2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991601 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada yabanci kurali olmasa (hatta olsa dahi) Shelvey bizde rahat 11 oynar  :D

Çevrimiçi Necmi

Bu arada yabanci kurali olmasa (hatta olsa dahi) Shelvey bizde rahat 11 oynar  :D
kalktı sanırım yanlış bilmiyorsam yabancı sayısı 12 ye düştü 11 de yerli oynatma zorunluluğu kalktı diye duydum

Çevrimiçi Samet Demir

kalktı sanırım yanlış bilmiyorsam yabancı sayısı 12 ye düştü 11 de yerli oynatma zorunluluğu kalktı diye duydum
Mavi pasaport işide kalkıyormuş
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

ersin var zaten olmaz olaydı o isimlerde emirhan hariç hiç biri kayıp değil
Serdar da kayıp bence abi ç çocuk iyi işlense taş gibi stoper vardı elimizde

O zamanki SD yok hükmünde olduğu için oldu bu Saiis efendiyi 6 ay antrenmana çıkaramayan adam Serdarı mı koruyacak
Bir de maçı izlemeye gelmiş Rize’yi düşürdün bizi oerişan ettin
Her katil olay mahalline geri döner
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2024, 07:21:38 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Shelvey felan oynayamaz bizde bizim maçta hiç bir numarası yoktu takılsın Rizede

Çevrimdışı Talisca1903

Samet ağabey Daniloya veya forvette Halleri kiralasan sezon sonuna kadar bu maliyetlerin hiçbirini vermeyeceksin zaten. Devre arası için yazıyorum, PSGyle aranda ilişkiler varken kirala sene sonuna kadar, yazın ben buraya 20 tane wonderkid yazarım zaten.  Devre arası 8-10 milyon bonservis kimseye veremeyiz, öyle bir para olduğunu düşünmüyorum. Yoksa bugün yazdığım gibi yaza Gedsondan çıkarım, Breivik + Gronbaeke parayı gömerim elde 25 milyonluk iki tane genç oyuncun olur. Biz de biliyoruz ama devre arası acilen kiralık stoper, 6 numara ve forvet çekmen lazım.Fmci veya yıldız delisi değiliz yani.
Para yemeye gelen de Müller yani sen yeter ki al sahada kim daha çok koşuyor görürüz Almanlar sağlam adam iş disiplinleri de fazla öyle sallayarak iş yapmazlar
Alamayız başka isteriz başka
Adriano kaç yaşında geldi taş gibi oynadı gitti ha keza Pepe 40 oldu hala taş
Sen hocaya ver bakalım bunları kabul edecek mi etmeyecek mi?

Çevrimdışı Talisca1903

Bizim taraftar akıllanmaz Müller beğenmez jogging yapan Ox a tapar Rashicayı felan topçu sanır Müller gelsin 10 rashica eder
Sanki bunlar bedava oynuyor
Rebic de gelecek esecek zaten bu tayfaya göre 3-4 de onun aldığı var bak bakalım ne oldu maliyet
Muhasebecilik yapmayı ANÇ den öğrendi taraftar öğretmenleri de bu işin en kötüsü görüyoruz işte yaptıkları hesabı

Çevrimiçi Akil Emre

Bizim taraftar akıllanmaz Müller beğenmez jogging yapan Ox a tapar Rashicayı felan topçu sanır Müller gelsin 10 rashica eder
Sanki bunlar bedava oynuyor
Rebic de gelecek esecek zaten bu tayfaya göre 3-4 de onun aldığı var bak bakalım ne oldu maliyet
Muhasebecilik yapmayı ANÇ den öğrendi taraftar öğretmenleri de bu işin en kötüsü görüyoruz işte yaptıkları hesabı
Müllerin oyun zekasına liderliğine diyecek laf olmaz ama bana hep ağır bir oyuncu gibi geliyor Rebic gibi, zaten hocanın isteğinden anladığım koşan mücadele eden genç ve teknik özelliklerede sahip oyuncu grubuyla çalışacak. Sağlam transferler bekliyorum, Rashica Gedson Semih Mert Tayyip Masuaku ve Colley’in doğrudan oynayacağı ve geri kalan ekibinde yeni transferlerden oluşacağını düşünüyorum. Amir, Rosier, Ghezzal , Rebic ve Abu’dan para kazanarak çıkılacaktır.

Çevrimdışı Talisca1903

Müllerin oyun zekasına liderliğine diyecek laf olmaz ama bana hep ağır bir oyuncu gibi geliyor Rebic gibi, zaten hocanın isteğinden anladığım koşan mücadele eden genç ve teknik özelliklerede sahip oyuncu grubuyla çalışacak. Sağlam transferler bekliyorum, Rashica Gedson Semih Mert Tayyip Masuaku ve Colley’in doğrudan oynayacağı ve geri kalan ekibinde yeni transferlerden oluşacağını düşünüyorum. Amir, Rosier, Ghezzal , Rebic ve Abu’dan para kazanarak çıkılacaktır.
inşallah iyi olacak iyi transferler geleceğinden benim de hiç şüphem yok

Çevrimiçi NioHH

Müller’i Bavyera dan çıkarabileceğimizi düşünmek de nasıl bir hayalperestlik.

Müller Bayern de oynayamayacağını anladığı anda futbolu bırakır. Bildiğin Bavyera doğumlu Bavyera milliyetçisi adam.

Çevrimiçi gokhans

İyiki Anç ve Şenol sezon başı, Halil Dervişoğlu'nu falan alamadıda Semih'in önü açıldı.. Valla verilmiş sadakamız varmış..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Hoşgeldin Svenson inşallah çok başarılı olur🦅🦅🦅

Çevrimiçi Mehmet57

Doğruyu söylemek gerekirse, Svensson'ın AZ'den ADS'a transfer olması beni şaşırttı. Bence, seviyesinin altında bir takıma gitmişti; AZ'in bir kademe üstüne transfer yapabilirdi. Ahım şahım bir transfer veya isim olmasa da, elimizdekilerden daha iyi olduğunu düşünüyorum. En azından fizik kalitesi elimizdekilerden çok üstün, iş ahlaki de öyle. Bu ekonomik durumda pratik bir çözüm.

Ancak, Onur'un yerine sahaya direk diksek, Onur'dan çok daha fazla katkısı olurdu.

Çevrimiçi kartalizma190399

Serdar bence yetenekli, karakter olarak sorunu vardı ama genç çocuk, doğru yönetimle sorunu çözebilirdin Valeriene yedirdin çocuğu. Rıdvanı şu an gs de deli gibi almaya çalışıyor, sende olsa bu hocayla güzel katkı alabilirdin. Emirhan bence çok yetenekli, hala yetenekli, döndürüp getirebilsek ve menajeriyle yollarını ayırsak çok potansiyelli bir adam olur. Ersin şampiyon takımın kalecisiydi, o sezon aldığı bayağı maç var, ziraati de tek başına aldı. Şu an yedek oldu mesela iki sezon sürekli oynasa gelişebilirdi ki yaşı genç, bence yeni hocayla yeniden kendini gösterebilir. O olmasa bile Emre var o da çok yetenekli çocuk.

Ikimizden birisi Ersin'i yanlis hatirliyorum. Gecen sene cok cok kotuydu, ondan evvelki sene keza oyle. Sampiyonluk senesinde de 1 macta sanirim iyi oynamisti, hangi mac hatirlamiyorum. Onun disinda gayet vasat bir performansi vardi. Ahim sahim kurtarislari yoktu, yan toplarda asla cikmiyordu, yenebilecek gollerin cogunu yiyordu. Benim acimdan kendisi tam bir Tolga Zengin v2 idi. Evet, sampiyon takimin kalecisiydi, ama sampiyon takimin kalede duran oyuncusu olarak degerlendiriyorum. Katki sagladi mi? Benim hatirladigim 0'a yakin. Kaleden cok uzak ve iyi savunma yapan takim olmamizin da etkisi var tabii bunda.
Su anda kadro'da Umut Meras, Onur Bulut dahil her oyuncu icin bir rol bicebiliyorum kafamda, ama Ersin'e bicemiyorum. Bence 3. kaleci olarak bile yetersiz kendisi.

Çevrimdışı zubeyirbaya

demek ki svensson'a hoca ok dedi. ben genel görüşler kadar olumsuz değilim kendine. fizik kalitesi ve belli bir performans standardı olan oyuncu. tahmin edilenden olumlu izler bırakabilir. beckvari bir verim verebilir.

Çevrimiçi kartalizma190399

Doğruyu söylemek gerekirse, Svensson'ın AZ'den ADS'a transfer olması beni şaşırttı. Bence, seviyesinin altında bir takıma gitmişti; AZ'in bir kademe üstüne transfer yapabilirdi. Ahım şahım bir transfer veya isim olmasa da, elimizdekilerden daha iyi olduğunu düşünüyorum. En azından fizik kalitesi elimizdekilerden çok üstün, iş ahlaki de öyle. Bu ekonomik durumda pratik bir çözüm.

Ancak, Onur'un yerine sahaya direk diksek, Onur'dan çok daha fazla katkısı olurdu.

Yabanci kontenjani su an dolu, gelecek sene 12 olacak deniyor. 2 tane yabanci sagbek kullanmak sacmalik olur. Rosier'i yeni hoca gormeden, Rosier'i elden cikarmadan bence cok gereksiz bir transfer olmus. Cok acayip bir firsat transferi olur beklemek istemezsin neyse anlarim. Bahsettigimiz vasat, en iyimser degerlendirmeyle biraz vasat ustu bir sagbek.
Bence kotu transfer degil, ama aciliyeti olmayan ve simdilik gereksiz gibi duran transfer. Tabii yonetim Rosier icin aslinda bir anlasma yapmissa ve iyi sartlarda satacaksa, hoca Rosier'i istememisse bilemem. Ama dunku aciklamalardan bunu cikartamadim.

Çevrimdışı zubeyirbaya

rosier'i de gönderiyoruz büyük ihtimalle. aynı anda iki yabancı bekle devam edileceğini sanmıyorum. ben kendisinin eski bir fanı olarak fazlasıyla soğudum rosier'den hiç üzülmem. inanılmaz disiplinsiz, laftan sözden anlamayan ve bir türlü yola gelmeyen bir adama benziyor feci halde. son bir kaç yıldır saha içi katkısı da inanılmaz düşük.

Çevrimdışı celiker1

Svensson az maliyetli,eğer sende tutmazsa(Ben çok seveceğimizi düşünüyorum) istediğin zaman zarar etmeden elinden çıkarabileceğin çok iyi asker bence.Şimdi askerlerin yanına 1-2 tane general atmakta sıra!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Mert
Svensson talha  x         x(ya da masuaku)
Demir ege
Gedson  x
       X
Semih    x

442 baklava takilabiliriz gibi
Ghezzal rebic abu rosi den seri sekilde cikmamiz lazim
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi NioHH

Mert
Svensson talha  Pepe Rıdvan
Demir ege
Gedson  Carvalho
       X
Semih    Weghorst

442 baklava takilabiliriz gibi
Ghezzal rebic abu rosi den seri sekilde cikmamiz lazim

10 Numaraya aklıma kimse gelmiyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yabanci kontenjani su an dolu, gelecek sene 12 olacak deniyor. 2 tane yabanci sagbek kullanmak sacmalik olur. Rosier'i yeni hoca gormeden, Rosier'i elden cikarmadan bence cok gereksiz bir transfer olmus. Cok acayip bir firsat transferi olur beklemek istemezsin neyse anlarim. Bahsettigimiz vasat, en iyimser degerlendirmeyle biraz vasat ustu bir sagbek.
Bence kotu transfer degil, ama aciliyeti olmayan ve simdilik gereksiz gibi duran transfer. Tabii yonetim Rosier icin aslinda bir anlasma yapmissa ve iyi sartlarda satacaksa, hoca Rosier'i istememisse bilemem. Ama dunku aciklamalardan bunu cikartamadim.

Hocanın görüşü ve onayı kesinlikle alınmıştır.
Zaten adam takımı önceden incelemeye başlamış, muhtemelen gidişe onay vermiştir.

Çevrimiçi gokhans

Orası belli olmaz, Tosic'de baya eleştirmiştim ben yuttum sonra dediklerimi.. İnşallah bu sefer sen yutar sen utanırsın :) Aslolan Beşiktaş'dır.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: