2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999187 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi kartalizma190399

Aytugu oynatsaydik belki Semih seviyesine gelecekti simdiden.
Altyapi oyuncularina dusman gibi davraniyoruz, sonra kacinca sovuyoruz, vasat Anadolu takimlari topcularina hak etmedikleri paralari bayilinca kiziyoruz.

Çevrimdışı Mehmet57

Umarim hoca'yi dogru secerler. Turk gelmesin bu takimin basina. En basitindan "arkadas siz neden kanat forveti ozelligi olmayan forvetleri kanatta oynatiyorsunuz?" diyebilecek biri.

Dun Barca - Girona macini izledim. Lig liderleri ve Barca'ya, bildigimiz Barcelona'ya futbol dersi verdiler. Tsygankov'u 5 milyona aldilar. Diger forvetleri yine savastan kacan Dobvyk ve 37 yasindaki Stuani. Adamlarin Barca karsisinda stopperleri 34 yasindaki David Lopez ve 33 yasindaki Daley Blind. Sonradan oyuna giren oyuncularindan biri sag kanat beki Valery 2.5 milyon piyasa degeri var, digeri 31 yasindaki 1.5 milyona Getafe'den aldiklari Portu.

Ama adamlar lig lideri. Hem de cok iyi futbolla lig lideri. At gercekten sahibine gore kisner.

Çevrimdışı BlackEagle16

Adanadan gelen yerli stoperler tutuyor bizde ersan talha bu da tutabilir
Abi bu mantıkla adam alınmaz. Semih güleri saçları boyatmasi sebebiyle cikkatle izlerim daha doğrusu dikkatimi çeker. Çok dağınık bir stoper kendisi dikkatsiz yani oyunun içinde adaminda kopup topu takip ettiğinden çok hataları oluyor dikkatle izlemenizi tavsiye ederim
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Umarim hoca'yi dogru secerler. Turk gelmesin bu takimin basina. En basitindan "arkadas siz neden kanat forveti ozelligi olmayan forvetleri kanatta oynatiyorsunuz?" diyebilecek biri.

Dun Barca - Girona macini izledim. Lig liderleri ve Barca'ya, bildigimiz Barcelona'ya futbol dersi verdiler. Tsygankov'u 5 milyona aldilar. Diger forvetleri yine savastan kacan Dobvyk ve 37 yasindaki Stuani. Adamlarin Barca karsisinda stopperleri 34 yasindaki David Lopez ve 33 yasindaki Daley Blind. Sonradan oyuna giren oyuncularindan biri sag kanat beki Valery 2.5 milyon piyasa degeri var, digeri 31 yasindaki 1.5 milyona Getafe'den aldiklari Portu.

Ama adamlar lig lideri. Hem de cok iyi futbolla lig lideri. At gercekten sahibine gore kisner.
Ne güzel koymuşsun teşhisi at sahibine göre kisner !
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abubakar rosier ve amartey in menajerlik aynı firma olduğunu biliyormusunuz. Gol international

SM-X200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlatmak istiyorsun ama anlatamıyorsun . Şenol Güneş aldırdı o istediye getirildi. Sadece detayları görebilen insanlar neyin ne olduğunu işlerin gerçek yüzünü anlayabilir. Olayın aslı şu. Ex başkan Ahmet Nur Çebi kendi yakın akrabası olan gs divan kurulu üyesi Can Çobanoğlu'nun aklıyla yanlış işlerin içine girdi , o yanlışlar silsilesi gittikçe büyüdü ve şu anki duruma geldik
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2023, 12:10:45 Onur Küçük ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ha birde. Afrikalı Fransız tayfayı ayrı tutup Şenol Güneş nefreti yüzünden Rebici kadroya yazanlar oda az papaZ değil kafasına göre idmana çıkmayan sahada da görüyoruz işte 2 kuruşluk top oynamayan/oynayamayan adam bu
Nesini güzelliyorsunuz anlamak mümkün değil
Sen anlamıyorsun diye cevap yazayım diyorum da burada anlaşılmayacak hiçbir şey yok. Dediğin gibi adam canı isterse idmana çıkıp sahada oynuyor. Hani uçup kaçacaktı. Ne sen ne de ben anlıyoruz anlaşılan. Bir türlü anlayamıyoruz. 10 bilinmeyenli denklem gibi bir türlü anlayamadık gitti

Çevrimdışı Talisca1903

Abi bu mantıkla adam alınmaz. Semih güleri saçları boyatmasi sebebiyle cikkatle izlerim daha doğrusu dikkatimi çeker. Çok dağınık bir stoper kendisi dikkatsiz yani oyunun içinde adaminda kopup topu takip ettiğinden çok hataları oluyor dikkatle izlemenizi tavsiye ederim
ben çok dikkatli izlemedim sen izlediğinde öyle gördüysen taamamdır ben sadece 2 genelleme yaptım Tayyip talhayı karabükte izlemiş beğenmiştim Ersan Ademi ise hiç bilmiyordum geldi tuttu

Çevrimiçi Samet Ç

Rosier yerine Mukiele çeksinler Werner ve Müller yoklanmalı

Çevrimdışı Unnamed

Rosier yerine Mukiele çeksinler Werner ve Müller yoklanmalı

Sağ açığa da Leroy Sané'yi alalım mı  :biggrinking: Çok yukardan uçuyorsunuz. Hedefsiz takıma böyle oyuncular gelmez.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bir hayalim var… bonservis maliyeti çok yüksek olmayacaktır.
Mert
Atal - Çağlar - Malang Sarr - Rıdvan
Gedson - van de Beek
Madueke - Müller - Berghuis
Weghorst

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/miracxz/status/1734175743733580223

random duyumcu hesapların muhabirlerden daha çok tweet atması ahahaha
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://twitter.com/miracxz/status/1733921335569457510

kadroları sızdıran da cenkmiş galiba.

Kim olduğunu bilmiyorum ama kesin yerli birinden bilgiler akmaya devam ediyor.

Çevrimiçi kartalizma190399

Ya yorum yaparken biraz da mantik kullanmak lazim. Onur Bahtiyar vs nereye gonderiyorsun, neden gonderiyorsun?
Seneye 11 kisiyle oynamayacagimiza gore, 20 kisi gonderip alamayacagimiza da gore bazi oyunculari tutmak lazim.
Onur'u vs gondermek zaten bize birsey getirmeyecek. Onur Besiktas'ta yedek sagbek olur, o kadar. Yedek sagbekini gonderip baska bir yedek sagbek alip sampiyon olan takim gormedim ben.
GS'nin 2 sene evvel yaptigi gibi az ama oz transfer yapip takimin iskeletini duzeltmek lazim.
Ghezzal ve Bailly sezon sonu gonderilecek, eyvallah.
Ama Rosier niye kadro disi? Hayvan gibi para odedik, performansi ilk senesi gibi olmasa da cok cok kotu de degil. Gonderip yenisini alsak kafadan 2-3 milyon euro zarardayiz. Rosier'e 2-3 milyon euro'luk fark atacak sagbek bulabilirmiyiz? Pek sanmiyorum.
Onana keza oyle. Tamam 4.5 milyon euro'luk topcu degil, eyvallah. Ama oyle veya oyle aldik, parasini oduyoruz. En azindan bu sene oynatalim oynatacagimiz kadar. Cok kotu olursa seneye bakarsin, fena degil intibasi birakirsa belki gelecek sene yedek olarak dusunursun. Kadro disi kalinca ne olacak? Direkt cope at ve zarar yaz.
Aboubakar hic gelmemeliydi. 2 kere ihanet etmis oyuncu'yu alip gelmek bence kendinden odun vermek demek. Daha agrini yazarim da kimse alinsin istemiyorum. Ya o oyuncu'yu almayacaksin, aliyorsan da dizginlemesini bileceksin. GS bunu mesela cok iyi yapiyor, Nelson, Icardi ve Zaha'da gorduk iste.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Kim olduğunu bilmiyorum ama kesin yerli birinden bilgiler akmaya devam ediyor.
https://x.com/miracxz/status/1734144779015925863?s=20  Bu hesap ya fazla şey biliyor, ya da  sallıyor... İlki ise  eğer, yönetim kademesinden arkadaşa baya bilgi akıyor gördüğüm.. Son bir haftada sürekli  öngörülerde bulunan bir başka hesap daha var  onu da  paylaşayım .. 
Yorgo

İçeriden, idari kademeden bilgi alan ya da  direlt yönetimde  olan bir başka hesap da bu :
https://x.com/NamaglupArma/status/1734187484127326584?s=20    Hatta Vicenzo  diye biri de var (yanlış hatırlamıyorsam),  o da  epey kendinden emin konuşuyor ... Bu  hesaplarda ortak unsur, genelde  söylediklerinin çıkıyor olması.. Ve  gerçelten de  takipçi vs kasmıyor olmaları, kişisel yorumalrını okurken de  gözlemlediğim; direkt ve dümdüz konuşuyorlar kimseyeyaranmaya çalışmaksızın.. 
Yorgo

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/miracxz/status/1734144779015925863?s=20  Bu hesap ya fazla şey biliyor, ya da  sallıyor... İlki ise  eğer, yönetim kademesinden arkadaşa baya bilgi akıyor gördüğüm.. Son bir haftada sürekli  öngörülerde bulunan bir başka hesap daha var  onu da  paylaşayım ..

kadro dışıları bilmiş şansta olabilir.

kadro dışıları bilmiş şansta olabilir.
Paylaştığım ikinci hesap  MG de daha bitmedi bugün diye paylaşım yaptı 1  saat önce ... Hehralde en az  1  açıklama daha gelecek gibi , bilemiyorum..
Yorgo

Paylaştığım ikinci hesap  MG de daha bitmedi bugün diye paylaşım yaptı 1  saat önce ... Hehralde en az  1  açıklama daha gelecek gibi , bilemiyorum..
https://x.com/NamaglupArma/status/1734120233533571303?s=20   baya bi kesin tavırlrı var ... Az evvel ayzdığı bir tvitte de  toplantıalr  bitmedi  acil tekrar  toplanılacak bugün diye yazmış .. Hayırlısı !
Yorgo

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/NamaglupArma/status/1734120233533571303?s=20   baya bi kesin tavırlrı var ... Az evvel ayzdığı bir tvitte de  toplantıalr  bitmedi  acil tekrar  toplanılacak bugün diye yazmış .. Hayırlısı !

eğer gerçekse gerek yok yedek olarak tayyip var.

Çevrimiçi Samet Demir

eğer gerçekse gerek yok yedek olarak tayyip var.
Nerede var? Ben göremiyorum şahsen :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bir hayalim var… bonservis maliyeti çok yüksek olmayacaktır.
Mert
Atal - Çağlar - Malang Sarr - Rıdvan
Gedson - van de Beek
Madueke - Müller - Berghuis
Weghorst
Müller dedin içimin yağları eridi diğerlerini okumadan kabul ederim bunu :lol: :lol:

Etiketler: