2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 987009 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

İsmi çıkanlar arasından Marko Grujic ve Ernest Muci gelsin. Başka da adam istemem. Bir tane de sol kanat alırsak tadından yenmez.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

İsmi çıkanlar arasından Marko Grujic ve Ernest Muci gelsin. Başka da adam istemem. Bir tane de sol kanat alırsak tadından yenmez.
kontenjan bir tane değilmi üç oyuncu gitti iki oyuncu geldi

Çevrimiçi Samet Demir

kontenjan bir tane değilmi üç oyuncu gitti iki oyuncu geldi

Hadzi ile donduruldu deniyordu abi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Svenson-Joe-Bahtiyar/T.Talha-Masuaku
Grujic
Renato-Gedson
Rachica
Abu-Semih

Ernest Muci gelirse Rachica yerine onu koyabiliriz. Grujic, Renato ve Muci nin üçününde gelmesi için Amirin yanında 1 yabancı oyuncu kontratından daha çıkmak gerekli..

Hoca inşallah Colley ve Joe'yu birlikte kullanmayı düşünmüyodur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mert
Svenson-Joe-Bahtiyar/T.Talha-Masuaku
Grujic
Renato-Gedson
Rachica
Abu-Semih

Ernest Muci gelirse Rachica yerine onu koyabiliriz. Grujic, Renato ve Muci nin üçününde gelmesi için Amirin yanında 1 yabancı oyuncu kontratından daha çıkmak gerekli..

Hoca inşallah Colley ve Joe'yu birlikte kullanmayı düşünmüyodur.

Ernest Muci nerden gündeme geldi bilmiyorum ama, müthiş oyuncu. Yönelmemiz gereken transferler bunlar olmalı, isimli fosası çıkmış adamlardan uzak durmak lazım.

2 milyon euro kiralama + 5 milyon euro zorunlu satın alma + %15 satıştan pay. ile çözülebilir iş bence

Çevrimiçi Samet Demir

Ernest Muci nerden gündeme geldi bilmiyorum ama, müthiş oyuncu. Yönelmemiz gereken transferler bunlar olmalı, isimli fosası çıkmış adamlardan uzak durmak lazım.

2 milyon euro kiralama + 5 milyon euro zorunlu satın alma + %15 satıştan pay. ile çözülebilir iş bence

Kulübü 15 istiyor falan yazmışlar dediğin gibi 8e biter sanırım. Biz istiyor muyuz orası da muamma tabikide.

Dünden beri menejerlerin bize köstek olduğunu yazıyorlar dolayısıyla bu tarz adamları almak epey zor duruyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kulübü 15 istiyor falan yazmışlar dediğin gibi 8e biter sanırım. Biz istiyor muyuz orası da muamma tabikide.

Dünden beri menejerlerin bize köstek olduğunu yazıyorlar dolayısıyla bu tarz adamları almak epey zor duruyor.

Bonservis büyük gibi görünse bile James Rodrigez e 2,5 maaş 2,5 yılsa 6,5 milyon euro vereceğime genç potansiyelli adama bonservis veririm.

Maaş maksimum 1,25- 1,5 arası olur.

Çevrimdışı Akil Emre

Emrecanlardan biri gitti darısı diğerlerine.

Çevrimiçi tolga1903

Bu takım neden ısrarla defansif orta saha arıyor? Amartey'e yıllık 2 milyon euro üzeri para ödüyoruz stoperde de oynatmiyoruz ve defansif orta sahada sırıtmıyor ne zaman oynarsa oynasın. Ofansif orta saha veya sağ/sol kenara ayirsalar ya bütçeyi cska'nın 28 yaşındaki dümdüz dosu peşinde kosacaklarina

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu takım neden ısrarla defansif orta saha arıyor? Amartey'e yıllık 2 milyon euro üzeri para ödüyoruz stoperde de oynatmiyoruz ve defansif orta sahada sırıtmıyor ne zaman oynarsa oynasın. Ofansif orta saha veya sağ/sol kenara ayirsalar ya bütçeyi cska'nın 28 yaşındaki dümdüz dosu peşinde kosacaklarina

Çok haklısın, bize ayağı raket gibi top tutmayı bilen oyunu açıp arkadaşlarına pozisyon yaratacak 8 numara lazım (SOSA) gibi.

AMARTEY

Hücum özellikli 8              Ortasaha destekleyen 10

Çevrimiçi Samet Demir

Cska'daki adam iptal olmuş sanırım. Şuan 2 oyuncu alma hakkımız varsa birini kesinlikle 10 numaradan yana kullanmalıyız.

Bu tarz hocalar savunmayı halletmeden ileriye bakmazlar. Stoper geldi. Bir 6 numara aldırır birde 10 numara. 10 yerine 8 alırsak sıkıntı olabilir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cska'daki adam iptal olmuş sanırım. Şuan 2 oyuncu alma hakkımız varsa birini kesinlikle 10 numaradan yana kullanmalıyız.

Bu tarz hocalar savunmayı halletmeden ileriye bakmazlar. Stoper geldi. Bir 6 numara aldırır birde 10 numara. 10 yerine 8 alırsak sıkıntı olabilir...

İnşallah hocanın bildiği vardır, hücum aksiyonları konusunda baya kötüyüz, belki dediğin gibi önce defans olarak takıma sahada durmayı öğretip sonra hücum işine bakabilir.

Ben Masuaku da döndükten sonra takım için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Nottingham dan gelen topçu bence kısa vadeli çözüm gibi, en azından sayısal olarak veya sertlik olarak bişey katar.

Ben savunmadaki oyun kurucu stoper olarak Bahtiyarı kullanacağını düşünüyorum.

Çevrimiçi tolga1903

Çok haklısın, bize ayağı raket gibi top tutmayı bilen oyunu açıp arkadaşlarına pozisyon yaratacak 8 numara lazım (SOSA) gibi.

AMARTEY

Hücum özellikli 8              Ortasaha destekleyen 10

Kesinlikle orta saha böyle olmalı. Gedson ile zor maclarda orta sahayı tutabilirsin ama anadolu takımlarına karşı büyük handikap kendisi ama işte hoca onu kolay gözden çıkarmayacaktır. O yüzden iyi bir ofansif orta saha indirseler çok daha iyi olacak bu takım için de işte ayın 5'i olmuş nasıl bulacaklar bu saatten sonra

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kesinlikle orta saha böyle olmalı. Gedson ile zor maclarda orta sahayı tutabilirsin ama anadolu takımlarına karşı büyük handikap kendisi ama işte hoca onu kolay gözden çıkarmayacaktır. O yüzden iyi bir ofansif orta saha indirseler çok daha iyi olacak bu takım için de işte ayın 5'i olmuş nasıl bulacaklar bu saatten sonra

Gedson' u izlerken son zamanlarda sinirim bozuluyor, sadece top çalma ve dripling dışında hiç bişey yok, ne bi ara pası ne bir şut tehditi, arapası geçtim soldan sağdan giden adamada top vermiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

İnşallah hocanın bildiği vardır, hücum aksiyonları konusunda baya kötüyüz, belki dediğin gibi önce defans olarak takıma sahada durmayı öğretip sonra hücum işine bakabilir.

Ben Masuaku da döndükten sonra takım için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Nottingham dan gelen topçu bence kısa vadeli çözüm gibi, en azından sayısal olarak veya sertlik olarak bişey katar.

Ben savunmadaki oyun kurucu stoper olarak Bahtiyarı kullanacağını düşünüyorum.

Bahtiyar, Tayyip ikiside olur. Joe - Colley yapar Amarteyli tandemde yaşananları görebiliriz sanki.

Daha Abu da dönecek. Artık bu sene değilde önümüzdeki senenin iskeletini düşünmek daha doğru. Bu sene ilk 3de bitirirsek yeterli.

Çevrimdışı uğur07

bu menajerler kostek oluyor olayi tam kafama oturmuyor. herkesin manajeri var. istedigimiz adamin menajerinin eli srmut mu topluyor. bunlar birbirini isirmaz. en fazla kendi adaminizi almadik diye medayadaki adamlarina boklatirlar.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Gedson' u izlerken son zamanlarda sinirim bozuluyor, sadece top çalma ve dripling dışında hiç bişey yok, ne bi ara pası ne bir şut tehditi, arapası geçtim soldan sağdan giden adamada top vermiyor.
dripling sonuca varsa neysede o kadar koşu güç harcama finalde topu rakibe teslim etme ile sonuçlanıyor kimseye pas verdiği yok birde iki üç kişinin arasına dalıyor o kadar hızlı koşuyorki aklı ona yetişemiyor herhalde  sıfır katkıyla oynuyor bu sene ne gol girişimi var ne şut
Acaba diyorum takım çok yetersiz olduğu için belli adamların üstüne çok yük bindiriyor sahada gerçek oyunlarını sergileyemiyorlarmı

Çevrimdışı ONUR KOLCU

dripling sonuca varsa neysede o kadar koşu güç harcama finalde topu rakibe teslim etme ile sonuçlanıyor kimseye pas verdiği yok birde iki üç kişinin arasına dalıyor o kadar hızlı koşuyorki aklı ona yetişemiyor herhalde  sıfır katkıyla oynuyor bu sene ne gol girişimi var ne şut
Acaba diyorum takım çok yetersiz olduğu için belli adamların üstüne çok yük bindiriyor sahada gerçek oyunlarını sergileyemiyorlarmı

Abi muhakkak takım iyi olmamasından kaynaklı durumlar vardır ama Gedson işini zorlaştırıyor, olumlu hiç hareketi yok.

Çevrimiçi Necmi

bu menajerler kostek oluyor olayi tam kafama oturmuyor. herkesin manajeri var. istedigimiz adamin menajerinin eli srmut mu topluyor. bunlar birbirini isirmaz. en fazla kendi adaminizi almadik diye medayadaki adamlarina boklatirlar.

bunlar gücü kaybetmemek için birbirlerini kollar mutlaka teklif geldiğinde birbirlerine soruyorlardır aslında sormayada gerek yok biz dört yıldır her oyuncuyla davalık olduk araştırsalar ne olacak görecekleri manzara belli çebi bu kulübü mahvetti kaybedilen itibarı tekrar kazanmak çok zor olacak dört yıldır boşamı oyuncu satamıyor sadece sakat olup oynayamayacak oyuncuları alıyoruz üstünede tazminat ödeyip gönderiyoruz

Çevrimiçi Necmi

Abi muhakkak takım iyi olmamasından kaynaklı durumlar vardır ama Gedson işini zorlaştırıyor, olumlu hiç hareketi yok.
olumlu haraketini bende görmüyorum üstelik gücüde yok artık geldiği gibi değil
Camia yönetimiyle hocasıyla bir takım nasıl mahvedilir yaşatarak gösterdiler bize

Çevrimdışı ONUR KOLCU

olumlu haraketini bende görmüyorum üstelik gücüde yok artık geldiği gibi değil
Camia yönetimiyle hocasıyla bir takım nasıl mahvedilir yaşatarak gösterdiler bize

Resmen içini boşalttılar kulübün. Sahanın zemini bile leş gibi nerde o halı gibi zemin.

Bu enkazdan kurtulmak hiç kolay olmayacak, inşallah yönetimin bunun altından kalkabilecek kabiliyeti vardır.

Çevrimdışı uğur07

bu karadenizlilerdeki hemsericilik olayi bambaska bir seviye. besiktas yikilacak neredeyse ama umurlarında degil. yeni olayimiz semihi senol guneş yetistirmis. hayir izlemesek neyse. ulan onur bulut sagacik oynadi be.

Çevrimiçi Necmi

Resmen içini boşalttılar kulübün. Sahanın zemini bile leş gibi nerde o halı gibi zemin.

Bu enkazdan kurtulmak hiç kolay olmayacak, inşallah yönetimin bunun altından kalkabilecek kabiliyeti vardır.
biz bunu hak ettik şimdi hak ettiğimiz şekilde yaşıyoruz
Beşiktaş büyük kulüpdür atlatacak elbet ama bundan ders çıkartabilecekmiyiz önemli olan o
Görünende aksi yönde iki aylık yönetime yapılan eleştiri dört yıl çebiye yapılmadı şenol için yanıp tutuşanlar santos eleştiriyor aslında şu anda tek farklı olan şey hesap numaraları tepki gösterenlerde buna tepki gösteriyor herhalde neden şenolun hesabını şişirmiyoruz diye neyse santosun hala kredisi var şenolun kurduğu kadrodan başka yemek çıkmaz en azından ts yi yendik 😂 bu bile birşey çebi döneminde hiç ts yi yenebilmişmiydik

Etiketler: