2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 985964 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Hala ses çıkmaması ilginç, psg chelsea transfer hayalleri ile başladığımız bu yolda akşam necip, onur, tayfur,umutu izlemeye devam edeceğiz. Başkanın iyi niyetine anç’nin bıraktığı enkaza şüphem yok ama, bizede biraz moral lazım svenson falan yakışmıyor gerçekten.

Çevrimiçi Samet Demir

Hasan Arat:  "Hocamız elindeki gençleri oynatmak istiyor. Bu gençler çok iyi oyuncular, 'Neden elimde böyle yetenekler varken başka birini alalım?' diyor. Örneğin Semih Kılıçsoy. Elimizde böyle bir yeteneğe sahipken, Beşiktaş'ın geleceği olan oyuncu varken neden oraya transfer yapalım?" (Sabah)

Eleştirmeyim diyorum da. Neyse yatın kalkın hocayla beraber Semihe dua edin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hasan Arat:  "Hocamız elindeki gençleri oynatmak istiyor. Bu gençler çok iyi oyuncular, 'Neden elimde böyle yetenekler varken başka birini alalım?' diyor. Örneğin Semih Kılıçsoy. Elimizde böyle bir yeteneğe sahipken, Beşiktaş'ın geleceği olan oyuncu varken neden oraya transfer yapalım?" (Sabah)

Takım takır takır top oynasa hak vereceğim ama takım bildiğin ortasahada oyun kurup planlı şekilde kaleye inemiyor.

Madem ki genç oyunculara sığınıyorlar ozaman Kençtemur ve Enes Çinemre yi dahil etsinler takıma görelim.

Çevrimiçi Necmi

Takım takır takır top oynasa hak vereceğim ama takım bildiğin ortasahada oyun kurup planlı şekilde kaleye inemiyor.

Madem ki genç oyunculara sığınıyorlar ozaman Kençtemur ve Enes Çinemre yi dahil etsinler takıma görelim.
enes benimde aklımda ama yaşıda çok küçük kaldırabilirmi
Alt yapıdaki en yetenekli oyuncu o bu sezon madem gitti hiç olmazsa mustafa formayı alsın şu anda en yakın ihtimal o
Alt yapıda gerçekten müthiş oyuncular var şunlara birde düzgün eğitim verilse

Çevrimiçi Necmi

hahahha bu sözler bana hiç yabancı gelmiyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

enes benimde aklımda ama yaşıda çok küçük kaldırabilirmi
Alt yapıdaki en yetenekli oyuncu o bu sezon madem gitti hiç olmazsa mustafa formayı alsın şu anda en yakın ihtimal o
Alt yapıda gerçekten müthiş oyuncular var şunlara birde düzgün eğitim verilse

Bizlerde isteriz alt yapıdan canavar gibi gençler gelsin, ama bunu kalite ile harmanlamak lazım.

Mesela çok güzel takım kurarız alt yapıdan her sene 2 3 tane serpeştir. 1 tanesi 11 oyuncusu 2 si yedek olsun kafi.

Alt yapıdan çıkıp direk 11 oyuncusu olacak diye bişey yok. Mesela  Tayfur Onur bulut Umut meraş kadar oynayacak gençler çıkar, zor olmaması gerek bu sistem.

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben hala insanlar niye transfer istiyor illa onu anlamiyorum.
Ucuncu bu kadroyla da olursun zaten. Birisi bu kadro ilk 5'e giremez falan demis de, bu kadar sakatla, Afrika kupasiyla, formsuzlukla su an 3. siradayiz. Yani gayet girebilir. Bu takima Masuaku, stoper eklenince ve Svensson donunce zaten 3. olacak kadro olusuyor. Ha, kupa derseniz eyvallah. Ama yapacagimiz 3 transferle FB ve GS arasindaki fark kapanir diyorsaniz zaten hayal kuruyorsunuz. Bizim kupa'yi alabilmemiz kura'ya ve GS/FB'nin kupa'yi ciddi'ye alip almamasina bagli, egri oturup dogru konusalim. Onlari yenmek icin olagandisi seyler olmasi lazim. Transferle belki 5% sansimizi 10%'a cikartiriz o kadar. Yani kupa icin de transfer istemek sacmalik bence.

Benim icin transferin olmamasindan ziyade aciklamalar ve basina yansiyan gorusmeler endise verici. Aciklamalara baktigimizda hazir, plani olan bir yonetim gibi duruyorlardi, ama alakasi yok yani.

Aldigimiz stoper vasatoglu vasat. Aradigimiz ayagi duzgun, lider topclass stoper degil. Ustelik 6 ayligina geldi ve gelecek sene icin garantisi yok, bence cope atilmis para.
Svensson'u aldik, iyi bir Rosier'in yarisi etmez. Iyi bir Svensson vasat Rosier'le yarisir o kadar. Dunya'da zibilyon tane sagbek varken gittik Adana Demir'de bile fark yaratamayan bir sagbeki kacacakmis gibi aldik. Sonra Fransa'dan scouting'le sagbek bulup onu saglam para'ya okutan GS'ye bon bon bakariz tabii.

Aldiklarimizi gectim, adi gecenlere bak. Matic 40 yasinda. Carvalho 6 aydir dogru durust topa dokunmamis. Renato Sanches'in sakatlanmadigi yeri yok. James Rodriguez desen 3 senedir vasat bile oynamamis. Bu transferlerin Chamberlain, Rebic, Bailly'den farki ne Allah askina? Hadi bu sekilde 1 isim alirsin zar atarsin eyvallah, ama bu sekilde isimleri ilk 11'e alacaksak ANC yonetimininden ne farkin var?

Sportif direktorlere bakarsan o da skandal. Samet Aybaba basin toplantisinda buyuk buyuk konustugundan beri bir icraat goremedik. Anca taraftarlarla agiz dalasina giriyor. Feyyaz Ucar desen iletisim icin getirdigin adam ama her hafta baska bir pot kiriyor. Sergen aciklamasi, 2 transfer bitirecegiz demesi, en son Semih'i tutamayacagiz demesi. Hepsi skandal aciklamalar.

Antrenor seciminde yanlis yaptilar. Santos defansif oyun oynatan, kulup kariyeri gayet sikintili, oynattigi futbol tarzi buyuk takima hic uymayan vasat ketum bir hoca. Su ana kadar takima oynattigi futbol bunu ispatliyor zaten. Tahtabacak stoperlerin yanina 1 tahtabacak stoper daha aldirdi. 6 numara'ya da bir tahtabacak daha aldirma pesinde. Seneye 2 oyun kuramayan stoper+ oyun kuramayan onlibero'yla bol bol Anadolu takimina karsi beraberlik, kilit cozememe, 0-0 ve 1-1'lik beraberlikler ufukta gozukuyor zaten. Bunu gormek icin futbol ulemasi olmaya da gerek yok.

Yonetim sinifta kaldi su ana kadar. Bunlari da transferden bagimsiz soyluyorum. Benim su anki en son derdim transfer. Ben sezonu kayip olarak goruyorum zaten. Su anki sorun bence plansizlik, goremedigimiz vizyon ve goremedigimiz icraatler.

Çevrimiçi doganay

Yazık hala orta sahaya kimseyi almadılar ve kadro yeterli hikayeleri anlatılıyor. Antalya yi akşama yenebilirz umarım, bunun için kaygı duymamız bile ne halde olduğumuzu gösteriyor. Akşama yenme şansımız anca Semih bireysel birşeyler yapıp gol atar, yada Antalyali oyuncular kendi kalesine gol atar , penaltı yaptırır, kırmızı kart görüp atılır. Bu şekilde turu gecebilirz.
Her hafta ızdırap çekiyoruz. Yeter madem birşey yapamayacaksınız yönetim olarak ne diye aday oldunuz.

Çevrimdışı Akil Emre

Yazık hala orta sahaya kimseyi almadılar ve kadro yeterli hikayeleri anlatılıyor. Antalya yi akşama yenebilirz umarım, bunun için kaygı duymamız bile ne halde olduğumuzu gösteriyor. Akşama yenme şansımız anca Semih bireysel birşeyler yapıp gol atar, yada Antalyali oyuncular kendi kalesine gol atar , penaltı yaptırır, kırmızı kart görüp atılır. Bu şekilde turu gecebilirz.
Her hafta ızdırap çekiyoruz. Yeter madem birşey yapamayacaksınız yönetim olarak ne diye aday oldunuz.
Sanırım orta sahaya yeni transfer Amartey olur diye düşünüyorlar, kısır futbol için de ghezzalın kendine gelmesini bekliyorlar. Ana sorun bizleri bu kadar umutlandıracak ,havaya sokacak , hayaller kurduracak neden bukadar vaatler verildiği.

Çevrimiçi Georgetown

Beşiktaş lig icin yarisamiyorsa hedef 3.'lük olamaz hedef her zaman alınabilecek en kötüsü de olsa Kupadır! 3.lük Yarisi diye yaris mi olur kupada da karsina kim cikarsa ciksin kazanmak icin kadro kurarsin fb gs isterse los galacticos olsunlar sadece onlari kupada yenmek onlara o kupayi kazanma firsati vermemek icin ligde 10. Olmayi goze alip kupaya saldirirsin. Kupalar ve madalyalar önemlidir avrupa kupalarina katilmak hicbir ise yaramaz yaramadi yaramicak cok net. En fazla 2 oyuncunun maliyeti cikar ordan ama muzeye kupa koymak baska bir seydir. Kendi ulkesinde kupa alip avrupaya gitmek var bir de zor bela sans eseri 3.'luk kovalayip gitmek var. Bunun oyuncu satisinda bile buyuk etkisi var. Bunlar benim fikrim nacizane.
GURURLAN!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sanırım orta sahaya yeni transfer Amartey olur diye düşünüyorlar, kısır futbol için de ghezzalın kendine gelmesini bekliyorlar. Ana sorun bizleri bu kadar umutlandıracak ,havaya sokacak , hayaller kurduracak neden bukadar vaatler verildiği.

Abi zaten bu kadar vaatler bu duruma getirdi, bu kadar vaat olmasaydı sene sonunu beklerdik.

Bugün başkan ve 2. başkan açıklamalarını okuduğumda sanki böyle yaz içinde umudum kalmıyor. Tamam parayı çöpe atmayın ama genç geleceği parlak topçulara bonservis ver. Sana  + olarak döner.  İnşallah benim algım zayıftır.

Çevrimiçi Samet Demir

hahahha bu sözler bana hiç yabancı gelmiyor

İşler yolunda gitmezse günah keçisi hoca olur. :) ondan sonra Sergenin istediği kadroyu kurarız yine olmazsa seçimde yönetin değişir bir sonraki senenin yapılanmasını konuşmaya başlarız. İnşallah bunu yaşamayız da yönetim vaadlerinin en azından yarısını gerçekleştirebilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Abi zaten bu kadar vaatler bu duruma getirdi, bu kadar vaat olmasaydı sene sonunu beklerdik.

Bugün başkan ve 2. başkan açıklamalarını okuduğumda sanki böyle yaz içinde umudum kalmıyor. Tamam parayı çöpe atmayın ama genç geleceği parlak topçulara bonservis ver. Sana  + olarak döner.  İnşallah benim algım zayıftır.

Burada Hasan Aratın en büyük destekçilerinden biri bendim. Seçim önce herşey hazır 1.5 senelik planımızı yaptık, eksik bölgeler belli gibi söylemkere karşılık hoca olarak Santosu sağ bekede Rosierden kötüsünü alırsan taraftar her türlü seni eleştirir...

Çevrimiçi Necmi

İşler yolunda gitmezse günah keçisi hoca olur. :) ondan sonra Sergenin istediği kadroyu kurarız yine olmazsa seçimde yönetin değişir bir sonraki senenin yapılanmasını konuşmaya başlarız. İnşallah bunu yaşamayız da yönetim vaadlerinin en azından yarısını gerçekleştirebilir.
birşeyleri yerine koymak istiyorsan takım başarılı olmak zorunda takım düşünce dünyanın en iyi başkanı olsan o koltukta kalamazsın
Sanırım bunun farkında değiller farkında olsalar düzeltmeye ilk takımdan başlarlardı öyle birkaç günah keçisi yaratmakla işden sıyrılamazsın

Çevrimiçi Samet Demir

birşeyleri yerine koymak istiyorsan takım başarılı olmak zorunda takım düşünce dünyanın en iyi başkanı olsan o koltukta kalamazsın
Sanırım bunun farkında değiller farkında olsalar düzeltmeye ilk takımdan başlarlardı öyle birkaç günah keçisi yaratmakla işden sıyrılamazsın
Sanki yavaş yavaş çözüm üreten değilde mazeret üreten yönetime devşirilmeye başlandılar. Tam birşey de söyleyemiyorum ki. Çünkü amaçlarını kestiremiyorum şuan. Umudum azalıyor gün geçtikçe.

Transfer konusunda gelince de menejer lobisi yüzünden transfer yapamıyorsak en büyük neden oysa eğer 2 tane şak diye adam alıp hepsine cevap verecek. Yoksa kazanan menejerler olur.

Çevrimiçi Necmi

Transfer bugün bitiyor değilmi saat kaçta bitecek

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Burada Hasan Aratın en büyük destekçilerinden biri bendim. Seçim önce herşey hazır 1.5 senelik planımızı yaptık, eksik bölgeler belli gibi söylemkere karşılık hoca olarak Santosu sağ bekede Rosierden kötüsünü alırsan taraftar her türlü seni eleştirir...

Rosier zaten yazın döner muhtemelen, az adam olursa formayıda alır.

Çevrimiçi gokhans

Rosier zaten yazın döner muhtemelen, az adam olursa formayıda alır.
3,5 milyon'a satın alma opsiyonu var. O tren kaçtı malesef. Ne rosier gelir, nede ondan gelecek 3,5 milyon'a onun gibi bir bek...
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

3,5 milyon'a satın alma opsiyonu var. O tren kaçtı malesef. Ne rosier gelir, nede ondan gelecek 3,5 milyon'a onun gibi bir bek...

Bence Nice kullanmaz opsiyonu.

Çevrimiçi Samet Demir

Transfer bugün bitiyor değilmi saat kaçta bitecek
Yarın bitecek abi

Çevrimdışı Akil Emre

Yarın bitecek abi
Gidişata göre yaz transfer dönemide bizim için çok sancılı geçecek, şimdiden kendimizi hazırlayalım. Eminim son güne kadar beklenip sezon başı kampları kaçırılacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Gidişata göre yaz transfer dönemide bizim için çok sancılı geçecek, şimdiden kendimizi hazırlayalım. Eminim son güne kadar beklenip sezon başı kampları kaçırılacak.
Işık hızıyla istenmeyem bazı oyuncuları birşekilde yollayınca epey ümitlenmiştim ama alırkende tam tersi yavaş reaksiyon gösteriyorlar. Şu yarında bitse de maçlara odaklansak artık.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eğer bu kadar gerçekten kulüp ekonomisini düşünüyorlar ise eksik olan bölgelere, şimdiden sene sonu boşa çıkacak topçular ile görüşüp söz kesmeleri lazım veya güzel scouting ile genç yetenekli topçuları bonservis vererek bonservisi yıllara yayarak anlaşmaları lazım.

Çevrimdışı Akil Emre

Eğer bu kadar gerçekten kulüp ekonomisini düşünüyorlar ise eksik olan bölgelere, şimdiden sene sonu boşa çıkacak topçular ile görüşüp söz kesmeleri lazım veya güzel scouting ile genç yetenekli topçuları bonservis vererek bonservisi yıllara yayarak anlaşmaları lazım.
Kesinlikle bu tarz bir açıklama gelip gerçekte bu hiç yaşanmayacak, biz bu filmi birden çok kez izledik o yüzden benim hevesim kaçtı, hayırlısı diyelim elden birşey gelmiyor.

Çevrimiçi murat

alınırsa üçüncülüğü tutabiliriz avrupayı garantileriz enkolay avrupaya gitme yolu bu yoksa bu oyuncularla ilk beşe girmek bile zor gerçi erken transfer yaparlarmı yazın oda muamma yapmazlarsa bu takımdan geriye kalanlarla birde elemeleri geçmek zor
5 sene önce nler konuşuyorduk şimdi ne konuşuyoruz.hakettik mi bunları? bence az bile.

Etiketler: