2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 986445 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Tayfur, onur, umut, ersin le doğrudan vefalaşmak lazım
kusura bakmasınlar bedavada konyaya vermem bizim işimize yaramıyor olabilirler ama onlara ilaç olurlar yerli oyuncu maaşları düşük kenarda dursa sana zararı olmaz artık linç kültüründen kurtulalım gönderdiğimiz oyuncu bize düşman oluyor giderken bile gönülleri hoş gitmeli biz çok şeyi yanlış yapıyoruz renkliler oyuncu gönderince bağları kopmuyor biz gönderirken camiadan bile atıyoruz

Çevrimdışı levitate

bana da olası bir weghorst-semih ikilisi uçacak kaçacakmış gibi geliyor. semih de bir tam sezon oynasın ya şampiyon olalım 25+ yazsın öyle satalım.
3-5-2, 4-4-2, 4-1-3-2 ya da diamond 4-4-2'ye koyacaksın bunları var ya offf

bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2024, 19:56:08
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2024, 20:46:38
  • Beylikdüzü-İstanbul
Roiser'i inşallah aramayız.

Çevrimdışı underworld

Eskimiş yüzlerden kurtulmak güzel

Çevrimdışı zubeyirbaya

+2 kontenjanımız mı var şimdi? rosier, bailly, onana out svensson in. kontenjan bu kadar der stoper ve 6 alırız. abou giderse santrafor belki. bence 10 çok gerekli. belki amir'den sonra fikir değişmiştir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

Tosic 6 numara için biriyle görüşecekmiş, kendisine yetki verilmiş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2024, 01:42:29
  • Beylikdüzü-İstanbul
Beşiktaş, Athletico Paranaense forması giyen 23 yaşındaki orta saha Christian ile temas kurdu. (Sabah)

Çevrimdışı murat baltacı

Semih Kılıçsoy için, eğer performansını artırarak devam ederse, 25 milyon Euro komik bi rakam gibi geliyor.

Tamam Türkiye ligi için bu rakamları çok fazla çıkılmıyor ama. Hem 18 yaşında olacak hem bu kadar fiziksel olarak iyi durumda olacak. hem 3 tane mevkiide oynayacak

Hem skorer hem adam eksilten hem güçlü oyuncu. Bence Arda güler in önünde bi oyuncu.
Katılıyorum Semih cenkin rekorunu kıracaktir hem kumaşı hem fiziği hem yaşı çok iyi kendini geliştireceği bir hocada var başında İnşallah Avrupa şampiyonası artı yirmi beş üzeri atıp bizi şampiyon yapar Avrupa'dada kendini gösterirse kırk gibi rakama gider.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Katılıyorum Semih cenkin rekorunu kıracaktir hem kumaşı hem fiziği hem yaşı çok iyi kendini geliştireceği bir hocada var başında İnşallah Avrupa şampiyonası artı yirmi beş üzeri atıp bizi şampiyon yapar Avrupa'dada kendini gösterirse kırk gibi rakama gider.
Semihin satışı için hedef tarih min 2025 haziran ayı olmalı. O zamana kadar misal 50 maça çıkıp 20 gol 20 asist yapsa çok iyi parata gider.

Çevrimdışı murat baltacı

Demir Ege'de gelişimini devam ettirmeli fiziğini geliştirir kullanmayıda öğrenirse pogba ayarında oyuncu olur oyun görüşü ayağı iyi kondisyon ve fizik çalışma ile kazanılıyor zaten fenerdeki İsmail'in milli takımda oynadığı ortamda Semih ve demir ege banko oynar bu fırsatı kullanmaları gerekir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Semihin satışı için hedef tarih min 2025 haziran ayı olmalı. O zamana kadar misal 50 maça çıkıp 20 gol 20 asist yapsa çok iyi parata gider.
şimdiden mustafayı hazırlıyorlar oda çok iyi oyuncu

Çevrimiçi Samet Demir

şimdiden mustafayı hazırlıyorlar oda çok iyi oyuncu
Fiziği çok iyi onunda. Güzel işlemek gerekiyor. Şu alt yapıya en yakın zamanda iyi hocalar getirip tesisleri büyültmeleri gerekli. Her sene 1 oyuncu satsan en kötü 5 milyon kazanıyorsun 1 yıllık maliyetini böylece çıkarmış oluyorsun belkide.

Çevrimiçi Necmi

Demir Ege'de gelişimini devam ettirmeli fiziğini geliştirir kullanmayıda öğrenirse pogba ayarında oyuncu olur oyun görüşü ayağı iyi kondisyon ve fizik çalışma ile kazanılıyor zaten fenerdeki İsmail'in milli takımda oynadığı ortamda Semih ve demir ege banko oynar bu fırsatı kullanmaları gerekir.
hiç hazır değil demir ege nin daha çok çalışması lazım kondisyon ve fizik kazanılırda hız kazanılmaz yavaş oyuncu bunu kapatabilmesi çok iyi pozisyon bilgisine sahip olmasını gerektirir bence bunun üstünde durmalı evet zeki oyuncu bunu ara ara belli ediyor ama oyun görüşü iyi değil pozisyonlarda geç kalıyor ve doğru yer tutamıyor buda gereksiz faul yapmasına neden oluyor oynadığı pozisyonda riskli
sanırım biraz öz güvene ihtiyacı var en azından geçmişdeki alt yapılar gibi değil sertlik yapabiliyorlar kolay yıkılmıyorlar omuz omuzada rakibi itebiliyorlar en önemlisi sorumluluk alıyorlarki daha önce alt yapılarda gördüğümüz birşey değildi bu
alt yapı oyuncuları için nimet gibi bir yönetim var hepsi şanslarını iyi değerlendirsin bence beşiktaşta forma verilmez o formayı almak zorundalar semih demir ege yol kat etti ama terzi alamadı formayı umut meraşı kesemedi çalışması lazım demir egeninde çok çalışması lazım alttan geliyorlar bir anda biri önüne geçiverir.

Çevrimiçi Necmi

Fiziği çok iyi onunda. Güzel işlemek gerekiyor. Şu alt yapıya en yakın zamanda iyi hocalar getirip tesisleri büyültmeleri gerekli. Her sene 1 oyuncu satsan en kötü 5 milyon kazanıyorsun 1 yıllık maliyetini böylece çıkarmış oluyorsun belkide.
mustafa alt yapıdamı çalışıyor ben a takımda çalışıyor diye biliyorum yaşına göre fiziği çok iyi alt yapıda çalışıyorsa ben olsam a takıma transfer ederim bir sene sonra beşiktaş forması için savaşır yeterki çalışsın kendini bırakmasın

Çevrimiçi Necmi

tesisleri büyütmek değil ümraniyeye almaları gerekir bence çocuklar havayı koklamalı alt yapı tesisleri daha küçük yaş guruplarına ayrılmalı
o suni çimden kurtulmalılar. ümraniyede olsunlarki geleceklerinin orada olduğunu bilsinler aidiyetleri yükselsin birde daha güvenli menejerler fazla burnunu sokamaz

Çevrimiçi Samet Demir

tesisleri büyütmek değil ümraniyeye almaları gerekir bence çocuklar havayı koklamalı alt yapı tesisleri daha küçük yaş guruplarına ayrılmalı
o suni çimden kurtulmalılar. ümraniyede olsunlarki geleceklerinin orada olduğunu bilsinler aidiyetleri yükselsin birde daha güvenli menejerler fazla burnunu sokamaz

Mustafa A takıma alındı zaten abide diğer yaş katagorileri hepsi 1 sahayı paylaşıyor diye biliyorum ona istinaden tesis büyültmeliler dedim.

Çevrimiçi tolga1903

Dünkü maça bakamadım ama maç başlığını okuyorum. Yine her zaman ki gibi eleştirilen isimler onur cenk umut necip. Bu adamlar artık gitmeli yazıyorsun kimisi saçmalık olarak değerlendiriyor rotasyonda lazım olur bunlar diyor yahu rotasyonda bile kullanılacak adam değil bunlar u19'dan çocuk getirir koyarım o rotasyona en azından bir değer yaratma imkanım olur. 5 metre yanına pas veremeyen necip'i bugün hangi takım alır da oynatır süper ligden? Bu adam ki yıllardır bu kulüpte bir gram geliştirmekten yoksun kendisini. Ya bir takımın yerli rotasyonu bu kadar kötü olamaz şu semih çıktı da en azından izleyecek sebep bulduk

Etiketler: