2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 988366 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Asıl saçmalayan sensin senin Şenol Güneş nefretin sayesinde hakem fes aklandı o kazma herifte adamın ayağının nasıl döndüğünü o darbeyle görmeyen gözün Şenol Güneş nefretinden kör olmuş haklı çıktığın da bir şey yok kendin söyleyip kendin inanıyorsun ispatsız şeylere kendi kendinin aşığı olmuşsun
Biraz aklı selime davet ediyorum seni gerçeklikten koptun gittin hatta daha da doğrusu megaloman olma yolunda hızla ilerliyorsun
kendinde şenol korumayı görev bilme kimse şenolla ilgili yazı yazamıyor hemen saldırıya geçiyorsun ne seni alıntıladım nede kişisel cevap vermeni gerektirecek bir kelime ettim konu beşijtaş ve beşiktaş dışına çıkmadım ama yinede sen gelip yazdığımı alıntıladın söz hakkı doğmuş gibi ben şenolu sevmem bu seni ilgilendirmez ben sevsemde sevmesemde insanların doğrusunu yanlışını süzerim ona göre konuşurum  ispatı var bunun fo yuda sevmezdim aratıda sevmem sametin kulübün kapısının önünden geçmesin diyenlerdenim ama bunları sevip sevmemem önemli değil bu arada sergeni severim ama en sert eleştirende bendim çünkü kimi sevip sevmediğim önemli değil beşiktaşı seviyorum tek önemli olan bu beşiktaşa fayda sağlayan sevmediğim insan bile olsa saygı duyar sırtımda taşırım hiç egom yok benim sametle ilgili tek eleştirimi bulamazsın ne hocayken ne sorumluyken çünkü yanlışını görmedim bu arada sametmi şenolmu dersen sameti daha fazla sevmem şenolu bile samete tercih ederdim  ama samet eleştirmiyorum şenolada kişisel nefretim yok yanılıyorsun tanımam etmem neden kişisel nefret duyayım ben onu beşiktaşa tavrından dolayı sevmiyorum taa dünya kupasından beri buda kişisel olmuyor nefretim beşiktaş sevgimden kaynaklı o yüzden saçmalama
İstediğin kadar tepinebilirsin çokda umrumda değil burası forum yazarım herkes okur ve herkesin bir aklı var yorumunu yapar sen ne dersen de çokta mühim değil sonuçta benim yazdıklarımı nasıl okuyorlarsa seninkileride okuyor yorumluyorlar kimin işittiğine sen karar verme bence herkes okuyor komik oluyorsun
sen tepin gözümüzle gördüğümüz pozisyon üzerinden kafandan bir şeyler uyduruyorsun asıl komik olan sensin
Korkma yahu sende yanılabilirsin bu herşeyi bilirim tavrın hiç hoş değil
Ama var senin gibi insanlar hep kendini haklı her dediğini doğru sanıp kendi kendine kendini doğrulayan
Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil yahu rahat ol dünyanın merkezinde felan değilsin sen

Çevrimdışı sefaköykartali

yükleme değil güçlendirme doğru antrenmanla kasları güçlendiremezsen  alınan darbelerde sakatlık riski artar ligde bir bizim oyuncularmı darbe alıyorda hepsi revirde bu kadar sakatlığın sadece darbeye bağlı olacağına inanıyormusun bir ay yatakta yat kalkma bir ay sonra koşmayı dene bak bakalım neler olacak vücut böyle birşey kasları güçlendiremezsen doğru şekilde tabi mutlaka bunun bedeli olur  bende maçtaydım sadece pozisyonu değil bütün oyuncuları izledim tv gibi değil stad yüzlerini net görüyorsun  birşeyleri yapmak istediklerini ama yapamadıklarını farkediyorsun oyuncular sahada resmen korkuyordu bir gol yesek dağılırdık hissettinmi bunu vücutları yetersiz artık ıyuncularada fazla saldırmayacağım iyi niyetliler gördüm ama kapasite yetmiyor geç refleks gösteriyorlar hep tutuklar sağlıklı düşünemiyorlar panik hali var şu duruma bu takımı ben getirmedim iyi çalıştırmazsan takımı oyuncu sahada istediklerini yapamaz  yapmaya çalışırsada sonuç ortada sahada güçlü gördüğüm tek kişi semihdi oda atmış dakika sonra oda bitiyor
İşin özeti darbeye bağlı sakatlıklarında ana nedeni o darbeyi karşılayacak güçte kas gurubunun olmamasıdır tabi aldığın darbenin gücüde önemli ama bizdeki sakatlıklar vücutların hazır olmamasından ağırlıkla bir takım bu kadar sakat vermez veriyorsa sıkıntıyı tekmelerde aramak gaflet olur
Gelen adamların hepsinin kariyeri sakatlıkla doluydu zaten, şu sakatlık darbeye bağlı başka bir şeyle alakası yok. En dar açıdan sallamaya yer arıyon ağabey.

Çevrimiçi gokhans

Gelen adamların hepsinin kariyeri sakatlıkla doluydu zaten, şu sakatlık darbeye bağlı başka bir şeyle alakası yok. En dar açıdan sallamaya yer arıyon ağabey.
Necmi’nin haklılık payı var. Aynı müdahele, sağlam yükleme yapmış, kas gücü maksimumda olan bir amir’i sakatlamayabilirdi. Ama buda bu pozisyonda, sorunun maksimum%20, %30’u nda payı olduğunu gösterir yükleme ve kas gücünün. %100 ondan diyemeyiz elbette.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

Necmi’nin haklılık payı var. Aynı müdahele, sağlam yükleme yapmış, kas gücü maksimumda olan bir amir’i sakatlamayabilirdi. Ama buda bu pozisyonda, sorunun maksimum%20, %30’u nda payı olduğunu gösterir yükleme ve kas gücünün. %100 ondan diyemeyiz elbette.
anlamıyorlarki sakatlıklarla çalışmanın çok yakın ilgisi vardır eğer bir takım bu kadar çok sakatlanıyorsa bunu şuna buna bağlamak yanlış bu bilince ulaşamayınca daha çok şenollar sergenler gelip geçer kulübün üstünden bir takımın antre edilmesi çok ciddi sorundur bunu işini bilen insanların yapması gerekiyor sakatlanmanın bir sürü ciddi nedeni var tekme yedi sakatlandı diyerek hafife alırız tabiki sakatlığın ana kaynağı tekme ama hiç bir zaman sebep tek olmaz hakem karagümrük oyuncularının sertliğine göz yumup cezalandırmayarakta sebep oldu buda bir sebep ama kasların görevide bu tür darbelere engel olmak sönümlemektir spor yapınca kaslar büyür güçlenir aldığın darbeleri yumuşatır ben kungfu yaptım o dediğin tekmenin çok daha sertlerini antrenmanda düzüneyle yiyorduk ama bir tarafımız sakatlanmıyordu kısmi bölgesel ağrı olsa bile geçip gidiyordu bunların hepsi profesyonel sporcu bunların vücudunda sopa kırarsın normal koşullarda o yüzden bazı şeyleri düşünüp öyle konuşmak gerekiyor doğru bir antrenmanla güçlenen beden kolay kolay sakatlanmaz uçan tekme yemiyorlar ya sonuçta aranızda uzak doğu sporu yapmış olan varsa bu söylenenlere güler profesyonel sporcu bütün hayatı antrenmanla geçmiş bizim varlığını bilmediğimiz yerlerinde kas geliştirmiş olmaları lazım gerçekten insanlar hep mazeret bulmayı seviyor daha çok sakatlık görürüz gelen antrenörler umarım işini bilen insanlardır da bunların önüne geçebilirler
Artık mazeret bulmuyorum ben bu işden hocada oyuncu gurubuda sorumlu yüzlerce milyon euroluk kulüp böyle amatörce yönetilmezdi zaten yönetilemedide o kadar yanlışdan doğru çıkmaz
Bir takım sahada koşamıyorsa o takımda daha başka ciddi sorunların olacağı kaçınılmaz durumdur avcı geldiğindede aynı şeyleri söylemişdi unutuldu sanırım bu takım hiç çalışmamış demişdi burak bile ilk haftada kondisyoner istedi iyi çalışma sadece kondisyon demek değildir aynı zamanda oyuncu sağlığı açısındanda elzemdir sakatlıkların büyük çoğunluğu kötü çalışmadır

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

kariyeri sakatlıklarla dolu oyuncuyu almayacaksın zaten bir oyuncu olmadık yerinden sakatlanır bir daha düzelemez bunu anlarım abu gibi mesela genetik olabilir darbeye bağlı olabilir farketmez ama bir oyuncu sürekli sakatlanıyorsa kendine bakmıyor demektir bunun sporla beslenmeyle takın ilgisi var o yüzden değişik zamanlarda farklı yerlerinden sık sakatlanmış oyuncu almayacaksın sadece bedensel değil ahlaki olarakta sakat demektir
Benim kızdığım şey şenol savunulması kaldıki bunlara kondisyon yükleyen şenol değil sorumluluğu büyük ama esas büyük sorumluluk yönetimin hoca yapmadı yeterli yapamadı sen necisin orda senin bunu görecek profesyonellerin yokmu ip kim olursa olsun hocaya bırakılırmı koskoca beşiktaşın kaderi bir kişiyemi bağlı olur geçmişde olanları sorgulayıp hesap sorarsan bugünkilerin aynı hatalara düşmesini engellersin yoksa sabah akşam şenola sövsem ne olacak aldı parasını koydu cebine defolup gitti şimdi keyifle kazandıklarını yiyor yönetimde defolup gitti umurlarında değil en azından yeni yönetimin bu hataları yapmaması için biz bunları görüyoruz yapanları lanetliyoruz diyebilmek gerekir millet çekip gidiyor keyifleri yerinde ama biz burdayız ve üzülüyoruz o yüzden bırakın mazeret yaratmayı bu takım hiç çalışmamış ne çalıştıranda ahlaki sorumluluk var ne çalışanda nede yönetende bugün bunun üzüntüsünü biz çekiyoruz çalışmamış oldukları sahada dikilirken bile belli oluyor artık hep harici birilerini suçlamayalım çuvaldızı kendimize batıralım bunları görmeden bu takımı düzeltemeyiz isimler gelir geçer zihniyet aynı kalır bu takımda necip sakatlanıyorsa ben hiç bir sakatlığı normal göremem

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi gokhans

bilemedim twiti görebilseydik bir tahminimiz olurdu 😂
crespo ile aboubakar transferi için fenerle anlaşmışız güya.. Afilli bir yalan haber ama olsun isterdim, bizim 6 numaraya cuk oturur ayrıca portekizli. Abou gidip birazda orayı karıştırsın.

Çevrimiçi Samet Demir

bilemedim twiti görebilseydik bir tahminimiz olurdu
Trol haber de gündem de birşey yok yazayım dedim. Çoğu hesap yalanlamış zaten.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

crespo ile aboubakar transferi için fenerle anlaşmışız güya.. Afilli bir yalan haber ama olsun isterdim, bizim 6 numaraya cuk oturur ayrıca portekizli. Abou gidip birazda orayı karıştırsın.
Crespo nun yokluğunu hissetmezler, abu gelirse onlara güç katar. Bu nedenle denk takas olmaz. Ne crespo ne de zajc gelsin istemem. Bize fark yaratacak adam lazım.

Çevrimdışı Necmi

sen tepin gözümüzle gördüğümüz pozisyon üzerinden kafandan bir şeyler uyduruyorsun asıl komik olan sensin
Korkma yahu sende yanılabilirsin bu herşeyi bilirim tavrın hiç hoş değil
Ama var senin gibi insanlar hep kendini haklı her dediğini doğru sanıp kendi kendine kendini doğrulayan
Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil yahu rahat ol dünyanın merkezinde felan değilsin sen
benim gibi düşün diyen yokki varsa fikrin söyle millete laf yetiştiren sensin ben değilimki ben takım için konuşmuşum kişisel birşey söylememişim seni alıntılamamışım sen benim yazımı alıntılayıp bana soru sormuşum gibi cevap veriyorsun burda kimin derdi var görünüyor
Ben kendi dünyamın merkezindeyim bunun aksi olamazki olursada birilerinin kuklasısın demek olur her insan kendi dünyasının merkezinde konumlanır ve taşadığı herşey onun etrafında döner aksi durum sağlıklı bir durum değil yani
Senin nerenle bakıp nerenle gördüğün beni ilgilendirmiyorki ben sana sormadım bunu ben olayla alakalı fikrimi söyledim doğru olup olmamasıda sadece beni bağlar fikir benim fikrim sana birşey demedim seni etiketlemedim kişisel bir saldırı yapmadım sen aklımda bile yoktun ama hemen zıpladın ve tepinmeye başladın bana cevap yetiştirmeye uğraşıyorsun bunu yapacağına sporcu sakatlıkları sebepleri bir araştır bence  araç kaza yapar fren merkezi kaynaklı diyelim ne yapacağız hemen freni takan ustayımı suçlayacağız elbette hatalı takmış olabilir ama bir sürü insan o merkezi yaparken içinde bazılarının işini doğru yapmamasından kaynaklıda olabilir  ama sen çıkmış yolda fren yapmasına neden olanı suçluyorsun evet kazanın suçlusu olabilir ama fren sağlam olsaydı o kazada olmayabilirdi
Ama geçelim bunları seninle alakası olmayan bir mesaja atlayıp yine bir tartışmanın tarafı oldun sonrada bana şöyle dediler böyle dediler diye ağlamayacaksın millete durup dururken saldırırsan onlara çok hak verirsin
Şimdi git köşende tepin
Bu benim fikrim istersem antrenman sahasında kuş uçarken düşüp ölse şenolu suçlarım bu seni hiç ilgilendirmez eğer sen şenol değilsen yada seni işin içine dahil etmediysem
Sen kenarda durup orda sessizce tepineceksin bana bulaşmayacaksın yada başka birine bulaşmayacaksın kişiselleşmeden kendi fikrini söyleyebilirsin beşiktaş hakkında

Çevrimiçi gokhans

Crespo nun yokluğunu hissetmezler, abu gelirse onlara güç katar. Bu nedenle denk takas olmaz. Ne crespo ne de zajc gelsin istemem. Bize fark yaratacak adam lazım.
zajs bende istemem ama crespo, santos’un kafasındaki 6 numara’ya uyuyor. Danilo falan olmuyorsa crespo hem portekizli olması hemde sert ve çok iyi alan kapatması bitmeyen enerjisi ile çok katkı sağlar bize. Josef’in eski dönemlerine benziyon ayağıda fena değil, hücumada katılıyor. Renato gedson arkasında crespo ile portekiz orta sahası oluyor :)) bu arada abou oraya güç katmaz, orayı karıştırır, satar, maaş skalası yüksek fenerde tavan ücreti almazsa bilerek oynamaz, az çok tanıyoruz abou yu artık.
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2024, 00:03:36 gokhans ]

Çevrimdışı Talisca1903

benim gibi düşün diyen yokki varsa fikrin söyle millete laf yetiştiren sensin ben değilimki ben takım için konuşmuşum kişisel birşey söylememişim seni alıntılamamışım sen benim yazımı alıntılayıp bana soru sormuşum gibi cevap veriyorsun burda kimin derdi var görünüyor
Ben kendi dünyamın merkezindeyim bunun aksi olamazki olursada birilerinin kuklasısın demek olur her insan kendi dünyasının merkezinde konumlanır ve taşadığı herşey onun etrafında döner aksi durum sağlıklı bir durum değil yani
Senin nerenle bakıp nerenle gördüğün beni ilgilendirmiyorki ben sana sormadım bunu ben olayla alakalı fikrimi söyledim doğru olup olmamasıda sadece beni bağlar fikir benim fikrim sana birşey demedim seni etiketlemedim kişisel bir saldırı yapmadım sen aklımda bile yoktun ama hemen zıpladın ve tepinmeye başladın bana cevap yetiştirmeye uğraşıyorsun bunu yapacağına sporcu sakatlıkları sebepleri bir araştır bence  araç kaza yapar fren merkezi kaynaklı diyelim ne yapacağız hemen freni takan ustayımı suçlayacağız elbette hatalı takmış olabilir ama bir sürü insan o merkezi yaparken içinde bazılarının işini doğru yapmamasından kaynaklıda olabilir  ama sen çıkmış yolda fren yapmasına neden olanı suçluyorsun evet kazanın suçlusu olabilir ama fren sağlam olsaydı o kazada olmayabilirdi
Ama geçelim bunları seninle alakası olmayan bir mesaja atlayıp yine bir tartışmanın tarafı oldun sonrada bana şöyle dediler böyle dediler diye ağlamayacaksın millete durup dururken saldırırsan onlara çok hak verirsin
Şimdi git köşende tepin
Bu benim fikrim istersem antrenman sahasında kuş uçarken düşüp ölse şenolu suçlarım bu seni hiç ilgilendirmez eğer sen şenol değilsen yada seni işin içine dahil etmediysem
Sen kenarda durup orda sessizce tepineceksin bana bulaşmayacaksın yada başka birine bulaşmayacaksın kişiselleşmeden kendi fikrini söyleyebilirsin beşiktaş hakkında
çok uzun yazınca çok bir şey anlatmış olmuyorsun bu konuda fazla da uzatmak gereksiz forum da fikirler tartışılabilir seninki hariç

Çevrimdışı Ravenman

Benzema son antrenmanına çıkmadı.

Kadro dışı bırakılmış.

Çevrimdışı Necmi

Benzema son antrenmanına çıkmadı.

Kadro dışı bırakılmış.
hala oynuyormu bu 🤔

Çevrimdışı Necmi

sakat adamla neden takas yapsınlar fener o kadarda salak değildir o kadar salak olabilirlermi 🤔 kafam karıştı abu onları karıştırır

Çevrimdışı sefaköykartali

Fener o kadar abou istiyorsa Osayi falan versin.

Çevrimdışı Necmi

çok uzun yazınca çok bir şey anlatmış olmuyorsun bu konuda fazla da uzatmak gereksiz forum da fikirler tartışılabilir seninki hariç
ben birşey anlatmadımki sadece seni ilgilendirmez benim fikirlerim dedim konuyla alakalı fikir beyan etmek istiyorsan kişiselleşmeden fikrini söylersin
zaten anlatmamada gerek yok forum kuralları yeterince açık anlatıyor neyi yapıp neyi yapmaman gerektiğini

Çevrimiçi Akil Emre

Transferde beklediğimden ağır ilerliyoruz, en az 3 yıldız olacak şekilde 5 transfer bekliyorum, makas çok açılıyor fb ve gs ile , seneye öne geçmek istiyorsak şindiden sağlam takımın temelleri atılmalı. Tayfur necip onur salih cenk tarzı adamlarla en fazla es kaza Türkiye kupasını alma şansın olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kuvvetli insanların sakatlanma ihtimali sanıldığının tersine çok daha yüksek ihtimaldir çünkü kuvvetli insanlar limitlerini çok daha fazla zorlar, eklemlerine çok daha fazla yük bindirir. Bir insan kuvvetli ve eklemleri o kuvveti kaldıracak kadar güçlü değilse sakatlanma ihtimali en fazla olan bu insan tipidir. Steroid alıp ani güç artışı yaşayan ve bununla bilinçsizce eklemlerinin alışık olmadığı ağır kilolar altına girip kendilerini sakatlayanlar iyi bir örnek. Amir'in sakatlığı için de senaryo üretmeye gerek yok. Bu işin profesyonellerine sorun onlar gerekli cevabı verecektir.

Çevrimiçi Samet Demir

Kuvvetli insanların sakatlanma ihtimali sanıldığının tersine çok daha yüksek ihtimaldir çünkü kuvvetli insanlar limitlerini çok daha fazla zorlar, eklemlerine çok daha fazla yük bindirir. Bir insan kuvvetli ve eklemleri o kuvveti kaldıracak kadar güçlü değilse sakatlanma ihtimali en fazla olan bu insan tipidir. Steroid alıp ani güç artışı yaşayan ve bununla bilinçsizce eklemlerinin alışık olmadığı ağır kilolar altına girip kendilerini sakatlayanlar iyi bir örnek. Amir'in sakatlığı için de senaryo üretmeye gerek yok. Bu işin profesyonellerine sorun onlar gerekli cevabı verecektir.
Profesyoneller diyor zaten takım kamp yapmamış diye. Burak'ın bile gördüğünü aklamaya çalışıyorsunuz :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Profesyoneller diyor zaten takım kamp yapmamış diye. Burak'ın bile gördüğünü aklamaya çalışıyorsunuz :)
Hangi profesyonel Amir'in sakatlığının sebebinin güçsüz olmaktan kaynaklandığını söylüyor. Link ver bakalım.
Şimdi bana kem küm yapma. O onu dedi bu bunu söyledi deme. Bana link ver Amir güçsüz olduğundan sakatlandı diyen, bilimsel şekilde açıklayan, güvenilir bir kaynaktan

Çevrimiçi Samet Demir

Hangi profesyonel Amir'in sakatlığının sebebinin güçsüz olmaktan kaynaklandığını söylüyor. Link ver bakalım.
Şimdi bana kem küm yapma. O onu dedi bu bunu söyledi deme. Bana link ver Amir güçsüz olduğundan sakatlandı diyen, bilimsel şekilde açıklayan, güvenilir bir kaynaktan

Ben Amirin sakatlığı için böyle bir şey var dedim mi? Takım bu sene yaz kampını sağlıklı yapmadı ve bu nedenle "de" çok sakatlık oluyor. Takım bu nedenle sahada yürüyor.

Çevrimiçi gokhans

(kas ve darbeye bağlı sakatlıklarda, spor müsabakaları sırasında yaşanan darbelere ve travmalara bağlı olarak, sakatlık durumu tam geçmeden spora dönüş süreci, spor ya da spor müsabakaları sonrası yetersiz dinlenme ve yetersiz recovery süreci, yanlış ve yetersiz yapılan spor öncesi esneme ve ısınma egzersizleri, düzensiz ve kontrolsüz yapılan egzersizler sonucunda, yüklenme kapasitesi belirlemede yapılan hatalar sonucunda, vücudun yapılan spora uygun esneklik düzeyinde olmaması ve kas kuvveti yetersizleri sonucunda, yanlış ve düzensiz beslenme, sakatlklara sebebiyet vermektedir.) Bir makaleden alıntı yaptım. Darbeye bağlı sakatlıklarda yukarıdaki durumların %'sel olarak belli oranlarda sebebi vardır.

Etiketler: