Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 778749 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

Bence de bu söylediğinde bi yanlış yok. Ama genel olarak adamın açıklamaları hep kendini aklamaya yönelik olduğu için çok sinir bozucu. Ya bir şeyi de kötü eksik yaptık de arkadaş yanlıştan münezzeh misin sen madem her yaptığın doğru niye 2 yıldır nal topluyoruz biz?
Kesinlikle katılıyorum zaten konuşmasında söyledim takım için değil kendisi için basın aciklamasi yapmış diye belirtmiştim cenk tosun sağlam döndüğünde net söylüyorum bı takımda mert cenk baktiyar olur 11 de 3 Türk Salih buranın kıymetini bilmek zorunda.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Sezon sonunda görücem ben haklıyı haksızı. Dorukhan ve larin içinde haklıydı ozaman. Para kazanamadan gittiler. Larin şimdi kulübüne 8 milyon kazandırıp gitti. Dorukhan'da trabzon şampiyonluğunda katkı veren oyunculardan. Sezon sonu salih ve cenk elini kolunu sallayarak rakiplerine, bu yerli statülü ortamda transfer olursa, sen gör ozaman cümbüşü. salih ve cenk'e 400bin dolar vermiyorsun ama onana gibi necip'in yavaş ve daha kazma versiyonuna 1,5milyon euro veriyorsun. Can Bozdoğn'ın 1 buçuk milyonluk satın alma opsiyonunu kullanmayıp, kerem gibi altyapında bile kadroya giremeyecek adama 1,4milyon bonservis ödüyorsun. Nerden baksan plansız, tezat ve aptalca bi transfer politikası ve kadro mühendisliği var. Sizde kalkmış hak veriyormuşsunuz. Vermeye devam edin.
Ben plansız demedim plansizlikta üzerlerine yok bu ülkede dediklerinin hepsine katılıyorum lakin Cenki memnun edecek şartlarda takımda tutar ama Salih konusunda bende başkan gibi düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/DeportesReports/status/1696474970128298374?t=sq_SiAXrjhp--5AmK9yfXA&s=19

Tadic gibi adamı bir hoca nasıl istemez anlamıyorum diye yazsam hemen saldıraya uğrayacağım.

İşte bu yüzden geçen sene savaş verdik burada. Sayenizde bu senemizde çöp olmak üzere. Şenol hoca uğraşsın şimdi bir sürü dertle.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen sene basketbol takımında maaşlar zamanında ödeniyordu. Ayrıca kümede kalma mücadelesi verdiğimiz için her galibiyete ekstra prim vardı. Sonuç değişti mi? Değişmedi. Basketbol yöneticisi ders çıkardı ona göre kadro kurdu. Başkan bu yaşananları görmemiş herhalde. Maaş hiçbir şey değil ama başarı da değil.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2023, 18:18:09 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Geçen sene basketbol takımında maaşlar zamanında ödeniyordu. Ayrıca kümede kalma mücadelesi verdiğimiz için her galibiyete ekstra prim vardı. Sonuç değişti mi? Değişmedi. Basketbol yöneticisi ders çıkardı ona göre kadro kurdu. Başkan bu yaşananları görmemiş herhalde. Maaş hiçbir şey değil ama başarı da değil.
maaş ödemeyi başarı sayan biriyle ne konuşacağız boşa kafanızı yormayın bunlara
Ortaya tek kuruş gelir koymazsan maaş ödemeyi başarı görürsün
Beşiktaşın özünü bilmeyecek kadar beşiktaştan bi habersen yapılan eleştirileri trollük olarak görürsün staddaki istifa çağrılarına paralı tetikçiler olarak bakarsın bunları diyebilmek için fikret ormana yapılanlarında böyle olduğunu bilmen gerekiyor o zaman demeki birilerine para verip bağrıttınki şimdide aynı olduğunu düşünüyorsun

Çevrimdışı Necmi

Beğenilmeyen salihin yabancı versiyonunu almak için 7-8 bonservis 2-2,5 maaş verilir cenk için birşey demem yaşı ve sürekli sakatlığı büyük risk bizden gittiğinden beri sakatlık yüzünden oynamadığı zaman oynadığından fazla

Çevrimiçi Samet Demir

maaş ödemeyi başarı sayan biriyle ne konuşacağız boşa kafanızı yormayın bunlara
Ortaya tek kuruş gelir koymazsan maaş ödemeyi başarı görürsün
Beşiktaşın özünü bilmeyecek kadar beşiktaştan bi habersen yapılan eleştirileri trollük olarak görürsün staddaki istifa çağrılarına paralı tetikçiler olarak bakarsın bunları diyebilmek için fikret ormana yapılanlarında böyle olduğunu bilmen gerekiyor o zaman demeki birilerine para verip bağrıttınki şimdide aynı olduğunu düşünüyorsun
Şirket yönetir gibi kulüp yönetiyorlar abi. Geçen sene Emirhanı kaçırdılar 1.5'a yerini doldururum deyip Keremi getirdiler. Kendilere göre Emirhanın yeride doldu. Mantık bu adamlarda. Josef gitti yerine Onana geldi.

Birde dumur olduğum ailesinden, sağlığından feragat etmiş, başkanlık yüzünden işlerine önem verememiş ve bu nedenle maddi kaybı çokmuş. Yapma abicim o zaman. Bak eline fırsat geçmiş git kongreye. Koltuğu bırakmak istemiyorsun işte.

1 saat dinledim hak verdiğim en fazla 2-3 söylemi olmuştur. Hak vermeye çalışıyorum ama olmuyor yani.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Anç bir önceki yönetimde de aktif olarak rol almadı mı? İçinde olduğu yönetimi ne hakla eleştirebiliyor. Bu durumun eğrisini doğrusunu bilen beni bilgilendirebilir mi?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

5 kuruşluk değeri olmayan içi bomboş bir açıklama.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ANÇ nin torunlarıyla balığa gidebilme ihtimalini seviyorum.
Git arkadaş git, bi sal bizi artık ya.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tadic e 2.5 katı vermişler.
O zaman biz herhalde 2m falan onerdik. (1m değildir herhalde bunu ANÇ bile yapmaz.)

Yuvarlak rakamlar vereceğine tam rakamları açıklasana, bildiğin şark kurnazlığı yapıyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada TFF bunu o kadar kaale aliyor ki Yasin Kol denen elma suratı en geç 3 hafta içinde bizim maça vereceklerdir
..

Çevrimiçi Samet Demir

Tff'ye açmış olduğum kavga bitmemiş

tir.

Çevrimdışı ardiles

Başkan panik transferleri yaptı, şimdi toparlamaya çalışıyor ama üslubu yüzünden durum daha da kötüleşiyor. Taraftarın da sorumluluğu var. Bu adamları sıkıştırmayacaksınız. Hemen kontrolü kaybederler. Transfer de transfer... bi rahat bırakın. Burası dernek, kulübü dernek başkanları yönetir. Beşiktaşı en çok ben seviyorum diyenler başkan olur. Maksimum faydaya odaklanmak zorundasınız. Bağırıp çağırmanızın anlamı yok.

Çevrimdışı ardiles

Şirket yönetir gibi kulüp yönetiyorlar abi. Geçen sene Emirhanı kaçırdılar 1.5'a yerini doldururum deyip Keremi getirdiler. Kendilere göre Emirhanın yeride doldu. Mantık bu adamlarda. Josef gitti yerine Onana geldi.

Birde dumur olduğum ailesinden, sağlığından feragat etmiş, başkanlık yüzünden işlerine önem verememiş ve bu nedenle maddi kaybı çokmuş. Yapma abicim o zaman. Bak eline fırsat geçmiş git kongreye. Koltuğu bırakmak istemiyorsun işte.

1 saat dinledim hak verdiğim en fazla 2-3 söylemi olmuştur. Hak vermeye çalışıyorum ama olmuyor yani.

Keşke şirket gibi yönetilseydik. Bu devasa ekonomileri yönetmekte dernekler yetersiz kalıyor. İngilterede benzer sorunlar vardı. Dernekler yön.kurulları başkanlar... Kraliçe erken müdahale etti. Mevcut en üst ligin üzerinde yeni bir lig kurup şirketleştirdi. Premier lig kuruldu. Başka ülkelerin iş adamlarını çekti. Futbolcu vergileri üzerinden kendi payını aldı. Biz hala derneklerle uğraşıyoruz

Çevrimdışı BlackEagle16

Bunlara sponsor bile kpnsferan ligi şartı koymuştur Beşiktaş in marka değerini o akdar düşürdüler

Çevrimiçi annoca

bugün esti gürlerdi. midtsjö 3 milyona pendiğe gitmiş adamların alış rekoru. hadi meydan senin anç. hadi yap aldır cezayı. bu yıl gs nin yaptıklarından dolayı en az 2-3 lig düşürülmesi gerek. hadi bakem taraftara karşı konuşuyorsun tff'ye karşıda konuşabilecek misin.

Çevrimiçi Samet Demir

Keşke şirket gibi yönetilseydik. Bu devasa ekonomileri yönetmekte dernekler yetersiz kalıyor. İngilterede benzer sorunlar vardı. Dernekler yön.kurulları başkanlar... Kraliçe erken müdahale etti. Mevcut en üst ligin üzerinde yeni bir lig kurup şirketleştirdi. Premier lig kuruldu. Başka ülkelerin iş adamlarını çekti. Futbolcu vergileri üzerinden kendi payını aldı. Biz hala derneklerle uğraşıyoruz
Abi şirketten kastım mesela emirhan gitti yerini kerem ile doldurdu, josef gitti yerini onana ile doldurdu, dele alli gitti yerini ox ile doldurdu. Yani birbirinin muadili mi, hocanın istediği tarzda mı. Kalite olarak yeni gelen bize birşey katıyor mu katmıyor mu. Bunları düşünen yok. Olaya sadece sayısal olarak bakıyor.

13 kişiyle Sergen hoca varken şampiyon olunmasını da kendine bağlıyor. Şampiyonluk kutlamasında kupayı ne futbolcuya ne de teknik ekibe bıraktılar. Mavzu başarı olunca sahipleniyorlar, tepki gelince de bizler trol oluyoruz.

Hadi başkanımız diyorum destek verelim diyorum da elimizde tutabileceğimiz bir emare yok.

Koltuğa yapıştı bırakmam diyor.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1696481977853981080?t=p4-YNGJUvxOkARmAJlJuzw&s=19

Gözlerinin içine bakmamız yeterli ben ikna oldum :)

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1696481977853981080?t=p4-YNGJUvxOkARmAJlJuzw&s=19

Gözlerinin içine bakmamız yeterli ben ikna oldum :)

bunların daire ipoteklemeye gerçekten ihtiyaçlarımı var
Yani böyle duygu sömürüsümü olur
Stadın demirlerini satarken kaç daire parası kazandın başkası kazanacağına sen kazan buna sözüm yok birisinden alınacaktı zaten ama böyle edebiyatta yapma daire ipoteklemişmiş istersen dönde bir ali koça bak şu lafı ettiğine utanırsın

Çevrimdışı İhsan

bunların daire ipoteklemeye gerçekten ihtiyaçlarımı var
Yani böyle duygu sömürüsümü olur
Stadın demirlerini satarken kaç daire parası kazandın başkası kazanacağına sen kazan buna sözüm yok birisinden alınacaktı zaten ama böyle edebiyatta yapma daire ipoteklemişmiş istersen dönde bir ali koça bak şu lafı ettiğine utanırsın

Necmi abi,

tabiki parayi cepten verse konu cözülürdü.

Ama Baskan uyaniklik yapti: Besiktas borcuna karsi bir garanti göstermek lazimdi herhalde. Bu durumda "fedakarlik" yapti, ama aslina bakarsan, para ödemeden Besiktasin borcuyla kendi reklamini
 yapti.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Salih konusunda her dediğine katılıyorum eleştirmek için eleştirmeyin kardeşim medyanın gazına gelip eserinden fazlasını vermem diyor ve haklida Cenkide tenzih etti bizim marka değerimiz olduğunuda belirtti. Salih bizim mevcut durumda orta sahada bozan bir oyuncu bunu ilk kesildiginde de herkes anlicak.
Salih oyundan çıktığında orta saha düşüyor kardesim aynı maçları mi izliyoruz?

Hadi performansını geçtim koydum bi kenara Avrupa kupasında belkide en kritik maçına 2 gün kala çıkıp oynayacak adam için boyle bi açıklama yapılır mı? Ne gerek var. Sus otur kenarda maçtan sonra çık konuş.

Heryeri hata, her cümlesi hata. İçerik kalsin bi kenarda komple hata.

Milletin maça odaklanması lazim sanki az konuşuluyor gibi gündem başkan.

Adam maytap geçiyor resmen koca camia ile kendini aklayacak diye.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi annoca

Hadi performansını geçtim koydum bi kenara Avrupa kupasında belkide en kritik maçına 2 gün kala çıkıp oynayacak adam için boyle bi açıklama yapılır mı? Ne gerek var. Sus otur kenarda maçtan sonra çık konuş.

salih çıktığı için mi orta saha düşüyor yoksa yerine onana girdiği için mi.

salihi beğeniyorum ama orta sahada gedson ve amire kıyasla kesilmesi daha kolay. cenk kondisyonun sağlarsa ox kesebilir gibi geliyor.

maç öncesi bu kadar acemice konuşması çok yanlış. kiev maçında bu morelle salihin nasıl oynamasını bekliyor ki
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2023, 00:23:53 annoca ]

Çevrimiçi yaço58

olur mu sosyal medyada ergenler kendini bilmezler küfür etmiş adamaçok zoruna gitmiş taraftar ceyhuna saydı sövdü çıktın ceyhun korudun serhan çetinsoya salladın şenol güneşe oyunculara taraftara salladın neye değdi bu konuşma başkanım sadece sizi daha itici yaptı

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi,

tabiki parayi cepten verse konu cözülürdü.

Ama Baskan uyaniklik yapti: Besiktas borcuna karsi bir garanti göstermek lazimdi herhalde. Bu durumda "fedakarlik" yapti, ama aslina bakarsan, para ödemeden Besiktasin borcuyla kendi reklamini
 yapti.
kulüp adına borcu ödeyecek olan oysa buna fedakarlık denmez daire ipotekleyerek çözeceğin rakam kaç para olabilir beşiktaşı bu kadar rakam için acze düşürenler kendileri değilmi daha yeni çalışanları tarafından 50 m dolar dolandırılan vatandaş bir kaç dairenin ipoteğinden bahsediyor nasıl bir para kazanıyorsunda çalışanın seni 50 m dolandırabiliyor o başkanın kendi özeli allah daha fazlasını versinde ama öyle bir söylüyorki sanki eşinin dairelerini satıp beşiktaşın borcunu ödemiş daire ipoteklediğine göre bunu beşiktaşı borca sokmak için yaptın beşiktaşı borçlandırdığı için minnet duymamızı istiyor fikret ormanın yedi yılda yaptığı borcu her yıl yaptı fo stad yaptı harcadı o paraları sen nereye harcadın onun harcadığının iki katını artı birde gelirler var sadece borçları değil gelirleride harcadı
Utanma sıkılma yok paralar nerde muhabbetini açıyor bankalar birliği anlaşmasıyla borç tl ye dönmüştü döviz yükseldi bahaneside yok üstelik borcun kuşa dönmesi gerekiyor birde şl geliri var üstelik buhar olan

Etiketler: