Ya yorum yaparken biraz da mantik kullanmak lazim. Onur Bahtiyar vs nereye gonderiyorsun, neden gonderiyorsun?
Seneye 11 kisiyle oynamayacagimiza gore, 20 kisi gonderip alamayacagimiza da gore bazi oyunculari tutmak lazim.
Onur'u vs gondermek zaten bize birsey getirmeyecek. Onur Besiktas'ta yedek sagbek olur, o kadar. Yedek sagbekini gonderip baska bir yedek sagbek alip sampiyon olan takim gormedim ben.
GS'nin 2 sene evvel yaptigi gibi az ama oz transfer yapip takimin iskeletini duzeltmek lazim.
Ghezzal ve Bailly sezon sonu gonderilecek, eyvallah.
Ama Rosier niye kadro disi? Hayvan gibi para odedik, performansi ilk senesi gibi olmasa da cok cok kotu de degil. Gonderip yenisini alsak kafadan 2-3 milyon euro zarardayiz. Rosier'e 2-3 milyon euro'luk fark atacak sagbek bulabilirmiyiz? Pek sanmiyorum.
Onana keza oyle. Tamam 4.5 milyon euro'luk topcu degil, eyvallah. Ama oyle veya oyle aldik, parasini oduyoruz. En azindan bu sene oynatalim oynatacagimiz kadar. Cok kotu olursa seneye bakarsin, fena degil intibasi birakirsa belki gelecek sene yedek olarak dusunursun. Kadro disi kalinca ne olacak? Direkt cope at ve zarar yaz.
Aboubakar hic gelmemeliydi. 2 kere ihanet etmis oyuncu'yu alip gelmek bence kendinden odun vermek demek. Daha agrini yazarim da kimse alinsin istemiyorum. Ya o oyuncu'yu almayacaksin, aliyorsan da dizginlemesini bileceksin. GS bunu mesela cok iyi yapiyor, Nelson, Icardi ve Zaha'da gorduk iste.