2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 983993 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Gedson yalancı bahar gibi...
Gedsonu iyi kadroyla izlemek lazım, adamın oynadığı ekip insanı futboldan soğutur.

Çevrimdışı levitate

Gedson yalancı bahar gibi...
peki söyle abi kaç bahar olduu...
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Bazı filozoflar, halil dervişoğlu istiyordu sezon başı. Bu kadar potansiyelden anlamayan, gözünün önündekini görmeyen birinin takımı mahfetmesi bile bir şanstır belki bizim adımıza. Belki bukadar dağılmasak, hem anç, hem filozof vardı başımızda hala. Her işte bir hayır vardır..
kalsalardı semih imza atmaz yada 4-5 serbest kalma bedeli konur yazın bağırarak elimizden giderdi imza atmadan oynatılmamasıda doğruydu imza atmasaydı şimdi attıramazdık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/NicoSchira/status/1754859806299414618

Kötü haber geldi. İnşallah doğru değildir. Tam 3 sayfa sakatlık geçmişi var adamın.

Bu şekilde bakarsak necip te 2 sayfa :)

Burada sakatlık ile ilgili bence sorun yok ama bu adam bildiğin formsuz, sana hazır roket gibi adam lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu şekilde bakarsak necip te 2 sayfa :)

Burada sakatlık ile ilgili bence sorun yok ama bu adam bildiğin formsuz, sana hazır roket gibi adam lazım.

Olsun gelmesin yinede :) Bugün oynayacak yarın ne yapacak acaba sendromundan kurtulalım artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı sozkul

Çevrimiçi Samet Demir

7.5 milyon avro maaş alan adama yapılacak doğru teklif ne olabilir? bilemedim ben :)

Geçen sene harcayabileceğimiz bir 3 milyonumuz vardı işler oradaki olaya dönmesinde :)

Çevrimiçi Necmi

7.5 milyon avro maaş alan adama yapılacak doğru teklif ne olabilir? bilemedim ben :)
sallıyorlar işde iki gün daha sallarlar
İsimli oyuncu almayacağız savaşan oyuncu alacağız diye açıklama yapıldı hala isimli maliyetli mumyaları pazarlamaya çalışıyorlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Futbolcunun geçmişine değil geleceğine para ödeyin.

James Rodriguez şu anki hali çöp oğlu çöp = Ljajic

Geleceğe para ödemek araştırma ister, risk içerir ve duzgun bir zcouting yapin yoksa zor ve can yakicidir

Çevrimdışı Unnamed

Gedsonu iyi kadroyla izlemek lazım, adamın oynadığı ekip insanı futboldan soğutur.

Bu kadro Erling Haaland'ı bile Mustafa Pektemek'e çevirir.

Çevrimiçi Necmi

Yaklaşık 21 saat sonra bizim transfer sezonumuz başlıyor

Çevrimdışı Akil Emre

Yaklaşık 21 saat sonra bizim transfer sezonumuz başlıyor
Sonuna geldik abi , gerçekten son güne kadar beklemek bizim için alışkanlık oldu yine de başkana güveniyorum, özellikle orta sahanın güçlendirilmesi , masuaku un dönüşü blki 10 numaranın çözülmesi, bize daha çoşkulu bir takım izletecek ve yaz dönemine sağlam adımlarla başlayabileceğiz.
Ancak başkanın vaatleri hala ortada, transfer dışındaki her vaadin gerçekleşmesini umutla bekleyeceğim.

Çevrimdışı CemMert

Hüseyin Yücel:
“Amacımız transfere milyonlarca Euro harcayarak kulübü borca sokmak değil, kendi değerleriyle Türk futbolunun eserlerini marka değeri olarak sunmak.”

kahreden haber geldi. masrafa gerek yok eldekilerle devam anlamı çıkardım.

Çevrimdışı Akil Emre

Hüseyin Yücel:
“Amacımız transfere milyonlarca Euro harcayarak kulübü borca sokmak değil, kendi değerleriyle Türk futbolunun eserlerini marka değeri olarak sunmak.”

kahreden haber geldi. masrafa gerek yok eldekilerle devam anlamı çıkardım.
Taraftar tepkisinden çekincekleri için mecbur transfer yapılacaktır, yoksa Serdal Adalının gerçekten hakkına girmiş olup 1.5 yıl sonra giderler diye düşünüyorum.

Çevrimiçi hasankale

Hiç transfer yapmadi demesinler diye svenson ve ucuz yollu bir stoper aldılar bitti gitti işte.Daha transfer falan olmaz

Çevrimdışı uğur07

transferle alakasiz seyler yazdim. kusura bakmayin. herkese iyi transferler.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2024, 20:10:11 uğur07 ]

Çevrimdışı uğur07

...

[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2024, 20:10:38 uğur07 ]

Çevrimdışı uğur07

...

[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2024, 20:10:58 uğur07 ]

Çevrimdışı uğur07

https://twitter.com/DeportesReports/status/1755222202603962538?t=nHw_T3IN7bL8zuS3pKK8RQ&s=19

mesela bu olay bayagi kapsamli malesef.

Çevrimiçi Samet Demir

dun gördünüz iste ne hikmetse kurada trabzona fenere besiktasa kupa kurası hep deplasman. bir tek Galatasaray a kendi evinde o da en alt ligdeki tek takim. üstelik mac icinde de ittirme. eger biz turu geçersek göreceksiniz kurada Ankara gücü deplasmanı gelecek. itiş kakis olsun. kaos çıksın. bjk nin morali dip yapsin. mümkünse elensin. adamlar ligi vermek istedikleri gibi kupayı bile başkasına yar etmemek için hırs yapmışlar. su an saf kötülük var. bu yapi tamamen kontrolsuz denetimsiz bir şekilde ne yapsam boyun eğmek zorundalar düşüncesinde.

Bandırmayı bile hakem ittirmesi ile geçtiler. Yaptıkları transferlere gelince Bakambuyu 5+5 e satmışlar ama ilk 5'in içerisinde maaşı da dahil. Yani maaşını gs ödeyecek. Diğer 5'de büyük ihtimalle ligde şampiyonluk, şampiyonlar liginde final gibi imkansız maddeler var. 30 küsüre oyuncu sattılar ama o parayı bir yere bağlayamıyorlar. Bakın icardinin 3 yıllık net maliyeti 40 milyon brüt 64 milyon $. Bu tarz 2 adam biz alsak 2-3 sene içerisinde iflas eder, kulübü kapatırız. Ama heriflere hiç bir şey olmuyor. Devlet arazisini alıyor tekrar satıyor falan derken her türlü kötü yoldan gemisini yüzdürüyor. Hakem arkasında, tff arkasında yani ihtiyaç duyduğu neyse birşekilde oluyor. Bizde de tam tersi. Aynı şartlar bize sağlanmış olsa Fikret Orman hala başkan olarak devam ederdi. Büyük ihtimalle juve gibi lige ambargo koymuş bir ihtimal son 8-9 senede 1 tane fire belki verirdik.

Bize gelince yönetim değişti, hoca değişti. Oyuncular da değişiyor. Kaldı taraftar olarak kafa yapımız. Kafa yapımızı, düşünce tarzımızı değiştirmemiz gerekiyor. İyice bir silkinmeliyiz yani. Herşeyi yönetimden bekliyoruz çünkü. Kendi sahamızda deplasmanın sesini duyuyoruz, maç sonu sosyal medyada da doğrucu mülayim oluyoruz. Git şuan herhangi bir gs li hakem konusunda tartış, seni her türlü hakemlerin onları katlettikleri konusunda ikna etmeye çalışır. Adamlar yalancı, düzenbaz, sahtekar futbolcularını deli gibi savunuyorlar. Bizde ahlaksızlığı savunalım demiyorum ama takımımıza sahip çıkalım diyorum. Onuru bende eleştirdim misal ama her maç ıslıklamak kadar saçma birşey yok. Misal bu 2 gün transfer gelmesin takım ligden ve kupadan kopsun anında Sergen Yalçın seslerini duymaya başlarız. Sergen gelir oda başarısız olursa bu sefer Şenol Güneş yangını başlar. Şu kısır döngüden kurtulmamız gerekiyor artık.

Çevrimiçi ulumemo

ayrıca bundan daha buyuk sorunlar var. tam sebebini bilmiyorum ama mevcut yapi Beşiktaşı oyunun dışına itmek bir takımı da rakipsiz bırakmak istiyor. ayni sıra bize gelmesin diye iranin düşmesine karsi çıktığımız gibi Beşiktaş düşerse de sıra eminim fenerbahceye gelecek bizden sonra.

önce bizim zor oyunu bozar yapmamız lazım. 45 yaşındayım benim görebildiğim iki seçenek var. ya fenerbahce ile anlaşıp bu şekilde devam edecekse biz ayrı bir lig kuruyoruz diyip tüm tehditlere ragmen yapacağız. resmi olarak tanınsın taninmasin biz en azından bize düşman olmayan bir yapıda futbolumuzu taraftara izleticez diyeceğiz.

ya da kendi içimize gömülüp yerli yabancı tamamen gençlere yatırım yapıp bazi Fransız takımları gibi gençlerle çatır çatır top oynayıp bunları çok iyi paralara avrupa ya satıp engel olunamayacak bir finansal güce erisegiz. bunların dışı tiyatro. 10 senede bir bize müsaade ederler belki şampiyon oluruz o kadar. su anki yapi onu bile çok görecek gibi görünüyor.

inşallah ben yaniliyorumdur.

Kusura bakmayın ama yazdıklarınız hayal ürünü bile değil. 1.si hadi yeni lig kurdunuz diyelim (ki buna fb yi de ikna etmeniz lazım) insanların %90’ı gs korkusundan kaçtı gitti diyecek. Niye çünkü bir takım şu an yokları oynuyor öteki bilmem kaç senedir şampiyon olamıyor. 2.si o ligde kaç takım olacak ki siz lig kuracaksınız. 2 takımla lig olmuyor benim bildiğim.

Diğer konuda da genç oyuncu satışını hakem, tff, algı vs. den bağımsız zaten şu anda da yapabilirsiniz sizi engelleyen bir durum yok. Hatta yaparsanız daha iyi olur hem taraftar kazanırsınız hem para. Ha derseniz ki bizde o vizyon yok o da kulüp ile ilgili bir konu kalkıp da birisini suçlayamazsınız. Vizyon sahibi olmak bedava. Eğer bunlar yapılamıyorsa yönetime ve antrenörlere laf söylemek gerekir.

Çevrimdışı CemMert

Murat Özen: "Bir yöneticiyle görüştüm, büyük bir ihtimalle transferi kapattık dedi bana. Olası bir son dakika transferi olursa bir şey diyemem Murat, mahcup olurum sana dedi."

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: