Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780884 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

siz vasata razısınız. Organize atağın yok, duran top güzellemesi yapıyorsun. Bende ceza sahası önünde pas üçgeni, organize atak pozisyonu üretilsin dediğim için şımarık oluyorum öyle mi? Şaka mısınız siz ya? Allah korusun gedson yada amir sakatlansa mahfolucaz.
Colley'in son 2 maçta attığı 3 golün nasıl oluyor da organize edilmiş, çalışılmış, teknik olmadığını bize anlatabilirsin. Ya da örnek gösterdiğin Amir, Gedson'un ceza sahasında pas üçgeni kuran pas oyunu oynayan tarzda oyuncular olduğunu bu yüzden onlar sakatlanırsa nasıl mahvolacağımızı da anlatıp ikna edebilirsin.  Ya da dünyanın en iyi takımlarının senin hayalindeki Barcelona  takımı gibi hep ceza sahasında pas üçgeni kuran pas oyunu oynayan takımlar olduğuna ikna edebilirsin.

Çevrimiçi Necmi

Dün tecrübe ve teknik kapasitenin fizik gücü yendiğini gördük adamların bu fiziğinin yanında biraz teknikleri olsa içimizden geçerlerdi her oyuncumuz iki üç oyuncuyla mücadele etti akşamda söyledim luca bizi iyi çalışmış salih ve amiri kapattı bizi kitledi sadece penaltı ve kornerden golü bulabildik luce nin tanımadığı iki oyuncu devreye girince üçüncü golü akan oyunda bulabildik gidişat hiç iyi değildi abunun o ekzantrik vuruşu gol olmadı ama kievin geri çekilmesine sebep oldu ondan sonra savunmayı ileri çıkaramadılar ve ilerde çoğalamadılar bizim oyuncular nefes alabildi pas yapmaya başladı
Yoksa baskı altında bizim savunma kendi arasında paslaşmaya çalışıyordu

Çevrimiçi Necmi

Colley'in son 2 maçta attığı 3 golün nasıl oluyor da organize edilmiş, çalışılmış, teknik olmadığını bize anlatabilirsin. Ya da örnek gösterdiğin Amir, Gedson'un ceza sahasında pas üçgeni kuran pas oyunu oynayan tarzda oyuncular olduğunu bu yüzden onlar sakatlanırsa nasıl mahvolacağımızı da anlatıp ikna edebilirsin.  Ya da dünyanın en iyi takımlarının senin hayalindeki Barcelona  takımı gibi hep ceza sahasında pas üçgeni kuran pas oyunu oynayan takımlar olduğuna ikna edebilirsin.
onur ben ilk defa amir ve salihin bu kadar pas hatası yaptığını gördüm hoca biraz oyunu okusaydı daha maçın başında mulekayı çıkarırdı bu kadar diri basan bir takıma karşı on kişi oynadık

Çevrimiçi Necmi

Bahtiyarı beğendim o gol vuruşu çok soğukanlı ve akılcıydı raşitsanın verdiği pas kötüydü topu kaptı düzeltti boşluk açtı kalecinin sağından bıraktı onur söylemişdi samırım nesini gördünüz bahtiyarın gelişine bir topa vurdu gol oldu diye onur yanılıyorsam kusura bakma sen dedin diye aklımda kaldı ama izleyin o gol o kadar basit değil bu çocuk iyi kaleyi ceza sahasını düşünen oyuncuyu ben severim ayağına gelen topu hep hızlıca ceza sahasına göndermeye çalıştı

Onur Küçük

• Ziyaretçi

onur ben ilk defa amir ve salihin bu kadar pas hatası yaptığını gördüm hoca biraz oyunu okusaydı daha maçın başında mulekayı çıkarırdı bu kadar diri basan bir takıma karşı on kişi oynadık
Çünkü oyuncular yorgun, rotasyon yetersiz. Amir'i Pendik maçında çıkardı diye Hoca gömülüyordu ama burada asıl sorumlu Hoca değil kadro mühendisliğini yapamayan yönetici takımı. Sen o kadar transfer yaptın ve halen geçen sezonu tamamlayan takımın gerisindeyiz.  Karşımızdaki takım da hem fizik olarak güçlü hem de maç gününe kadar iyi dinlenmiş, diriydi. Rebic'in hazır hale gelmesinin 1 ayı bulacağı söyleniyor. Cenk de yavaş yavaş hazır hale gelecek. Muleka'dan ben de memnun değilim. Sanki futbola dün başlamış gibi sahada ne yapması gerektiği hakkında fikri olmayan bir futbolcu.  1 kişinin varlığı takımı o kadar etkiler mi diye sormasın kimse. Masuaku çıktı Kiev bundan nasıl faydalandı gördük. Muleka'nın oynadığı maçlarda farka gidecekken Muleka buna engel oldu hep.

Çevrimiçi Samet Demir

Onur ve Talisca1903 benim izlediğimden farklı bir maçı izledi sanıırım. Ayrıca söylediğim sadece bu maçın özelinde de değildi. Takım oyunumuz yok.Takım sağa-sola topu at olmadı kaleciye dön, açık ara 90 dakika boyu yaptığımız bu. Yürüye yürüye oynuyoruz. Geçen sene büyük takım oyunu bu şekilde olmaz deyip burayı yangın yerine çevirenler şimdi sus pus olmuş. Hocayı aklamak için kırk takla atıyor. Hayır anlamadığım şey derdiniz hoca mı Beşiktaş mı bunu bir gözden geçirin bence.

Birde Muleka övüyorlar bana delirmemek elde değil. Kaç defa dikkatimi çekti adamlar oyun kurmaya hazırlanırken ileride öyle bir konumlanıyor ki adamların sağ kanadı da boşa düşüyor, ortada oynayan oyuncusuda. He yavrum Muleka kanat bekini kovalayıp pres yapıyor. Birde 90 dakika izlemediği Rebici sırf hocası oynatmıyor diye Mulekanın gerisinde görüyorlar ya. Akıl alır bir durum değil.

Forveti sol kanat, sağ bek oyuncusunu da sağ kanatta oynatan bir hocanız var. 2 tane asıl mevkisi kanat olan oyuncusu da yedekde. Bu durum sizce çok normal ya diyecek söz bulamıyorum :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Dün tecrübe ve teknik kapasitenin fizik gücü yendiğini gördük adamların bu fiziğinin yanında biraz teknikleri olsa içimizden geçerlerdi her oyuncumuz iki üç oyuncuyla mücadele etti akşamda söyledim luca bizi iyi çalışmış salih ve amiri kapattı bizi kitledi sadece penaltı ve kornerden golü bulabildik luce nin tanımadığı iki oyuncu devreye girince üçüncü golü akan oyunda bulabildik gidişat hiç iyi değildi abunun o ekzantrik vuruşu gol olmadı ama kievin geri çekilmesine sebep oldu ondan sonra savunmayı ileri çıkaramadılar ve ilerde çoğalamadılar bizim oyuncular nefes alabildi pas yapmaya başladı
Yoksa baskı altında bizim savunma kendi arasında paslaşmaya çalışıyordu
Lucescu kesinlikle bizim takımı çok iyi okumuş, takımı iyi hazırlamış. Orta sahada baskı yapıp bize top kaybı yaşattırdı , kaptığı toplarla bizi hazırlıksız yakaladı ve kanatlar üzerinden beklerin de bindirmeleriyle hücumda genişlik sağlayıp şut, pozisyona girmeleri için oyuncularına rahatlık yarattı. Senin takımın yorgun, rotasyonu yetersiz. Sonra da neden bu kadar çok geride pas yaptın? Onlara onların oyunuyla cevap verip oyunu fiziksel mücadeleye mi döndürecektik? Bu takım geçen sene de böyleydi bu sene de böyle olacak. Senin takımın oyunu çok iyi okuyabilen oyunculardan kurulu, teknik, nasıl gol atması sonuca gitmesi gerektiğini bilen bir takım. Senin takımında Aboubakar, Cenk, Chamberlain, Rebic gibi oyuncular var. Bu tür oyunculardan oluşan takıma Kiev tarzı oyun oynatamazsın.

Çevrimdışı BlackEagle16

Onur ve Talisca1903 benim izlediğimden farklı bir maçı izledi sanıırım. Ayrıca söylediğim sadece bu maçın özelinde de değildi. Takım oyunumuz yok.Takım sağa-sola topu at olmadı kaleciye dön, açık ara 90 dakika boyu yaptığımız bu. Yürüye yürüye oynuyoruz. Geçen sene büyük takım oyunu bu şekilde olmaz deyip burayı yangın yerine çevirenler şimdi sus pus olmuş. Hocayı aklamak için kırk takla atıyor. Hayır anlamadığım şey derdiniz hoca mı Beşiktaş mı bunu bir gözden geçirin bence.

Birde Muleka övüyorlar bana delirmemek elde değil. Kaç defa dikkatimi çekti adamlar oyun kurmaya hazırlanırken ileride öyle bir konumlanıyor ki adamların sağ kanadı da boşa düşüyor, ortada oynayan oyuncusuda. He yavrum Muleka kanat bekini kovalayıp pres yapıyor. Birde 90 dakika izlemediği Rebici sırf hocası oynatmıyor diye Mulekanın gerisinde görüyorlar ya. Akıl alır bir durum değil.

Forveti sol kanat, sağ bek oyuncusunu da sağ kanatta oynatan bir hocanız var. 2 tane asıl mevkisi kanat olan oyuncusu da yedekde. Bu durum sizce çok normal ya diyecek söz bulamıyorum :)

Muleka Salih bu takıma el freni net
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Demir

Muleka Salih bu takıma el freni net
Ceza sahası önünden bizim stopere pas atmaları yok mu hele kafamı duvara vurasım geliyor o zaman. Bu tür pozisyonlarda çok sıkışınca atarsın top bizde kalırda az sıkışınca hemen geriye pas verilmesini kabullenemiyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Yapılan bir simülasyona göre torbalar böyle olacak

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bahtiyarı beğendim o gol vuruşu çok soğukanlı ve akılcıydı raşitsanın verdiği pas kötüydü topu kaptı düzeltti boşluk açtı kalecinin sağından bıraktı onur söylemişdi samırım nesini gördünüz bahtiyarın gelişine bir topa vurdu gol oldu diye onur yanılıyorsam kusura bakma sen dedin diye aklımda kaldı ama izleyin o gol o kadar basit değil bu çocuk iyi kaleyi ceza sahasını düşünen oyuncuyu ben severim ayağına gelen topu hep hızlıca ceza sahasına göndermeye çalıştı
Ben Bahtiyar'ın bize fayda sağlayacak bir futbolcu olduğunu hemen önyargılı olmamak gerektiğini yazıyordum Atiba örneğini de vererek. Hoca izleyip beğendiyse takımında görmek istediyse benim için zaten mesele olmaz.

Çevrimiçi Necmi

Yapılan bir simülasyona göre torbalar böyle olacak

şu tablo yönetimin ne kadar kötü olduğunu bağırıyor üç yılda puanlarımızıda yerle bir ettiler

Çevrimiçi annoca

masunun durumu nedir maç kaçırır mı

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

masunun durumu nedir maç kaçırır mı
Rövanşta yok büyük ihtimalle

Çevrimiçi annoca

Rövanşta yok büyük ihtimalle

büyük sıkıntı. luce kurt hoca bizim soldan yapar tüm atakları hele ki umutuda gördü

Çevrimiçi Samet Demir

büyük sıkıntı. luce kurt hoca bizim soldan yapar tüm atakları hele ki umutuda gördü
Şenol hoca sola Onuru koyarsa hiç şaşırmam.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

https://youtube.com/shorts/zidH90CRZ9c?si=wsTwbwDLgwCO3B_G             Valla helal olsun…
Şu herifin aylardan beri haklı olduğu tek yayın.. :) 32 yaşında canlı yayında şaklabanlık yapıyor. Cenk Tosun ile aynı yaştalar :)

Çevrimiçi annoca

https://youtube.com/shorts/zidH90CRZ9c?si=wsTwbwDLgwCO3B_G             Valla helal olsun…
batuhan bile bunları eleştirdi. artık aynada kendilerine bakmaları gerekir dicem ama kendilerini başarılı buluyorlarmış

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1695079588240453829

şu stada sponsor bulamadı adamlar

sponsoru geç, adamlar reklam panolarında oynatacak reklam bile alamıyorlar. biraz dikkatli izleyin ya rain, ya nesine ya da kartal yuvası var. başka bir şey dönmüyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

şu adam bana karşı haklı olsa ceketimi alır giderdim ama daha kendilerini başarılı görüyorlarmış :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

bizim sağ taraf çuvalladı aslında birde merkez
Luce ne kadar kurt olursa olsun kiev burda maç kazanamaz biz verirsek veririz iyi rakip bizi oynatıyor bizim sorunumuz kötü rakipler kazanması gereken takım gelecek buraya kaybetseydik yada berabere kalsaydık sıkıntı olurdu savunma yapıp kontrayla ipimizi çekerdi şimdi karşılarına dinlenmiş moralli ve taraftarına kendini affettirmek isteyen bir takım çıkacak üstelik yeni transferlerde daha hazır olacak yeterki hakem oyununa gelmeyelim

Çevrimiçi murat

Çünkü oyuncular yorgun, rotasyon yetersiz. Amir'i Pendik maçında çıkardı diye Hoca gömülüyordu ama burada asıl sorumlu Hoca değil kadro mühendisliğini yapamayan yönetici takımı. Sen o kadar transfer yaptın ve halen geçen sezonu tamamlayan takımın gerisindeyiz.  Karşımızdaki takım da hem fizik olarak güçlü hem de maç gününe kadar iyi dinlenmiş, diriydi. Rebic'in hazır hale gelmesinin 1 ayı bulacağı söyleniyor. Cenk de yavaş yavaş hazır hale gelecek. Muleka'dan ben de memnun değilim. Sanki futbola dün başlamış gibi sahada ne yapması gerektiği hakkında fikri olmayan bir futbolcu.  1 kişinin varlığı takımı o kadar etkiler mi diye sormasın kimse. Masuaku çıktı Kiev bundan nasıl faydalandı gördük. Muleka'nın oynadığı maçlarda farka gidecekken Muleka buna engel oldu hep.
mulekayı eleştirirken bence biraz aşırıya gidiyoruz.mulekanın futbol sahasında oynayabileceği tek mevki ceza sahası içi ama yanında bir golcünile.tek oynayamaz yetersiz kalır.ceza sahası dışında da oynayamaz ekstra  işlerde yetersiz kalır.3_5_2  4_ ve versiyonları için öakul bir oyuncu.zarn şu an hoca biraz öyle oynatıyor kanat beklerini ileri çıkartıyor mulekayı ceza sahasın atıyor.hoca da kanatta yeterli verimi alamadığını görüyor ama ceza sahasında iyi fırsat bulıuyor.amaç golse sezonu 15-20 gol ile tamamlar ama oyunu istediğimiz seviyeye çıkramayız muşekayla.daha çok baskı kurduğumuz maçlarda oyuna atmak daha mantıklı gibi.

Çevrimiçi murat

Etiketler: