aynı şeyi fikret orman yönetimindede yaptı neden son senesinde nakit darboğazına girdik sanıyorsunuz önce kulüpdeki nakiti temizledi sonrada insanlara paralar nerde diye bağırttı aynısını yapacağını söylemiştim fo yu devirerek beşiktaşa ilk darbeyi vurdular sonra yönetime gelip son darbeyi vurdular beşiktaşı durdurmanın tek yolu fo yu tukaka yapıp göndermek sonrada yaptığı herşeyi yıkmaktı çebi yönetimi de bunu yaptı hiç kimse çebinin beşiktaşlı olduğunu söylemesin renklilerin yapmak istediği şeyi yapan oldu
Ama öyle bir taraftar oluştuki bugün şenolu sergeni çağıran isimler bir sene sonra çebiyi çağırırsa şaşırmayın bu oyuncular alınırken çok afrikalı var dendiğinde şenol neden sorun ediyorsunuz onu afrika kupası geldiğinde düşünürüz demişdi şenolda bu yönetimin bir parçası yıkıma ortak oldu buda asla unutulmamalı
Bu yaz transferleri erden timur yapsa bu kadar da olmaz deyip 2-3 tane iyi adam alırdı. Bunlar çok farklı bir boyut.
Dün sabaha kadar space odalarındaydım. Bir gazeteci şenol Güneşin FO zamanından biraz bahsetti. En basiti milli takıma gitme sürecinde yıldırım demirören ile görüşmüş maddi olarak anlaşmış bu durumu FO'a Yıldırım D. söylemiş. Oda hocaya durumu sorunca hoca düğün davetiyesi verdim, milli takım için görüşme olmadı gibisinden açıklama yapmış. Ck dijiku nun menejerini İstanbula çağırmış sırf inadına Amarteyi aldırmış hoca. Daha neler neler. Herif daha anlatamayacağım bir sürü şey var umarım Şenol Güneş bir daha bu kapıdan içeri girmez dedi.
Bizim taraftar profili bildiğin toxic bir kitleye dönüştü. Geçen haftadan beri maç başına puan ortalaması diye Şenol Güneş. yaygarası koparanlar Gio'yu beğenmemek için kırk takla atıyor. Baktılar olacak gibi değil adamın tipine bile laf etmeye başladılar.
Şuan takımın başına Potter, Conte falam getirsen bunlar Şenol Güneş isterler olmadı Sergen yalçın. Allah korusun yeni hoca ilk 3 maçta puan kaybedip Sergen 3 maçını alırsa olabilecekleri düşünmek dahi istemiyorum.