2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 984302 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Murat Özen: "Bir yöneticiyle görüştüm, büyük bir ihtimalle transferi kapattık dedi bana. Olası bir son dakika transferi olursa bir şey diyemem Murat, mahcup olurum sana dedi."

Şunu gördüm alttaki mulekaya gelen teklife rağmen göndermek istemediklerini gördüm tamam artık yetti. 1.5 yılın var yönetim o kadar bile yok hatta güzel güzel vakit geçirin şahsi işlerinizi kulüp adı kullanarak çözün 2.yılı göremeyeceksiniz çünkü hoşgeldiniz güle güle oldunuz tebrikler

Çevrimdışı Unnamed

Çevrimdışı Akil Emre

Murat Özen: "Bir yöneticiyle görüştüm, büyük bir ihtimalle transferi kapattık dedi bana. Olası bir son dakika transferi olursa bir şey diyemem Murat, mahcup olurum sana dedi."
Çok ayıp ederler , bu kadar tantana edip önümüze hiç bir şey koymadan devam edeceklerini düşünmüyorum. İşin sonunda Beşiktaşın parasını sokağa atmadık edebiyatıda yapılmasın, yüzümüz gülsün diye bekliyoruz aldığımız haberlere bak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transferi kapattığımıza göre çok planlı ve iletişimi yüksek yönetimimizi uğurlayabiliriz. Uğurlar olsun...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Jonas svensson sakatlanmış. Onur bulut'dan kurtarsınlar bizi diye sağ bek istedik getire getire onur bulut'un iskandinavını getirdiler o da patlamış allah bilir kaç hafta yok. Onur umut necip bahtiyar izlemeye görmeye tahammül etmeye devam. Hasan arat bu kadar show yapmaya gerek var mıydı değer mi yani o lafları edip insanlari kandırarak başa gelip eziyete devam etmeye? Anç'den bıktık usandık gelmesen nolurdu yani madem yapamayacaksın?

Çevrimiçi Samet Demir

Allahtan şapkadan Semih çıktı yoksa yönetimin halini düşünemiyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Heriflerin hayvan gibi kadrosundan sağ bek sol bek ve santrafor eksildi. 1 hafta içinde yerine 3 tane oyuncu tutup getirdiler. Senin sezon başından beri ofansif orta sahan yok, kanat diye oynattığın adamlar kanat oyuncusu değil, santraforunu kadro dışı mı bıraktın ne halt yedin belirsiz, sağ ve sol beklerinin yedeğindeki adamlar devamlı oynamak zorunda kalıyor ve rezil haldeler, stoper oynattığın adamı 10 numara diye almışsın. Kadronda belki en fazla personele sahip olduğun yer stoper ve sen gidip 6 aylık saçma sapan bi stoper getirip transferi kapatıyorsun. Ve oy isteyeceksin 1 yıl sonraki seçimde. Sinirden içim soğumuyor bir kulüp ve taraftarı arasındaki bağ nasıl kopartılır o anç denen nursuz uğursuz sonrası gelen şu yönetim el ele gösteriyorlar muazzam şekilde.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Acmadiklari şeyi nasıl kapatıyorlar?

Çevrimdışı CemMert

Muhtemelen yapamadılar. Düzgün isimlere yöneldiler yüksek fiyatı aşağı çekemediler, menajer isimlerine veto verdiler e zamanda kısa işin içinden çıkamadılar şahsi fikrim bu yönde. Herhalde en kötü william carvalho çekeriz diyorlardı oda olmayınca patladık.

Çevrimiçi Necmi

Heriflerin hayvan gibi kadrosundan sağ bek sol bek ve santrafor eksildi. 1 hafta içinde yerine 3 tane oyuncu tutup getirdiler. Senin sezon başından beri ofansif orta sahan yok, kanat diye oynattığın adamlar kanat oyuncusu değil, santraforunu kadro dışı mı bıraktın ne halt yedin belirsiz, sağ ve sol beklerinin yedeğindeki adamlar devamlı oynamak zorunda kalıyor ve rezil haldeler, stoper oynattığın adamı 10 numara diye almışsın. Kadronda belki en fazla personele sahip olduğun yer stoper ve sen gidip 6 aylık saçma sapan bi stoper getirip transferi kapatıyorsun. Ve oy isteyeceksin 1 yıl sonraki seçimde. Sinirden içim soğumuyor bir kulüp ve taraftarı arasındaki bağ nasıl kopartılır o anç denen nursuz uğursuz sonrası gelen şu yönetim el ele gösteriyorlar muazzam şekilde.
taraftar arasında oylama yapılsa üç mevkiye oyuncu alacağız seçin diye bir kişi bile stoper ve sağ bek demezdi 😂 transfer yapmazlarsa üç oyuncu gönderip yerine iki oyuncu almak üstelik gidenlerin yarı kalibresinde bile değil bilemedim şimdi ne diyeyim
Bu arada basına inanıp boşa coşmayın bence laf edecekseniz bitmesini bekleyin derim

Çevrimiçi tolga1903

taraftar arasında oylama yapılsa üç mevkiye oyuncu alacağız seçin diye bir kişi bile stoper ve sağ bek demezdi 😂 transfer yapmazlarsa üç oyuncu gönderip yerine iki oyuncu almak üstelik gidenlerin yarı kalibresinde bile değil bilemedim şimdi ne diyeyim
Bu arada basına inanıp boşa coşmayın bence laf edecekseniz bitmesini bekleyin derim

Rosier gidiyorsa sağ bek belki en muhtaç kaldığımız yer yerinde oynayan oyuncu futbolcu mu belli değil çünkü. Sol bek için de aynı şey geçerli. Ama yani rosier'i tekme tokat gönderip yerine yarı kalitesinde oyuncu getirmiyorsan sende sorun var. Yok abi bunların transfer falan yapacağı kim verir sana iyi oyuncusunu bu saatten sonra? James rodriguez falan getirecekse kalsın zaten sakata çere çöpe milyonları gitti 1 yılda zaten kulübün. Ama beklentiyi bu kadar yükseltip bu denli bozguna uğratan bir kulüp yönetimi de gelmemiştir muhtemelen daha önce.

Çevrimiçi doganay

Nerede bu transferler. Düz bir sağ bek aldılar dan dun giriyor savruk. Stoper hadi iyi diyelim izlemedik. En gerekli mevkiye ne 10 numara aldılar nede 8 orta sahamız çökmüş durumda adam almıyorlar. Ege mege ile olacak iş değil, yetenekli adamlar lazım bize düz adamlarla bukadar

Çevrimdışı Mehmet57

Ciddi ciddi transferi kapattik mi? Baskan daha iki gun once rahat olun, transferler gelecek falan dedi?

Boyle bir fiyasko olmaz. Maclari kaybetmemiz de ekonomik kayiba yol aciyor.

Çevrimiçi levitate

madem bu dönem bir hamle yapamıyorsunuz çıkın yazın yapıcaz falan deyin

böyle sessizlik hiç hoş değil, sözde iletişim falan kasıcaktık noldu onlara
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Transfer gelmezse 1 ayda ipini çeken yönetim olarak tarihe geçerler.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ferdi1903

Kötü sonuçlar peş peşe geldiği zaman görecem ben bu yönetimi, taraftarın sabrı biyere kadar gider

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Tamamen samimi olarak soruyorum 2 oyuncunun şuan alınması bize ne katar?

Alınamaması ne kaybettirir?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

alınırsa üçüncülüğü tutabiliriz avrupayı garantileriz enkolay avrupaya gitme yolu bu yoksa bu oyuncularla ilk beşe girmek bile zor gerçi erken transfer yaparlarmı yazın oda muamma yapmazlarsa bu takımdan geriye kalanlarla birde elemeleri geçmek zor

Çevrimiçi Necmi

tabi iki oyuncu almakta önemli değil hangi mevkiye kimi alacağın esas önemli olan

Çevrimdışı murat baltacı

Transfer yapılmazsa yönetim kendi kaybeder bir buçuk senelik ömürleri olur taraftar zaten dolmuş durumda yazın iyi oyuncular alırım falan öyle olmuyor o işler adaptasyon süreci rakiplerin formu hakemlerin üzerimize oynaması falan bir anda valerin sezonuna döner iş daha sonuçlarıda gelmezse çık işin içinden.

Yönetim niye fırsat transferi bekliyor onuda anlamadım sanki ellerinde para varda akşam pazarı düşerse alacağız zaten takım bitik üç dört tane schout transferi yapın hem takım toparlansin hemde oyuncuları görelim svenson falan olmaz zaten belli oraya boey bulmak lazım bunun içinde akşam pazarı falan beklenmez şu yarım sezonda alt yapıya üst yapıya ne yatırım yapılırsa önümüzdeki sezon onun ekmeğini yeriz böyle bitik takımda alt yapı oyuncusuda çıkmaz Semih istisna hem kendini geliştirmiş hemde hazır tutmuş forma verilmediği için motivasyonu yoktu formayı verdin çocuk kendini gösteriyor ama iki üç tane Semih yok altta az kendini gösterip zamanla gelişecek oyuncular varsada şu anki kadroda işleri çok zor her yönden vasat bir oyuncu grubumuz var
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Şu rebicede iki üç maç şans verelsin artık bir görelim Semih gibi formayı alıp götürecek belki her gelen hoca aynı ama kısıtlı zamandada oyuncu ışık veriyor nolur yani üç maç ilk onbir oynasa oyuncu alamıyoruz bari içerden çıkaralım
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Akil Emre

Benim anlamadığım kalan sürede transfer olmassa yapılan bu kadar tantanaya sözlere ne gerek vardı. Niye başkan olmak için can atıldı gerçekten hevesimiz kursağımızda kaldı şu ana kadar. Hiç değilse genç yabancı ve yerli transfer yapıp gelecek sene için başlangıç yaparsın, sonuçta umut tayfur onur cenk emrecan ersin kerem istenmeyen adamlar bu sene onları izleyip zaman kaybetmek gerekmezdi.

Çevrimdışı CemMert

Bende bi tık daha değiştiriyorum Svensonn bu takıma ne katacak? Niye aldık? Bu takımın bütün sorunu ve problemi rosier miydi?

Çevrimiçi gokhans

alınırsa üçüncülüğü tutabiliriz avrupayı garantileriz enkolay avrupaya gitme yolu bu yoksa bu oyuncularla ilk beşe girmek bile zor gerçi erken transfer yaparlarmı yazın oda muamma yapmazlarsa bu takımdan geriye kalanlarla birde elemeleri geçmek zor
Okadar kalitesiz ve iğrenç bir lig olduki tsl, bu takım, bunca saçmalığa rağmen 3.cü. Transfersizde hayli hayli 3.bitirir, hemde elini kolunu sallaya sallaya.. Bir ülkenin futbolu nasıl dibe çöker, nasıl biter en güzel örneğini yaşıyoruz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: