2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999584 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

Evet, teknik ekibimiz artık Hollandalılardan oluştuğuna göre, alayım oradan sol stopere bir adet Armando Obispo.

https://youtu.be/Txz02Q2MNOY?si=A3a1zco1vohhmFUF

Sagbeke bir adet James Tavernier

https://youtu.be/ONlgPVPr7y0?si=tdVVVMbry-YyYvlQ

🫶
ne rangers bırakır ne tavernier gelir...
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2024, 23:36:47 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Basın her hafta başka hocayla anlaşıyor resmi hesap açıklamadıktan sonra hiç bir isme inanmam
Bunların hepsi yakında yönetimin altını kazmaya çalışırlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Sosyal medya inanilmaz bir copluk alanina donustu.
Sacma sapan sozde gazeteciler, muhabirler, duyumcular, influencer'lar, me ararsan var.

https://x.com/iykibesiktasvar/status/1742228046877184185?s=46&t=hw3vH0bzaRgRQWWcq6o4Hw

Çevrimdışı Ravenman

Roy Makaay asistanlarından biri.

Hollanda futbolun tarihte en iyi 5 santraforlarından biridir.

1. Marco van Basten
2. Patrick Kluivert
3. Ruud Geels
4. Ruud van Nistelrooy
5. Roy Makaay

Deportivo'da ve Bayern'de gol kralı olan efsane golcü.

Lakabı El Matador.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/NamaglupArma/status/1742288249622503892

hem bunu hem tadic'i isteseler beleşe getirirlerdi ama amartey'e bailly'e para gömmek daha mantıklı geldi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

hem bunu hem tadic'i isteseler beleşe getirirlerdi ama amartey'e bailly'e para gömmek daha mantıklı geldi :D
Onana parasına da Nino çekerdik aynı paraya taş gibi takım olurduk
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

o iş mantıkla yapılmış bir iş değil bilmemezlikte değil beşiktaşı bitirmeye gelmişler ve bitirdiler
bunu beceriksizlikle iş bilmezlikle nitelendirirsek çok hafife almış oluruz

Çevrimdışı Akil Emre

o iş mantıkla yapılmış bir iş değil bilmemezlikte değil beşiktaşı bitirmeye gelmişler ve bitirdiler
Zararın neresinden dönsek kar abi, o kadar mutluyum ki kurtulduğumuza elbet toparlarız, ama bunları ibra edenler yangından mal kaçırır gibi parasını alanlarda zerre Beşiktaşlılık yoktur onlarıda vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz elden bişey gelmiyor.

Çevrimdışı zubeyirbaya

bu tip bir arkadaşa şiddetle ihtiyaç var. bi tane de merkeze.

Çevrimiçi gokhans

stad sponsorluğu ve bitcoin anlaşmaları zamanında yapılmayarak neden aylar önce çok daha düşük kalemli anlaşmalara yapıldığınıda öğrendik işte. Bu takım 1 sene stad sponsorsuz kaldı, 10milyon euro kayıp. Meğer giderken mahsup etmek için bekletmişler. Fener ve gs’nin 50-60milyon euro lar kazandığı coin işinden güya çerez parasına anlaşmamız? keza, ben yönetimin açıklanmayan meblayı cepleyip gittiğine yemin edebilirim ama ıspatlayamam.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

stad sponsorluğu ve bitcoin anlaşmaları zamanında yapılmayarak neden aylar önce çok daha düşük kalemli anlaşmalara yapıldığınıda öğrendik işte. Bu takım 1 sene stad sponsorsuz kaldı, 10milyon euro kayıp. Meğer giderken mahsup etmek için bekletmişler. Fener ve gs’nin 50-60milyon euro lar kazandığı coin işinden güya çerez parasına anlaşmamız? keza, ben yönetimin açıklanmayan meblayı cepleyip gittiğine yemin edebilirim ama ıspatlayamam.
aynı şeyi fikret orman yönetimindede yaptı neden son senesinde nakit darboğazına girdik sanıyorsunuz önce kulüpdeki nakiti temizledi sonrada insanlara paralar nerde diye bağırttı aynısını yapacağını söylemiştim fo yu devirerek beşiktaşa ilk darbeyi vurdular sonra yönetime gelip son darbeyi vurdular beşiktaşı durdurmanın tek yolu fo yu tukaka yapıp göndermek sonrada yaptığı herşeyi yıkmaktı çebi yönetimi de bunu yaptı hiç kimse çebinin beşiktaşlı olduğunu söylemesin renklilerin yapmak istediği şeyi yapan oldu
Ama öyle bir taraftar oluştuki bugün şenolu sergeni çağıran isimler bir sene sonra çebiyi çağırırsa şaşırmayın bu oyuncular alınırken çok afrikalı var dendiğinde şenol neden sorun ediyorsunuz onu afrika kupası geldiğinde düşünürüz demişdi şenolda bu yönetimin bir parçası yıkıma ortak oldu buda asla unutulmamalı

Çevrimiçi Samet Demir

aynı şeyi fikret orman yönetimindede yaptı neden son senesinde nakit darboğazına girdik sanıyorsunuz önce kulüpdeki nakiti temizledi sonrada insanlara paralar nerde diye bağırttı aynısını yapacağını söylemiştim fo yu devirerek beşiktaşa ilk darbeyi vurdular sonra yönetime gelip son darbeyi vurdular beşiktaşı durdurmanın tek yolu fo yu tukaka yapıp göndermek sonrada yaptığı herşeyi yıkmaktı çebi yönetimi de bunu yaptı hiç kimse çebinin beşiktaşlı olduğunu söylemesin renklilerin yapmak istediği şeyi yapan oldu
Ama öyle bir taraftar oluştuki bugün şenolu sergeni çağıran isimler bir sene sonra çebiyi çağırırsa şaşırmayın bu oyuncular alınırken çok afrikalı var dendiğinde şenol neden sorun ediyorsunuz onu afrika kupası geldiğinde düşünürüz demişdi şenolda bu yönetimin bir parçası yıkıma ortak oldu buda asla unutulmamalı
Bu yaz transferleri erden timur yapsa bu kadar da olmaz deyip 2-3 tane iyi adam alırdı. Bunlar çok farklı bir boyut.

Dün  sabaha kadar space odalarındaydım. Bir gazeteci şenol Güneşin FO zamanından biraz bahsetti. En basiti milli takıma gitme sürecinde yıldırım demirören ile görüşmüş maddi olarak anlaşmış bu durumu FO'a Yıldırım D. söylemiş. Oda hocaya durumu sorunca hoca düğün davetiyesi verdim, milli takım için görüşme olmadı gibisinden açıklama yapmış. Ck dijiku nun menejerini İstanbula çağırmış sırf inadına Amarteyi aldırmış hoca. Daha neler neler. Herif daha anlatamayacağım bir sürü şey var umarım Şenol Güneş bir daha bu kapıdan içeri girmez dedi.

Bizim taraftar profili bildiğin toxic bir kitleye dönüştü. Geçen haftadan beri maç başına puan ortalaması diye Şenol Güneş. yaygarası koparanlar Gio'yu beğenmemek için kırk takla atıyor. Baktılar olacak gibi değil adamın tipine bile laf etmeye başladılar.

Şuan takımın başına Potter, Conte falam getirsen bunlar Şenol Güneş isterler olmadı Sergen yalçın. Allah korusun yeni hoca ilk 3 maçta puan kaybedip Sergen 3 maçını alırsa olabilecekleri düşünmek dahi istemiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Bu yaz transferleri erden timur yapsa bu kadar da olmaz deyip 2-3 tane iyi adam alırdı. Bunlar çok farklı bir boyut.

Dün  sabaha kadar space odalarındaydım. Bir gazeteci şenol Güneşin FO zamanından biraz bahsetti. En basiti milli takıma gitme sürecinde yıldırım demirören ile görüşmüş maddi olarak anlaşmış bu durumu FO'a Yıldırım D. söylemiş. Oda hocaya durumu sorunca hoca düğün davetiyesi verdim, milli takım için görüşme olmadı gibisinden açıklama yapmış. Ck dijiku nun menejerini İstanbula çağırmış sırf inadına Amarteyi aldırmış hoca. Daha neler neler. Herif daha anlatamayacağım bir sürü şey var umarım Şenol Güneş bir daha bu kapıdan içeri girmez dedi.

Bizim taraftar profili bildiğin toxic bir kitleye dönüştü. Geçen haftadan beri maç başına puan ortalaması diye Şenol Güneş. yaygarası koparanlar Gio'yu beğenmemek için kırk takla atıyor. Baktılar olacak gibi değil adamın tipine bile laf etmeye başladılar.

Şuan takımın başına Potter, Conte falam getirsen bunlar Şenol Güneş isterler olmadı Sergen yalçın. Allah korusun yeni hoca ilk 3 maçta puan kaybedip Sergen 3 maçını alırsa olabilecekleri düşünmek dahi istemiyorum.
şenol güneş devri bitti şenolun gelmesi için çebinin tekrar başkan olması lazım
ben onun ilk döneminide biliyorum çok şey söylendi daha ilk şampiyon olduğunda ertesi gün kovulsun dedim

Çevrimdışı Sefa Kara

ismi çıkan bütün hocalar olmuyor yatıyor olmuyor.

Çevrimiçi gokhans

En son dönüp dolaşıp perreira’yı getirecekler. En azından 3, 5 oyuncu listesi vardır. Herif alakasız liglerden cevher bulup çıkarıyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Akil Emre

Bizde en iyisi gelsin istiyoruz ama süreç çok uzadı, normalde anç den alışkınız her işin geç ve başarısız olmasına ama yeni seçilen ekipten daha hızlı adımlar beklemekte hakkımız.

Çevrimdışı BlackEagle16

En son dönüp dolaşıp perreira’yı getirecekler. En azından 3, 5 oyuncu listesi vardır. Herif alakasız liglerden cevher bulup çıkarıyor.
Keşke öyle olsa ben pereiara nin bizde başarılı olacağını düşünüyorum. Fbdeki iki sezonunda da hep mücadele edeceği başkanın arkasında durduğu yıldızlar vardı takimda.  Bizde böyle bir durum olmaz serbest çalışma ortamında da başaralı olacagini düşünüyorum. İnşallah olur.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Talisca1903

genesio van brokhorst hani sızmıyordu isim felan sızıyor işte basketçi alıyoruz çıkıyor bu işte bu terslik var ya bakalım

Çevrimiçi Samet Demir

genesio van brokhorst hani sızmıyordu isim felan sızıyor işte basketçi alıyoruz çıkıyor bu işte bu terslik var ya bakalım
:)

Çevrimiçi Necmi

sızıntının kaynağı yurt dışı yönetim ölü taklidi yapıyor üç maymunu oynuyorlar eleştirecek bahane arıyorsunda burdan ekmek çıkmaz sana basketçi anlaştıktan sonra çıktı ismi
Haberleri nasıl takip ediyorsun bilemedim şu anda duyumcu geçinenler patlayıp duruyor 😂

Etiketler: