptığı kulübe yapılan muamele yüzünden toplantı yapar.. Yakar gemileri ne tff kalır ne mhk.. Azıcık sevgisi olsa bunu yapardı....
başkana küfredilmiş sosyal medyadan buna alınmış komik ya

Çevrimiçi levitate

sadece kendini savunmak için toplantı yapmış ama onu da tam beceremiyor, kendisi hariç herkesi taraftarın önüne atmaya çalışıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Mevcut vaziyetin farkına varıp da yüzünün kızarmasına yetecek akli kapasitesi yok.

Çevrimdışı Savaş

Okudum şimdi de tamamen kendini savunuyor ahahaha.

Hala birkaç haftaya sponsor diyor. 1 sene olmuş belli olalı.

Rezilsiniz. (...)

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Mevcut vaziyetin farkına varıp da yüzünün kızarmasına yetecek akli kapasitesi yok.
Savunmak için söylemiyorum ama kendince haklı nedenleri var. Sözde borç batağından kulübü alıp tam sefasını süreceği esnada kulübü bırakmak istemiyor.

Bu adamın en büyük sorunu kendini dev aynasında görüyor. Yönetici arkadaşları eksik kalırsa ben yardımcı olurum 11 yıllık deneyimim var diyor.

Taraftara sitem ediyor ama kendisi başarıyı sahiplendiği gibi başarısızlıkda kendini pay sahibi görmüyor. Dün VI, bugün CK bir sonraki gün Şenol hoca... Sıra hiç bir zaman kendisine gelmez.

Çevrimdışı Savaş

Ahmet Nur Çebi: "Salih Uçan'ı Milli Takım'a Beşiktaş yükseltti. O zaman Beşiktaş'a saygı duyulacak. Verdiğimiz rakamlar, o zaman iyi rakamlardı. Biz, sana zaten gereğini yapacağız. Birkaç görüşme yapıldı ama sonuç çıkmadı. Kendisiyle görüşeceğim. Cenk Tosun ile de görüşeceğim. Ama beyler her vurduğunuz top 1 milyon euro olmasın! Onların saygısızlığı yok, onları seviyorum. Salih Uçan geçen sene neredeydi? Bu sene çok iyi ve çok daha iyi olacak. Salih'i ve Cenk'i kaybetmek istemiyorum. Hele Cenk, bizim marka değerimiz."

Allah seni Beşiktaş'tan alsın.

Çevrimdışı BlackEagle16

Savunmak için söylemiyorum ama kendince haklı nedenleri var. Sözde borç batağından kulübü alıp tam sefasını süreceği esnada kulübü bırakmak istemiyor.

Bu adamın en büyük sorunu kendini dev aynasında görüyor. Yönetici arkadaşları eksik kalırsa ben yardımcı olurum 11 yıllık deneyimim var diyor.

Taraftara sitem ediyor ama kendisi başarıyı sahiplendiği gibi başarısızlıkda kendini pay sahibi görmüyor. Dün VI, bugün CK bir sonraki gün Şenol hoca... Sıra hiç bir zaman kendisine gelmez.

Kesinlikle kendince klüp ekonomisi dönmeye başladı gibi görüp bırakmak istemiyor ama gormuyorki başarıdan uzak tamamen ya tutarsa diye mazisi sakatlik dolu futbolcular ile doldu klüp bunun adına kumar denir. Hıc bı planlama yok hayır ülkede gazetecide yok senin stoperi gitmiş senin sağ kanadin yokken sana onana neden alındı diye sitem ediyor insalar bunu soramiyorlar ya yoksa sen eksiklerini tamamlayıp ben bu onanada ışık gördüm yatirim yapicam yap kimse sana bişey demez. Ama önce bı dizindeki yaraya dizlik al sonra spor qyakkabi alırsın

Çevrimdışı BlackEagle16

Ahmet Nur Çebi: "Salih Uçan'ı Milli Takım'a Beşiktaş yükseltti. O zaman Beşiktaş'a saygı duyulacak. Verdiğimiz rakamlar, o zaman iyi rakamlardı. Biz, sana zaten gereğini yapacağız. Birkaç görüşme yapıldı ama sonuç çıkmadı. Kendisiyle görüşeceğim. Cenk Tosun ile de görüşeceğim. Ama beyler her vurduğunuz top 1 milyon euro olmasın! Onların saygısızlığı yok, onları seviyorum. Salih Uçan geçen sene neredeydi? Bu sene çok iyi ve çok daha iyi olacak. Salih'i ve Cenk'i kaybetmek istemiyorum. Hele Cenk, bizim marka değerimiz."

Allah seni Beşiktaş'tan alsın.

Salih konusunda her dediğine katılıyorum eleştirmek için eleştirmeyin kardeşim medyanın gazına gelip eserinden fazlasını vermem diyor ve haklida Cenkide tenzih etti bizim marka değerimiz olduğunuda belirtti. Salih bizim mevcut durumda orta sahada bozan bir oyuncu bunu ilk kesildiginde de herkes anlicak.

Çevrimiçi tolga1903

Salih konusunda her dediğine katılıyorum eleştirmek için eleştirmeyin kardeşim medyanın gazına gelip eserinden fazlasını vermem diyor ve haklida Cenkide tenzih etti bizim marka değerimiz olduğunuda belirtti. Salih bizim mevcut durumda orta sahada bozan bir oyuncu bunu ilk kesildiginde de herkes anlicak.

Bence de bu söylediğinde bi yanlış yok. Ama genel olarak adamın açıklamaları hep kendini aklamaya yönelik olduğu için çok sinir bozucu. Ya bir şeyi de kötü eksik yaptık de arkadaş yanlıştan münezzeh misin sen madem her yaptığın doğru niye 2 yıldır nal topluyoruz biz?

Çevrimdışı Necmi

Anladığım kadar tek masum çebi hepimiz eşşeğiz allah bizim belamızı versin

Çevrimiçi gokhans

Sezon sonunda görücem ben haklıyı haksızı. Dorukhan ve larin içinde haklıydı ozaman. Para kazanamadan gittiler. Larin şimdi kulübüne 8 milyon kazandırıp gitti. Dorukhan'da trabzon şampiyonluğunda katkı veren oyunculardan. Sezon sonu salih ve cenk elini kolunu sallayarak rakiplerine, bu yerli statülü ortamda transfer olursa, sen gör ozaman cümbüşü. salih ve cenk'e 400bin dolar vermiyorsun ama onana gibi necip'in yavaş ve daha kazma versiyonuna 1,5milyon euro veriyorsun. Can Bozdoğn'ın 1 buçuk milyonluk satın alma opsiyonunu kullanmayıp, kerem gibi altyapında bile kadroya giremeyecek adama 1,4milyon bonservis ödüyorsun. Nerden baksan plansız, tezat ve aptalca bi transfer politikası ve kadro mühendisliği var. Sizde kalkmış hak veriyormuşsunuz. Vermeye devam edin.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: