2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 987014 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol hocam az kalsın harcıyordu bu adamı. Rosieri de bu yönetim harcadı. Hiç gerek yoktu bence yollamaya. Abuyunasıl affettiysek Rosier de affedilebilirdi.
Herkesi affedeceksek Santosuda yer bunlar yönetimi Rosier konusunda eleştirmek yanlış Svenson almak konusunda eleştirmek doğru

Çevrimdışı uğur07

bende acikcasi swensson yerine genc bir fransiz sagbeki tercih ederdim. cok da olmadi swensson ama yeni yonetimin acemilik donemi diyelim bakalim. asil simdi yapacaklari transferler gosterecek. bu arada 6 gun kaldi sure azaliyor.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Akil Emre

bende acikcasi swensson yerine genc bir fransiz sagbeki tercih ederdim. cok da olmadi swensson ama yeni yonetimin acemilik donemi diyelim bakalim. asil simdi yapacaklari transferler gosterecek. bu arada 6 gun kaldi sure azaliyor.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelik stoper ve orta saha diyerek transfer dönemini bitirdiler. Umarım 10 numara ayrıca yerli transferi de yapabirler.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Herkesi affedeceksek Santosuda yer bunlar yönetimi Rosier konusunda eleştirmek yanlış Svenson almak konusunda eleştirmek doğru

Yav ne alaka abi. Soru çok basit Abu affediliyor, ghezzal affediliyorda Rosier neden gönderiliyor? Emin ol abu ve ghezzalın alıcısı çıkmış olsaydı ikiside gönderilirdi, aksi halde rosieri isteyen olmasaydı şuan oda affedilmiş Svenson alınmamış olurdu. Şu takımı karıştıranların sadece yabancı oyuncular olduğunun izah edilmesine sadece çocuklar inanır.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Yav ne alaka abi. Soru çok basit Abu affediliyor, ghezzal affediliyorda Rosier neden gönderiliyor? Emin ol abu ve ghezzalın alıcısı çıkmış olsaydı ikiside gönderilirdi, aksi halde rosieri isteyen olmasaydı şuan oda affedilmiş Svenson alınmamış olurdu. Şu takımı karıştıranların sadece yabancı oyuncular olduğunun izah edilmesine sadece çocuklar inanır.
abuş affetmek doğru demedim gezal da bana kalsa kararın arkasında duracaksın Abuş özür diledi de biz mi duymadık ha özür dileyecek birşey yapmadı diyorsun ne demeye kadro dışı bırakıyorsun çok tutarsız

Çevrimiçi Samet Demir

abuş affetmek doğru demedim gezal da bana kalsa kararın arkasında duracaksın Abuş özür diledi de biz mi duymadık ha özür dileyecek birşey yapmadı diyorsun ne demeye kadro dışı bırakıyorsun çok tutarsız

Aşağı yukarıya aynı şeyleri söylüyoruz. Benim sitem ettiğim konuda bu tutarsızlıklar..

İcardi sezon devam ederken kendine mini bir tatil planladı. Ülke ülke gezdi. Bizim bir futbolcumuz böyle bir tavır sergilese demediğimizi bırakmazdık, yerin dibine sokardık adamı. Bunu örnek vererek birşeyi haklamaya çalışmıyorum ama biz taraftarlarda bazı konularda çok köstek oluyoruz.

Çevrimdışı Talisca1903

Aşağı yukarıya aynı şeyleri söylüyoruz. Benim sitem ettiğim konuda bu tutarsızlıklar..

İcardi sezon devam ederken kendine mini bir tatil planladı. Ülke ülke gezdi. Bizim bir futbolcumuz böyle bir tavır sergilese demediğimizi bırakmazdık, yerin dibine sokardık adamı. Bunu örnek vererek birşeyi haklamaya çalışmıyorum ama biz taraftarlarda bazı konularda çok köstek oluyoruz.
:ok:

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi COB

Şu son 5 günde yönetimin beni pozitif anlamda şaşırtmasını bekliyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

Hasan Arat: Paris Saint-Germain’den ve Chelsea’den önerilen oyuncular vardı ama takım yapısına uymadı. O kulüplerle ilişkim var demek, şartlar uymayanı getirmek demek değildir.
Beşiktaş’ın menfaatine olmayacak hiçbir şeyi bana kimse yaptıramaz. Bu takımı yarın sabah değiştiremezsiniz.
 Bir an önce toparlanmalıyız. İki oyuncumuz ameliyat oldu. Üç oyuncumuzla doğru bir hamle ile yolları ayırdık. Bir başka doğru hamle hocamız Santos oldu. Yoluna gençlerle devam etmek istiyor.
 Zor ortamdan çıkmak için mücadele ediyoruz. Önceliğimiz stoper transferi. 6 ve 8 numara için de çalışıyoruz. Avrupa’da transfer bitince fiyatlar yarı yarıya inmeye başladı. Kulübü düşünmek zorundayım. Beşiktaş’a gönül verenler iyi bilsin ki en doğru olanı yapacağız.(Sözcü)

seçim öncesi konuşmalarının tam tersi konuşmuş Başkan o başka bir şeyde

halen stoper 6  8 aranıyormuş 10 numara al kanat al golcü al hiç parlak gözükmüyor yolun sonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Antalya maçı çok zor geçecek.
Sergen de ekstra motive olacaktır.

Çevrimdışı Talisca1903

Antalya maçı çok zor geçecek.
Sergen de ekstra motive olacaktır.
transfer gelmezse ki gelsede geç gelecek yetişmeyecektir bu kadro eleyemz Antalyayı Masukau dönmesi gerek Masukau felan olmazsa Sergen Hocanın extra motivasyon olmasına gerek yok

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2024, 23:49:25 Talisca1903 ]

Çevrimiçi gokhans

gs kültürü ile beşiktaş kültürü bir değildir. Melo riera kavgası sonrası orda üstü örtülür, beşiktaş’da 2 ibo’da kadro dışı bırakılır misal. Rakip tribüne koyma hareketi yapan melo sahiplenilerek korunur gs camiasından, rakip tribüne tombala yapan nouma gönderilir. Kazanmak için her yolun mübah olduğunu ilke edinmiş bir camia ile beşiktaş’ın karşılaştırması mantıksız. Bu konularda köstek olduğumuz için beşiktaşlıyız zaten.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

gs kültürü ile beşiktaş kültürü bir değildir. Melo riera kavgası sonrası orda üstü örtülür, beşiktaş’da 2 ibo’da kadro dışı bırakılır misal. Rakip tribüne koyma hareketi yapan melo sahiplenilerek korunur gs camiasından, rakip tribüne tombala yapan nouma gönderilir. Kazanmak için her yolun mübah olduğunu ilke edinmiş bir camia ile beşiktaş’ın karşılaştırması mantıksız. Bu konularda köstek olduğumuz için beşiktaşlıyız zaten.

Söylemek istediğim biz algılara karşı gelemiyoruz. Misal 1-2 haftadan beri basketbol koçunu bitirmeye çalışıyorlar. Allahtan taraftar yavaş yavaş bilinçlenmeye başladıda koçun arkasında dik durdular.

İcardide verdiğim örnek ile senin verdiğin örnekler birbirine zıt. Ben ahlaksızlığı savunalım demiyorum. Necmi abinin bir sözü var eline salatalık alan birini görünce sorgusuz direk tuzlukla koşturuyoruz. Buda en fazla bize zarar veriyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

vazgeçtim fofana madueke felan şöyle bir Olcay çeken herkes fit olur

bir rafa bir olcay ayarı gurbetçiye fitim ben ya siz

https://beinsports.com.tr/haber/1-yildiz-10-gol-olcay-sahan

Çevrimiçi Samet Demir

[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2024, 12:46:10 Samet Demir ]

Etiketler: