2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999622 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Olacaksa genesio olsun. Gio, rvn hiç mantıklı durmuyor. Genesio olmuyorsa inş perreira olur yada bi ihtimal luce. Başkan görüşmüş hepsiyle haberlere göre..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Ravenman

Karizmaya bak çay demle.

Guardiola buna bakarak üst baş alıyor.

Kulubümüze yeni elan ve enerji verecek bu.

Çevrimdışı sEuL

Gecen hafta Genesio son dakika haberi olarak Besiktas'taydi.
Bu hafta Gio'yu getirmis basin  :ok:
Resmi siteden aciklanmadigi surece hicbir habere inanmiyorum  :tabe:

Çevrimdışı Sefa Kara

gvb gelmiş deniyor bence yetersiz olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Haklısın şempiyonlar ligini almış hoca almamız gerekiyordu
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Allah utandırmasın. Şimdi bize düşen desteklemek ve sahip çıkmak. Şenoltapar lobisine yem etmemek!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Haber dış basından duyuluyor, içerden yine bilgi alamadılar bu arada.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı zubeyirbaya

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1742243817942548591

ucuzmuş

atiba haberi doğru çıkarsa da sevinirim. her zaman atiba iyi bir teknik direktör olacak gibi gelmiştir. hollandalı ekiple beşiktaş'ta teknik ekipte yer alması gayet güzel bir başlangıç olur onun için de.

Çevrimdışı zubeyirbaya

valla şenol+burak kombininden sonra gvb+atiba hem akıl hem duruş olarak çağ atlamak olur. :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2024, 21:45:49
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Atiba kendi kariyerine odaklanmak adına teklifi kabul etmemiş.

Çevrimdışı Akil Emre

Sağlam transferler yapılmassa getirilecek her hoca bocalar, gs ve fb iyi oyuncu grubu yakaladı ve ismail ve okan hoca başarılı gözüktü. Umarım hansi flickle başlanan bu yolda gvb dönüldüyse hiç değilse beklediğimiz en az 4 A class topçu transfer edilerek bu açık kapatılır.

Çevrimdışı Talisca1903

destek olmak gerek ama bizden önce yönetimin 4-5 net kaliteli adamı alması gerek hocaya

Çevrimdışı ferdi1903

ben olumlu bakiyorum tabi kadroda neler olacak önemli olan o konu, yoksa cöp kadroyla kimi getirirseniz getirin. kupalar kazanmis uefa kupasi finali oynamis hoca, hayirli olsun insallah basarili olur
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2024, 22:29:19 ferdi1903 ]

Çevrimdışı Mehmet57

Evet, teknik ekibimiz artık Hollandalılardan oluştuğuna göre, alayım oradan sol stopere bir adet Armando Obispo.

https://youtu.be/Txz02Q2MNOY?si=A3a1zco1vohhmFUF

Sagbeke bir adet James Tavernier

https://youtu.be/ONlgPVPr7y0?si=tdVVVMbry-YyYvlQ

🫶🏼

Çevrimdışı Talisca1903

Cv olarak Beşiktaşa gelmeye hakeden hocalardan Şampiyonluk var UEFA finali var hata Genesiodan bile daha iyi Cv si genesioda şampiyonluk görmemiş hoca
Devre arası net oyuncuları alıp vereckesin hocanın eline

Çevrimdışı Talisca1903

Evet, teknik ekibimiz artık Hollandalılardan oluştuğuna göre, alayım oradan sol stopere bir adet Armando Obispo.

https://youtu.be/Txz02Q2MNOY?si=A3a1zco1vohhmFUF

Sagbeke bir adet James Tavernier

https://youtu.be/ONlgPVPr7y0?si=tdVVVMbry-YyYvlQ

🫶🏼
Tavernier çok faydalı adam ayrıca glen kamara rangersteki fark yaratan adamlardı kaleci mcgregor olan bir takımın uefa finali yapması büyük olay

tavernier çok isterim rosierden çıkıp imkanı varsa şimdi baktım yokmuş imkanı sözleşme bitiş 2026
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2024, 22:37:28 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Haber dış basından duyuluyor, içerden yine bilgi alamadılar bu arada.

Kesinlikle, dış basında adamin olacak Pep seneye Beşiktaş ile söz kesti diye haber yaptiracaksin ondan sonra izle cümbüşü

Sercan City den oyuncu ismi sallar, Serdar ben biliyordum sesimi çıkarmadım der vs. vs 

Gerçek şu ki dışarıya tek satır haber sizmiyor.

Ghezzal ve Rosier ile ilgili son 1 haftada yapılan haberleri alt alta koysalar kendileri bile ulan fazla sallamışız der.

Çevrimiçi Samet Demir

Kesinlikle, dış basında adamin olacak Pep seneye Beşiktaş ile söz kesti diye haber yaptiracaksin ondan sonra izle cümbüşü

Sercan City den oyuncu ismi sallar, Serdar ben biliyordum sesimi çıkarmadım der vs. vs 

Gerçek şu ki dışarıya tek satır haber sizmiyor.

Ghezzal ve Rosier ile ilgili son 1 haftada yapılan haberleri alt alta koysalar kendileri bile ulan fazla sallamışız der.
Hasan Arat başkan seçildiğinde Evren Manchesterın yayınına girmiştim. Orada kendisi dedi benim kanallarım farklı yabancı transferinde her türlü bana bilgi gelir diye. Bugünkü hoca olayını da ilk o açıkladı. Herifin dediği gibi oldu. Şuan sercan dikme falan işkembeden sallıyor. :)

Bizim için biraz kötü oluyor fazla meraklanıyoruz. Özellikle ben fakat kulüp menfaati için çok güzel bir davranış oldu. Gazeteciler de yesinler birbirlerini.

Çevrimiçi Samet Demir

Yardımcılara bak :)

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1742249360862183879
İnşallah bu adamlar da gelir. Atiba da olacakmış sanırım. Bence oda olumlu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

GVB hocalığı konusunda pek fikrim yok ama @Mehmet57  Hollanda futbolunu yakından takip ediyor ve yorumlarına güveniyorum.

Kim gelirse gelsin Samet Aybaba ile olmaz.
Doğrudan kaleye giden oyuncu onun  gözünde kontraatak oyuncusu.
Adama City den Doku yu versen kontraatak oyuncusu zannedecek.

Öze dönüş vs güzel ama bu işin adam akıllı eğitimini almış, uluslararası networku olan, futbolu 3-5-2  , 4-1-4-1 den daha fazla derinlemesine konuşabilecek birisi lazım. Ben çok kalabileceğini düşünmüyorum. Sadece bir seçim yatırımı olduğunu düşünüyorum. Keza Feyyaz da öyle.

Etiketler: