Onur ve Talisca1903 benim izlediğimden farklı bir maçı izledi sanıırım. Ayrıca söylediğim sadece bu maçın özelinde de değildi. Takım oyunumuz yok.Takım sağa-sola topu at olmadı kaleciye dön, açık ara 90 dakika boyu yaptığımız bu. Yürüye yürüye oynuyoruz. Geçen sene büyük takım oyunu bu şekilde olmaz deyip burayı yangın yerine çevirenler şimdi sus pus olmuş. Hocayı aklamak için kırk takla atıyor. Hayır anlamadığım şey derdiniz hoca mı Beşiktaş mı bunu bir gözden geçirin bence.
Birde Muleka övüyorlar bana delirmemek elde değil. Kaç defa dikkatimi çekti adamlar oyun kurmaya hazırlanırken ileride öyle bir konumlanıyor ki adamların sağ kanadı da boşa düşüyor, ortada oynayan oyuncusuda. He yavrum Muleka kanat bekini kovalayıp pres yapıyor. Birde 90 dakika izlemediği Rebici sırf hocası oynatmıyor diye Mulekanın gerisinde görüyorlar ya. Akıl alır bir durum değil.
Forveti sol kanat, sağ bek oyuncusunu da sağ kanatta oynatan bir hocanız var. 2 tane asıl mevkisi kanat olan oyuncusu da yedekde. Bu durum sizce çok normal ya diyecek söz bulamıyorum
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi