2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 996746 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Yusuf Sarı hiç içime sinmiyor. Kontra atak oyuncusu bizde ne kadar verimli olabilir? Birde pazarlık 2.5 milyondan başlıyor. Yani 3.5 - 4'e anca bitecek. Umarım gerçek değildir
Samet öyle yazıyorsun ki sanki anlaşılmış. Sallama haber diğerleri gibi.

Elinde Yusuf Sari gibi oyuncularin var zaten. Tipik Anadolu topçusu, Trabzon’da beceremeyen bizde mi becerecek.

Çevrimiçi Samet Demir

Samet öyle yazıyorsun ki sanki anlaşılmış. Sallama haber diğerleri gibi.

Elinde Yusuf Sari gibi oyuncularin var zaten. Tipik Anadolu topçusu, Trabzon’da beceremeyen bizde mi becerecek.
Açıkçası çok haberi dolaşıyor korkuyorum alınır diye. Yakupu da denemek lazım en azından paramız cebimizde kalır
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Açıkçası çok haberi dolaşıyor korkuyorum alınır diye. Yakupu da denemek lazım en azından paramız cebimizde kalır
Çöpe atacak paramız yok, hele Yusuf gibi beyni olmayan oyuncular için konuşulan rakamlar bildiğin komedi. Onun yerine Oğuzhan Akgün’u Sarıyer’den geri çağırıp şans versinler. Kanat olmasa bile Oğuzhan‘dan halen bi bek falan çıkartabileceğimizi düşüyorum. Semih gibi alt liglerin içinden geçmişti o çocukta ama hiç şans verilmedi kendisine. O kadar senedir kiralık verilip duruluyor bende 25’ine falan geldi sanıyordum ama daha geçen ay 22’sine girmiş çocuk. Sene başından beri Onur’u, Muleka’yi, Cenk’i, Tayfur’u falan deniyoruz kanatlarda - Oğuzhan’a biraz şans verilseydi eminim bu oyuncularin hepsinden daha çok katkı verirdi.

Bu arada olurda Yusuf gereksizine dünya para verip transfer ederlerse burada beraber soveriz yönetime, söz.

Çevrimdışı Talisca1903

Yusuf Sarı hiç içime sinmiyor. Kontra atak oyuncusu bizde ne kadar verimli olabilir? Birde pazarlık 2.5 milyondan başlıyor. Yani 3.5 - 4'e anca bitecek. Umarım gerçek değildir
önce net yıldızları almak lazım bunlara sonra bakılır takasla felan alınabilir para saçmya gerek yok belli ki ads de bir huzursuzluk var yarın bedava çıkar

Çevrimdışı Talisca1903

Abuş bedavaya asla bırakılmamalı genesio gelince kararı ona bırakmak gerek Abuş ayarında golcü indirebileceğimizi düşünmüyorum oynatabileceğine inanıyorsa hoca devam edilebilir

Baily ve rosier için aynı şeyi düşünmüyorum biri cam adam diğerinin ne yapacağı belli değil .Masuaku colley abuş 3 afrşkalı yeterli

Çevrimiçi mayguntr

Abuş bedavaya asla bırakılmamalı genesio gelince kararı ona bırakmak gerek Abuş ayarında golcü indirebileceğimizi düşünmüyorum oynatabileceğine inanıyorsa hoca devam edilebilir

Baily ve rosier için aynı şeyi düşünmüyorum biri cam adam diğerinin ne yapacağı belli değil .Masuaku colley abuş 3 afrşkalı yeterli
Abu'nun kac kere daha takimi satmasi lazim, gonderilmesi icin? Portoya geri donusu, Sergenle sampiyonluga giderken oynamayisi, bu sezon takimin hedefinin kalmadigini anladiktan sonra oynamayi birakmasi, ekstra para istemesi, dogruysa sac ektirme mevzusu. Profesyonel olmayan, iki yuzlu cikarci oyunculardan ivedelilikle kurtulmamiz lazim, iyi bir yapi kurmak istiyorsak.

Çevrimiçi Samet Ç

Maxwel Cornet'i yoklamak lazım West Ham'da süre bulamıyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Abu'nun kac kere daha takimi satmasi lazim, gonderilmesi icin? Portoya geri donusu, Sergenle sampiyonluga giderken oynamayisi, bu sezon takimin hedefinin kalmadigini anladiktan sonra oynamayi birakmasi, ekstra para istemesi, dogruysa sac ektirme mevzusu. Profesyonel olmayan, iki yuzlu cikarci oyunculardan ivedelilikle kurtulmamiz lazim, iyi bir yapi kurmak istiyorsak.
bedavayada bırakılmaz para kazanmadan göndermek mantıksız hocaya bırakılmalı bu işler

Çevrimdışı levitate

Maxwel Cornet'i yoklamak lazım West Ham'da süre bulamıyor.
genesio gelirse anca gelir
bipbipbupbup

Çevrimiçi Ravenman

Sağbek ve solbek gibi basit pozisyonlara sadece kendi altyapı kaynağını kullanacaksın Ajax ve Feyenoord gibi.

Sağbek ve solbek için milyonları çöpe atmak yerine git ortasaha ve forvete yatırım yap.

Bizim bekler: Umut Meraş, Baktiyar, Rosier, Onur Bulut, Tayfur, Masuaku.

Gerek yok. Takımdaki en basit 2 pozisyon, bekler oyun kurmaz oyun açmaz yön vermez. Adam aramana gerek yok. Koy gençleri oynasın.

Getir geri Bilal Ceylan'ı ve Oğuzhan Akgün'ü oynasınlar, bedava oyuncular iṣte.

Çevrimiçi Samet Demir

Sağbek ve solbek gibi basit pozisyonlara sadece kendi altyapı kaynağını kullanacaksın Ajax ve Feyenoord gibi.

Sağbek ve solbek için milyonları çöpe atmak yerine git ortasaha ve forvete yatırım yap.

Bizim bekler: Umut Meraş, Baktiyar, Rosier, Onur Bulut, Tayfur, Masuaku.

Gerek yok. Takımdaki en basit 2 pozisyon, bekler oyun kurmaz oyun açmaz yön vermez. Adam aramana gerek yok. Koy gençleri oynasın.

Getir geri Bilal Ceylan'ı ve Oğuzhan Akgün'ü oynasınlar, bedava oyuncular iṣte.
Dedi zamanında bir sezonda sol bekte caner olduğu için o kanattan 18 gol yiyen takımın taraftarı.

Half space diye bir kavram var en azından ben bile biliyorum bir araştırmanı öneririm. Bek oyuncularını bu bölgeye çekince neler oluyormuş bir bak bakalım.

Gerçi genelde yazdıklarıma cevap vermiyorsun ama.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Dedi zamanında bir sezonda sol bekte caner olduğu için o kanattan 18 gol yiyen takımın taraftarı.

Half space diye bir kavram var en azından ben bile biliyorum bir araştırmanı öneririm. Bek oyuncularını bu bölgeye çekince neler oluyormuş bir bak bakalım.

Gerçi genelde yazdıklarıma cevap vermiyorsun ama.
2012 yılında, Uefa kupasında atletico madrid karşısında, veli kavlak'ı sol bek oynattığımız maç geldi aklıma nedensizce.. Herifler o bölgeyi maden yapmışlardı, eleğe dönmüştü sol tarafımız. Bir bek oyuncusunun bu kadar aciz, bu kadar afalladığı ana hiç şahit olmamıştım taaki sol bek veli kavlak'ı görene kadar.. Yani uzun lafın kısası, bekte oynayacak adam hızlı, kesici, güçlü, pas üçgeni kurup, ters kanada dönebilecek kadar pas yeteneğine sahip, orta yapabilen yeri geldiğinde hüuma çıkıp gol kovalayabilecek biri olmalı. Herhangibir genci koy mantığı ile büyük takım olunmaz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

2012 yılında, Uefa kupasında atletico madrid karşısında, veli kavlak'ı sol bek oynattığımız maç geldi aklıma nedensizce.. Herifler o bölgeyi maden yapmışlardı, eleğe dönmüştü sol tarafımız. Bir bek oyuncusunun bu kadar aciz, bu kadar afalladığı ana hiç şahit olmamıştım taaki sol bek veli kavlak'ı görene kadar.. Yani uzun lafın kısası, bekte oynayacak adam hızlı, kesici, güçlü, pas üçgeni kurup, ters kanada dönebilecek kadar pas yeteneğine sahip, orta yapabilen yeri geldiğinde hüuma çıkıp gol kovalayabilecek biri olmalı. Herhangibir genci koy mantığı ile büyük takım olunmaz.
Çapa bir 6 numaran olur onunla top rakipteyken 3 lü konumlanırsan anlarım ama bu durumda kanat beklerine daha çok ihtiyaç doğuyor. Bu arkadaşın söyledikleri eskide kaldı. Şuan her pozisyon, her oyuncu kendi içerisinde önem arz ediyor. Kaldı ki kulüpler hoca bakarken bile oyun tarzına bakıyor ilk olarak, takımın başındaki hoca bir pozisyon için oyuncu istediğinde sol bek demiyor şu şu özelliklerde sol bek istiyorum diyor. Neyse çok fazla kaale almamak lazım bazen farklı şeyler yazıyor bu arkadaş.

Çevrimdışı Talisca1903

leverkusendeki grimaldoyu izlese neyin ne olduğunu anlar da neyse iyi bir sol bek ne kadar fark ettiriyor ha keza frimpong sağbektn kaç tane atak yapıyor gol atıyorlar

Çevrimiçi kartalizma190399

Yahu abicim adamin soyledigini niye anlamiyorsunuz ki? Adam solbek onemsiz 10 kisi ciksan da olur mu diyor? Kisitli butcen varsa oyuna daha direkt etki edecek mevkilere parami harcarim diyor. Ben kotu bir solbekle sampiyon oldugumuzu hatirliyorum. Ornek Ismail Koybasi, Ekrem Dag, gecen sene GS solbeksiz sampiyon oldu mesela. FB kac sene Umit Ozat'la sampiyon oldu. Kotu bir sagbekle de kac tane sampiyon olan takim gordum. Serdar Kurtulus, Serkan Balci, Sabri Sarioglu, uzar bu liste. Gecen sene solbeksiz takim sampiyon oldu, solbeki Masuaku ve Ferdi olan takim degil mesela.
Ama ben kotu santrforla sampiyon olan takim hatirlamiyorum. Kaliteli, yaratici iyi bir hucum lideri olmadan sampiyon olan takim hatirlamiyorum.
Ben arkadasa hak veriyorum. Kisitli butcen varsa parayi santrfor, hucum lideri, onlibero, lider stoper gibi daha kritik mevkilere harcamak daha mantikli.
Onu anlatmaya calisiyor.

Bizim takima transfer yapmak zorunda kalsam benim de ilk bakacagim mevki asla sagbek ya da solbek olmaz.
Solbekte Masuaku var yeterli. Sagbekte Rosier var, onu yok saysan bile idare edecek Tayfur Bingol var.
Evvela hucum lideri (forvet arkasi mi kanat mi o hoca'nin dusuncesine bagli olur), ondan sonra cok saglam bir lider stoper, Aboubakar'in durumuna gore top-class bir santrfor alirim.
Bunlardan sonra onlibero, ondan sonra sira gelirse belki solbeke sagbeke gelir.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2023, 18:03:43 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Hayret 6 milyon limiti nasıl bırakmış anç.yanında götürebilse onu da burakmazdı.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/NicoSchira/status/1737493838439022623

iddia odur ki glasner yanında kamada istiyormuş, yazın bas bas bağırdık adam ağustos'a kadar boş bekledi bir hamle yapmadılar şaka gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/NicoSchira/status/1737493838439022623

iddia odur ki glasner yanında kamada istiyormuş, yazın bas bas bağırdık adam ağustos'a kadar boş bekledi bir hamle yapmadılar şaka gibi
Kamadaya takım arkadaşları şuan mobing uyguluyor. Maç içerisinde pas dahi atmıyorlar kolay kolay. Bir videoda görüştüm bunu gerçi. Genel boyutta da böyleyse eğer devre arası rahatlıkla alınabilir.

Çevrimiçi Necmi

Kamadaya takım arkadaşları şuan mobing uyguluyor. Maç içerisinde pas dahi atmıyorlar kolay kolay. Bir videoda görüştüm bunu gerçi. Genel boyutta da böyleyse eğer devre arası rahatlıkla alınabilir.
neden mobing uyguluyorlarmış.

Çevrimiçi Samet Demir

neden mobing uyguluyorlarmış.
İstemiyorlar nedenini bilmiyorum ki, kısa bir video denk gelmişti. Kamada birebir kalacak o halde adama pas vermiyorlar.

Çevrimiçi COB

Mevcut durumda satış yapmamız lazım. Şu anki kadroda piyasası olan Gedson ve Amir var.

Abou, Rosier ve Bailly'den 10 milyon euroya yakın para kazanabilirsek yönetim + not alır.

Çevrimdışı Talisca1903

Mevcut durumda satış yapmamız lazım. Şu anki kadroda piyasası olan Gedson ve Amir var.

Abou, Rosier ve Bailly'den 10 milyon euroya yakın para kazanabilirsek yönetim + not alır.
damac fc istiyor diyorlar sadece Abuştan 10 alırız

Etiketler: