2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 986394 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu İngiliz stoperin transferinden bir şey anlamadım.

Adamı sezon sonuna kadar kiraliyoruz ve zorunlu satonalma maddesi yok ama lehimize opsiyonumuz da yok.

Adam iyi oynarsa sezon sonu kafasına göre ayrılıp istediği takımla anlaşabilir.
Adam kötü oynarsa sezon sonu yolu ayırabilecegiz
. Özetle bizim derdimiz bu sezon mu?

Çevrimdışı celiker1

Adamı sezon sonuna kadar kiraliyoruz ve zorunlu satonalma maddesi yok ama lehimize opsiyonumuz da yok.

Sözleşme detayları açıklandı mı? Zorunlu olmayan satın alma opsüyonu 4,5 milyon euro konuşuluyordu
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Önceki sayfalarda Gedson tartışılmış.Benfica'da sağ açıkta başlalayan Gedson'u bir kere sağ bekte denesek pişman olmayacağımızı düşünüyorum.Orta saha için üretkenliği özellikle iç saha maçlarında hiç olmuyor.Hızı ve kuvveti ile sağ beke evrilebileceğini düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2024, 11:36:54 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Zorunlu olmayan madde var.

Çevrimiçi gokhans

Sözleşme detayları açıklandı mı? Zorunlu olmayan satın alma opsüyonu 4,5 milyon euro konuşuluyordu
satın alma opsiyonu varsa ve çok iyi oynarsa verir parasını alırız, öncelik bizde oluyor. Anladığım kadarıyla sert, güçlü bir stoper. Yavaş değil ve hava hakimiyeti çok yüksek. Tereddütüm joe değilde onu tamamlayacak adam olmaması. Colley’den ziyade saiss gibi, marcelo, sivok gibi oyun kurucu şef stoper lazım yanına..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Herkes 25 falan diyorda, ben kafamda 50 den aşağısını düşünmüyorum. Çocuk donanımsal ve yazılımsal olarak çok değişik seviye. :)

10 milyon baldırı eder zaten maşallah kimse yıkamıyor çocuğu. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Herkes 25 falan diyorda, ben kafamda 50 den aşağısını düşünmüyorum. Çocuk donanımsal ve yazılımsal olarak çok değişik seviye. :)
bence bir sene daha kalmalı arda bunun sol bacağı etmez ardaya o paranın verildiği yerde semih 50 çok değil 18 yaşında ve takımı taşıyabileceğini gösterdi attığı goller şans golü değil forvette olması gereken yetenekler var takımda kalıp oyun bilgisini geliştirmeli çok daha iyi rakamlara gider

Çevrimiçi Necmi

opsiyon oyuncu için değil kulübü için önemli opsiyon olsada oyuncu kalmak istemezse devreye girmez zaten

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/deportesreports/status/1754753650797232384?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Bu yaz semihi elimizde tutmamız çok kritik.
sıkıntı yok arkadan daha iyisi geliyor bir sene tutabilirsek mustafayı hazırlarız yerine o semihden daha iyi olacak tabi emek verilirse daha 16 yaşında u19 da oynuyor şu anda bile fizik olarak iyi bu sene a takımla maça çıkmıştı sanırım konferansda kimse 16 yaşında olduğunu farketmedi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Semih için 20-25 gibi rakamlar konuşuluyor. Bu rakamlar bu potansiyelde birisi için çok komik rakamlar.
Avrupa karnesi sonrası 40-45'den aşağı gitmemeli kesinlikle.  :ok:

Çevrimiçi ulumemo

sıkıntı yok arkadan daha iyisi geliyor bir sene tutabilirsek mustafayı hazırlarız yerine o semihden daha iyi olacak tabi emek verilirse daha 16 yaşında u19 da oynuyor şu anda bile fizik olarak iyi bu sene a takımla maça çıkmıştı sanırım konferansda kimse 16 yaşında olduğunu farketmedi
mustafayı değerlendirmek için çok erken olduğunu düşünüyorum daha doğru düzgün süre almadı. bir de bu gözler semihe alıştı artık kolay kolay oyuncu da beğenmez  :D :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bence bir sene daha kalmalı arda bunun sol bacağı etmez ardaya o paranın verildiği yerde semih 50 çok değil 18 yaşında ve takımı taşıyabileceğini gösterdi attığı goller şans golü değil forvette olması gereken yetenekler var takımda kalıp oyun bilgisini geliştirmeli çok daha iyi rakamlara gider

Oyuncu Dortmund veyan Benfica da olsa 60 binden kapı açılır. Uzun yıllardır maçları takip ediyorum gerçekten müthiş oyuncu, bu yaşta bu güç ve bu bitiricilik. nazar değmesin tosun gibi maşallah :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

10 milyon baldırı eder zaten maşallah kimse yıkamıyor çocuğu. :)

Aynen hesaplama öyle olmalı 5er de billurlar. :)

Çevrimdışı AYLU

Semih için 20-25 gibi rakamlar konuşuluyor. Bu rakamlar bu potansiyelde birisi için çok komik rakamlar.
kesinlikle katılıyorum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Daha takımı için bir şey yapmamış arda güler 25 milyon zorunlu madde olmasa 30 35 edecekti babası dünyanın komisyonunu aldı.

23 yaşında  Defans oyuncusu Boey in bu paralar konuşulduğu yerde bencede 25 30 çok komik.

İnşallah daha fazla üzerine koyar Avrupa şampiyonasında 1 2 gol sıkıştırırsa çok iyi olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

opsiyon oyuncu için değil kulübü için önemli opsiyon olsada oyuncu kalmak istemezse devreye girmez zaten

Zaten söylemeye çalıştığım bu.
Eğer bizim lehimize bir opsiyon yoksa yarım devrelik adamı ne yapacağız?
Diyelim iyi oynadı ve piyasa yaptı. Bizim uzatma opsiyonumuz yoksa adam basar gider

Çevrimiçi gokhans

Bazı filozoflar, halil dervişoğlu istiyordu sezon başı. Bu kadar potansiyelden anlamayan, gözünün önündekini görmeyen birinin takımı mahfetmesi bile bir şanstır belki bizim adımıza. Belki bukadar dağılmasak, hem anç, hem filozof vardı başımızda hala. Her işte bir hayır vardır..

Çevrimiçi gokhans

Zaten söylemeye çalıştığım bu.
Eğer bizim lehimize bir opsiyon yoksa yarım devrelik adamı ne yapacağız?
Diyelim iyi oynadı ve piyasa yaptı. Bizim uzatma opsiyonumuz yoksa adam basar gider
Opsiyonda öncelik Beşiktaş'ın oluyor. Aynı maaş üzerinden verip alabiliyorsun bonservisi. Piyasa yaparsa kullanırsın opsiyonu senden çıkar, misal sorloth, weghorst..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Opsiyonda öncelik Beşiktaş'ın oluyor. Aynı maaş üzerinden verip alabiliyorsun bonservisi. Piyasa yaparsa kullanırsın opsiyonu senden çıkar, misal sorloth, weghorst..

Soru şu: opsiyon var mı?
Yoksa opsiyonun nasıl kullanılacağını sormuyorum.

Çevrimiçi gokhans

Soru şu: opsiyon var mı?
Yoksa opsiyonun nasıl kullanılacağını sormuyorum.
opsiyon var. Satın alma opsiyonu ile beraber kiralanmış. 600bin euro maaş ödeyecekmişiz ama satın alma tutarı belirtmiyor hiç bir yer. Bulamadım ben muhtemen 4-5milyon civarı birşeydir.

Çevrimdışı sozkul

futbolcuyla imzayı önceden atıp opsiyon devreye girdiğinde alacağı maaş ve  süre konusunda imzalar bugünden atılmışsa dediğin olur.
ama yoksa sen  opsiyonu kullanıyorsun ama futbolcu istemiyorum diyor, çünkü yıldızı patlamış… hiç birşey yapamıyorsun

Çevrimiçi mayguntr

Daha takımı için bir şey yapmamış arda güler 25 milyon zorunlu madde olmasa 30 35 edecekti babası dünyanın komisyonunu aldı.

23 yaşında  Defans oyuncusu Boey in bu paralar konuşulduğu yerde bencede 25 30 çok komik.

İnşallah daha fazla üzerine koyar Avrupa şampiyonasında 1 2 gol sıkıştırırsa çok iyi olur.

Boey SL performansi, Fransiz pasaportu, ve Munihin biraz panik havasinda olmasiyle o paralara gitti.

Arda daha iyi bir referans noktasi. Arda son 2-3 senedir hypelandigi icin bir piyasasi zaten vardi. Semih ne yazik ki su an sifirdan basliyor.
Sezon sonuna kadar Ardanin sezon istatik tablosunu gorurse 20+mac, 10+gol ve milli takimda sans bulursa 30+ yapar.
Ama su an ki haliyle avrupada buyuk takimlarla karsilasmadan kimse buyuk paralari kolay kolay vermez.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/NicoSchira/status/1754859806299414618

Kötü haber geldi. İnşallah doğru değildir. Tam 3 sayfa sakatlık geçmişi var adamın.

[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2024, 16:52:56 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Gedson yalancı bahar gibi...

Etiketler: