2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996639 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı qp 383

Şu Gedson'u da isteyen varsa hemen gönderelim  para ediyorken.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı Sinan23

40 yıldır maç izliyorum. Bu bizim malum sağ bek dünyanın en aptal futbolcusu. Defansı eksi 2 hücumu da eksi 1 yapıyor. Karşındaki gomis ve forvet fransa 3. liginde gecen kariyerlerinde bile bu kadar çalım atmadı. Adamlara kariyer maçını oynattın ya bravo. Adam torunlarına Bjk ye hattrick yaptım diyecek kariyerimde. Ulan adamlar mağara adamı ya. Topu ilk kez bizim maçta gördüler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

GVB şu adamları görünce muhtemelen gelmekten vazgeçmiştir.

Çevrimiçi Samet Demir

Onur yerine sağ bekde Tayfuru 50 kere tercih ederim. Oda şenolun kazığı oldu bize. Fenerde sağ bek yedeği Mert Müldür, gs de kaan Ayhan desek bizde de onur. Valla kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın. Anadolu topçularını hak ettikleri yere iade edeceksin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Savaş

Çok Beşiktaş gördük hepimiz. Ama bu kadar ruhsuz, onursuz, gurursuz bir topluluk görmedik.

Bunu bize yaşatanların iki yakası bir araya gelmesin inşallah.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

abi aldığın kaç tane oyuncudan verim alamıyorsun. bunları alan anc, aldıran veya alınırken ses çıkarmayan sg, böyle bir rezillik olabilir mi

bailly
doğru dürüst oynamadan gitti

rebic
 hic bir hoca oynatmıyor

amartey
oynamasa daha iyi ayrıca afrika kupasında

onana
kimin transfer ettiği belirsiz kadro disi

bakhtiyar
daha kendi mevkisinde oynayamadi, oynasa ne olacak o da mechul

oxlade
iyiydi, ama sakat 4 ay yok

bir rasihca Gedson oynuyor oda saskin bir halde nereye geldim diyor

gecen sene alınanlar

abubakar sac ekildi, afrika kupasinda
colley afrika kupasinda
muleka taraftar kafayi yiyor oynadikca

daha once alinanlar
ghezzal
kadro disiydi, etkisiz eleman

amir
orta sahada ne verim verdigi mechul

rosier
kadro disi

masuaku
sakatim ayaginda, zaten su an afrika kupasinda

gordugunuz gibi igrenc bir transfer politikasi. alaninda aldiraninda, alinirken ses cikarmayanin da allah belasini versin.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Monza

Öyle kötü bi kadro varki, kadro da diyemiyorum, oyuncu adı altında insan topluluğu varki, uğraşsan kendini yırtsan bu kadar kötü bir topluluğu biraraya getiremezsin. Hakikaten istesen yapamazsın. Ben bu kadar kötü bir kadroyu görmedim, 80'lerden bu yana. Gördüysem de hatırlamıyorum. Yok görmedim.

11 tane futbolcu lazım. Tabii ki 11 tane futbolcu almak mümkün değil. Ben transferde yetkili olsam, herşeyden önce, yemez içmez, bu takıma bir tane alan savunmasını bilen kemik bir 6 numara alırdım. Bir Giunti, veya Atiba, veya bir Josef bulmak bu kadar mı zordur. Bakasetas gelecek deniyordu (sallama olması muhtemel), gerçekse bu takıma Bakasetas ne yapsın.

Şu da var, yeni gelecek yabancı TD nin işi çok ama çok zor. Bu kadro yapılanması ile, acil transferler olmazsa işi çok zor. Adamın TD kariyeri bitebilir.

Çevrimiçi Samet Demir

Öyle kötü bi kadro varki, kadro da diyemiyorum, oyuncu adı altında insan topluluğu varki, uğraşsan kendini yırtsan bu kadar kötü bir topluluğu biraraya getiremezsin. Hakikaten istesen yapamazsın. Ben bu kadar kötü bir kadroyu görmedim, 80'lerden bu yana. Gördüysem de hatırlamıyorum. Yok görmedim.

11 tane futbolcu lazım. Tabii ki 11 tane futbolcu almak mümkün değil. Ben transferde yetkili olsam, herşeyden önce, yemez içmez, bu takıma bir tane alan savunmasını bilen kemik bir 6 numara alırdım. Bir Giunti, veya Atiba, veya bir Josef bulmak bu kadar mı zordur. Bakasetas gelecek deniyordu (sallama olması muhtemel), gerçekse bu takıma Bakasetas ne yapsın.

Şu da var, yeni gelecek yabancı TD nin işi çok ama çok zor. Bu kadro yapılanması ile, acil transferler olmazsa işi çok zor. Adamın TD kariyeri bitebilir.
Yazın Erden Timura kadro yap desen utanır bu kadar da olmaz diyerek 3-4 tane iyi oyuncu aldırır.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

abi aldığın kaç tane oyuncudan verim alamıyorsun. bunları alan anc, aldıran veya alınırken ses çıkarmayan sg, böyle bir rezillik olabilir mi

bailly
doğru dürüst oynamadan gitti

rebic
 hic bir hoca oynatmıyor

amartey
oynamasa daha iyi ayrıca afrika kupasında

onana
kimin transfer ettiği belirsiz kadro disi

bakhtiyar
daha kendi mevkisinde oynayamadi, oynasa ne olacak o da mechul

oxlade
iyiydi, ama sakat 4 ay yok

bir rasihca Gedson oynuyor oda saskin bir halde nereye geldim diyor

gecen sene alınanlar

abubakar sac ekildi, afrika kupasinda
colley afrika kupasinda
muleka taraftar kafayi yiyor oynadikca

daha once alinanlar
ghezzal
kadro disiydi, etkisiz eleman

amir
orta sahada ne verim verdigi mechul

rosier
kadro disi

masuaku
sakatim ayaginda, zaten su an afrika kupasinda

gordugunuz gibi igrenc bir transfer politikasi. alaninda aldiraninda, alinirken ses cikarmayanin da allah belasini versin.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  kurtarıcı olarak anç geri gelirse şşırmam.gül gibi başkanı yedik hemde hırsız diye damgaladık.yalnız anç gayet başarılı.yıldırım demirörenden daha kötü olabilmek büyük başarıdır.

Çevrimiçi Necmi

kurtarıcı olarak anç geri gelirse şşırmam.gül gibi başkanı yedik hemde hırsız diye damgaladık.yalnız anç gayet başarılı.yıldırım demirörenden daha kötü olabilmek büyük başarıdır.
neye göre başarısız belkide çok başarılı yapmak istediğini mükemmel şekilde yapmışsa nasıl başarısız olarak adlandırılır

Çevrimdışı Talisca1903

İlk başta Rashica ve Ox tan çıkarım diğerleri zaten kendini belli etti bunlar milletin elinde sakız iyi takımda bir görelim felan iyi takım kuracaksam bunları ne yapayım takım kötü diye bunlar niye ayrılıyor uğraşamayız bu tarz bal yapmayan arılar ile

Çevrimdışı Talisca1903

3 TD bir yönetim değişti takım git gide sahada kötü oldu.Düşmeye oynayan Anadolu takımı bile TD değişikliğinde bir reaksiyon verir. Bunlar tam anlamıyla ruhsuz satıcı tipler.Yönetimin işi çok zor bu şekilde devam edersek komple çöpe atacağız hepsini. Şu maçta oynayacak son adam kadro dışılardan Raşit
Eğer oynayacaksa herkes Rosier oynasaydı.Neye göre kadro dışı bıraktın neye göre aldın kadroya
İyiye gitmiyor iyiye gidecek bir şeyler yapacaksın. Adalı da seçim süreci çok vaatker konuştu Aratta hangisi yapamazsa da eleştirilir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Lucescu falan diyorlar aman diyeyim.
Arat yönetimi ilk büyük cizigi yer.

Çevrimdışı Talisca1903

Ha bu arada şu ortam Adalıda olsa forumun %65 i gömmüştü Matruşka diye

Çevrimdışı Talisca1903

Lucescu falan diyorlar aman diyeyim.
Arat yönetimi ilk büyük cizigi yer.
lucescu alacaksan razvanda alman lazım ki uzun vadeli olsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kasımpaşa maçı bize nelere mal oldu. Yazık gerçekten. Her şey yaz ayından beri göz göre göre yapıldı.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1743394688961335311

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Kasımpaşa maçı bize nelere mal oldu. Yazık gerçekten. Her şey yaz ayından beri göz göre göre yapıldı.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1743394688961335311
e sonradan katılsınlar işte nolcak anaaa

prensip falan anlıyorum ama cidden gerek yok bu kadarına
bipbipbupbup

Çevrimdışı Unnamed

Valla bu yeni yönetimden hiç umudum yok. Bu zamana kadar teknik direktör getiremeyenler demek ki hiçbir program ve calısma yapmamıs demektir. Kocaman SIFIR

Çevrimdışı MUSTAFA_

e sonradan katılsınlar işte nolcak anaaa

prensip falan anlıyorum ama cidden gerek yok bu kadarına
Yeni yönetim eski yönetimin günahlarının bedelini ödüyor. Ellerinde ne zaman ne de maddi imkanlar var. Planlama da olmadığını görmeye başladık. Vizyonlarını da yansıtacak gibi görünmüyorlar. Yazın seçim konuşmaya başlarsak şaşırmam. Burada dönüş çok zor. Veriler sözler tutulacak gibi görünmüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

ibre ciddi ciddi luceye dönmüş tamam oda makul en azından kurt  hoca olsun ama olsun artık zaman ve maçlar boş boş geçiyor şu mağlubiyet olcaksa bile yeni hocayla olsun ki adam görsün bir şeyler takımla ilgili

Çevrimdışı ferdi1903

Samet Lucescuyla görüşmeye gidecekmiş eyer haber doğruysa , bronchost dan vaz geçme şimdide Luce haberi, yönetim tüyü dikmek üzere, bu gidişle hemen mayisda erken seçime gideriz, sayın aratın futbol takımı adına bir ay içindeki tek olumlu şeyi semihin sözleşmesinin uzatılması oldu başkada bu numarasini görmedik. Transfer döneminde kofdiden geçecek gibi görünüyor, sayın arat sunduğunuz proje ve vaatler bunlar değildi

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı levitate

Yeni yönetim eski yönetimin günahlarının bedelini ödüyor. Ellerinde ne zaman ne de maddi imkanlar var. Planlama da olmadığını görmeye başladık. Vizyonlarını da yansıtacak gibi görünmüyorlar. Yazın seçim konuşmaya başlarsak şaşırmam. Burada dönüş çok zor. Veriler sözler tutulacak gibi görünmüyor.

planlama değil de iyi kötü birini indiririz kafasındalardı ama millet cüzzamlı gibi kaçıyor doğal olarak

hocasını geçtim bari kadroyu toplasınlar ona bile okeyim başak-ads falan bizden daha iyi kadroya sahip
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

planlama değil de iyi kötü birini indiririz kafasındalardı ama millet cüzzamlı gibi kaçıyor doğal olarak

hocasını geçtim bari kadroyu toplasınlar ona bile okeyim başak-ads falan bizden daha iyi kadroya sahip
Tarihimizin en kötü kadrosu. Belki daha kötü oyuncularımız olmuştur ama hiçbir takım bu kadar ruhsuz olmamıştır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

ibre ciddi ciddi luceye dönmüş tamam oda makul en azından kurt  hoca olsun ama olsun artık zaman ve maçlar boş boş geçiyor şu mağlubiyet olcaksa bile yeni hocayla olsun ki adam görsün bir şeyler takımla ilgili
Abi lucede hikaye bence bunlarij ciddi ciddi uğraştığı beklediği biri var. Ha bnlen olsam hiç aramadan getir pereiarayi kardeşim
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Etiketler: