2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994475 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı KartalınGücü

Bu seneki kumarımız bu zaten Rebic, Oxlade, Ghezzal, Abou, Cenk hepsi kaliteli ama yüksek riskli oyuncular.  Başımızda Ismael olsa kıyamet kopardı cacık yapamazdı ama Şenol Hoca bir şeyler yapabilir. Takımın dominasyonu ve oyun iştahı her maç iyiye gidiyor, Abou ligde de atmaya başlasa gerisi gelecek. Mulekanın bile Abou çıktığı zaman Cenk yerine oynaması faydasına olacaktır. Adam öyle ya da böyle santrafor, daha bize gelmeden solda etkinliğinin düştüğünü herkes biliyor ve söylüyordu. Zamanla taşlar yerine oturacak inşallah.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben de aynı şeyi söylüyorum ama alırsak nerede kimi oynatacağız?  Yerli zorunluluğu eli kolu bağlıyor, Ghezzal dönüyorsa yeni transfer gibi düşünmemiz lazım.

Oxlade, Gedson, Amir, Salih, Onana, Bahtiyar, Demir Ege var 3 kişilik yer için kapışacaklar. Amartey de var. Haydi defansif olanları ayıralım Gedson, Oxlade, Bahtiyar, Salih var 2 kişilik bölgede.

Ghezzal dönerse Rebic form tutarsa bence Rashica da ofansif ortasaha alternatifi olabilir oralarda epey oynamışlığı var. Arkayı yerli sınırını napar hoca bilmem ama Ghezzal, Rashica, Rebic önünde Aboubakar görmek isterdim.
Ghezzal eskisi gibi dönerse Rashica'yı zaten Aboubakar'ın arkasına atar hoca ama Ghezzal nasıl dönecek bilmiyoruz.

Çevrimdışı beno1903

Nino hic izlemedim david luiz e okeyim ben gelsin frkikten caksin.

Çevrimdışı murat baltacı

Lider arkayı toparlayacak stoper şart nino ve İsak hien olsa iyi olur tabi ama bir iki sene işimizi görecek tecrübeli biride olabilir.

On numarada şart ghezala güvenip yola çıkamayız geçen sezon yaktı bizi iyileşir oynarsa devre arası oradaki fazlalığı bir çözüm bulunur ama ghezala güvenip adam almazsak cenk ve rebicinde sakatlık geçmişi malum sıkıntıya girebiliriz.

Rebic ve ox istekli daha fazla şans vermek lazım sonra dele ve muleka gibi sonuçlar doğuyor Şenol hoca işini bilir tabi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Talisca1903

Stopere 7-8 çok değil mi yahu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stopere 7-8 çok değil mi yahu?
O kadar para veriyorsan piyasası olan bir oyuncu alacaksın. Onun için iyi birini alalım diyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Ravenman

David Luiz gelse tarihin fiyaskosu olur.

Adam stoper falan değil.

Tam bir kaos futbolcusu. Rakibe gerek yok, o kendisi bizim defansı darma dağan eder.

Paris ve Chelsea'de her hafta rezil maç çıkarırdı.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/ekremalpay8/status/1696541917448732915?t=mA4bodpRq0SRrXqltdLL3w&s=19
Dün maçda bu çocuk bir başka mesajında küfüt ettiği için yöneticilerin olduğu lobiye çağırtılıp tartaklanmış sanırım.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

Dün maçda bu çocuk bir başka mesajında küfüt ettiği için yöneticilerin olduğu lobiye çağırtılıp tartaklanmış sanırım.

yönetimin çoluk çocuk ile uğraştığını düşünmüuorum o kadar twitterda kendini scout sanan bir arkadaştı

Çevrimiçi Mehmet57

Ox beni mutlu etti. Takima alissin, form yakalasin, 11’e yazilacak ilk isimlerden.

Ismi gectiginde kac kez soyledim sakatlik olmasa en iyi orta sahamiz olur diye, hala arkasindayim.

Çevrimiçi Ravenman

Aynen budur, locaya çağırmışlar ANÇ ve Emre Kocadağ ve bir yönetici daha vurmuşlar buna.

Karakola gitmiş üçüsünü de şikayet etmiş.

Beşiktaş'ın hakkını savunmazlar, kendilerine 1 laf geldiğinde hemen ve direk müdahale ederler.

Allahın cezası, git be git git be git!

Çevrimdışı BlackEagle16

Günaydın hala bir stoper haberi düşmedi. Listeler bu gece 12 de mi bildirilecek yoksa yarın gece mı  ?
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kameranın olduğu yerde gidip çoluk çocuğu mu dövecek yöneticiler?
Başına benzeri bir olay gelmişse az çok bilirsin kim ki aşırı yaygara çıkarıp dallandırıp budaklandırıp şikayetçi oluyorsa çok büyük ihtimalle o kişi suçludur bir şeyleri bastırmaya çalışıyordur. Madem sosyal medyada rahat rahat küfür ediyorsun adamın karşısına geçtiğinde de dik duracaksın o zaman.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Günaydın hala bir stoper haberi düşmedi. Listeler bu gece 12 de mi bildirilecek yoksa yarın gece mı  ?
Bu gece yarısı saat 1:00 'de bitiyor liste bildirimi

Çevrimiçi tolga1903

Aynen budur, locaya çağırmışlar ANÇ ve Emre Kocadağ ve bir yönetici daha vurmuşlar buna.

Karakola gitmiş üçüsünü de şikayet etmiş.

Beşiktaş'ın hakkını savunmazlar, kendilerine 1 laf geldiğinde hemen ve direk müdahale ederler.

Allahın cezası, git be git git be git!

Anç orda değil, vurma falan da yok. Yani böyle yalan yanlış bilgi vererek mi yıkacağız yönetimi? Çocuk ettiği küfür için özür diliyor, bir de özür twiti at denilince oturup ağlamaya başlıyor sonra da çıkartıyorlar locadan zaten. Ha neden uğraşıyorsunuz 20 yaşında veletle işiniz gücünüz bitti de denilebilir ancak olmayan şeyi yazmak da hoş olmuyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Kameranın olduğu yerde gidip çoluk çocuğu mu dövecek yöneticiler?
Başına benzeri bir olay gelmişse az çok bilirsin kim ki aşırı yaygara çıkarıp dallandırıp budaklandırıp şikayetçi oluyorsa çok büyük ihtimalle o kişi suçludur bir şeyleri bastırmaya çalışıyordur. Madem sosyal medyada rahat rahat küfür ediyorsun adamın karşısına geçtiğinde de dik duracaksın o zaman.
Bunu yaptıysa eğer sen yöneticiyi haklı mu buluyorsun?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Anç orda değil, vurma falan da yok. Yani böyle yalan yanlış bilgi vererek mi yıkacağız yönetimi? Çocuk ettiği küfür için özür diliyor, bir de özür twiti at denilince oturup ağlamaya başlıyor sonra da çıkartıyorlar locadan zaten. Ha neden uğraşıyorsunuz 20 yaşında veletle işiniz gücünüz bitti de denilebilir ancak olmayan şeyi yazmak da hoş olmuyor.
Yav tartaklama olmasa bile bunu yapan yöneticiye sormazlar mı sen vasfının farkında değil misin diye? Ergen kapışmasını savunuyorlar burada. Akıl alır gibi değil.

O çocuğun yazdığı çok zoruna gittiyse ver avukatına olsun bitsin. Çocuk üzerinden ego tatmini yapıyorlar ya...

Egolarını tatmin etmek istiyorlarsa büyükekşi aha orada duruyor. Hadi bakalım ne yapıyorsunuz görelim.

Ekşiye gelince kokulu mektup, ergenlere gelincede locaya çağırtıp özür diletiyorlar. Gücleri demekki o çocuğa yetecek kadar var...

(Bu arada çocuğun yaptığını tasnif etmiyorum)

Çevrimiçi sefaköykartali

https://x.com/kasar_yaza/status/1698589581707264179?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Sağ Kenar Onur Bulut, sol kenar Muleka bir stoper Neciple şunu başardık ya, çok büyüksün hocam vallahi. Pendik maçında iyi oynamasak bile nizami golümüzü iptal edip liderlikten ettiler.  Milli aradan sonra iyice oturacaktır takım. Hücum anlamında biraz daha katkı alabileceğimiz isimler olsa on numara beş yıldız gidecektik. Yeter ki bir stoper bir orta saha çekelim.

Çevrimiçi tolga1903

Yav tartaklama olmasa bile bunu yapan yöneticiye sormazlar mı sen vasfının farkında değil misin diye? Ergen kapışmasını savunuyorlar burada. Akıl alır gibi değil.

O çocuğun yazdığı çok zoruna gittiyse ver avukatına olsun bitsin. Çocuk üzerinden ego tatmini yapıyorlar ya...

Egolarını tatmin etmek istiyorlarsa büyükekşi aha orada duruyor. Hadi bakalım ne yapıyorsunuz görelim.

Ekşiye gelince kokulu mektup, ergenlere gelincede locaya çağırtıp özür diletiyorlar. Gücleri demekki o çocuğa yetecek kadar var...

(Bu arada çocuğun yaptığını tasnif etmiyorum)

Katılıyorum zaten yöneticinin işi hafiye gibi adam buldurup ayağına getirtip hesap sormak olamaz ancak bunu eleştirmek başka "çağırıp dövdüler" demek başka. Yani zaten istifa etmek için bir ton sebepleri var heriflere can suyu olmanın gereği yok.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bunu yaptıysa eğer sen yöneticiyi haklı mu buluyorsun?

Sen bir varsayımdan, olasılıktan gidiyorsun 'Yapmışsa' diye soruyorsun. Tamam çocuğu dövdüklerini varsayalım öyle bir durum varsa tabii ki yanlış. Ama bir de gerçeklerden konuşalım. Kendini scout sanan bir genç arkadaş Beşiktaş kulübünün başkanının annesine sosyal medyadan küfür ediyor. Adamla bir sorunun varsa adamın şahsına küfür et ve madem küfür ediyorsun adamın karşısına geçtiğinde dik dur. Sen küfür ederek işini doğru yapmayan yöneticileri mağdur konumuna getiriyorsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Sen bir varsayımdan, olasılıktan gidiyorsun 'Yapmışsa' diye soruyorsun. Tamam çocuğu dövdüklerini varsayalım öyle bir durum varsa tabii ki yanlış. Ama bir de gerçeklerden konuşalım. Kendini scout sanan bir genç arkadaş Beşiktaş kulübünün başkanının annesine sosyal medyadan küfür ediyor. Adamla bir sorunun varsa adamın şahsına küfür et ve madem küfür ediyorsun adamın karşısına geçtiğinde dik dur. Sen küfür ederek işini doğru yapmayan yöneticileri mağdur konumuna getiriyorsun.
Yav abi Allah aşkına. Koskoca kulüp yöneticisinin kaale alıp, zaman harcayacağı biri mi o çocuk yahu.

Ee sana göre çocuk karşılarına geçip yüzlerine küfür etse ne olacak? Yönetici de ona iki misli iade ediyorum desin altta kalmasın o zaman. :) Bu işler ergen hareketi diyorum abi neden anlamıyorsun ki.

11-12 saat sonra uefaya liste yollayacağız. Yöneticinin uğraştığı işe bak. O yöneticinin dün ve bugün olmak üzere dakikasını bile boşa harcamaması lazım.

Sende bu yaptıklarına hak verir gibi konuşuyorsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben de bunu diyorum. Çocuk olaydan sonra bu kadar çıngar çıkarıyorsa yalan söyleyip bir şeyleri kapatmaya çalışıyor demektir başka bir anlamı yok. Küfür ediyor diye dava etsen çocuğu o daha da vahim olurdu.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yav abi Allah aşkına. Koskoca kulüp yöneticisinin kaale alıp, zaman harcayacağı biri mi o çocuk yahu.

Ee sana göre çocuk karşılarına geçip yüzlerine küfür etse ne olacak? Yönetici de ona iki misli iade ediyorum desin altta kalmasın o zaman. :) Bu işler ergen hareketi diyorum abi neden anlamıyorsun ki.

11-12 saat sonra uefaya liste yollayacağız. Yöneticinin uğraştığı işe bak. O yöneticinin dün ve bugün olmak üzere dakikasını bile boşa harcamaması lazım.

Sende bu yaptıklarına hak verir gibi konuşuyorsun.

David Luiz alacaklarına çocuğu kale alıp zaman harcasınlar transfer yapamayıp listeyi bildirsinler
Şimdi yine yanlış anlayacaksın belki ama 20 yaşındaki çocuğu kale almaları olay bu şekilde de gerçekleşse bence güzel bir durum. Demek ki taraftarın neye isyan ettiklerini biliyor, görüyorlar .

Etiketler: