Merhaba, daha önce devamlı mesajları okumaya çalışıyordum artık içimdekileride dökmek istiyorum ilk mesajım bu benim. Seçim zamanı Hasan Aratın en büyük destekçilerinden biriydim. Söylemleri, vaadleri, hedefleri herşey güzel gidiyordu lakin şuan kendimi kandırılmış hissediyorum.
Umarım yanılan taraf olurum fakat gidişatımız hiç iyi değil. Kimse yeni yönetim, zaman, kredi kavramlarından bahsetmemeli Hasan bey seçim olmadan aylar önce bile Beşiktaşın kaybedecek 5 dakikası yok diyordu. Günleri haftaları kaybediyoruz. Beşiktaş büyük kulüp açamayacağı kapı yok diyordu ANC vizyonunun peşinden gidip avrupada transfer bitiyor, fırsat transferi vs gibi kavramların peşinden giderek akşam pazarı mantığıyla ilerliyoruz. Senelerdir yapılan hatalardan gram ders çıkarılmamış ki sürekli aynı şeyleri tekrarlayarak farklı sonuçlar elde etmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar hangi fırsat transferini yapmışızda bize fayda sağlamış?
Beşiktaş tarihinin en kötü kadrolarından biriyle baş başayız hiç bir maça bu maçı kazanırız diyerek çıkamıyoruz hala herhangi bir aksiyon göremedik. Rakiplerimiz fener ve gs makası açtıkca açıyor bizim bu denli rahat olma lüksümüz yok malesef. Hem kulüp olarak hem taraftar olarak vasata alıştırıldık. Svenssonu alıyoruz taraftar mutlu oluyor. Rakibimiz sağ bekini 30 milyon euroya satıp 1 hafta içinde yenisini getiriyor biz adanademirspordan svenssonu alıp onun güzellemesini yapıyoruz.
Adı geçen futbolcular malesef içler acısı sasa zdjelar, joa waroll felan bize seviye atlatacak oyuncular değil. Bütün hazırlıklarımızı yaptık resmi olarak başkan olduğum gün aksiyon alacağız diyen başkanın bu kadar hazırlıksız olması gerçekten üzdü beni.
Kulüpte iletişim probleminden günlerce dert yanarak oy isteyen Başkanın kulübü bu kadar iletişimsiz bırakması herşeyin göstergesi malesef.
Açıklama yaptıkları tek şey yeni yönetimiz biraz sabredin demek.
Aboubakar neden kadro dışı kaldı? Aboubakar neden affedildi? Ghezzal neden kadro dışı kaldı? Ghezzal neden affedildi? Madem affedilecekler Rosier neden gitti? Bu kulüp neden transfer yapmıyor para mı yok? Listenizde oyuncu mu yok? Tek açıklama var kolay değil. Kolay olmadığını bile bile geldiniz o koltuğa zaten çözümü yaratmak için oradasınız yapamıyorsanız niye geldiniz?
Üzülerek söylüyorum ki Hasay bey gerçek bir siyasetçi gibi davrandı. Günümüz siyasetcilerinden gram farkı kalmadı gözümde.