Ne zaman Şenol Güneş gelecek dertler bitecek demişim veya kim demiş? Talisca mı demiş? Talisca yaraya merhem olur demiş sorunları bitirir dememiş. Aramızda kalsın Mert Günok Konyalı. Hemşehrilik yapıp bedava goller yemiş her 2 Konya maçında da. Şu şampiyonluk mevzusunda kimse çıkıp da 'Şenol Hoca geldi biz kesin şampiyonuz ' diyemezdi. Nereden tahmin edecektin gs'nin 14 maçlık kazanma serisi yapacağını. VI kalsa da 3. olurduk mevzusuyla alakalı bana göster VI'nın kariyerinde Şenol Hoca geldikten sonra yaptığı istatistiğin benzerini yaptığı bir dönemi. Aynı şeyleri defaatle yazmak zorunda kalıyorum. Kendi evinde şut atamadığı fb'ye Valerien deplasmanda takımına nasıl 4 gol attıracaktı? Kendi evinde yenildiği Başakşehir'i deplasmanda nasıl yenecekti? Şenol Güneş'in yaptığı istatistiği nasıl yapacaktı Valerien Ismael? Hadi bütün bunları yaptı diyelim ve Avrupa kupalarına kaldı. Kiev'i nasıl eleyecekti?
Ve inadına şu 'Madem kadro yeterliydi neden transfer yapıldı' mevzusu. Bana niye soruyorsun bu mevzuyu? Valerien Ismael ile FM'ci Ceyhun takımın başına yeni geçmiş transfer yapmaya vakit bulamamış mıydı? Colley neden geldi çünkü Saiss oynamayacağım diye tutturdu. Bu karaktersiz Saiss'in oynamamasından bile Şenol Hoca'yı sorumlu tuttunuz. Amir geldi çünkü FM'ci Ceyhun ile beden Hocası Ismael o mevkiye Amir tarzı bir oyuncu almasını gerekli görmemiş. Neden gerekli görmemişler bana değil onlara sormalısın.
Yine defaatle şu saçma 'Siz Şenol'a tapıyorsunuz' saçmalığına cevap yazdık. Bu husus Atatürk'e Ataput gibi tapıyorsunuz diyenlere cevap yazmak gibi oldu. Şenol Güneş'in Milli takıma gitmesi mevzusu hakkında da defalarca yazdım daha da yazmayacağım. Sen istediğin kadar Şenolperest de ya da bizi sattı Milli takıma gitti de. Yapbozun parçalarını toplayamayıp bağlantıları kuramıyorsan benim değil senin hatan. Son bir defa yazayım da belki anlarsın ' Senin kulüp olarak büyük bir borç yükümlülüğün var. Bankalar Birliği ile anlaşma yolunu arıyorsun. Sana bu yolu açacak senden Şenol Güneş'i istiyor Milli takımın başına geçirmek için. Sen ne yapacaktın?
İşte bak bir nevi ortak paydada buluşuyoruz abi. Şenol Güneşle iyi şeyler yaşadık. Bunu o bize bizde ona borçluyuz. Bu başarının salt onun sayesinde olduğu söyleniyor o durum beni dumur ediyor.
Misal VI gideceği belli olduğu zamanda illa Şenol Güneş gelsin. Dünyada bir sürü hoca var. Başka bir hocada olabilir.
Şimdide yatıyoruz talisca kalkıyoruz talisca. Bu kulüp bu kadar aciz değil.
1 talisca parasına ajax dan klaassen-berghuis paketi yaparsın cebine para bile kalır. İsimler örnek başka öneride olabilir.
Benim Şenol Güneş in gelmemesini istememde ki en büyük etken o geldiği zaman seçime kadar ANÇ'ye boyun eğmek zorunda kalacak olmamızdı. Durum o yönde ilerliyorda. Adamların insafına kaldık.
Bu yönetim varken başarı zor. Hele algı yönetimini bu kadar iyi yapabilen bir yönetim varken işimiz çok çok zor.
4.5 onanaya bayıldık, şimdi kiralık vermeye çalışıyoruz. Maliyeti belli olan adamları almaya çalışıp, üstüne üstlük birde beceremeyip açıklama yapıyoruz. 45 talisca - 25 ramos desen 70 milyona sıfırdan takım kurabilirsin. Emirhanı sudan ucuz paraya yollayıp şimdi geri almaya çalışıyoruz. Yönetim Şenol Güneş'i takımın başına geçirerek gelecek tepkilerin hepsinin önüne set çekmiş oldu.
Geçen hafta Şenol hoca açıklama yapmadı mı, yönetimi transfer için uğraşıyor minvalde.. Siz sevebilirsiniz eyvallah ama bana artık bu kişiler samimi gelmiyor.
İşin oyun kısmını yorumlamak dahi istemiyorum. 2 sene şampiyon olduğumuz Şenol hoca oyunu ile şuan oynanan oyun arkasında yakından uzaktan alakamız yok.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi