2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999054 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Mevcut yerli oyuncular içinde oynayabilecek gönül rahatlığıyla ilk 11'e yazılacak tek isim mert. Salih cenk onur necip bahtiyar umut meraş ligde 3.sırada bulunan kayserispor'da bu oyuncuların kaçı oynar? Biz aslında bu seneki en büyük golü yerli kalitesizliğinden ve yabancı sınırından yedik. Ha aldıkları yabancılar ve elde olanlar da çok elle tutulur değil ama öyle rezil bir yerli oyuncu kalitesizliği var ki şunları bedava gönderiyorum desen kaçı gider de ortalama bir anadolu takımında süre bulur bilmiyorum. Önce yerli kalitesini artırmak lazım bu bilmem ne yaptığımın sınırı kalkana kadar. Lig liderlerinde oynayan yerlilere bakıyorum hiç öyle zorunluluktan falan oynadiklari yok bildiğin takimlarinin en iyi futbolcularından, bizimkilere bakıyorum mevcut 11'de kimi görsem içim ekşiyor.

Çevrimiçi tolga1903

Bir de lütfen ama lütfen şu jackson muleka'nın hala talibi varsa o mısır takımı falan göndersinler. Şenol guneş'in djiku yerine amartey istemesinden sonraki ikinci kazığı da şu herifin talibi varken kalsın demesiydi. Forvet desen forvet değil kanat desen değil yetenekli desen değil hızlı desen değil. Yedekten oyuna sokuyum belki kurtarır desen kurtardığı bir tane maç yok. Para ediyosa saniye düşünmem gönderirim şu herifi.

Çevrimdışı Sefa Kara

Nerede var? Ben göremiyorum şahsen :)

2 haftaya döner.Beşiktaşa anadoludan gelmiş 30 yaşında ki stopere ihtiyaç yok.

Çevrimiçi levitate

İçeriden, idari kademeden bilgi alan ya da  direlt yönetimde  olan bir başka hesap da bu :
https://twitter.com/NamaglupArma/status/1734187484127326584?s=20    Hatta Vicenzo  diye biri de var (yanlış hatırlamıyorsam),  o da  epey kendinden emin konuşuyor ... Bu  hesaplarda ortak unsur, genelde  söylediklerinin çıkıyor olması.. Ve  gerçelten de  takipçi vs kasmıyor olmaları, kişisel yorumalrını okurken de  gözlemlediğim; direkt ve dümdüz konuşuyorlar kimseyeyaranmaya çalışmaksızın..
yönetimden değil de farklı yerlerden alıyoruz diyorlar bilmiyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sağ bek için atal denmiş

fabrizio romano'da broja türkiye'yi düşünmüyor demiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu başlık çok değerlenecek. Ocak ayı kan ter göz yaşı aşırı sirkülasyon görüyorum Yeni oyuncular temiz sayfa en iyi çözüm. Kangren olan kolu kesip atacaksın. Umarım satışlar konusunda başarılı oluruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Müller&werner ikilisi kulağa hoş geliyor

Çevrimdışı Talisca1903

B17 Bailly olayında neşter vurmak isteyince forum genel ahalisi tarafından ırkçı ilan edildi.Şu aşamada yönetim temizliğe başlayınca vizyon oldu
biraz itidalli olmakta fayda var tamam B17 söyleyeme şekli çok düzgün değil medya önünde açtı bazı olayları ama ANÇ yönetiminin bir aksiyon almayacağını anladığından belkide böyle davrandı
b17 sevme tamam ama bu papazların yaptıklarına karşı da tek taraflı davranma sonuçta adam 1 aylık hocalığıyla yapmaya çalışmış bir şey

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

flick 8 milyon istemiş diyorlar doğruysa çok para bu

Çevrimiçi levitate

flick 8 milyon istemiş diyorlar doğruysa çok para bu

conte'de 7 istemiş

amaaaan onana'ya vereceğine hocaya ver boşver
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

conte'de 7 istemiş

amaaaan onana'ya vereceğine hocaya ver boşver
adanada semih gülere 4 milyon istemiş ohh kafalar ne güzel

Çevrimiçi Samet Demir

B17 Bailly olayında neşter vurmak isteyince forum genel ahalisi tarafından ırkçı ilan edildi.Şu aşamada yönetim temizliğe başlayınca vizyon oldu
biraz itidalli olmakta fayda var tamam B17 söyleyeme şekli çok düzgün değil medya önünde açtı bazı olayları ama ANÇ yönetiminin bir aksiyon almayacağını anladığından belkide böyle davrandı
b17 sevme tamam ama bu papazların yaptıklarına karşı da tek taraflı davranma sonuçta adam 1 aylık hocalığıyla yapmaya çalışmış bir şey

Rebic de kadro dışı kalırsa bu seferde Şenol g. güzellemesi bekliyorum senden :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Rebic de kadro dışı kalırsa bu seferde Şenol g. güzellemesi bekliyorum senden :)
burada güzelleme nerede adam yanlış tespiti doğru bir şey yazıyoruz hemen manipule ediyorsun yalansa yalan de neyin derdindesin ''cin olmadan adam çarpma''

Çevrimiçi Samet Demir

burada güzelleme nerede adam yanlış tespiti doğru bir şey yazıyoruz hemen manipule ediyorsun yalansa yalan de neyin derdindesin ''cin olmadan adam çarpma''
3 puan kaybettik o maçta egosu tatmin etsin diye. Size fark etmiyor tabi. Geçen sene Şenolla gitmiş, bir maç ta Buraka kurban olsun. Bizim canımız sağolsun yahu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

3 puan kaybettik o maçta egosu tatmin etsin diye. Size fark etmiyor tabi. Geçen sene Şenolla gitmiş, bir maç ta Buraka kurban olsun. Bizim canımız sağolsun yahu.
neyin egosu futbolcuların mı Burağınmı papazlar ham yapacak adamı oda izin verecek aklından zoru yoksa izin vermez kimse zorla b17 savundurursun adama felaket bir pravakatörsün

madem oyuncuya kement atınca 3 puan gidiyor o zaman bu 5 oyunculuk operasyonada karşısın sen

Çevrimiçi Samet Demir

neyin egosu futbolcuların mı Burağınmı papazlar ham yapacak adamı oda izin verecek aklından zoru yoksa izin vermez kimse zorla b17 savundurursun adama felaket bir pravakatörsün

madem oyuncuya kement atınca 3 puan gidiyor o zaman bu 5 oyunculuk operasyonada karşısın sen

Herşeyin yeri var diyorum bende. Aile içi diye birşey de var. Bir hareket gördüysen yazarsın raporunu verirsin yönetime o da gereğini yapar.

O gün Bailly çıkınca maçı vermedik mi? Hayır yani kızdığı Tayfura maçı izlerken tv başında ben isyan ettim sen alkışladıysan bilemem.

Çevrimdışı Talisca1903

Herşeyin yeri var diyorum bende. Aile içi diye birşey de var. Bir hareket gördüysen yazarsın raporunu verirsin yönetime o da gereğini yapar.

O gün Bailly çıkınca maçı vermedik mi? Hayır yani kızdığı Tayfura maçı izlerken tv başında ben isyan ettim sen alkışladıysan bilemem.
senin derdin başka b17 yapınca kötü samaet hoca yapınca iyi diye birşey yok ikisininde yaptığı doğruymuş ve doğruydu
sen hoca değilsin saha içinde futbolcu tartaklayamazsın adam maçı mı satıyor kapasitesş ölçüsünde oynuyor sen boğazına sarılırsan geçici de olsa 1 aylıkta olsa hoca var kendine saygısı olan adam buna izin vermez tepki alacağını bilse bile gönderileceğine mal olsa bişe

Rıza çalımbaydan daha dik bir duruş göstermiş B17

Çevrimiçi Samet Demir

senin derdin başka b17 yapınca kötü samaet hoca yapınca iyi diye birşey yok ikisininde yaptığı doğruymuş ve doğruydu
sen hoca değilsin saha içinde futbolcu tartaklayamazsın adam maçı mı satıyor kapasitesş ölçüsünde oynuyor sen boğazına sarılırsan geçici de olsa 1 aylıkta olsa hoca var kendine saygısı olan adam buna izin vermez tepki alacağını bilse bile gönderileceğine mal olsa bişe

Rıza çalımbaydan daha dik bir duruş göstermiş B17
Aynen ahlak timsalidir Burak. Otobüs önünde yaşlı adama saldırırken, bizim maçda kendini yere atarken falan.

Çevrimdışı Talisca1903

Aynen ahlak timsalidir Burak. Otobüs önünde yaşlı adama saldırırken, bizim maçda kendini yere atarken falan.
ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun adam yanlış tespit doğru diyorum ahlaktan bahseden kim kariyeri açısından dik durmuş almış kararını uygulamış devamıda gelmeyince yönetimden ayrılmış kendi adına tutarlı
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2023, 22:45:16 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun adam yanlış tespit doğru diyorum ahlaktan bahseden kim kariyeri açısından dik durmuş almış kararını uygulamış devamıda gelmeyince yönetimden ayrılmış kendi adına tutarlı
Bırak abi savunduğun adama bak ya. Burak Yılmaz yani ne faydası dokunmuş bize. Birde Rıza hocayla mukayese ediyorsun.

Çevrimdışı Talisca1903

Bırak abi savunduğun adama bak ya. Burak Yılmaz yani ne faydası dokunmuş bize. Birde Rıza hocayla mukayese ediyorsun.
savunduğum yok adam o zaman görmüş işte sıkıntıyı görmemiş mi açıklamasıda iyi olmuş bir yerde bu papzların oyuncağı mı klüp sakatım der oynamazlar idmana çıkmazlar kafasna göre
 Rıza Hocanında bende zerre kadar kredisi yok ANÇ devamı kendisi ANÇ gitti bu kaldı  Beşiktaşa hoca olmadım diye yapmadığı kalmadı şu ortamda bile yönetimin önünü açmayacak pusuda bekleyip yapıştı yaptığı algılardan az canımızı yakmadılar. Takımın başında kim olursa olsun bir hoca varken kanal kanl gezip algı yapamazsın

Gelmek istersin başka ama sen taraftar değilsin öyle davranamazsın

Çevrimiçi Samet Demir

savunduğum yok adam o zaman görmüş işte sıkıntıyı görmemiş mi açıklamasıda iyi olmuş bir yerde bu papzların oyuncağı mı klüp sakatım der oynamazlar idmana çıkmazlar kafasna göre
 Rıza Hocanında bende zerre kadar kredisi yok ANÇ devamı kendisi ANÇ gitti bu kaldı  Beşiktaşa hoca olmadım diye yapmadığı kalmadı şu ortamda bile yönetimin önünü açmayacak pusuda bekleyip yapıştı yaptığı algılardan az canımızı yakmadılar. Takımın başında kim olursa olsun bir hoca varken kanal kanl gezip algı yapamazsın

Gelmek istersin başka ama sen taraftar değilsin öyle davranamazsın
Forumda bu durum bir senin dikkatini çekmiş. Haklıda olsa o karakteri sorunlu adamı ben savunmam. Uzatmaya gerek yok bence bu konuyu.

Çevrimdışı Talisca1903

Forumda bu durum bir senin dikkatini çekmiş. Haklıda olsa o karakteri sorunlu adamı ben savunmam. Uzatmaya gerek yok bence bu konuyu.
bence de konu ne burak ne rıza ikisininde devri bitti

önümüze bakalım

Etiketler: