2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 984134 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

biz bunu hak ettik şimdi hak ettiğimiz şekilde yaşıyoruz
Beşiktaş büyük kulüpdür atlatacak elbet ama bundan ders çıkartabilecekmiyiz önemli olan o
Görünende aksi yönde iki aylık yönetime yapılan eleştiri dört yıl çebiye yapılmadı şenol için yanıp tutuşanlar santos eleştiriyor aslında şu anda tek farklı olan şey hesap numaraları tepki gösterenlerde buna tepki gösteriyor herhalde neden şenolun hesabını şişirmiyoruz diye neyse santosun hala kredisi var şenolun kurduğu kadrodan başka yemek çıkmaz en azından ts yi yendik 😂 bu bile birşey çebi döneminde hiç ts yi yenebilmişmiydik
Santos eleştirenler sırasına ilk kendini yaz '' Cenk oynatana hoca demem ''den Santosa kredi verme noktasına gelmişsin bu da bir şey  :tabe: :tabe:
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2024, 19:27:54 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Santos eleştirenler sırasına ilk kendini yaz '' Cenk oynatana hoca demem ''den Santosa kredi verme noktasına gelmişsin bu da bir şey  :tabe: :tabe:
şenoldan farkı yok dediğimi atlamışsın ama senin anlama kabiliyetin kıtsa ben ne yapayım sonuçta elinde bunlar var eki genişlediğinde ne olacak göreceğiz ben senin gibi adamcılık yapmam beşiktaş için beyi fayda neyi zarar görüyorsam dümdüz söylerim cenki ghazzeli şu haliyle oynatması eksi yazıyor zaten ghazzelin kontratını uzatacak hamleyi yaparsa gözümde biter geldiğinden beri sakatlıktan kurtulamayan oyuncunun kontratı uzarsa bir sezon daha eksi 1 yabancıyla oynarız maddi kayıptan öteye yabancı sayısı düşüyor 5 oyuncu boşaltsak transfer tahtası açılmıyor 1 oyuncu almak için 6 oyuncu göndermemiz gerekecek

Çevrimdışı Talisca1903

Ts maunier almış sakat değilse biz neden almadık bunu svenson alacağımıza

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş büyük kulüpdür atlatacak elbet ama bundan ders çıkartabilecekmiyiz önemli olan o
Görünende aksi yönde iki aylık yönetime yapılan eleştiri dört yıl çebiye yapılmadı şenol için yanıp tutuşanlar santos eleştiriyor aslında şu anda tek farklı olan şey hesap numaraları tepki gösterenlerde buna tepki gösteriyor herhalde neden şenolun hesabını şişirmiyoruz diye neyse santosun hala kredisi var şenolun kurduğu kadrodan başka yemek çıkmaz en azından ts yi yendik 😂 bu bile birşey çebi döneminde hiç ts yi yenebilmişmiydik

En azından Ts yi yenmedik abi, Şenolun trolleri ts yi karıştırmaya başladı bile. 1-2 kötü aonuç daha gelirse Şenolu getirirler ts nin başına :) izle o zaman cümbüşü :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1754555541517422706

Yapmayın Allah aşkına ya. Dünyada oyuncu mu bitti. Dönüp dolaşıp aynı isimlere yoğunlaşıyoruz. Ayrıca alınacak oyuncunun kalitesinden önce sakatlık geçmişine bir baksınlar öyle alsınlar. Bu haber inşallah portoya misilleme olarak yapılmıştır. Grujicin gelmesini çok istiyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi doganay

Bu yeni eleman neden hala açıklanmadı . Bunu da geri göndermesinler

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Dunyanin en iyi videolu aciklamasi olmus elinize saglik👑👑👑
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Bİr oyuncu daha alır transferi kapatırız gibi duruyor takımın oerformansına ne kadar etki edecek göreceğiz

Çevrimiçi kartalizma190399

Joe Worral icime sinmedi. Tartismasiz bir adam alacaksak bence bu stopere olmaliydi. Diger stoperlerimiz hic yuksek profilli degil. Savunmada 1 tane baba adam, lider olmadan olmuyor maalesef. Saglam kursunu keske buraya atsaydik.

Carvalho umarim olmaz, gerek yok. Kariyeri dususte ve formda degil.
Renato Sanches Gedson'la fazla pisti olacak ve sakatlik gecmisi var. Fazla riskli gibi.

Grujic, Muci gibi profiller cok daha aradigimiz adamlar bence.
Bonservis bedeli nedense bize transferi cok pahalilastiriyor kafamizda, ama bu elemana 6 milyon euro bonservis+1.5 milyon euro maas versen 3 yillik 10.5 milyon euro maliyet ediyor.
Chamberlain'e 2.8*3=8.4 odeyecegiz, hatta imza parasi varsa ayni para'ya denk geliyordur herhalde.

Çevrimiçi Samet Demir

ağaçlı yolun havasını koklatmışlar 😀

(İlk lise zamanı yürüdüm o yolda. Sonra bir apartmana çevirdim kafamı binanın 2. katına yaklaşık 1.5-2 metrelik Beşiktaş logosunu yapmışlar. İnşallah ilerde buraya yerleşirim dedim ama kısmet olmadı. Bursada kaldık :)

Beşiktaş'ta oturanlar çok şanslı.)

Aklıma geldi videoyu izleyince. Çok samimi olmuş bence.

Çevrimiçi Samet Demir

Pazartesi : Joe Worral
Salı : Marko Grujic
Çarşamba : Ernest Muci

Çevrimiçi Necmi

(İlk lise zamanı yürüdüm o yolda. Sonra bir apartmana çevirdim kafamı binanın 2. katına yaklaşık 1.5-2 metrelik Beşiktaş logosunu yapmışlar. İnşallah ilerde buraya yerleşirim dedim ama kısmet olmadı. Bursada kaldık :)

Beşiktaş'ta oturanlar çok şanslı.)

Aklıma geldi videoyu izleyince. Çok samimi olmuş bence.
beşiktaşta oturmak bence çok yorucudur maçtan maça idare ediliyorda hergün çekilmez
Havayı koklamak için gidersin koklar dönersin 😂
Bende barbarosta gs konvoyunu kaldırım taşı yağmuruna tutarlarken arada kalmıştım zaten bölgeden geçemeyen son konvoydu sonra yasaklandı renklilere orası bildiğim kadarıyla

Çevrimiçi gokhans

Hakan gündoğar’ı dinledim. Ruiz olayını açıkladı. Belgesi tüm spor medyasında geziyormuş. Herkes biliyor zaten diyerek, 300bin euro ödenseydi sorunsuz ayrılacak ruiz’e 8milyon euro ödenmiş. İhanete bakarmısınız? Düpedüz bile isteye kulübe ihanettir bu.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Pazartesi : Joe Worral
Salı : Marko Grujic
Çarşamba : Ernest Muci
hayaller gerçekler 😂

Çevrimiçi Necmi

Hakan gündoğar’ı dinledim. Ruiz olayını açıkladı. Belgesi tüm spor medyasında geziyormuş. Herkes biliyor zaten diyerek, 300bin euro ödenseydi sorunsuz ayrılacak ruiz’e 8milyon euro ödenmiş. İhanete bakarmısınız? Düpedüz bile isteye kulübe ihanettir bu.
ruiz buz dağında kar tanesi sadece daha fazlasını her maç akşamı stadda görüyoruz zaten o stadda koşamayan kaç m euroluk kazık var bir düşün birde arkada olan bilmediklerimiz düşün yüzeye bu kadar pislik çıktıysa içersi ne durumdadır
Ben yeni seçildiklerinde daha ilk icraatlarında hain bunlar demiştim o kadar belliydiki

Çevrimiçi Samet Demir

Benim sormami beklemişler 😁

Grujic ve Muci nerede kaldı hani geliyordu diye sitem edebilir misin? Birşey deneyeceğim de 😁

Çevrimiçi doganay

Grujic ve Muci nerede kaldı hani geliyordu diye sitem edebilir misin? Birşey deneyeceğim de 😁
Nerede kaldı bu Grujic ve Muci 😁

Çevrimdışı ONUR KOLCU

4 yıllık enkazın 2 ay içinde kalkmasını beklemek mantık dışı bir durum Necmi abi,

Bu yönetim eğer bir şeyleri değiştirmek istiyorsa yazın harekete geçmesi lazım. Ben yazın yapacakları hamleleri görmeden eleştirmem.

İşler iyi gitmezse zaten 1,5 sene sonra seçim var. Ama yapılan ağır eleştiriler çok mantıksız ve hoyratça, yanılmıyorsam Fikret Orman' a da ilk görev yıllarında böyle gereksiz sert eleştiriler oldu, herkes teneke bağladı sonra. Şimdi neredeyse Fikret orman a yalavaracak duruma geldik.

Çevrimiçi Samet Demir

4 yıllık enkazın 2 ay içinde kalkmasını beklemek mantık dışı bir durum Necmi abi,

Bu yönetim eğer bir şeyleri değiştirmek istiyorsa yazın harekete geçmesi lazım. Ben yazın yapacakları hamleleri görmeden eleştirmem.

İşler iyi gitmezse zaten 1,5 sene sonra seçim var. Ama yapılan ağır eleştiriler çok mantıksız ve hoyratça, yanılmıyorsam Fikret Orman' a da ilk görev yıllarında böyle gereksiz sert eleştiriler oldu, herkes teneke bağladı sonra. Şimdi neredeyse Fikret orman a yalavaracak duruma geldik.

Bu algıları yapanda bu algılara kapılıp her gün farklı amaçlarla sitem eden insanların da gayesi belli. Misal hoca bana uygun değil ama yersiz bir şekilde daha ilk haftalarda altını oymak için birşeyler yapmıyorum. Yönetim konusuda buna eş değer. Daha 2 ay oldu geleli. Demediklerini bırakmadılar. Özellikle sosyal medyada veryansın eden kişilerin eski postlarına bakabilirsin Hep aynı insanlar, sürekli aynı fikirleri savunmuş ve aynı eleştirileri yapmışlar. Aralarında hiç mi fikir ayrılığı olmaz. Ama yok işte. Ne yazıkki bu arkadaşlarda bizim gibi Beşiktaşı düşündüklerini zannediyorlar. Allahtan taraftarımız bilinçlenmeye başladı da bunlara meydanı bırakmıyoruz fazla.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1754756815567409486

Ahmet Bulut sinyali vermiş :)
Sene sonuna kadar tüm oyun planını Semihe göre ayarlayıp tarihi bir fiyata satış yapmak gerekir. Umarım sakatlık olmadan başarısını devam ettirir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu algıları yapanda bu algılara kapılıp her gün farklı amaçlarla sitem eden insanların da gayesi belli. Misal hoca bana uygun değil ama yersiz bir şekilde daha ilk haftalarda altını oymak için birşeyler yapmıyorum. Yönetim konusuda buna eş değer. Daha 2 ay oldu geleli. Demediklerini bırakmadılar. Özellikle sosyal medyada veryansın eden kişilerin eski postlarına bakabilirsin Hep aynı insanlar, sürekli aynı fikirleri savunmuş ve aynı eleştirileri yapmışlar. Aralarında hiç mi fikir ayrılığı olmaz. Ama yok işte. Ne yazıkki bu arkadaşlarda bizim gibi Beşiktaşı düşündüklerini zannediyorlar. Allahtan taraftarımız bilinçlenmeye başladı da bunlara meydanı bırakmıyoruz fazla.

Herkes 25 falan diyorda, ben kafamda 50 den aşağısını düşünmüyorum. Çocuk donanımsal ve yazılımsal olarak çok değişik seviye. :)

Etiketler: