2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 986968 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://twitter.com/Underrated10HD/status/1753890137417658413

Pahalı adam Aston Villa alır, en fazla bize kiralarlar.
Gerçi transfer penceresi kapalı seneye alırlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Pahalı adam Aston Villa alır, en fazla bize kiralarlar.
Gerçi transfer penceresi kapalı seneye alırlar.
.
5 milyon stopere teklif ettiysek bu adamı çok rahat alabiliriz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Transfer görüşmelerini Hasan Arat devraldı. İşi profesyoneller yapacak dediniz ve transfer işini siz devraldıysanız işi yapan profesyonellerde sorun var demekki...

Çevrimdışı Talisca1903

Transfer görüşmelerini Hasan Arat devraldı. İşi profesyoneller yapacak dediniz ve transfer işini siz devraldıysanız işi yapan profesyonellerde sorun var demekki...
fiyatı da düşürürse hoşgeldin ANÇ vol 2

Çevrimiçi Samet Demir

fiyatı da düşürürse hoşgeldin ANÇ vol 2

James r. gibi birini ve Şenolu getirirse hg anç deriz. Yanlış yapabilir ama hain değildir.

Çevrimdışı Talisca1903

James r. gibi birini ve Şenolu getirirse hg anç deriz. Yanlış yapabilir ama hain değildir.
Şenol getirmekle hainlik oluyorsa Fikret Ormanda hain oluyor senin kafana göre
Serdar Adalı matruşka başka ne var heybede çıkar da görelim

O kadar atıp tutup Svenson getirseydi şu ana kadar Adalı olsa gömerdin biraz adaletli ol

Çevrimiçi Necmi

başkan transferde devreye girer ama boş zar atamaz girdimi almak zorunda genel olarak başkanlarada hayır denmez zaten talisca abu transferlerindede başkan fo direk devreye girmişti abu için porto başkanı beşiktaş başkanı gelince karşıma hayır diyemedim demişti

Çevrimiçi Necmi

O kadar atıp tutup Svenson getirseydi şu ana kadar Adalı olsa gömerdin biraz adaletli ol
şenolu fo değil çebi getirmişti doğrusunu bilmek lazım zaten gönderme işide çebiyle aralarının açılmasına sebep olan şeylerden biriydi çebi olmasa son iki senesindeki eziyet çekilmez daha önce gönderirdi fo

Çevrimdışı Talisca1903

başkan transferde devreye girer ama boş zar atamaz girdimi almak zorunda genel olarak başkanlarada hayır denmez zaten talisca abu transferlerindede başkan fo direk devreye girmişti abu için porto başkanı beşiktaş başkanı gelince karşıma hayır diyemedim demişti
hiç sevmiyorum böyle işleri sanırım bitecek bir transfer var Başkan PR yapmak bu ANÇ de yapıyordu aynısını devreye girdi fiyatı düşürdü felan diye ne oldu o vizyonlar profesyonel çalışmalar

Çevrimdışı Talisca1903

Beşiktaşın transfer yapacak olmasını atomu parçalamak gibi göstermek hiç hoş değil
Klebersom ricardinho Q7 pepe gomez almış takımız
Şu son 5 güne sıkıştık işte menajerler ne verirse o Beşiktaş fırsat transferi kovalamaz denmemeli o zaman söylemlerle eylemler tamamen zıt

Çevrimdışı Talisca1903

şenolu fo değil çebi getirmişti doğrusunu bilmek lazım zaten gönderme işide çebiyle aralarının açılmasına sebep olan şeylerden biriydi çebi olmasa son iki senesindeki eziyet çekilmez daha önce gönderirdi fo
Yok artık bendim Başkan  FO zamanı son sözü hep başkan söylerdi kendisi söyledi transferler imzadan önce önüme gelir en son ben onay verirdim diye açıklaması var
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2024, 17:44:17 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

sen orda matruşka kelimesinin anlamanı ya çözememişsin yada bükmeye çalışıyorsun
Transfer döneminin sonunu beklemek matruşkalık olmuyor fakirlik oluyor  svenspn almak ta öyle matruşkalık sürekli aynı isimlerin dönüp dolaşıp aday gösterilmesi orda bir güç var ve sürekli aynı yapı içinden birşeyler çıkarıyor ve perde arkasında yönetim aynı gücün elinde kalıyor bunlar beşiktaş içinde güç elde etmiş beşiktaşı kontrol altına almak isteyen güç odağı bencede çok doğru bir terimdi 20 m lik beşiktaş camiasında sürekli birkaç isim çevresinde dolanmak es kaza dışardan biri gelirse onu geldiğine geleceğine pişman etmek
Şu çebiyi ibra eden yapının lehinde hala nasıl konuşabiliyorsun beşiktaş tarihinin en kötü yönetimini ibra ettiler beşiktaşa düşmanca davranan yönetimi ibra ettiler

Çevrimiçi Samet Demir

1 - 2 msj geride zaten Rosierin kalması lazımdı dedim. Svenson konusunda ilk attığım mesajlara da bakabilirsin tüm parayı ileriye gömecekse ses etmem ama gelen adamlar bu seviyede olursa sıkıntı dedim. Daha ne deyim :)

Adalı olsa takımın başında halen Rıza Çalımbay olacaktı :)

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1754154901725155622

İleriye adam almamız lazım. 6 numara da kabul edilebilir ama stoperden önce ileriyi adam lazım. İleriye adam lazım demiş miydim?

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Talisca1903

sen orda matruşka kelimesinin anlamanı ya çözememişsin yada bükmeye çalışıyorsun
Transfer döneminin sonunu beklemek matruşkalık olmuyor fakirlik oluyor  svenspn almak ta öyle matruşkalık sürekli aynı isimlerin dönüp dolaşıp aday gösterilmesi orda bir güç var ve sürekli aynı yapı içinden birşeyler çıkarıyor ve perde arkasında yönetim aynı gücün elinde kalıyor bunlar beşiktaş içinde güç elde etmiş beşiktaşı kontrol altına almak isteyen güç odağı bencede çok doğru bir terimdi 20 m lik beşiktaş camiasında sürekli birkaç isim çevresinde dolanmak es kaza dışardan biri gelirse onu geldiğine geleceğine pişman etmek
Şu çebiyi ibra eden yapının lehinde hala nasıl konuşabiliyorsun beşiktaş tarihinin en kötü yönetimini ibra ettiler beşiktaşa düşmanca davranan yönetimi ibra ettiler
Adalı matruşka demek tek kelimeyle rezalet bunu sen söylüyorsan sende bu rezilliğe ortak oluyorsun Bu klüp için elinden geleni yapana hapis yatan adama söyleyemezsin bunu
Kimse ANÇ lehinde konuşmuyor lafı eğip büküp kendine göre yorum yapma

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Yok artık bendim Başkan  FO zamanı son sözü hep başkan söylerdi kendisi söyledi transferler imzadan önce önüme gelir en son ben onay verirdim diye açıklaması var
tabiki son kararı başkan verir ama yönetim içindede denge var ikinci başkan da az iş değil sen çebi veto ettiği için alınamayan anlaşmalı oyuncuları biliyormusun
Her kulüpde böyledir en son başkan imza atar bir oyuncunun hocanın alınmasına ama bu o istedi aldırdı anlamı taşımaz fo nun şenolu istemediği zaten net biliniyordu bu sanki yeni birşeymiş gibi ne tepki veriyorsun çebiyle arası açıldığı anda ilk yaptığı şenolun ipini çekmek oldu

Çevrimdışı Talisca1903

1 - 2 msj geride zaten Rosierin kalması lazımdı dedim. Svenson konusunda ilk attığım mesajlara da bakabilirsin tüm parayı ileriye gömecekse ses etmem ama gelen adamlar bu seviyede olursa sıkıntı dedim. Daha ne deyim :)

Adalı olsa takımın başında halen Rıza Çalımbay olacaktı :)
Rıza Çalımbay dan sonrasını okumaya gerek yok başladın tekrardan sallamaya

Çevrimdışı Talisca1903

tabiki son kararı başkan verir ama yönetim içindede denge var ikinci başkan da az iş değil sen çebi veto ettiği için alınamayan anlaşmalı oyuncuları biliyormusun
Her kulüpde böyledir en son başkan imza atar bir oyuncunun hocanın alınmasına ama bu o istedi aldırdı anlamı taşımaz fo nun şenolu istemediği zaten net biliniyordu bu sanki yeni birşeymiş gibi ne tepki veriyorsun çebiyle arası açıldığı anda ilk yaptığı şenolun ipini çekmek oldu
yaz şu isimleri ben bilmiyorum sen net konuşuyorsun bizde öğrenelim
Ben hiç bir yerde okumadım duymadım FO Şh istemediğini yaz görelim nerde söylemiş
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2024, 17:56:52 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İngiliz stoper yarım devrelikse hiç gerek yok

Çevrimiçi Necmi

Adalı matruşka demek tek kelimeyle rezalet bunu sen söylüyorsan sende bu rezilliğe ortak oluyorsun Bu klüp için elinden geleni yapana hapis yatan adama söyleyemezsin bunu
Kimse ANÇ lehinde konuşmuyor lafı eğip büküp kendine göre yorum yapma
öyle bir söylerimki matruşka demek beşiktailılığını reddetmek değilki rezalet olan şey hala çebiyi ibra edenleri savunmak adalı sırf aratın karşısına zorlayacak bir rakip çıkartmak için son anda atılan bir isimdi adalıda çıkıp ben çebi yönetimini ibra etmem diyebilseydi o zaman dediğin gibi olurdu hapis yattıda beşiktaş adını şike dosyalarına ekleyen isimde oldu bunuda unutma bu işi kahramanlık destanı haline getirmeye gerek yok üstelik adalı bile yapmazken bunu şu şenol u yüceltmek için beşiktaşı çamura atmayı bile umursamıyorsun

Çevrimiçi Necmi

Rıza Çalımbay dan sonrasını okumaya gerek yok başladın tekrardan sallamaya
rıza çalımbaydan sonra birşey yazmamışki 🤔

Etiketler: