2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991585 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ravenman

Hangi Danilo'dan bahsediyorsunuz?

Juventus'taki mi yoksa Paris'teki?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hangi Danilo'dan bahsediyorsunuz?

Juventus'taki mi yoksa Paris'teki?

Ben Psg de oynayandan bahsediyorum.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Ben Psg de oynayandan bahsediyorum.

evet ben de danilo pereira'dan bahsediyordum

Çevrimiçi Mehmet57

Sahsen Santos ismi ile pek memnun kalmadim. Karamsar degilim, ama oyle cok memnun da degilim. Bence Gio tarzi hoca bize daha cok lazim olan idi.

Neyse, hemen Pepe'yi alsin Tayyip'in yanina. Yarim kalan seruvenini tamamlasin bizde. Bu yasiyla hala Colley molley cebinden cikarir.

Çevrimiçi Samet Demir

Sahsen Santos ismi ile pek memnun kalmadim. Karamsar degilim, ama oyle cok memnun da degilim. Bence Gio tarzi hoca bize daha cok lazim olan idi.

Neyse, hemen Pepe'yi alsin Tayyip'in yanina. Yarim kalan seruvenini tamamlasin bizde. Bu yasiyla hala Colley molley cebinden cikarir.
Benim gönlüm Savic'den yana ama fb de vazgeçti. 4 milyon yıllık istiyormuş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

danilo acayip zor ama müthiş transfer olur. keşke gelebilse bence merkezin çehresini değiştirir.

renato'yu ben o kadar istemiyorum sakatlık geçmişi olan herkesten gına geldi onun için galiba. 6'yı danilo gibi bir tip koyarsak gedson'un yanında merkezde daha oyuk kurucu tipli bir 8 kullanmak da gerekebilir.

weghorst-semih santrafor ikilisi kulağa çok hoş geliyor.
İsmi çıktığı için yazdım ben de olabilme ihtimalini çok yüksek görmüyorum. Gedson zaten btb oynayacak oraya biraz daha ince pas işçiliği yapacak birini koysak güzel olur. Mesela Bodo daki Gronbaek müthiş olur ama alabilir miyiz, zor. Zaman zaman Semihi sola atar 4-3-3e de dönebiliriz.

Şöyle bir fotoğrafı çıkmıştı oğlanın
https://twitter.com/sportsdigitale/status/1743601689653813500?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Molde’ li Breivik de çok iyi olur, Gedson satıp ikisini çeksek müthiş olur, yeni hocayla gedsonu yollamamız zor gözüküyor.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2024, 16:39:36 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Necmi

danilo acayip zor ama müthiş transfer olur. keşke gelebilse bence merkezin çehresini değiştirir.

renato'yu ben o kadar istemiyorum sakatlık geçmişi olan herkesten gına geldi onun için galiba. 6'yı danilo gibi bir tip koyarsak gedson'un yanında merkezde daha oyuk kurucu tipli bir 8 kullanmak da gerekebilir.

weghorst-semih santrafor ikilisi kulağa çok hoş geliyor.
bence kulağa hiç hoş gelmiyor semih toy weghorst golcü değil ikisinin oynadığı takımda herkesin gol atması lazım bizdede öyle takım yok bize ceza sahasında topla buluştuğunda içeri sokacak net adam lazım

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1744680423622348861?t=2YhcmNo2ytzKuaFd2mwacw&s=19
bence oyuncularda hazır kadro boşaltmayı bekliyoruz
Yalnız planları yok diye suçlandı yönetimde bayağ bayağ planlamışlar samet rizede bana kendinden çok emin çok rahat geldi başkanda rahat görünüyor buda planlarının yürüdüğünü gösterir bence

Çevrimiçi Samet Ç

Pepe'yi alsın gelsin hoca hala daha iyi adam santrafora Haller ismi çıkmış tam buraların santraforu.

Çevrimdışı Talisca1903

bence oyuncularda hazır kadro boşaltmayı bekliyoruz
Yalnız planları yok diye suçlandı yönetimde bayağ bayağ planlamışlar samet rizede bana kendinden çok emin çok rahat geldi başkanda rahat görünüyor buda planlarının yürüdüğünü gösterir bence
kesinlikle hazır futbolcular hocanın açıklmalarında anlaşılıyor helal olsun vallaha

Çevrimiçi sefaköykartali

Baba bir santrafor(Haller veya Weghorst),
Sağlam bir 6 numara(Danilo - Elneny tarzı),
İyi bir 8-10 numara
Baba bir stoper ve iyi savunma yapan bir sağ beke sezon sonu üçüncü oluruz bence.
Başkanım hoca işinde iyi iş çıkardı, transferde de gerekeni yapacağına güveniyorum.

Mert
Cedric - Talha - Savic - Masuaku
Danilo(Elneny)
Gedson - Bakasetas
Rashica - Haller - Semih

Yap şunu başkanım da toparlayalım özlemişiz umut veren Beşiktaşı
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2024, 00:06:08 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu takımda Serdar, Ersin, Rıdvan ve Emirhan da olabilirdi. Aşırı sinirliyim ahmet nur çebiye. Semihle beraber ajax gibi beş altyapı oyuncusuyla oynayabilirdik. Çok yazık ettiler şu potansiyele çok.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bu takımda Serdar, Ersin, Rıdvan ve Emirhan da olabilirdi. Aşırı sinirliyim ahmet nur çebiye. Semihle beraber ajax gibi beş altyapı oyuncusuyla oynayabilirdik. Çok yazık ettiler şu potansiyele çok.

Ersin konusunda katilmiyorum. Ersin bence birak iyi kaleci olmayi, cok cok cok kotu bir kaleci. Besiktas standardini gectim, Super Lig standardinda bile degil bence. Sampiyon takimin kadrosunda yer alan her oyuncu o takima layik olmuyor, sampiyon takima katkisi da olmuyor. Sampiyon oldugumuz sene Ersin’e ragmen sampiyon olduk, ertesi sene cok kotuydu ve berbat sezona katkida bulundu. Hatta sonraki sene Valerien Ismail’inGedson’la birlikte en buyuk 2 hatasiydi, sezona Mert’le baslamis olsaydik cok farkli olabilirdi bence. Ersin yerine kalede yerli olarak tercih edecegim 10 isim rahatlikla sayarim.

Serdar bence bizde cok ust duzey ilk 11 oyuncusu olmazdi, ama kalsaydi en kotu ihtimalle 3. veya 4. stoper net olurdu. Su an elimizdekilerin tamamindan da iyi stoper bence.

Ridvan’in Sergen senesinde oynamamasini anlarim, ters kanadinda Rosier onunde Larin olan mevki icin fiziksel olarak daha guclu, geride bekleyecek N’Sakala’nin tercih edilmesini anlarim. Ama o takim dagildiktan sonra bence kalsaydi cok daha iyi olurdu ve ilk 11 oyuncusu olurdu. Su an da bence takimin banko 11 oyuncusu ve en iyi yerlisi olurdu, ondan daha iyi yerli oyuncumuz yok su an (Semih’i yolun basinda olarak degerlendiriyorum, Mert biraz istikrarsiz).

Emirhan bence iclerinde en yeteneklisi. Torino iyi takim oldugu icin ve Serie A kendisine uymadigi icin olmadi, Basaksehir de su an cok daginik. Bizde kalsa net rotasyon, yuksek ihtimalle 11 oyuncusu olurdu. Salih’in bu kadar rol aldigi ortamda kendisi de cok rahat en azindan rotasyona girerdi.

Bu oyunculardan 10 milyon euro civari para kazandik, ama cok daha fazlasini kazanabilirdik. Dahasi 2 senedir yerli kontenjani acisindan buyuk sikinti cekiyoruz. Umarim Semih, Demir Ege ve digerlerinde ayni hatalar yapilmaz. Bu oyuncular tartisilmaz ilk 11 seviyesine gelmese bile cok ciddi paralar teklif edilmedigi surece satilmaz umarim. Su yerli sinirlamasi oldugu surece rotasyon yerli oyuncusu bulmak bile cok zor. Serdar gitti yerli stoper olarak Bahtiyar ve Necip’i izliyoruz iste. Ridvan olmayinca Umut Meras’a kaliyorsun. Emrecan Umut Meras’in solbek yedegi pozisyonunu doldursun, Demir Ege son 10 sene Necip’in rolunu ustlensin (ama o rolu cok daha iyi yapan biri olarak) o bile cok degerli olur bence.

Çevrimdışı Talisca1903

İyi bir 8-10 numara
Baba bir stoper ve iyi savunma yapan bir sağ beke sezon sonu üçüncü oluruz bence.
Başkanım hoca işinde iyi iş çıkardı, transferde de gerekeni yapacağına güveniyorum.

Mert
Danilo(Elneny)
Gedson - Bakasetas
Rashica - Haller - Semih

rashica yerine müller yaz sulh olalım gelsin şu kiralık katil çirkin Alman futbolcu en sevdiğim

Çevrimiçi Necmi

İyi bir 8-10 numara

Mert
Danilo(Elneny)
Gedson - Bakasetas
Rashica - Haller - Semih

isimli oyuncu gelmeyecek dedi hoca koşan çalışan oyuncu gelecek dedi

Çevrimiçi sefaköykartali

rashica yerine müller yaz sulh olalım gelsin şu kiralık katil çirkin Alman futbolcu en sevdiğim
O kadar maaş verebileceğimizi sanmıyorum devre arası da Müller indirmek zor iş. Savic bile gelmez de o profilde biri lazım. Marcelo şekli bi stoper çözmemiz lazım.

Çevrimiçi Necmi

ersin var zaten olmaz olaydı o isimlerde emirhan hariç hiç biri kayıp değil

Çevrimiçi sefaköykartali

Yazdıklarımda karakteri sorunlu çalışkan olmayan adam yok ki? Savic dışında yarım sezonluk maliyeti bizim bütçeyi Elneny de zorlamaz Danilo veya Haller de aşmaz bence. Hoca kalite önemli ama büyük karakterler alacağız dedi. Devre arası için zaten, sene sonu bence daha net belli olur işimiz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ersin konusunda katilmiyorum. Ersin bence birak iyi kaleci olmayi, cok cok cok kotu bir kaleci. Besiktas standardini gectim, Super Lig standardinda bile degil bence. Sampiyon takimin kadrosunda yer alan her oyuncu o takima layik olmuyor, sampiyon takima katkisi da olmuyor. Sampiyon oldugumuz sene Ersin’e ragmen sampiyon olduk, ertesi sene cok kotuydu ve berbat sezona katkida bulundu. Hatta sonraki sene Valerien Ismail’inGedson’la birlikte en buyuk 2 hatasiydi, sezona Mert’le baslamis olsaydik cok farkli olabilirdi bence. Ersin yerine kalede yerli olarak tercih edecegim 10 isim rahatlikla sayarim.

Serdar bence bizde cok ust duzey ilk 11 oyuncusu olmazdi, ama kalsaydi en kotu ihtimalle 3. veya 4. stoper net olurdu. Su an elimizdekilerin tamamindan da iyi stoper bence.

Ridvan’in Sergen senesinde oynamamasini anlarim, ters kanadinda Rosier onunde Larin olan mevki icin fiziksel olarak daha guclu, geride bekleyecek N’Sakala’nin tercih edilmesini anlarim. Ama o takim dagildiktan sonra bence kalsaydi cok daha iyi olurdu ve ilk 11 oyuncusu olurdu. Su an da bence takimin banko 11 oyuncusu ve en iyi yerlisi olurdu, ondan daha iyi yerli oyuncumuz yok su an (Semih’i yolun basinda olarak degerlendiriyorum, Mert biraz istikrarsiz).

Emirhan bence iclerinde en yeteneklisi. Torino iyi takim oldugu icin ve Serie A kendisine uymadigi icin olmadi, Basaksehir de su an cok daginik. Bizde kalsa net rotasyon, yuksek ihtimalle 11 oyuncusu olurdu. Salih’in bu kadar rol aldigi ortamda kendisi de cok rahat en azindan rotasyona girerdi.

Bu oyunculardan 10 milyon euro civari para kazandik, ama cok daha fazlasini kazanabilirdik. Dahasi 2 senedir yerli kontenjani acisindan buyuk sikinti cekiyoruz. Umarim Semih, Demir Ege ve digerlerinde ayni hatalar yapilmaz. Bu oyuncular tartisilmaz ilk 11 seviyesine gelmese bile cok ciddi paralar teklif edilmedigi surece satilmaz umarim. Su yerli sinirlamasi oldugu surece rotasyon yerli oyuncusu bulmak bile cok zor. Serdar gitti yerli stoper olarak Bahtiyar ve Necip’i izliyoruz iste. Ridvan olmayinca Umut Meras’a kaliyorsun. Emrecan Umut Meras’in solbek yedegi pozisyonunu doldursun, Demir Ege son 10 sene Necip’in rolunu ustlensin (ama o rolu cok daha iyi yapan biri olarak) o bile cok degerli olur bence.
Serdar bence yetenekli, karakter olarak sorunu vardı ama genç çocuk, doğru yönetimle sorunu çözebilirdin Valeriene yedirdin çocuğu. Rıdvanı şu an gs de deli gibi almaya çalışıyor, sende olsa bu hocayla güzel katkı alabilirdin. Emirhan bence çok yetenekli, hala yetenekli, döndürüp getirebilsek ve menajeriyle yollarını ayırsak çok potansiyelli bir adam olur. Ersin şampiyon takımın kalecisiydi, o sezon aldığı bayağı maç var, ziraati de tek başına aldı. Şu an yedek oldu mesela iki sezon sürekli oynasa gelişebilirdi ki yaşı genç, bence yeni hocayla yeniden kendini gösterebilir. O olmasa bile Emre var o da çok yetenekli çocuk.

Çevrimiçi sefaköykartali

ersin var zaten olmaz olaydı o isimlerde emirhan hariç hiç biri kayıp değil
Bence Serdarda büyük potansiyel vardı, ki şu anda Portekizde bunu gösteriyor. Samet Aybaba o zaman olsa süreci çok farklı yönetirdi. Bahtiyara 4.5 bonservis vereceğine kulübede Serdar olurdu. Rıdvan bence gayet iyiydi, şu anda da 11 oynayabilirdi. Emirhan da aşırı yetenekli bir çocuk ama menajeri ve Ançnin saçmasapan açıklamaları çocuğu kopardı. Bu adamların hepsi Beşiktaşlı ve altyapıda yıllardır formayı giymiş çocuklar, bunları kaçırabilmek inanılmaz kötü iş.

Çevrimdışı sEuL

Serdar'i altyapidayken takip etmeye calisan ve A-takima cikmasini sabirsizlikla bekleyen biri olarak - gitmesini cok yerinde bulmustum. O yasta kendini Besiktas'in uzerinde gormesi, forma sansi buldugu maclardaki lakayitligi, o kibir falan hic gerek yok o islere. Gittikten sonrada kanal kanal gezip beni haksiz gonderdiler diye aciklamalar yapiyordu. Yok bir onceki macta stoperler cok kotu oynamis, sonraki macta macta ilk 11'de cikmadigi icin kendini maca vermemis[takmamis], hoca'da onu cikardigi icin direkt soyunma odasina girip camlari indirmismis falan - bunlari birde kendi agziyla anlatiyor dengesiz. Neyse, umarim suanki menajerininden kurtulup kendine yol gosterecek, agzindan cikan kelimelerin nerelere gittigini anlatabilecek birilerini bulur ve basarili olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim taraftar doymadı valla şu yaşını başını almış para yemeye gelen isimli oyunculardan.

Hoca çok güzel açıklama yapmış. İsimli yerine koşan oyuncu çok yerinde yaklaşım.

3.5 a biz yıldız isim alsak vergiyls beraber ortalama kulüpten çıkan yıllık ücret 5.6 milyon. 3 yıl sözleşme imzaladığımızı farz edelim 16.8 milyon $ yapar. Ki aldığımız adam satıp para da kazanamayacağımız biri olur. Bunun yerine 8-10 bonservis 1.5 - 2 maaş versek aynı paraya geri kazanılabilir bir oyuncu alabiliriz. Bunu söylediğimiz zaman fm ci oluyoruz.

Millet hala 34-35 yaşında yıldızların hayalini kuruyor. Kaleci ve stoper harici hiç bir mevkiye 30 yaş üzeri adam almamalıyız.
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2024, 01:02:24 Samet Demir ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Bizim taraftar doymadı valla şu yaşını başını almış para yemeye gelen isimli oyunculardan.

Hoca çok güzel açıklama yapmış. İsimli yerine koşan oyuncu çok yerinde yaklaşım.

3.5 a biz yıldız isim alsak vergiyls beraber ortalama kulüpten çıkan yıllık ücret 5.6 milyon. 3 yıl sözleşme imzaladığımızı farz edelim 16.8 milyon $ yapar. Ki aldığımız adam satıp para da kazanamayacağımız biri olur. Bunun yerine 8-10 bonservis 1.5 - 2 maaş versek aynı paraya geri kazanılabilir bir oyuncu alabiliriz. Bunu söylediğimiz zaman fm ci oluyoruz.

Millet hala 34-35 yaşında yıldızların hayalini kuruyor. Kaleci ve stoper harici hiç bir mevkiye 30 yaş üzeri adam almamalıyız.
Samet ağabey Daniloya veya forvette Halleri kiralasan sezon sonuna kadar bu maliyetlerin hiçbirini vermeyeceksin zaten. Devre arası için yazıyorum, PSGyle aranda ilişkiler varken kirala sene sonuna kadar, yazın ben buraya 20 tane wonderkid yazarım zaten.  Devre arası 8-10 milyon bonservis kimseye veremeyiz, öyle bir para olduğunu düşünmüyorum. Yoksa bugün yazdığım gibi yaza Gedsondan çıkarım, Breivik + Gronbaeke parayı gömerim elde 25 milyonluk iki tane genç oyuncun olur. Biz de biliyoruz ama devre arası acilen kiralık stoper, 6 numara ve forvet çekmen lazım.Fmci veya yıldız delisi değiliz yani.
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2024, 01:09:54 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Samet Demir

Samet ağabey Daniloya veya forvette Halleri kiralasan sezon sonuna kadar bu maliyetlerin hiçbirini vermeyeceksin zaten. Devre arası için yazıyorum, PSGyle aranda ilişkiler varken kirala sene sonuna kadar, yazın ben buraya 20 tane wonderkid yazarım zaten.  Devre arası 8-10 milyon bonservis kimseye veremeyiz, öyle bir para olduğunu düşünmüyorum. Yoksa bugün yazdığım gibi yaza Gedsondan çıkarım, Breivik + Gronbaeke parayı gömerim elde 25 milyonluk iki tane genç oyuncun olur. Biz de biliyoruz ama devre arası acilen kiralık stoper, 6 numara ve forvet çekmen lazım.Fmci veya yıldız delisi değiliz yani.

Benim karşı çıktığım Müller falan yazmışlar hiç gerek yok. 34 yaşında adam 2-3 yıl kontrat isteyecek. 3 den aşağıya maaş da istemez. Onun maliyeti 3 yıldan 14-15 milyon yapıyor. Yanihiç gerek yok.

Etiketler: