2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996449 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1744026446249525473?t=HZEfnK2HbGR5w7jzNo8JJg&s=19

Çaresizlik
hahahha upuzun liste yapmışlardı ne güzel sırayla alıyorlardı yarın sergenle görüşecekler dediker sergen antalyaya gitti 😂 böyle hocalarla bir günde yapılmaz pazarlık demekki haftalardır bu işin üstündeler

Çevrimiçi levitate

doğru çalışıldığı taktirde portekiz ağının da bulutun da kimseye bir zararı olmaz. biz yakın tarihin top döneminde de sürekli bulutla da portekizlilerle de çalıştık. anç düzgün menajer ilişkileri olmadığı için ne oyuncu satabildi düzgün oyuncu tarayabildi. örneğin vitor perreirayla ne bileyim nuno esprito santoyla bruno lageyle çalışan kulüpler iyi yönetildikleri taktirde karlı çıktılar, çok iyi oyuncuları erkenden getirip iyi paralara satabildiler. santos kendi takımına boş beleş oyuncu aldırmaz zaten.

+yönetimin menajer ağlarıyla sağlıklı bir ilişki kurarak başladığı izlenimini alıyorum. en azından anç döneminde olsak aşırı zor olacak oyuncu gönderme işini gayet temiz hallederek başladılar gibi. devre arası bile min 4-5 kontenjan açılacak gibi görünüyor.

bilmiyorum hocam bunlara elini veren kolunu kaptırıyor, yaşıma rağmen julio alves'leri vs. hepsini hatırlıyorum

ha arada ahmet bulut varsa o kadar söğüşlenme işi olmaz gibi bizle arası iyi oldu genelde
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Menajersiz çalııyoruz ayaklarını kestk lüpten diye saçma sapan konuşup gevrek gevrek sırıtıyordu dün birileri.Menajerler bu işin tam göbeğinde onlar olmadan nasıl çalışacaksın sen yeter ki yerini belirle elini kolunu kaptırma win win çalışacaksın bu kadar basit

Çevrimiçi levitate

İber yarımadasından olması can sıkıcı ama yapacak bir şey yok.

akdeniz'e yakın ülkeler bizim kafada oluyor bence, ligimizdeki random saçmalıklara çok şaşıracak birisi olduğunu sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

2+1 gelirse güzel olur bence.
inanmıyorum bunlara ben son açıklanan hocalarada inanmamıştım kulüp açıklamasını bekleyin dedim belliydi böyle ters köşe yapacakları ben feyyazın sergen açıklamasını bile planlı yapıldığını düşünüyorum feyyaz boş boğazlık yapmaz

Çevrimiçi Samet Demir

bilmiyorum hocam bunlara elini veren kolunu kaptırıyor, yaşıma rağmen julio alves'leri vs. hepsini hatırlıyorum

ha arada ahmet bulut varsa o kadar söğüşlenme işi olmaz gibi bizle arası iyi oldu genelde
Kardeşim mantıklı şekilde her türlü menejerle çalışılmalı. Win win olacak sonuçta. Ama bazı eski yöneticiler menejere para yedirmemek için toplam 10 milyonluk satış yapamadan görevini bıraktı. Menejer senden fazla kazanmadığı sürece sorun yok.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

gülüyoruz falan ama ahmet bulut halletmiş işi, kesin portekizli birilerini kitlerler hazırlayalım kendimizi yavaştan :D
sidnei ,julio alves  :D :D

Çevrimiçi Savaş

aynen benim duygularımda böyle hocanın kim olduğu önemli değil önemli olan ismini millet hocamız olduğunda duydu samet luce ile görüştü demelerinin üzerinden 24 saat bile geçmedi
İnşallah buradakiler de ders olur abi bu. Basından okuyup okuyup burda bileniyordu inceden yönetime bazı arkadaşlar.

Bence kimseye inanmamak lazım bu saatten sonra. Çok büyük saygı duydum gerçekten. Oh ya bu işte ya! Çok özlemişim şu ortamı. Çok özlemişim Beşiktaş üzerinden prim yapmak için laf çıkartmayan yöneticiyi, başkanı. Çok özlemişim tek derdi işini yapmak olan insanları. Valla çok keyifliyim

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

akdeniz'e yakın ülkeler bizim kafada oluyor bence, ligimizdeki random saçmalıklara çok şaşıracak birisi olduğunu sanmıyorum
portekizin akdenizle ilgisi yok sert okyanus rüzgarları esiyor 😂

Çevrimiçi levitate

Kardeşim mantıklı şekilde her türlü menejerle çalışılmalı. Win win olacak sonuçta. Ama bazı eski yöneticiler menejere para yedirmemek için toplam 10 milyonluk satış yapamadan görevini bıraktı. Menejer senden fazla kazanmadığı sürece sorun yok.

abi çalışılmasın demiyorum ve anç'nin o politikasına demediğimi de bırakmadım ama mesafeyi koruyamayınca çok saçma yerlere gidiyor, yine saçma borç sarmallarına girmeyelim
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

amaaan abi güneyde kıyısı var akdeniz ülkesi sayarım bana ne :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

ben istediğim rakamı alayımda menejerin ne kazandığı umrumda olmaz menejerlerle aran iyi değilse oyuncu satamazsın üstüne elindekileride tazminat ödeyerek gönderirsin

Çevrimdışı zubeyirbaya

inanmıyorum bunlara ben son açıklanan hocalarada inanmamıştım kulüp açıklamasını bekleyin dedim belliydi böyle ters köşe yapacakları ben feyyazın sergen açıklamasını bile planlı yapıldığını düşünüyorum feyyaz boş boğazlık yapmaz

abi kesinlikle transfer konusunda da basında çıkar tek bir habere inanmamak lazım.

samet partizan-kızılyıldız maçını izledi fotoğrafını çektiler. hemen haber yaptılar beşiktaş saldana ve bukariyle ilgileniyor diye. bir hafta sonra rıza ayrılırken samet maça stoper izlemeye gitti dedi :) yazdıkları adamlar hücum oyuncusu. herhangi bir sırp stoperle ilgili halen haber filan da çıkmadı. hiç bir konuda hiç bir fikirleri yok bomboş bütün yazılanlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Haberin doğru olabilme olasılığından ziyade stopere böyle kaliteli ve tecrübeli ihtiyaç var savic çok iyi olur ama fb den yıllık 4 milyon istemiş sanırım.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Fernando santos kim ??? Tanımıyorum ama portekizle şampiyon olmuş. Hatırladığım kadarıyla(yanlışta hatırlıyo olabilirim) katı savunmacı bir hocaydı. Uymaz gibi geldi o yüzden ama bi bakalım. Yaşa takılmıyorum.

Çevrimiçi kartalizma190399

Medya’dan isimi bu kadar iyi saklamalari guzel de, onun disinda pek guzel birsey de goremiyorum maalesef.
Hem gelismeye acik/genc antrenor olmayan, hem cok uzun donem kulup takimi calistirmamis, hem somut kulup takim basarisi olmayan birini getirmek de buyuk is. Portekiz milli takiminda da hem oyuncu tercihleri hem oynattigi oyun bol bol elestiriliyordu zaten.
Oyle sempatik bir havasi da yok, nasil olur bilemedim. Cok agir bir Aragones vide’i veriyor adam. Sanki gelip sacma sapan inatci tercihler yapip asiri kabiz bir futbol izletip tazminatini alip gidecek biri gibi duruyor.
Adamdan cikacak tek pozitif sey EURO 2016, onu da nasil bir futbolla ve kura+mac sansiyla aldigi malum. Kupa’ya bakip adami ovenler eminim Senol Gunes’i de Dunya 3.lugu ve 2 sampiyonluga bakarak over, Otto Rehhagel ve Aragones’i over, hatta Hamza Hamzaoglu, Ertugrul Saglam, Sergen Yalcin, Abdullah Avci’yi bile ovebilir.
Maalesef cok kotu bir tercih gibi duruyor. Conte, Flick’lerden Genesio’lara kadar inip van Brockhorst’tan Fernando Santos’a geldik.
Bu adam gelecegine keske yardimcisiz van Bronckhorst’u ikna etseydik. Hatta buna nazaran ben Luce’ye bile raziyim.

Çevrimiçi Samet Demir

İnşallah buradakiler de ders olur abi bu. Basından okuyup okuyup burda bileniyordu inceden yönetime bazı arkadaşlar.

Bence kimseye inanmamak lazım bu saatten sonra. Çok büyük saygı duydum gerçekten. Oh ya bu işte ya! Çok özlemişim şu ortamı. Çok özlemişim Beşiktaş üzerinden prim yapmak için laf çıkartmayan yöneticiyi, başkanı. Çok özlemişim tek derdi işini yapmak olan insanları. Valla çok keyifliyim

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 aylık yönetime sinsice saldırmak maksatlıdır. Burada çok olmadı ama twitterda çok gördüm. Şubat mart ayını görmeden saldırmak kulübe zarar verir, Ortamı gerer bize hiç bir faydası olmaz. Neyse yönetim inş. verdiği sözlerin arkasında durur ve bizde eleştirmek zorunda kalmayız.

Çevrimiçi kartalizma190399

Fernando santos kim ??? Tanımıyorum ama portekizle şampiyon olmuş. Hatırladığım kadarıyla(yanlışta hatırlıyo olabilirim) katı savunmacı bir hocaydı. Uymaz gibi geldi o yüzden ama bi bakalım. Yaşa takılmıyorum.

Portekiz milli takiminda yillardir kabiz bir savunma futbolu oynatan, sacma sapan tercihleriyle herkesi deli eden, asik suratli kenarda gordugun adam tam olarak.

Çevrimiçi Necmi

abi kesinlikle transfer konusunda da basında çıkar tek bir habere inanmamak lazım.

samet partizan-kızılyıldız maçını izledi fotoğrafını çektiler. hemen haber yaptılar beşiktaş saldana ve bukariyle ilgileniyor diye. bir hafta sonra rıza ayrılırken samet maça stoper izlemeye gitti dedi :) yazdıkları adamlar hücum oyuncusu. herhangi bir sırp stoperle ilgili halen haber filan da çıkmadı. hiç bir konuda hiç bir fikirleri yok bomboş bütün yazılanlar.
o zaman basında sosyal medyada çıkan haberlerle birbirimizi yemeyelim tersine eğlenelim onlarla bakalım içlerinde sallayıpda tutturan olacakmı tutturursa kendini 2024 ün en iyi basın mensubu ilan eder 😂

Çevrimdışı Talisca1903

Akdeniz abi orta kuşak Akdeniz iklimi hüküm sürer batı cephesi yağışları etkilidir dört mevsim görünür felan kpps den kalma bilgiler bri anda canlandı kafada :icool: :icool:

Çevrimiçi levitate

bukari için 12.5 istemişler hmm
bipbipbupbup

Etiketler: