2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 993910 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

onana'nın opsiyon 4.5 milyonmuş 300k kardayız oley be
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

onana'nın opsiyon 4.5 milyonmuş 300k kardayız oley be
Zorunlu değil, alırlarsa o kadar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/scottking34/status/1744407397664268470?t=aaKy0n5aJQJd2ZKACRFnlQ&s=19
Danilo
Renato - Gedson
Rafa dörtlüsü acayip bişey izletir gibi geliyor. Öne de uzun bi santrafor(Weghorst veya Haller), yanına da Semih.

Çevrimdışı sEuL

Zorunlu değil, alırlarsa o kadar.

Bazi oyuncularin kimyasi uyusmuyor gittikleri kluplerde.
Bizde dogru duzgun maca cikamadan adami astik kestik, bir macin ardindanda kalemini kirdik.
Sure aldigi donemlerde iyi oynadi mi? Hayir.
Adama herhangi bir oyun sablonu icerisinde bir gorev verildi mi? Hayir.
Umarim OM ile iyi bir cikis yakalar ve sene sonunda satin alirlar.
Oynadigi her dakikada, forma sansi buldugu her macta harikalar yaratmasi dilegi ile!
Sene sonunda kontratindan cikip ustune birde bonservis ucretini cikartabilirsek muazzam olur, haydi hayirlisi.

Çevrimiçi Samet Demir

Bazi oyuncularin kimyasi uyusmuyor gittikleri kluplerde.
Bizde dogru duzgun maca cikamadan adami astik kestik, bir macin ardindanda kalemini kirdik.
Sure aldigi donemlerde iyi oynadi mi? Hayir.
Adama herhangi bir oyun sablonu icerisinde bir gorev verildi mi? Hayir.
Umarim OM ile iyi bir cikis yakalar ve sene sonunda satin alirlar.
Oynadigi her dakikada, forma sansi buldugu her macta harikalar yaratmasi dilegi ile!
Sene sonunda kontratindan cikip ustune birde bonservis ucretini cikartabilirsek muazzam olur, haydi hayirlisi.
Marsilya da uber bir performans sergiler de alırlar inş. Bizde artık bu adamın işi zor. 9 maç super oynasın 1 maç kötü oynasın; oyuncuyuda, hocayıda herkesi topa tutarlar.

Çevrimiçi Necmi

Bahtiyar yabancı olacaksa direkt yollamak lazım. 11de yabancı sınırı kalkacaksa transfer döneminden önce açıklasınlar da ona göre bakalım.
yasalar geriye doğru işletilmez yerli statüsünde kontrat yapılan bütün oyuncular yerli olarak oynamaya devam eder aksi durumda tff ye dava açıp kazanırlar hem takıma maddi zarar vereceksin hem oyuncunun geleceği ile alakalı karar vereceksin üstelik bu oyuncularla alakalı hukuk türkiyede işlemiyor uefa bakıyor

Çevrimdışı Talisca1903

yasalar geriye doğru işletilmez yerli statüsünde kontrat yapılan bütün oyuncular yerli olarak oynamaya devam eder aksi durumda tff ye dava açıp kazanırlar hem takıma maddi zarar vereceksin hem oyuncunun geleceği ile alakalı karar vereceksin üstelik bu oyuncularla alakalı hukuk türkiyede işlemiyor uefa bakıyor
bu tff varken ben çok emin olamıyorum

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/1903Digitale/status/1744379795675201691?t=2Z2OU1B2v_vlrDfG92PNVQ&s=19

Samet hocam iyisin hoşsun sempatiksin ama bu ağzını sıkı tutamama olayından patlayacaksın gibi geliyor.
konuşsun konuşsun o krallıklarını ilan edenler kralın kim olduğunu öğrensin tesislerde yürürken bile attıkları adıma dikkat etsinlerde çarpılmasınlar

Çevrimiçi Necmi

Ben sameti pek sevmem bunu inkar etmiyorum ama beşiktaşın menfaatlerinin bizim sevip sevmememizle alakası yok samet iyi beşiktaşlı ve eğilip bükülmez şu kaos ortamında sorumluluk vereceğin belkide en doğru isimdir çünkü konu beşiktaşın menfaatiyse kimseye eyvallah demez çizgisinde dümdüz yürür doğru yapar yanlış yapar bilemem ama yaptığını bükülerek yapmaz ben fo yuda sevmezdim sevmemek başka saygı duymak başka umarım samette saygı duyacağımız işler yapar insanlar melemen dalgası geçmişdi ama feda dönemindede doğru işler yapmıştı bazı isimler vardır doğru zamanda gelir fark yaratır seba gibi fo gibi umarım arat ve ekibide doğru zamanda gelen doğru isimler olur şimdilik sözlerinin arkasında duruyorlar aratın adını bile duymuyoruz yöneticiler hiç ortada yok bir samet var azda feyyaz öis gibi başkan dediğin ortada görünmemeli görünmesinki ortaya çıktığında millet esas duruşa geçsin

Çevrimiçi kartalizma190399

Semihin oynatılmamasının tek mantıklı sebebi yönetimin ondan sözleşme uzatmasını istemesi olabilir. Sözleşme de uzatıldığına göre artık Semihin önünde kendisinden başka hiç bir engel yok. İnşallah çok güzek yerlere gelecek.

Önder özenin 4+4+4 gibi bir projesi vardı bunu kullanmalıyız artık. Her sene ilk 11 e alt yapıdan 1 oyuncu, yedeklere de 2 oyuncu falan katabilsek alt yapı görevini tamamlamış olur.

Bence Semih’in oynatilmamasinin tek nedeni liyakatsiz ve cesaretsiz hocalarla calismis olmasi. Sonradan oynamasinin nedeni de sakatliklar+Aboubakar ve Ghezzal’in kadro disi kalmasi. Senin soyledigin dogru olsaydi ve potansiyelini gormus olsalardi sezon basinda zaten sozlesme icin cagrirlardi, uzatirlardi ve sorun kalmazdi. Hasan Arat yonetimi cat diye sozlesme yaptigina gore cok da zor degilmis demek ki.

Çevrimiçi Necmi

bu tff varken ben çok emin olamıyorum
evet iş tff ye kalsa dediğin gibi caner vakkası ortada ama bunlar yabancı oyuncu davayı direk cas da açar
onlardan uefa sorumlu

Çevrimiçi Samet Demir

Bence Semih’in oynatilmamasinin tek nedeni liyakatsiz ve cesaretsiz hocalarla calismis olmasi. Sonradan oynamasinin nedeni de sakatliklar+Aboubakar ve Ghezzal’in kadro disi kalmasi. Senin soyledigin dogru olsaydi ve potansiyelini gormus olsalardi sezon basinda zaten sozlesme icin cagrirlardi, uzatirlardi ve sorun kalmazdi. Hasan Arat yonetimi cat diye sozlesme yaptigina gore cok da zor degilmis demek ki.
Anç ile Hasan Aratı mukayese bile etmem ben şuan ki duruma göre. İşin hoca tarafını zaten konuşmuyorum o konuda haklısın. Yönetimin pasifliği hocalara da mazeret oluyor demek istediğim.

Çevrimiçi Necmi

Semihin oynatılmamasının tek mantıklı sebebi yönetimin ondan sözleşme uzatmasını istemesi olabilir. Sözleşme de uzatıldığına göre artık Semihin önünde kendisinden başka hiç bir engel yok. İnşallah çok güzek yerlere gelecek.

Önder özenin 4+4+4 gibi bir projesi vardı bunu kullanmalıyız artık. Her sene ilk 11 e alt yapıdan 1 oyuncu, yedeklere de 2 oyuncu falan katabilsek alt yapı görevini tamamlamış olur.
ben o kadarda emin değilim bence yönetimin yaptığı alt yapıyı dağıtmaktı
zaten başarılıda oldular. elde bir semih kaldı. onunlada sözleşme imzalamadılar niyetleri onuda yollamaktı allahtan yönetim değiştide semihle sözleşme yapıldı bizim semihden daha iyi golcümüz vardı alt yapıda hani nerde onun yerine semihi a takıma çıkardılar
ama yinede şu takımın içinde genç oyuncular oynatılmamalı bu takım çok oyuncu yer alt yapıdan gelecek daha iyi oyuncular var artık doğru eldeler bundan sonra alt yapıdan birşeyler bekleyebiliriz.

Çevrimdışı sEuL

Ben sameti pek sevmem bunu inkar etmiyorum ama beşiktaşın menfaatlerinin bizim sevip sevmememizle alakası yok samet iyi beşiktaşlı ve eğilip bükülmez şu kaos ortamında sorumluluk vereceğin belkide en doğru isimdir çünkü konu beşiktaşın menfaatiyse kimseye eyvallah demez çizgisinde dümdüz yürür doğru yapar yanlış yapar bilemem ama yaptığını bükülerek yapmaz ben fo yuda sevmezdim sevmemek başka saygı duymak başka umarım samette saygı duyacağımız işler yapar insanlar melemen dalgası geçmişdi ama feda dönemindede doğru işler yapmıştı bazı isimler vardır doğru zamanda gelir fark yaratır seba gibi fo gibi umarım arat ve ekibide doğru zamanda gelen doğru isimler olur şimdilik sözlerinin arkasında duruyorlar aratın adını bile duymuyoruz yöneticiler hiç ortada yok bir samet var azda feyyaz öis gibi başkan dediğin ortada görünmemeli görünmesinki ortaya çıktığında millet esas duruşa geçsin

Katiliyorum, hatta VI geldiginde Samet Aybaba gibi biri olsaydi cok daha basarili olabilirdi diye dusunuyorum. Yabanci bir TD getiriyorsan, medyayi ve basin mensuplarini idare edecek birileri olmali etrafinda. Cok iyi hatirliyorum VI basin toplantilarinda basin mensuplarinin lakayit ve bir o kadar ciddiyetsiz sorularina adam bos bos bakip cevaplamaya calisiyordu. Adam yeni bir ulkeye gelmis, klubu, takimi, ligi ve kulturu cozmeye calisirken Sercan'la falan ugrasiyordu birde. Bu noktada bu gorevi ustlenecek ve TD'nin uzerindeki yuku azaltabilecek birileri olmali - bu Samet hoca midir bilemiyorum ama suan ki yapinin cok daha saglikli oldugunu dusunuyorum. Umarim Samet A. ve Feyyaz U.'da bu gorevlerini layiki ile yapip basarili olurlar, buna cok ihtiyacimiz var.

Baskan ve yoneticilerin fazla ortalikta dolasmamalari konusunada katiliyorum, bu sekilde olmali zaten - mikrofon goren her yonetici cikip aciklama yapmamali. Su ana kadar gerekli aciklamalari gorev dagilimi icerisinde gerekli kisiler yapiyor ve resmi siteden de bilgilendiriliyoruz - umarim bu sekilde devam ederiz.

Çevrimiçi Samet Demir

ben o kadarda emin değilim bence yönetimin yaptığı alt yapıyı dağıtmaktı
zaten başarılıda oldular. elde bir semih kaldı. onunlada sözleşme imzalamadılar niyetleri onuda yollamaktı allahtan yönetim değiştide semihle sözleşme yapıldı bizim semihden daha iyi golcümüz vardı alt yapıda hani nerde onun yerine semihi a takıma çıkardılar
ama yinede şu takımın içinde genç oyuncular oynatılmamalı bu takım çok oyuncu yer alt yapıdan gelecek daha iyi oyuncular var artık doğru eldeler bundan sonra alt yapıdan birşeyler bekleyebiliriz.

Bir kaç msj önce falan yazmıştım abi alt yapıdan ilk 11 e her sene 1-2 oyuncu, 1-2 oyuncuda yedeklere alma hedefimiz olmalı. Tabi oturmuş kadro için yapmak gerekiyor bunu. Bunu belirtmediğim için hatalıyım.

Çevrimiçi Necmi

Bir kaç msj önce falan yazmıştım abi alt yapıdan ilk 11 e her sene 1-2 oyuncu, 1-2 oyuncuda yedeklere alma hedefimiz olmalı. Tabi oturmuş kadro için yapmak gerekiyor bunu. Bunu belirtmediğim için hatalıyım.
hayal kurmamak gerekir alt yapıdan her sene 1-2 oyuncu verebilen takım yoktur dünyada 2-3 senede bir oyuncu kazandırmak bile büyük iş sergenden bu yana sadece iki oyuncu kazandırdı alt yapı necip ve nihat ben başka hatırlamıyorum tr nin ve beşiktaşın en iyi jenerasyonu denen takımdan kazanılan oyuncu aslında ersini saymazsak sıfır onu saymayalım zaten kazanılmış değil o ben beşiktaşta duruyor olmasını ciddi torpili olabilire yorumluyorum ona yol verip alttan başka bir genç oyuncuya şans verilmeli beşiktaşta şans bu kadar uzun süre kullanılmaz

Çevrimiçi Samet Demir

hayal kurmamak gerekir alt yapıdan her sene 1-2 oyuncu verebilen takım yoktur dünyada 2-3 senede bir oyuncu kazandırmak bile büyük iş sergenden bu yana sadece iki oyuncu kazandırdı alt yapı necip ve nihat ben başka hatırlamıyorum tr nin ve beşiktaşın en iyi jenerasyonu denen takımdan kazanılan oyuncu aslında ersini saymazsak sıfır onu saymayalım zaten kazanılmış değil o ben beşiktaşta duruyor olmasını ciddi torpili olabilire yorumluyorum ona yol verip alttan başka bir genç oyuncuya şans verilmeli beşiktaşta şans bu kadar uzun süre kullanılmaz
Hedef bu olması lazım abi 1 tane bile kazansan vereceğin bonservisten yırtmış oluyorsun. Hedefsizlikten daha iyi dir hedefin olması. Ayrıca Hasan Başkan da sanırım Samet Hocaya alt yapıda kullanması için belli bir bütçe verecekmiş.

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Masu-Colley-Tayyip-Transfer
Transfer
Amir - Gedson
Transfer
Transfer - Semih / Muleka

4-1-3-2 oynatır inşallah hoca. Bu durumda ilk 11 e 4 adam almamız gerekecek. Aksi halde 4-3-3 için ilk 11'e en az 6 adam almamız gerekecek.

Çevrimdışı Akil Emre

Mert
Masu-Colley-Tayyip-Transfer
Transfer
Amir - Gedson
Transfer
Transfer - Semih / Muleka

4-1-3-2 oynatır inşallah hoca. Bu durumda ilk 11 e 4 adam almamız gerekecek. Aksi halde 4-3-3 için ilk 11'e en az 6 adam almamız gerekecek.
Taktikten bağımsız kaç kişi alabiliyorlarsa alsınlar, hocanın gelmesinden sonra güzel transferler geleceğine eminim, hiç değilse havamız değişsin ygedson ve colley dışında yabancıların hepsi gidebilir. Yerli olarakta tayyip, mert, semih kalsın gerisi zaten vasat .

Çevrimiçi Ravenman

Onu bunu bilmem lakin Şenolcular ve anti-altyapıcılar bu sezon rezil rüsva oldu bu forumda.

"Siz Şenol hocadan ve Burak hocadan daha bilgilimisiniz? Semih ve diğer gençler oynamıyorsa demek haketmiyorlar".😄

İsim vermeye gerek yok, herkes biliyor kim olduklarını. Beşiktaşı değil, Şenol'u kurtarmaya çalıştılar.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2024, 11:35:19 Ravenman ]

Çevrimiçi Ravenman

Dünya futbolundan haberin yok ozaman.😁

PSV ve Feyenoord bu sezon her biri altyapıdan 3 genci Hollanda futbolununa kazandırdı A takıma yükselterek.

Rıdvan, Serdar ve Emirhan bizde oynasaydılar halen tribünde otururlardı yada Kahramanmaraşspor'a kiralık vermiştik çünkü biz Tayfurlara, Umut Meraşlara ve Onur Bulutlara layikiz.

Altyapıda illahi bir Maradona çıkmasını beklemek zorunda değilsin. Gençleri oynat, rotasyona kullan, piyasa yaptır güzel paraya sat borcunu azalt yada yabancı transfere kaynak yarat.

Üstelik Emrecan Bulut, Onur Bulut, Tayfur Bingöl, Emrecan Uzunhan, Umut Meraş, Kerem Atakan Keskin, Bakthiyar Zaynutdinov, Muleka gibi dingonun ahırındaki eşeklere milyonları saçmassın hıyar gibi ortada kalmazsın.

Anadolu piyasasındaki yerlilere milyonları vereceğine kendi altyapındaki özkaynakları oynat. Bunlar genç, dinamik, ucuz ve kulüpte yetişmiş. Üstelik performansları daha iyi.

Altyapıdaki hangi genç Tayfur'dan, Onur'dan, Umut'tan daha kötü?

[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2024, 09:11:36 Ravenman ]

Çevrimdışı zubeyirbaya

Danilo
Renato - Gedson
Rafa dörtlüsü acayip bişey izletir gibi geliyor. Öne de uzun bi santrafor(Weghorst veya Haller), yanına da Semih.

danilo acayip zor ama müthiş transfer olur. keşke gelebilse bence merkezin çehresini değiştirir.

renato'yu ben o kadar istemiyorum sakatlık geçmişi olan herkesten gına geldi onun için galiba. 6'yı danilo gibi bir tip koyarsak gedson'un yanında merkezde daha oyuk kurucu tipli bir 8 kullanmak da gerekebilir.

weghorst-semih santrafor ikilisi kulağa çok hoş geliyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

danilo acayip zor ama müthiş transfer olur. keşke gelebilse bence merkezin çehresini değiştirir.

renato'yu ben o kadar istemiyorum sakatlık geçmişi olan herkesten gına geldi onun için galiba. 6'yı danilo gibi bir tip koyarsak gedson'un yanında merkezde daha oyuk kurucu tipli bir 8 kullanmak da gerekebilir.

weghorst-semih santrafor ikilisi kulağa çok hoş geliyor.

Danilo müthiş adam Atiba ve Josef' in tek vücutta toplanmış hali, hatta ve hatta ileri çıkıp şut falanda kovalar.

Elimizde Gedson varken Renato Sanchez mantıklı değil dediğin gibi.

Bize Danilo tarzı 6 çok güzel bi stoper. Marcelo gibi lazım

Bakasetas, Berghuis 1 tane de forvet patrik schick
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2024, 11:34:53 ONUR KOLCU ]

Etiketler: