sen tepin gözümüzle gördüğümüz pozisyon üzerinden kafandan bir şeyler uyduruyorsun asıl komik olan sensin
Korkma yahu sende yanılabilirsin bu herşeyi bilirim tavrın hiç hoş değil
Ama var senin gibi insanlar hep kendini haklı her dediğini doğru sanıp kendi kendine kendini doğrulayan
Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil yahu rahat ol dünyanın merkezinde felan değilsin sen
benim gibi düşün diyen yokki varsa fikrin söyle millete laf yetiştiren sensin ben değilimki ben takım için konuşmuşum kişisel birşey söylememişim seni alıntılamamışım sen benim yazımı alıntılayıp bana soru sormuşum gibi cevap veriyorsun burda kimin derdi var görünüyor
Ben kendi dünyamın merkezindeyim bunun aksi olamazki olursada birilerinin kuklasısın demek olur her insan kendi dünyasının merkezinde konumlanır ve taşadığı herşey onun etrafında döner aksi durum sağlıklı bir durum değil yani
Senin nerenle bakıp nerenle gördüğün beni ilgilendirmiyorki ben sana sormadım bunu ben olayla alakalı fikrimi söyledim doğru olup olmamasıda sadece beni bağlar fikir benim fikrim sana birşey demedim seni etiketlemedim kişisel bir saldırı yapmadım sen aklımda bile yoktun ama hemen zıpladın ve tepinmeye başladın bana cevap yetiştirmeye uğraşıyorsun bunu yapacağına sporcu sakatlıkları sebepleri bir araştır bence araç kaza yapar fren merkezi kaynaklı diyelim ne yapacağız hemen freni takan ustayımı suçlayacağız elbette hatalı takmış olabilir ama bir sürü insan o merkezi yaparken içinde bazılarının işini doğru yapmamasından kaynaklıda olabilir ama sen çıkmış yolda fren yapmasına neden olanı suçluyorsun evet kazanın suçlusu olabilir ama fren sağlam olsaydı o kazada olmayabilirdi
Ama geçelim bunları seninle alakası olmayan bir mesaja atlayıp yine bir tartışmanın tarafı oldun sonrada bana şöyle dediler böyle dediler diye ağlamayacaksın millete durup dururken saldırırsan onlara çok hak verirsin
Şimdi git köşende tepin
Bu benim fikrim istersem antrenman sahasında kuş uçarken düşüp ölse şenolu suçlarım bu seni hiç ilgilendirmez eğer sen şenol değilsen yada seni işin içine dahil etmediysem
Sen kenarda durup orda sessizce tepineceksin bana bulaşmayacaksın yada başka birine bulaşmayacaksın kişiselleşmeden kendi fikrini söyleyebilirsin beşiktaş hakkında