Medya’dan isimi bu kadar iyi saklamalari guzel de, onun disinda pek guzel birsey de goremiyorum maalesef.
Hem gelismeye acik/genc antrenor olmayan, hem cok uzun donem kulup takimi calistirmamis, hem somut kulup takim basarisi olmayan birini getirmek de buyuk is. Portekiz milli takiminda da hem oyuncu tercihleri hem oynattigi oyun bol bol elestiriliyordu zaten.
Oyle sempatik bir havasi da yok, nasil olur bilemedim. Cok agir bir Aragones vide’i veriyor adam. Sanki gelip sacma sapan inatci tercihler yapip asiri kabiz bir futbol izletip tazminatini alip gidecek biri gibi duruyor.
Adamdan cikacak tek pozitif sey EURO 2016, onu da nasil bir futbolla ve kura+mac sansiyla aldigi malum. Kupa’ya bakip adami ovenler eminim Senol Gunes’i de Dunya 3.lugu ve 2 sampiyonluga bakarak over, Otto Rehhagel ve Aragones’i over, hatta Hamza Hamzaoglu, Ertugrul Saglam, Sergen Yalcin, Abdullah Avci’yi bile ovebilir.
Maalesef cok kotu bir tercih gibi duruyor. Conte, Flick’lerden Genesio’lara kadar inip van Brockhorst’tan Fernando Santos’a geldik.
Bu adam gelecegine keske yardimcisiz van Bronckhorst’u ikna etseydik. Hatta buna nazaran ben Luce’ye bile raziyim.