hayal kurmamak gerekir alt yapıdan her sene 1-2 oyuncu verebilen takım yoktur dünyada 2-3 senede bir oyuncu kazandırmak bile büyük iş sergenden bu yana sadece iki oyuncu kazandırdı alt yapı necip ve nihat ben başka hatırlamıyorum tr nin ve beşiktaşın en iyi jenerasyonu denen takımdan kazanılan oyuncu aslında ersini saymazsak sıfır onu saymayalım zaten kazanılmış değil o ben beşiktaşta duruyor olmasını ciddi torpili olabilire yorumluyorum ona yol verip alttan başka bir genç oyuncuya şans verilmeli beşiktaşta şans bu kadar uzun süre kullanılmaz
Dünya futbolundan haberin yok ozaman.😁
PSV ve Feyenoord bu sezon her biri altyapıdan 3 genci Hollanda futbolununa kazandırdı A takıma yükselterek.
Rıdvan, Serdar ve Emirhan bizde oynasaydılar halen tribünde otururlardı yada Kahramanmaraşspor'a kiralık vermiştik çünkü biz Tayfurlara, Umut Meraşlara ve Onur Bulutlara layikiz.
Altyapıda illahi bir Maradona çıkmasını beklemek zorunda değilsin. Gençleri oynat, rotasyona kullan, piyasa yaptır güzel paraya sat borcunu azalt yada yabancı transfere kaynak yarat.
Üstelik Emrecan Bulut, Onur Bulut, Tayfur Bingöl, Emrecan Uzunhan, Umut Meraş, Kerem Atakan Keskin, Bakthiyar Zaynutdinov, Muleka gibi dingonun ahırındaki eşeklere milyonları saçmassın hıyar gibi ortada kalmazsın.
Anadolu piyasasındaki yerlilere milyonları vereceğine kendi altyapındaki özkaynakları oynat. Bunlar genç, dinamik, ucuz ve kulüpte yetişmiş. Üstelik performansları daha iyi.
Altyapıdaki hangi genç Tayfur'dan, Onur'dan, Umut'tan daha kötü?