2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 992829 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı doganay

David Luiz bukadar mi kotu !? birde 2 yil icin 6m para mi verilir falan , Ramos'a senelik 10-15m euro vermeye raziydi herkes , Bende alinmasini istemiyorum ama boyle absurd yorumlarda garibime gidiyor. 37 yasinda emekli Ramos'a kulubun anahtarini verip getirtmeye razi olanlar, simdi senelik 3m euro ya cok diyorlar. ilginc

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı doganay

Bir isim daha. Menajerler kuyrukta bekliyor.

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1698425901044715909
cok gencmis bu daha 24 yasinda , bize en az 37 yasinda emekliler lazim

Çevrimdışı KartalınGücü

Nino alıp önümüze bakalım :)

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1698426973645590930

Nino adı geçen en iyi isim. Takımın geride çehresini değiştirir. Pasaportu da önemli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi almaya kalksak saat farkı falan evraklar yetişmez diye korkuyorum.

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1698429121829785741

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

transfer sezonu daha 15 eylulde kapanacak cok zaman var. Uefa icin diyorsan grup maclarinda kullanmayiz en kotu sorun olmaz.

Çevrimiçi levitate

isteseler 1 ay öncede alırlardı şimdi mi akıllarına gelmiş

dua etsinler feyenoord alamadı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Nino şuan oynanan maçta kadroda değil

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

1 senedir sakat ama sikinti diil besiktas evlatlarina yatarkende pra verir veli kavlak cenk tosun misaaaali
bunları ciddi yazmıyorsundur diye umuyorum.her sakatlık geçiren futbolcuyu takımdan mı kovalım.

Çevrimiçi Samet Demir

1 senedir sakat ama sikinti diil besiktas evlatlarina yatarkende pra verir veli kavlak cenk tosun misaaaali
İş yerinde raporlu olduğun günlerin (çalışmadığın) mesai ücretlerini şirketine geri iade ettiğin için böyle düşünüyorsun sanırım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

David Luiz bukadar mi kotu !? birde 2 yil icin 6m para mi verilir falan , Ramos'a senelik 10-15m euro vermeye raziydi herkes , Bende alinmasini istemiyorum ama boyle absurd yorumlarda garibime gidiyor. 37 yasinda emekli Ramos'a kulubun anahtarini verip getirtmeye razi olanlar, simdi senelik 3m euro ya cok diyorlar. ilginc
ramosa kim razı oldu hele o fiyatlara.maksimum 1.5 eder fazlası ihanet olur.david luiz de aynı.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bize lazım stoper tipi arkayı toplayacak savunma hattına liderlik edecek tecrübeli topu yere düşürmeyen sağlam taş gibi topla karışık rakibe sert olmalı resmi kaynaklardan paylaşılmadığı için şimdilik itibar etmek istemiyorum da David Luiz tam ters profil.

Kjaer /Alexander Dragovic / Manolas / Dejan Lovren / Stefan Mitrovic / Otomendi / Bonucci / Papastathopoulos / Boateng  Eskiden burada yazan oyuncular duyum diye düşüyordu sosyal medyaya yönetimin kulağına gitsin de sırayla hepsine teklif yapsınlar hangisi tutarsa hesabı  :evillol: sözleşme durumlarını bilmiyorum boşta olan takımında az şans bulan vs illa vardır birkaç tane hatta abartmak istiyorlarsa daha yaşlı olsalarda Marcelo Guedes / Albiol / Chiellini / Pepe bile daha iyi tercih olurlar David Luiz den daha çok iş yaparlar.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ramosa kim razı oldu hele o fiyatlara.maksimum 1.5 eder fazlası ihanet olur.david luiz de aynı.
gs bize transfer çalımı atıp Ramos'u alsın diye dua ettim; olmadı. Ne güzel dalgamı geçecektim, diyeceklerim de hazırdı.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Rennes’e transferine son anda Araplar sorun çıkartmış ve iptal olmuş
röportaj vermek için bol bol zamanı olur Saiss’ın 😂

https://twitter.com/joueursma/status/1698314062189281659?s=46&t=fuKcdUoPnttWVs5b9EJs8A
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı KartalınGücü

Ghezzal gerçekten döndü ise işler değişir hesaplar karışır. Baba ortama girerse Coutinho falan gerek yok zaten Ninoyu alıp geçelim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KartalınGücü

Hien çok pahalı, diğerleri parayı çöpe atmak olur. Ninoyu alalım asla pişman olmayız. 6 ay sonra zaten sana bırakmayacaklar 7 milyon versen de.

Çevrimdışı beno1903

İş yerinde raporlu olduğun günlerin (çalışmadığın) mesai ücretlerini şirketine geri iade ettiğin için böyle düşünüyorsun sanırım.

1 sene calisma bakim hangi is yeri seni tutuyo

Çevrimiçi Samet Ç

Nino'yu almayacaklarsa hiç transfer yapmasınlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada bana kalsa stoperden önce skorer orta saha alırdım net ihtiyacımız var.

Çevrimdışı KartalınGücü

Bu arada bana kalsa stoperden önce skorer orta saha alırdım net ihtiyacımız var.

Ben de aynı şeyi söylüyorum ama alırsak nerede kimi oynatacağız?  Yerli zorunluluğu eli kolu bağlıyor, Ghezzal dönüyorsa yeni transfer gibi düşünmemiz lazım.

Oxlade, Gedson, Amir, Salih, Onana, Bahtiyar, Demir Ege var 3 kişilik yer için kapışacaklar. Amartey de var. Haydi defansif olanları ayıralım Gedson, Oxlade, Bahtiyar, Salih var 2 kişilik bölgede.

Ghezzal dönerse Rebic form tutarsa bence Rashica da ofansif ortasaha alternatifi olabilir oralarda epey oynamışlığı var. Arkayı yerli sınırını napar hoca bilmem ama Ghezzal, Rashica, Rebic önünde Aboubakar görmek isterdim.

Çevrimdışı sEuL

Ben de aynı şeyi söylüyorum ama alırsak nerede kimi oynatacağız?  Yerli zorunluluğu eli kolu bağlıyor, Ghezzal dönüyorsa yeni transfer gibi düşünmemiz lazım.

Oxlade, Gedson, Amir, Salih, Onana, Bahtiyar, Demir Ege var 3 kişilik yer için kapışacaklar. Amartey de var. Haydi defansif olanları ayıralım Gedson, Oxlade, Bahtiyar, Salih var 2 kişilik bölgede.

Ghezzal dönerse Rebic form tutarsa bence Rashica da ofansif ortasaha alternatifi olabilir oralarda epey oynamışlığı var. Arkayı yerli sınırını napar hoca bilmem ama Ghezzal, Rashica, Rebic önünde Aboubakar görmek isterdim.
Kapanan takimlari cok zor acacagiz gibi, duran toplar disinda pozisyona girmekte cok zorlaniyoruz.

Ozellikle son paslarda ve vuruslarda cok etkisiziz.

Hazir bi Ghezzal’e dedigin gibi cok ihtiyacimiz var ama Ghezzal ne zaman eski formuna kavusur bilemiyoruz. Kaldiki gecen sene takima katildiginda hicte iyi sinyaller vermiyordu.

Abou disinda zorlandigimizda sapkadan tavsan cikarabilecek bir oyuncuya daha ihtiyacimiz olabilir.
Su Redmond’u takimda tutabilseydik keske. Topla dribbling’i, deliciligi, pasi ve sutu vardi adamin ve takima iyice alismisti gecen sene sonlara dogru.

Ghezzal eski formuna kavusamazsa ve Abou’ya birsey olursa isimiz yas. Abou zaten sahada jogging atarak oynuyor, umarim sezonun tamamini kaldirabilir.

Etiketler: