2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 986185 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

İki  galibiyet daha alırsak ligden düşmeyiz bu takımda lige veda etme potansiyeli bile vardı

Çevrimdışı Mehmet57

Necip bundan daha iyi görev adamı. Vasat

O kadar da degil 😂

Çevrimdışı CemMert

Sercan dikme : James Rodriguez ve Renato Sanchez Hasan Arat menajer ve futbolcularla birazdan görüşecekmiş. James biraz daha sıcakmış.

James olursa bonservisli, Renato olursa kiralık

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sercan dikme : James Rodriguez ve Renato Sanchez Hasan Arat menajer ve futbolcularla birazdan görüşecekmiş. James biraz daha sıcakmış.

James olursa bonservisli, Renato olursa kiralık

Umarım James olmaz. Herifin gece hayatı düşkünlüğü arşa çıkmışken çok saçma hamle olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

sanches ok james nononononononono

Yahu sakat be kardeşim renato dediğin adam. Bikmadik mı bu tarz adamlardan ne güzel o legia'da oynayan çocuk falan isimler çıkıyor şu 2'si için mi geldi hasan arat ve yönetimi yani anç'de alırdı bunları? Umarım yemlemedir midemiz bulandı sakat adam getirip derdini çekmekten james zaten bitigin teki elimizde bitik adam mı kalmadı hazır rebic var ghezzal var cenk var oynat işte.

Çevrimdışı CemMert

Ertan Süzgün
@ertansuzgun
·
1m
James Rodriguez ve Renato Sanchez’in temsilcisi ile Fernando Santos’un aynı.

Çevrimiçi tolga1903

Ertan Süzgün
@ertansuzgun
·
1m

Anlaşıldı çakma işi var yine. İstanbul'a inene kadar inanmak istemiyorum bu haberlere yemleme olduğunu düşünüyorum ona inanıyorum.

Çevrimdışı levitate

Yahu sakat be kardeşim renato dediğin adam. Bikmadik mı bu tarz adamlardan ne güzel o legia'da oynayan çocuk falan isimler çıkıyor şu 2'si için mi geldi hasan arat ve yönetimi yani anç'de alırdı bunları? Umarım yemlemedir midemiz bulandı sakat adam getirip derdini çekmekten james zaten bitigin teki elimizde bitik adam mı kalmadı hazır rebic var ghezzal var cenk var oynat işte.

alsalar keşke almayacaklar belli yani
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Ertan Süzgün
@ertansuzgun
·
1m

bunları ilk geldiği gün söyledik :D birilerini çakacaklardı eninde sonunda carvalho diye ümit etmiştim
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

bunları ilk geldiği gün söyledik :D birilerini çakacaklardı eninde sonunda carvalho diye ümit etmiştim
Tam bı rezalet olur, inşallah doğru değildir ama korkarım doğru çıkacak gibi, eğer Hasan Bey'in vizyon transferleri bunlar ise vah kine vah

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Talisca1903

gestifute effect

Çevrimdışı CemMert

Marko Grujic

İsmi dolaşıyor

Yerry Mina ile anlaşmışız fakat iptal olmuş sanırım.
(Mina transferinde araya giren menajerler oyuncuya BJK’de maaşların ödenmediğini söylemiş bizzat Mina’nın kız kardeşiyle konuştum) - Söylenti

Çevrimdışı Talisca1903

james felan gelmez rahat olun yem bunlar james çok kötü düşüşte

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı CemMert

Ali Ece : "Beşiktaş şantajla karşı karşıya. Beşiktaş onlardan futbolcu almıyor diye, bu menajerler Beşiktaşın transfer etmek istedikleri futbolculara paralar ödenmiyor gelmeyin dediklerini öğrendim. Böyle çirkeflik (Hakaret Yasak)₅ yapıyorlar "

Çevrimiçi Samet Demir

kaç stoper daha alacağız acaba

Bilmem bu tarz hocaları seversin. Bu sorunun cevabı sende
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Feyyazin açıklamaları fecaat. Muhtemelen elimizde tutamayıp diyor.
Gerçek öyle olsa da politik cevapla gecistirceksin.

Çevrimiçi Necmi

savunmaya hiç transfer yapmamamız gerekiyordu savunmayı devre arası ön tarafı sezon sonu bitirelim diyemi plan yaptılar acaba

Çevrimdışı Talisca1903

benim sevdiğim tarz doğru da bu hocaya kalsa önce 2 tane fırtına gibi kanat bir 10 alır da pek hocalık durum yok başkan el atmış ya transfere öyle diyorlar

Dedim ben sana tat vermez diye baştan şimdi mızıma

Çevrimdışı CemMert

Murat Özen
@Muratozen1903
·
50s
Beşiktaş’ta Renato Sanches ve Marko Grujic için görüşmeler sürüyor.

Özellikle Sanches konusunda kısa sürede olumlu dönüş alınabilir

Çevrimdışı Talisca1903

savunmaya hiç transfer yapmamamız gerekiyordu savunmayı devre arası ön tarafı sezon sonu bitirelim diyemi plan yaptılar acaba
dur bakalım abi daha gelen giden bir waroll hemen gaza gelmemek lazım

Etiketler: