2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996611 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

bu abimiz 10-15 yıldır falan milli takım çalıştırıyor hoşuma gitmedi

Evet bu dezavantajı var.Ama dünya kupası kazanan bir teknik adamdan bahsediyoruz o da var.

Çevrimdışı Sefa Kara

ne muhabiri herkes patladı hahahha adını imza atıp resmi açıklama geldiğinde duydu herkes söyledim inanmayın diye hollanda basını demişmiş falanmış filanmış hepsi hikayemiş demekki

Bütün muhabirlerin twitirine bakıyorum hepsi hayırlı olsun filan diyor hocayı kötülüyor bilgi alamadıkları için :lol:

Çevrimdışı Talisca1903

Abi lucede hikaye bence bunlarij ciddi ciddi uğraştığı beklediği biri var. Ha bnlen olsam hiç aramadan getir pereiarayi kardeşim
Krala yazar kimse yokken sen söyledin kardeşim bravo kalbin temiz senin

Çevrimiçi levitate

gestifute ile bağlantısı var mı acaba hmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Yaşlı kurt iyidir Milli takımda portekiz yani boru değil bir sürü klas yıldız topçuyu idare eden adam bence süper Hoş geldin hocam

sanırım gestifudeye girdik :icool: :icool:

Çevrimdışı ferdi1903

70 yaşına merdiven dayamış, bilemedim

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Unnamed

Milli takımda Leao'yu harcayan adam değil mi bu?

Çevrimiçi Necmi

Su ana kadar cikan isimlerin hicbiri tatmin edici degil. Yapilan bu haberlerin menajerler araciligi ile ortaya atildigina inanmak istiyorum. Hayirlisi olur insallah, transferler resmiyet kazandiktan sonra daha iyi bir fikir sahibi oluruz.
td olayına bakın ve hiç bir şeye inanmayın derim bir tık bile bilgi alamıyorlar bütün yazılanlar masa başı bak iki oyuncu gönderdik değilmi ikisinide transfer olunca öğrendi millet o yüzden bu yönetimle bizim transfer dönemleri basınla dalga geçme dönemi olarak geçecek belli oldu

Çevrimdışı sEuL

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

quaresma geri döner mi :D
anka kuşu gbi küllerinden doğacak Q7 :lol: :lol:

Çevrimiçi Savaş

Keyiften çatlıyorum herkes ters köşe ahahahahah

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

gülüyoruz falan ama ahmet bulut halletmiş işi, kesin portekizli birilerini kitlerler hazırlayalım kendimizi yavaştan :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

beraberinde geniş bir ekiple geliyor. kaleci antrenöründen kondisyonerine. kendisi gibi 60lık bi kaç abi de var yıllardır beraber çalıştığı. daha genç hocalar da var ekibinde. böyle hocalar genelde işleri delege ederek yönetir. kendisi liderlik yapar. o tarz figürlerden. umarım görüşmeler iyi geçmiştir. motive şekilde gelirse, çalışırlarsa tsl'nin şifrelerini çözebilecek kapasitede kendisi de ekibi de. seneye neler olur bilemiyorum ama kısa vade için konuşursak bence yeni nesil hocalara göre daha hızlı dokunuşu olur takıma. türkiye kupasına kilitlenip alabilir mesela bu sene.

Çevrimdışı underworld

İber yarımadasından olması can sıkıcı ama yapacak bir şey yok.

Çevrimiçi Necmi

Keyiften çatlıyorum herkes ters köşe ahahahahah

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen benim duygularımda böyle hocanın kim olduğu önemli değil önemli olan ismini millet hocamız olduğunda duydu 😂 samet luce ile görüştü demelerinin üzerinden 24 saat bile geçmedi 😂😂😂

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

beraberinde geniş bir ekiple geliyor. kaleci antrenöründen kondisyonerine. kendisi gibi 60lık bi kaç abi de var yıllardır beraber çalıştığı. daha genç hocalar da var ekibinde. böyle hocalar genelde işleri delege ederek yönetir. kendisi liderlik yapar. o tarz figürlerden. umarım görüşmeler iyi geçmiştir. motive şekilde gelirse, çalışırlarsa tsl'nin şifrelerini çözebilecek kapasitede kendisi de ekibi de. seneye neler olur bilemiyorum ama kısa vade için konuşursak bence yeni nesil hocalara göre daha hızlı dokunuşu olur takıma. türkiye kupasına kilitlenip alabilir mesela bu sene.
Tr liginin mental yapısına kolay adapte olur portekizliler :) Samet A. Dün Romanyaya gitmişti hani :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

en azından dürüst olmuş :D
Yakınındakileri sevmem ama Murat bence sempatik birisi. Bence iyi Beşiktaşlı. Bazen kızıyorım ama genelde severim kendisini.

Çevrimdışı zubeyirbaya

gülüyoruz falan ama ahmet bulut halletmiş işi, kesin portekizli birilerini kitlerler hazırlayalım kendimizi yavaştan :D

doğru çalışıldığı taktirde portekiz ağının da bulutun da kimseye bir zararı olmaz. biz yakın tarihin top döneminde de sürekli bulutla da portekizlilerle de çalıştık. anç düzgün menajer ilişkileri olmadığı için ne oyuncu satabildi düzgün oyuncu tarayabildi. örneğin vitor perreirayla ne bileyim nuno esprito santoyla bruno lageyle çalışan kulüpler iyi yönetildikleri taktirde karlı çıktılar, çok iyi oyuncuları erkenden getirip iyi paralara satabildiler. santos kendi takımına boş beleş oyuncu aldırmaz zaten.

+yönetimin menajer ağlarıyla sağlıklı bir ilişki kurarak başladığı izlenimini alıyorum. en azından anç döneminde olsak aşırı zor olacak oyuncu gönderme işini gayet temiz hallederek başladılar gibi. devre arası bile min 4-5 kontenjan açılacak gibi görünüyor.

Çevrimdışı Talisca1903

İber yarımadasından olması can sıkıcı ama yapacak bir şey yok.
genç Almanlardan daha mantıklı bence portekizliler bana daha bir bizdenmiş gibi geliyor bizim ligin absürtlüklerine daha bir kolay adapte olur

Çevrimiçi Samet Demir

Polonya'yı çalıştırırken Fernando Santos’un kuralları:

Dünya Kupası ikramiye ödeme modeliyle ilgili eleştirileri üzerine bazı oyuncuların konuşmasını yasakladı.

Futbolcular cep telefonu olmadan aynı masada yemek yiyecekler.

Antrenmanda eğlenmek ve gülmek yasak. Tam odaklanma istiyor.

:) :) :)

Etiketler: