2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995654 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Bailly ve Onana gitti.
Öncelikli olarak bence Rosier, Abu, Ghezzal, Amartey ve Rebicten de çıkmak lazım. Sadece buradan 15-16m euro maaş bütçesi açılır.
Güzel teklif varsa Amir, Masuaku, Colley ve Mulekayı da göndeririz. Bonservis ve maaş maliyetlerini düşersek bu enkazı güzel bir fırsata dönüştürebiliriz gibi. Başkana güvenim tam.

Çevrimiçi sefaköykartali

Beşiktaş, Atletico Madrid'in Karadağlı stoperi Stefan Savic ile ilgileniyor. (@ovuncozdem)
4m maaş istiyormuş hiç girmeyelim o topa bence.

Çevrimiçi Necmi

marsilya aboubakar,rosier ile de ilgileniyormuş.Bu klübü kardeş klüp ilan edebiliriz :evillol:
hazır yakalamışken yanına ghezzalide kaktırırsak üçe beşe sonra güzel bir paket yapıp cenkde bunların hediyesi dedikmi tamamdır inşallah 😂

Çevrimiçi Necmi

Forum kurulu keske ayri bir konu basligi acsa [SG vs. Non-SG Fans] ve bazi arkadaslarda orada tartissalar.
Bazen hayran kaliyorum ne kadar cok vaktiniz ve enerjiniz var diye, ayni konulari ayni argumanlarla ayni kisilerle kesintisiz bir sekilde aylarca tartisiyorsunuz. Bir konuyu birbirinize bir sene boyunca anlatamiyorsaniz cok net birbirinizi anlamak istemiyorsunuz demektir ve bir sene daha tartissaniz farkli bir sonuc ortaya cikmayacak. Engelle gec iste arkadas off :s20:
farklı sonuca ne gerek var tartışan şenol aşıkları biz işin eğlencesindeyiz neyi tartışalım adam gitmiş kurtulmuşuz gerisi şamda kayısı

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Atletico Madrid'in Karadağlı stoperi Stefan Savic ile ilgileniyor. (@ovuncozdem)
4 milyon verirsen gelir

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sEuL

Su ana kadar cikan isimlerin hicbiri tatmin edici degil. Yapilan bu haberlerin menajerler araciligi ile ortaya atildigina inanmak istiyorum. Hayirlisi olur insallah, transferler resmiyet kazandiktan sonra daha iyi bir fikir sahibi oluruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Sağlam bir tane stoper bizim savunmayı düzeltir umarım iyi bir adam alırlar oraya.

Çevrimdışı sEuL

OHA!

Doktor bu ne? Ne oluyoruz!

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi levitate

baskın yedik noluyo lan
bipbipbupbup

Çevrimdışı blackeagle35

Felaket ters köşe. Kendimi contratiempo izlemiş gibi hissettim 😄

Çevrimdışı sEuL

BASININ DUNYADAN HABERI YOK HAHAHAHA  :evillol: :lol:

Çevrimiçi sefaköykartali

En çok da bu kendine gazeteci diyen şaklabanların ters köşe olmasına seviniyorum. Saçmasapan kaosa sokup duruyorlardı yok sergen yok lucescu cart curt.

Çevrimdışı celiker1

FERNANDO SANTOS nasıldır?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi sefaköykartali

Santos geldiyse bu sene bizim transferlerde Ahmet Bulut’u sık sık göreceğimizi düşünüyorum, satarken güzel para getirir de alırken umarım tokatlanmayız. Madem o topa gireceğiz neden Vitor değil?
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2024, 18:48:00 sefaköykartali ]

Çevrimdışı zubeyirbaya

fena ters köşe oldu herkes ilk 19 kişilik listede yoktu kendisi

fernando santos abi hakkında karmaşık fikirlerim var. yeni nesil bir bir portekizli hocayı tercih ederdim.

ancak kendisi epey winner da bir abidir. çok başarılı olsa da kimse şaşırmaz. oldukça pragmatik bir teknik adam olduğunu da not edelim. kısa vadede dokunuşunu hissederiz. uzun vadede sıkıcı oynatıyor eleştirileri gelir. bakalım görelim. önce biraz sindirelim :)

Çevrimiçi levitate

bu abimiz 10-15 yıldır falan milli takım çalıştırıyor hoşuma gitmedi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Ohaa yönetim basını birbir patlatmaya devam ediyor
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Bütün muhabirler patladı :D
ne muhabiri herkes patladı hahahha adını imza atıp resmi açıklama geldiğinde duydu herkes söyledim inanmayın diye hollanda basını demişmiş falanmış filanmış hepsi hikayemiş demekki

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yine gidip getirdik huzurevinden bi dedeyi. Aragonesi kaldirsaydik mezarindan sene sonuna kadar idare ederdi
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: