dun gördünüz iste ne hikmetse kurada trabzona fenere besiktasa kupa kurası hep deplasman. bir tek Galatasaray a kendi evinde o da en alt ligdeki tek takim. üstelik mac icinde de ittirme. eger biz turu geçersek göreceksiniz kurada Ankara gücü deplasmanı gelecek. itiş kakis olsun. kaos çıksın. bjk nin morali dip yapsin. mümkünse elensin. adamlar ligi vermek istedikleri gibi kupayı bile başkasına yar etmemek için hırs yapmışlar. su an saf kötülük var. bu yapi tamamen kontrolsuz denetimsiz bir şekilde ne yapsam boyun eğmek zorundalar düşüncesinde.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bandırmayı bile hakem ittirmesi ile geçtiler. Yaptıkları transferlere gelince Bakambuyu 5+5 e satmışlar ama ilk 5'in içerisinde maaşı da dahil. Yani maaşını gs ödeyecek. Diğer 5'de büyük ihtimalle ligde şampiyonluk, şampiyonlar liginde final gibi imkansız maddeler var. 30 küsüre oyuncu sattılar ama o parayı bir yere bağlayamıyorlar. Bakın icardinin 3 yıllık net maliyeti 40 milyon brüt 64 milyon $. Bu tarz 2 adam biz alsak 2-3 sene içerisinde iflas eder, kulübü kapatırız. Ama heriflere hiç bir şey olmuyor. Devlet arazisini alıyor tekrar satıyor falan derken her türlü kötü yoldan gemisini yüzdürüyor. Hakem arkasında, tff arkasında yani ihtiyaç duyduğu neyse birşekilde oluyor. Bizde de tam tersi. Aynı şartlar bize sağlanmış olsa Fikret Orman hala başkan olarak devam ederdi. Büyük ihtimalle juve gibi lige ambargo koymuş bir ihtimal son 8-9 senede 1 tane fire belki verirdik.
Bize gelince yönetim değişti, hoca değişti. Oyuncular da değişiyor. Kaldı taraftar olarak kafa yapımız. Kafa yapımızı, düşünce tarzımızı değiştirmemiz gerekiyor. İyice bir silkinmeliyiz yani. Herşeyi yönetimden bekliyoruz çünkü. Kendi sahamızda deplasmanın sesini duyuyoruz, maç sonu sosyal medyada da doğrucu mülayim oluyoruz. Git şuan herhangi bir gs li hakem konusunda tartış, seni her türlü hakemlerin onları katlettikleri konusunda ikna etmeye çalışır. Adamlar yalancı, düzenbaz, sahtekar futbolcularını deli gibi savunuyorlar. Bizde ahlaksızlığı savunalım demiyorum ama takımımıza sahip çıkalım diyorum. Onuru bende eleştirdim misal ama her maç ıslıklamak kadar saçma birşey yok. Misal bu 2 gün transfer gelmesin takım ligden ve kupadan kopsun anında Sergen Yalçın seslerini duymaya başlarız. Sergen gelir oda başarısız olursa bu sefer Şenol Güneş yangını başlar. Şu kısır döngüden kurtulmamız gerekiyor artık.