2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 998688 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

Mazimize kara bir sezon olarak geçti Rıza hocanın da yeni yönetime yol açacağı da yok artık biktirdiniz söylemlerinizle umarım korkuların gerçek olur rıza hoca lugano da 3-5 dallarda sende bı elvada yaaprsin artik
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Ç

Bodo'dan Knutsen'le birlikte Gronbaek Moumbagna paketi yapıp getirsinler olmadı Flick ya da Glasner getirsinler hadi bunlarda olmadı Schimidt'i getirsinler ayrıca eldeki tüm oyuncuların gitmesi lazım bunlarla olmaz sürekli ismi çıkan bizde eskiden görev almış topçu ve hoca döngüsündende acilen kurtulmak lazım.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bodo'dan Knutsen'le birlikte Gronbaek Moumbagna paketi yapıp getirsinler olmadı Flick ya da Glasner getirsinler hadi bunlarda olmadı Schimidt'i getirsinler ayrıca eldeki tüm oyuncuların gitmesi lazım bunlarla olmaz sürekli ismi çıkan bizde eskiden görev almış topçu ve hoca döngüsündende acilen kurtulmak lazım.
Eski döngüsünden kesinlikle kurtulmaliyiz inşallah Sergen falanda gelmez yani

Çevrimdışı Talisca1903

Mazimize kara bir sezon olarak geçti Rıza hocanın da yeni yönetime yol açacağı da yok artık biktirdiniz söylemlerinizle umarım korkuların gerçek olur rıza hoca lugano da 3-5 dallarda sende bı elvada yaaprsin artik
kanal kanal gezerdi bizim maç sonları hakkımız yendi diye renkli maçlarından sonra sus pus
B17 savunmuyorum ama takımın başındayken bel aştı vurmak kanal kanal gezen pusucu algıcı işte zerre değişmedi
Hiç beğenmesekte yaptığı açıklama saçmalamanın daniskası da olsa B17 vuracaktı bu Bailly ye Afrika tayfaya iyi yada kötü birşey yapacaktı kendi çapında
Bunun gibi günü kurtarayım diye alttan alttan düşünmedi saçmaladı ama yapmaya çakıştı birşey
Başkanla konuşacağım radikal kararlar alacağım demişti o gün kızmıştık ama adam bayağı haklıymış doğru tespit yanlış adamın elinden olunca destekte verilmedi
O gün vursak bir kaç tanesine neşter bugün önümüzü daha rahat görürdük
Lütfen şu yazdığımı art niyetten uzak okuyun oov B17 mi  felan diye konuyu saptırmayın

Çevrimdışı BlackEagle16

kanal kanal gezerdi bizim maç sonları hakkımız yendi diye renkli maçlarından sonra sus pus
B17 savunmuyorum ama takımın başındayken bel aştı vurmak kanal kanal gezen pusucu algıcı işte zerre değişmedi
Hiç beğenmesekte yaptığı açıklama saçmalamanın daniskası da olsa B17 vuracaktı bu Bailly ye Afrika tayfaya iyi yada kötü birşey yapacaktı kendi çapında
Bunun gibi günü kurtarayım diye alttan alttan düşünmedi saçmaladı ama yapmaya çakıştı birşey
Başkanla konuşacağım radikal kararlar alacağım demişti o gün kızmıştık ama adam bayağı haklıymış doğru tespit yanlış adamın elinden olunca destekte verilmedi
O gün vursak bir kaç tanesine neşter bugün önümüzü daha rahat görürdük
Lütfen şu yazdığımı art niyetten uzak okuyun oov B17 mi  felan diye konuyu saptırmayın
Abi ne o gün b17 ile neşter vurulabilirdi ne bu gün rıza hoca ile vurulabilir acilen bu takıma hoca lazım. Farklı formasyonları olan . Çeşitli oyun aklı ve tecrübesi olan bir HOCA lazim

Çevrimdışı uğur07

bundan sonra ne Şenol güneş ne sergen Yalçın ne rıza calimbay hic bir Türk hocanın ismini duymak istemiyorum. çalinin arkasinda pusuya yatip ilk fırsatta Şenol Güneş güzellemesi yapacaklara cok pis giydiririm şimdiden uyarmış olayım. Beşiktaş sizin babanızın rant kapısı değil.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala bir şeylerin düzeleceğini umarak geri sayım yapıyoruz. Sıradaki geri sayım Ocak ayı transfer dönemi için. Daha sonra sezon bitsin ve yeni umutlara yelken açalım diye sezon sonu için geri sayım yapacağız. Umarım teknik direktör için de geri sayım açmayız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Yazdığım şeyin öznesi şu 1 aylık B17 bin yapacağı şeyi 40 yolluk Rıza Hoca yapamıyor olay bu

Çevrimiçi Savaş

Yerli hoca istemiyorum ben artık kardeşim. Sergen falan aman ha.

Eğer chelsea psg'den adam toplayacaksan lafını geçirecek saygı duyulacak yabanci bi adam getireceksin bu kadar net.

Insallah Rıza ile devam kararı çıkmaz. Şu an nostalji yaşamaya gerek yok.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Akil Emre

Yerli hoca istemiyorum ben artık kardeşim. Sergen falan aman ha.

Eğer chelsea psg'den adam toplayacaksan lafını geçirecek saygı duyulacak yabanci bi adam getireceksin bu kadar net.

Insallah Rıza ile devam kararı çıkmaz. Şu an nostalji yaşamaya gerek yok.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı fikirdeyim, adam akıllı kimsenin soru işareti olmadığı yabancı mümkünse alman teknik adamla çalışalım, yeter artık yerli muhabbeti.

Çevrimdışı underworld

Samet, feyyaz mı gönderecek Çalımbayı?

Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetmesin, işi bilenler yönetsin...
Arabesk kafayla bir cacık olmaz.

Çevrimdışı Talisca1903

Samet, feyyaz mı gönderecek Çalımbayı?

Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetmesin, işi bilenler yönetsin...
Arabesk kafayla bir cacık olmaz.
net budur işini iyi yapan

Çevrimdışı Talisca1903

Rızadan başlayıp neşteri vurmaz Bayern Münih modeli diye safsatalardan kurtulmazsan arkandaki destek çabucak biter

Çevrimiçi Samet Demir

Rızadan başlayıp neşteri vurmaz Bayern Münih modeli diye safsatalardan kurtulmazsan arkandaki destek çabucak biter
Safsatayı karıştırıyorsun, Bayerm modelini herkes vaad etti gerçekleştiremedi. Sizde gördükleriniz Bayern modeli zannedip istemiyorsunuz. Ne yapalım 3. Şenol dönemini mi açalım? Yabancı ekip gelmeden işler rayına oturmaz. Yabancı dediğimde düşük profilli biri değil. Ben artık eski oyuncu ve eski hoca döngüsünden kurtulmak istiyorum. 10 numara lazım Talisca gelsin, forvet lazım abu gelsin hoca lazım Şenol g. gelsin. Stoperler tutmadı Saisi keşke yollamasaydık. Bu duygusallık mı ne dersek diyelim onu bırakmamız gerekiyor artık. Şenol hoca için söylediğim de senin özelinde değil abi. Şenol gidiyor, Sergen lafı çıkıyor. Sergen gidiyor Şenol gelsin falan bu durumdan memnun değilim ben.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

rıza gitmeli kadro dışılar gelmeli geçen her gün bizim aleyimize işliyor.

Çevrimdışı Akil Emre

rıza gitmeli kadro dışılar gelmeli geçen her gün bizim aleyimize işliyor.
Beklemedeyiz, hepimizin beklediği bu karar çok gecikmesin, başkanın arkasındayız artık yerli isim ve ruhsuz topçuları istemiyoruz.

Çevrimdışı Sefa Kara

Beklemedeyiz, hepimizin beklediği bu karar çok gecikmesin, başkanın arkasındayız artık yerli isim ve ruhsuz topçuları istemiyoruz.

Neden rıza gitmeli açıklama videoda var buraya gelirken neler söyledi şimdi ağlamaktan başka birşey yapmıyor.Santraforsuz 13 oyuncu ile şampiyon yaptı bizi sergen.Burası ağlama duvarı değil.

https://twitter.com/EKGedik/status/1733789985487147142

Çevrimdışı Sefa Kara

Yabancı iyi bir hoca gelmeli yoldan geçen biri olmamalı bu valorant ismail filan adam gibi biri gelmeli conte olur,hans olur.Yabancı oyuncuların korkacağı saygı duyacağı biri olmalı şenol,rıza gelince bu kim dememeli.

Çevrimiçi Samet Demir

Yabancı iyi bir hoca gelmeli yoldan geçen biri olmamalı bu valorant ismail filan adam gibi biri gelmeli conte olur,hans olur.Yabancı oyuncuların korkacağı saygı duyacağı biri olmalı şenol,rıza gelince bu kim dememeli.
Redbull'un takımlarından her hangi birini çalıştırmış hocalardan birinin elinden tutup getirsinler işte
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Kaleci : Mert / Emre Bilgin
Sağ Bek : X / Onur
Sol Bek : X / X
Stoper : X - X / Talha - Aytuğ - Necip
Orta Saha : Gedson - Ox - Demir Ege - Zaynutdinov
Sol Açık : X / Rachica
Sağ açık : X / Rebic
Forvet : X / Semih

Gidecekler :
-Ersin
-Amartey, Colley, Bailly, Emrecan (Kiralık)
-Umut Meraş, Rosier, Tayfur, Masuaku
-Amir, Salih, Onana, İnler, Emrecan, Ghezzal
-Cenk, Abubakar

Bu gidecek olanların yarısını ocak ayında kalanıylada sözleşme bitenler dahil haziranda yolları ayırmak gerekiyor. Eksikleri de yerli olanları gurbetçi olmak şartıyla dilediğiniz gibi doldurabilirsiniz.

Çevrimdışı Sefa Kara

Kaleci : Mert / Emre Bilgin
Sağ Bek : X / Onur
Sol Bek : X / X
Stoper : X - X / Talha - Aytuğ - Necip
Orta Saha : Gedson - Ox - Demir Ege - Zaynutdinov
Sol Açık : X / Rachica
Sağ açık : X / Rebic
Forvet : X / Semih

Gidecekler :
-Ersin
-Amartey, Colley, Bailly, Emrecan (Kiralık)
-Umut Meraş, Rosier, Tayfur, Masuaku
-Amir, Salih, Onana, İnler, Emrecan, Ghezzal
-Cenk, Abubakar

Bu gidecek olanların yarısını ocak ayında kalanıylada sözleşme bitenler dahil haziranda yolları ayırmak gerekiyor. Eksikleri de yerli olanları gurbetçi olmak şartıyla dilediğiniz gibi doldurabilirsiniz.

Mert hariç hepsi gitmeli benim görüşüme göre o da yedek olarak kalmalı.

Çevrimdışı Sefa Kara

Redbull'un takımlarından her hangi birini çalıştırmış hocalardan birinin elinden tutup getirsinler işte

Bilmiyorum kimi getireceklerse bir an getirsinler aksiyon alınması gerekiyor acil.

Çevrimdışı Sefa Kara

Almanyadan gurbetçi gençler getirilmeli kadroya FEDA dönemin de ki gibi olcay şahan,oğuzhan özyakup Türkiyede yerli oyunculara uçuk fiyatlar çekiyorlar.Alman gurbetçi oyuncuların yanına yıldız transferleri yapılmalı ve savaşan oyuncular koyulmalı.

Çevrimdışı Sefa Kara

Kenan yıldız devre arası ayrılmak istiyormuş klübünden renkliler çökmeden bizim çökmemiz lazım.

Çağlar söyüncü klübünde fırsat bulamıyor yedek kalıyor serdal adalı çözmüştü bu transferi aracı olsun sol stopere yerli olarak çok iyi hamle olur.Stoperde 1 yerli oynatma zorunluluğumuz var.

Çevrimdışı Talisca1903

Safsatayı karıştırıyorsun, Bayerm modelini herkes vaad etti gerçekleştiremedi. Sizde gördükleriniz Bayern modeli zannedip istemiyorsunuz. Ne yapalım 3. Şenol dönemini mi açalım? Yabancı ekip gelmeden işler rayına oturmaz. Yabancı dediğimde düşük profilli biri değil. Ben artık eski oyuncu ve eski hoca döngüsünden kurtulmak istiyorum. 10 numara lazım Talisca gelsin, forvet lazım abu gelsin hoca lazım Şenol g. gelsin. Stoperler tutmadı Saisi keşke yollamasaydık. Bu duygusallık mı ne dersek diyelim onu bırakmamız gerekiyor artık. Şenol hoca için söylediğim de senin özelinde değil abi. Şenol gidiyor, Sergen lafı çıkıyor. Sergen gidiyor Şenol gelsin falan bu durumdan memnun değilim ben.
her yazdığımın altına dip not mu geçmeliyim ben diyorum ki bu Feyyaz &sametle mi Bayern modeli olunacak olmaz sen diyorsun Şenol
Artık şunu bir idrak etmek gerek Şenol Güneş işi bitti üzerine 2 hoca geçti takılıp kalırsak bir adım ileriye gidemeyiz
Tüm suçu Şenol Güneş yüklemek CK ve yönetimi ayrı tutmak Bravo devam

Etiketler: