2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991833 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate



o darbeyi yiyen yada daha doğrusu yediren anlüpen di.muhtemelen semih kılıçsoyuda trabzona bedavaya peşkeş çekerdi.sonra çocuk zaten trabzonluymuş der işin içinden çıkardı.piyasa yapmayıp bedavaya uçuracaktı belki de.

bir de yalaka muhabirlerine haber yaptırırdı yok ailesi böyle demiş yok menajeri şöyle birisiymiş diye oooh
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate



Altyapıdan kaçan oyuncuların baş mübessibi zaten anç yönetimiydi.. Burda muhtemelen şenol ve diğerlerine oynatma diyen basiretsiz anç yönetimiydi. A takıma çıkıp süre bulmaya başladıkları vakit kontrat yapmak yerine, zaten asgari ücret alıyorlar, bu camianın evlatları diye iplemezsen yuvadan uçup giderler.. Yönetim, altyapı oyuncusuna ne yapılması gerekiyorsa semih'e onu yapmıştır. Olması gerekenler bile anç sonrası bize olağanüstü icraat gibi geliyor.

kim söyledi hatırlamıyorum ama ersin ve rıdvan a takıma çıktıklarından beri maç başı asgariden bir tık fazla para alıyorlarmış diye bir iddia vardı, aynı dönem kimsenin beğenmediği nsakala 500-600k para alıyordu mesela

hatta bunlarla sözleşme imzalamışlar ama bilerek tff'ye vermemişlerdi, ondan sonra rıdvan gitti ersinle kazık gibi bir maaşa anlaştılar zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı Alparslan

Bak CV sine bildiğin Aykut Kocamanın yabancı versiyonu savunma ağırlıklı kaliteli ayaklarıyla 1 gol atıp 3 puanı kapayım modunda Portekiz de gördüğümüz buydu sen farklı gördüysen sen anlat
Bize gelince de ne oynatacak bakarız ona hele bir oyuncular gelsin
Senin modern futbolunu bir anlat bakalım hocadan beklediğin yada ne gördüğün?
Portekiz milli takımında sen Fransa'ya karşı falan oynuyorsun. Adam tabi savunma yapacak. Karşındaki Fransa. Çok zevk veren hücum futbolu oynatmayacak bunu biliyoruz ama en azından kazanmaya yönelik oynatıyor. Milli takımda maç maç düşünürsün. Kulüp takımı ise bambaşka. Kendinden zayıf takımlara karşı nasıl oynadığı önemli benim için. Önümüzdeki 1.5 senede bir alt yapı kurup bu kaos ortamından bizi çıkarsın yeterli. Sonrasında diğer bizi kabul etmeyen daha genç hocalarda kabul edecektir. Yolumuza onlardan birisiyle devam ederiz. Bir de o kadar kötü durumdayız ki kendimizi yaz ayına bile atamaz şu anda bu takım. Bize kısa vadede hızlı sonuç verecek birisi de gerekiyordu ama sistem hocaları kısa vadede sana düzelme getirmez. Yarın Rize'de bizi Allah korusun diyorum başka bir şey demiyorum.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

  • Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2024, 17:40:04
  • Yaş: 37
  • Mesaj: 7354
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı levitate

Bak CV sine bildiğin Aykut Kocamanın yabancı versiyonu savunma ağırlıklı kaliteli ayaklarıyla 1 gol atıp 3 puanı kapayım modunda Portekiz de gördüğümüz buydu sen farklı gördüysen sen anlat
Bize gelince de ne oynatacak bakarız ona hele bir oyuncular gelsin
Senin modern futbolunu bir anlat bakalım hocadan beklediğin yada ne gördüğün?
abim hocayı seviyor musun sevmiyor musun anlamayadım :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

https://twitter.com/DeportesReports/status/1744367862863532038?t=NI5HjMbHpR950CbDkPZs2w&s=19
Abi hadi hata yaptın, afrika kupası öncesi 8 afrikalı aldın, kronik sakatlar aldın, mental sağlığı olmayan aldın, ayıkamadın bunları, düşünemedin, kandırıldın diyelim, göz göre göre yarım sezon formanı giyip doğru düzgün kadroya girememiş, eti budu belli tayfur'a Alanyaspor yedeğine nasıl 1 milyon bonservis verirsin harbi aklım almıyor ya.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

abim hocayı seviyor musun sevmiyor musun anlamayadım :D
Bence olumlu avatarımı bile yaptım sorun yok A+ hoca CV dağ gibi daha ne olsun
Ama haklısın bu ara o kadar çok yazıyorum ki kavrama kargaşası yaşanmış olabilir 🤪🤪

Çevrimdışı Talisca1903

Portekiz milli takımında sen Fransa'ya karşı falan oynuyorsun. Adam tabi savunma yapacak. Karşındaki Fransa. Çok zevk veren hücum futbolu oynatmayacak bunu biliyoruz ama en azından kazanmaya yönelik oynatıyor. Milli takımda maç maç düşünürsün. Kulüp takımı ise bambaşka. Kendinden zayıf takımlara karşı nasıl oynadığı önemli benim için. Önümüzdeki 1.5 senede bir alt yapı kurup bu kaos ortamından bizi çıkarsın yeterli. Sonrasında diğer bizi kabul etmeyen daha genç hocalarda kabul edecektir. Yolumuza onlardan birisiyle devam ederiz. Bir de o kadar kötü durumdayız ki kendimizi yaz ayına bile atamaz şu anda bu takım. Bize kısa vadede hızlı sonuç verecek birisi de gerekiyordu ama sistem hocaları kısa vadede sana düzelme getirmez. Yarın Rize'de bizi Allah korusun diyorum başka bir şey demiyorum.
Ben zaten olumlu bulduğumu söyledim defansif oynatıyor öyle gözüküyor olabilir o hocanın işi ama sen şu düşüncenden bir vazgeç genç sistem hocaları bizi kabul etmiyor diye bir şey yok Beşiktaş kimi isterse alır
Hiç yönelmemişlerki o tarafa en baştan beri Santos muş hedef 🎯 isteseler GVB de alır Marsch da Glasner de Beşiktaş parasıyla değil mi?
İstemediğimiz için almadık bu kadar basit
Benim söylediğim şeyin aynısını söyleyip nasıl farklı bir anlam çıkarttın anlamadım?

Çevrimiçi Samet Ç



Onur Küçük

  • Ziyaretçi


Siyah-beyazlıların sezon başında yaptığı transferleri yorumlayan Başkan Çebi, “Jean Onana‘ya 4.5 milyon euro verildi ama 5 yıla yayıldı. Yıllık maliyeti maaşla beraber 2.1 milyon yapar. Bizim 1 oyuncuyla bu işi görmemiz olmaz. Her pozisyona yedek lazım. Amartey’i çok beğenen, Zaynutdinov’u Masuaku’nun önünde gören, Onur’u Rosier’in önünde göre, Bailly’i Amartey ve Colley’e yedek olarak gören bir hocamız var şu anda” dedi.

“ONANA’YI ŞENOL GÜNEŞ İSTEDİ”

Şenol Güneş’in istememesi nedeniyle Dusan Tadic transferinin gerçekleşmediğini vurgulayan Ahmet Nur Çebi, “Onana’yı Şenol hoca istedi. Djiku ve Tadic’i ise istemedi. ‘Benim istediğim oyuncular değil’ dedi. Tadic ile neredeyse sona gelmiştik. Önümüz kesildi, istenmediği için” açıklamasını yaptı.
Bu oyuncuların alınıp alınmamasını bir tek Çebi'nin beyanına göre değerlendirmek yanlış. Zaten kendi beyanları da birbiriyle çelişiyor örneğin Tadic transferi konusunda. Bu transferlerin temel olarak 3 ayağı var. 1-Çebi ve yöneticiler 2-C.K. ve scout ekibi 3-Şenol Güneş ve onun teknik ekibi
Hepsinin bu yapılan transferlerde sorumluluğu var ama burada en büyük sorumluluk Çebi'ye ait. Vermek istediğin mesaj Çebi başarıda herkesten çok kendini öne atıyor başarısızlıkta ise kendi hariç herkesi suçluyor ise o konuda katılıyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

bak bu mesajındaki kilit cümle enkazı toparlamaya uğraşalım
Evet şenol kötü yönetmedi bir enkaz bıraktı ilk gittiğindede enkaz bırakmışdı enkaz bırakırsan konuşulur işimize bakalım gitti denmez işimize bakalım dediğin iki yılımıza maal olacak ve dünya paraya hiç bir işe yaramayan uzun kontratlardan nasıl kurtulacağız sürekli sakat biz acıbademe transfer yaptık ve bu bağıra bağıra geldi bilerek yapıldı bu iş bilmezlik değil bildiğin hainlik kendini ihanete uğramış hissetmiyormusun ben hissediyorum ben bunu başarısızlık olarak görmüyorum öyle olsa denedik olmadı işimize bakalım der geçeriz ama bilinçli olarak beşiktaş nakavt edildi beşiktaş tarihinin en kötü yönetimi ve şenolda bunun bir parçası bilmem kaçlık ortalama tutturmuş bize ne faydası oldu bakma şenola laf çakmak burda bazı arkadaşları kızdırmak için yapılmış şeyler esas tepkim yönetime hoca dediğin hiç bir şeydir etkisi minimaldir şenolda kızılacak şey yönetimin önüne siper olmaya çabalamasıydı yapılan yanlışları görmemesi mümkün değil ama örtmeye çalışdı bu kendi kariyerinide bitirdi
Sen şenol hocadan şahsi olarak nefret ettiğin için böyle yazıyorsun ki edebilirsin de herkesin kendi fikri, ben valerien i getirdiklerinde de önder karaveli getirdiklerinde de bu sezonki kadroyu kurup bırakıp gittiklerinde de yönetimi eleştirdim, adı üstünde yönetici.  Transferden de o sorumlu, hoca tercihinden de, kadrodan da. Sahadaki oyundan hoca sorumlu. Yönetime sahip çıkma konusunda yüzde yüz hocanın hatası, direkt bunlara ihaleyi bırakıp kendini öne atmasa belki yeni yönetimle hocamız bile olabilirdi. Sana göre hain de olabilir, kahraman da olabilir bu senin şahsi fikrin, ben öyle düşünmüyorum bu da benim fikrim. Tartışmak anlamsız. Sadece normalde burada çok uzun yıllardır yazıyorum, konu dışı başlıklar sürekli silinir veya taşınırdı. Ayrıca bazı ağabeyler kardeşler birbirlerine sallamaya varıncaya kadar aynı konuyu tartışıyor, uzatmayıp konu dahili içinde yeni hocaya ve transferlere bakalım dedim.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/1903Digitale/status/1744379795675201691?t=2Z2OU1B2v_vlrDfG92PNVQ&s=19

Samet hocam iyisin hoşsun sempatiksin ama bu ağzını sıkı tutamama olayından patlayacaksın gibi geliyor.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2024, 19:10:15 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Sene basindan beri gencler yetersiz hoca'dan iyi mi bileceksiniz cart curt diye konusup durdular.
Koruduklari oyuncular sahada dokuldu, begenmedikleri gencler catir catir oynadi, hele Semih 2-3 mac adam gibi sans bulunca agizlarina tikti laflari.
Simdi cikartmak icin debelenip duruyorlar. O kadar konu'da haksiz cikip 1 kere bile ben haksizmisim beyler denmedigine gore bu saatten sonra da denmez.
Bosuna yorma parmaklarini.

+1903

Sezon başından dediler siz Şenol'dan ve Burak'tan iyi mi biliyorsunuz? Burası Ajax değil Altınordu değil. Bize hazır oyuncu lazım gençlere zaman yok

Gördük nasıl döküldüler Cenk, Muleka, Onur, Umut, Tayfur, Emrecan, Onana, Kerem Ataganlar.

Semih'i, Demir Ege'yi, Serkan'ı, Aytuğ'u, Emirhan'ı, sezon başından beri oynatsaydın şans verseydin şimdi daha iyi kıvama gelmişlerdi.

Dıṣarlardan Svenssonlar Bakasetasları almaya gerek yoktu Anadolu JK olmazdın.

Dünyada kendi altyapısana zerre kadar güvenmeyen tek taraftar grubu Beşiktaş taraftar grubudur.

Hele bi Avrupayı gezin bi Dortmunda gidin, Ajax'a gidin, Club Brugge'e yada bi Sporting'e gidin. Elin gavuru altyapı diyor başka birşey demiyor.

Dünyada hiç bir kulüp şimdiye kadar; dıṣardan al oynat belki satarsın, oynamasa zarara sat kontratını fesih et yeniden bi 10 tane daha al altyapıyı boşver hepsini bedavaya kiraya ver gönder amatörde çürüsün, yapmadı. Bizden hariç.

İşte sonucu hem finansal hem teknik iflaz şu anki durumumuz. Hasan Arat bile bu berbat hamsi enkazını toparlayamaz.

Bu şeref yoksunları sayesinden zaten Rıdvan, Emirhan ve Serdarı bedavaya verdik. Bunlar gitmeseydi altyapıda nekadar yetenek varsa hepsi bedavaya giderdi.

[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2024, 19:22:01 Ravenman ]


Çevrimiçi murat

Bu oyuncuların alınıp alınmamasını bir tek Çebi'nin beyanına göre değerlendirmek yanlış. Zaten kendi beyanları da birbiriyle çelişiyor örneğin Tadic transferi konusunda. Bu transferlerin temel olarak 3 ayağı var. 1-Çebi ve yöneticiler 2-C.K. ve scout ekibi 3-Şenol Güneş ve onun teknik ekibi
Hepsinin bu yapılan transferlerde sorumluluğu var ama burada en büyük sorumluluk Çebi'ye ait. Vermek istediğin mesaj Çebi başarıda herkesten çok kendini öne atıyor başarısızlıkta ise kendi hariç herkesi suçluyor ise o konuda katılıyorum.
zaten uzun bir röportaj vermiş özeti tam senin dediğin gibi.kendi hariç herkesi suçlamış bu arada rahmetli şafak mahmutyazıcıoğlu güzel anmış ama bana o da pek inandırıcı gelmedi.belki de deyip gerisini getirmeyeyim ama burnuma pis kokular geliyor.çebinin arasının iyi olmadığını bir kaç konuda duymuştuk rahmetliyle
.https://www.besiktaspostasi.com/alaatin-cakici-ahmet-nur-cebi-beni-aradi/   



Çevrimdışı Ravenman

https://twitter.com/deportesreports/status/1744254434127806612?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Bu ne saçmalık yahu. Halen (...) orda tutanlara yazıklar olsun.

Yabancıyı serbest bırak Hollanda gibi adil yarıṣ olsun sen bak nekadar yerli yetenek çıkar çünkü artık çalışmaları lazım. Üstelik Anadolu kulüpleride yerlileri fahiş rakamlara satamazlar.

Türkiye kupasıda FA Cup gibi tek round olsun sadece beraberlikte bir maç daha olsun.

Amatör ve alt ligdeki kulüpler evinde başlasın. Ziraat Kupası tam bir facia, seribaşı heb Süperlig takımları oluyor. Alt liglerin takımların şansı yok ve Kupa turnovasının temeline aykırı bu.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Portekiz milli takımında sen Fransa'ya karşı falan oynuyorsun. Adam tabi savunma yapacak. Karşındaki Fransa. Çok zevk veren hücum futbolu oynatmayacak bunu biliyoruz ama en azından kazanmaya yönelik oynatıyor. Milli takımda maç maç düşünürsün. Kulüp takımı ise bambaşka. Kendinden zayıf takımlara karşı nasıl oynadığı önemli benim için. Önümüzdeki 1.5 senede bir alt yapı kurup bu kaos ortamından bizi çıkarsın yeterli. Sonrasında diğer bizi kabul etmeyen daha genç hocalarda kabul edecektir. Yolumuza onlardan birisiyle devam ederiz. Bir de o kadar kötü durumdayız ki kendimizi yaz ayına bile atamaz şu anda bu takım. Bize kısa vadede hızlı sonuç verecek birisi de gerekiyordu ama sistem hocaları kısa vadede sana düzelme getirmez. Yarın Rize'de bizi Allah korusun diyorum başka bir şey demiyorum.

Bizim şu anki bu rezil bataklık durumumuza göre Ocak ayında getirebildiğimiz en iyi yabancı hoca Santos'dur

Bu durumda bundan daha iyisini getirmezdik.

Çevrimiçi sefaköykartali

Mavi pasaport muhabbeti de iptal oluyor
Bahtiyar yabancı olacaksa direkt yollamak lazım. 11de yabancı sınırı kalkacaksa transfer döneminden önce açıklasınlar da ona göre bakalım.

Çevrimiçi Samet Demir

Bahtiyar yabancı olacaksa direkt yollamak lazım. 11de yabancı sınırı kalkacaksa transfer döneminden önce açıklasınlar da ona göre bakalım.
Bahtiyarı asıl mevkisi olan sol ön ya da 10 numarada deneyip duruma göre yazın yollar ayrılabilir. Bizim özellikle seneye kadromuz da yabancı oyuncular özelinde idare eder adam bulundurmamamız gerekiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Bahtiyar yabancı olacaksa direkt yollamak lazım. 11de yabancı sınırı kalkacaksa transfer döneminden önce açıklasınlar da ona göre bakalım.
anç nin sakatlanmayan yabancı kontenjanı anca bu kadar oluyor.4.5 bonservis ya hiç oynamıyor yada oynasa.da pek etkisi yok

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Bahtiyarı asıl mevkisi olan sol ön ya da 10 numarada deneyip duruma göre yazın yollar ayrılabilir. Bizim özellikle seneye kadromuz da yabancı oyuncular özelinde idare eder adam bulundurmamamız gerekiyor.
Mevkisi yok adamın direkt gönderilmeli Rusya'da piyasası vardır.

Çevrimiçi Samet Demir

Mevkisi yok adamın direkt gönderilmeli Rusya'da piyasası vardır.
İşin garip tarafı kendi milli takımında 10 numara oynuyan adamı mevkisi yok diye stoper oynatıyoruz :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...


Etiketler: